Julie orlov prezintă cuplurilor cum să construiască relații puternice, durabile prin terapie, coaching și cartea ei

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Julie Orlov știa întotdeauna ea a vrut să ajute oamenii, și fiind un ascultător natural calificat și comunicator, ea a decis să urmeze o carieră în terapie. Ea a găsit pasiunea ei în lucrul cu cupluri, și, mai mult de 30 de ani, ea a ajutat clienții de toate vârstele îmbunătăți viața și relațiile lor. Cartea ei, „The Pathway to Love“ , ne învață cum cuplurile să se ocupe în mod eficient cu problemele de zi cu zi care apar în fiecare etapă a unei relații. Pentru cei care doresc să lucreze cu ea direct, ea oferă atât de coaching si psihoterapie pentru cupluri si persoane fizice. În plus, Julie se consultă cu întreprinderile cu privire la strategiile de dezvoltare profesională și nu luări de cuvânt.

De la o vârstă fragedă, Julie Orlov știa că vrea să ajute oamenii și să facă o diferență în lume.

„Cred că abilitatea mea de a asculta, de a comunica, și de a construi un spațiu sigur pentru relații și conexiuni a fost evident de timpuriu, așa că am făcut o alegere pentru a pune energiile mele, educație și formare în domeniul sănătății mintale și psihoterapie“, a spus ea.

load...

Alegerea ei de carieră a fost o potrivire perfectă pentru personalitatea ei, iar Julie a fost acum ajuta oamenii îmbunătăți viața lor pentru mai mult de 30 de ani.

„Mă simt ca m-am nascut pentru a face acest lucru; este o chemare pentru mine“, a spus ea. „Este o experiență frumoasă pentru a fi o parte a creșterii cuiva într-un mod profund și profund. Este o onoare pe care oamenii încredere în mine suficient pentru goale sufletele lor și să fie vulnerabile. Și sper să ofere o experiență pozitivă care, pentru unii oameni, este prima dată când am simțit vreodată complet auzit și înțeles.“

load...

Această înțelegere este adesea trecute cu vederea, dar Julie consideră că este vital, deoarece majoritatea oamenilor doresc să fie auzit și acceptat pentru cine sunt. In timp ce Julie vede clienții cu o serie de probleme, ei se concentreze este pe a ajuta indivizii și cuplurile îmbunătățească relațiile lor.

„Relațiile sunt lucrurile cele mai prețioase pe care le avem în această lume, și sunt, de asemenea, cele mai dificile și complicate, lucrurile pe care le implică în“, a spus ea. „Deci, avem nevoie să acorde o atenție pentru a le și să învețe să aibă grijă de ei - așa cum învățăm să avem grijă de noi înșine. Nu ezitați să ajungă și a obține ajutor, deoarece poate fi dificil atunci când ești în ea.“

Ea a ajutat nenumărate cupluri să învețe cum să comunice mai bine și re-investi în relațiile lor.

De exemplu, ea lucrează cu un cuplu într-o căsătorie pe termen lung, care avea probleme majore de comunicare. Cuplul a fost interogat în cazul în care au fost îndeplinite nevoile lor și dacă au vrut chiar să rămână împreună.

load...

Julie a spus că le-a învățat câteva modalități simple de a asculta unii pe alții și de a comunica în mod clar, care a schimbat complet dinamica lor.

„Ei au găsit o dragoste profundă unul pentru celălalt din nou; ei se distrează, iar relația lor se simte reînnoit“, a spus Julie. „Uneori, lucrurile simple pot precipita cele mai mari schimbări.“

„Pathway to Love“ Asistări voi, fiecare etapă

După mulți ani de a obține experiență de lucru cu cupluri pe probleme comune de relație, Julie a scris cartea ei, „ Pathway to Love “ , pentru a ajunge la un public mai larg decât ea ar putea , prin practica ei privată.

Julie Orlov „Pathway to Love“ carte a ajutat nenumărate cupluri găsesc pacea în relațiile lor.

Ea a creat, de asemenea, un registru de lucru însoțitor, un ghid audio și un curs online care merge mai în profunzime pe materialul cărții.

„«Pathway to Love»ia o privire la relațiile dintr-o perspectivă de dezvoltare, concentrându-se asupra a ceea ce probleme vor apărea în fiecare dintre aceste faze, și ce să facă pentru a rezolva aceste probleme, astfel încât să puteți aprofunda relația și de a crea mai multă iubire și intimitate ," ea a spus.

Julie primește feedback-ul despre carte și spune că mulți oameni se bucură de modul în care aceasta a ajutat să înțeleagă în cazul în care relația lor stă oferind în același timp soluții reale pentru unele dintre problemele lor recurente. Ea este, de asemenea, mândru de laudă cartea a primit de la cititori - și a altor profesioniști de terapie.

Psihoterapie și Opțiuni Coaching pentru toate tipurile de oameni

De-a lungul carierei sale, Julie a lucrat cu clientii variind de la varsta de 6 la 80. In timp ce ea lucrează cu orice persoană și problemă, ea a spus că are un talent unic pentru a lucra cu cupluri.

„Unii terapeuți sunt buni la lucru cu cupluri, iar unele nu sunt. Este nevoie de un set de aptitudini de specialitate pentru a gestiona interacțiunile și de a face ambii parteneri simt auzit și sprijinit, așa că nimeni nu simte ca ei să fie raliat împotriva“, a spus Julie. „Este imperativ, atunci când se lucrează cu cupluri, pentru a vă asigura că nimeni nu simte ca acestea sunt greșite și toată lumea are spațiu pentru a spune ceea ce au nevoie să spun fie auzit, și să lucreze cu dinamica care apar în relația.“

Julie Orlov ajută cuplurile printr-o varietate de metode, inclusiv terapia si coaching.

In timp ce ea face psihoterapie tradițională și consiliere pentru persoane fizice si cupluri, ea a aflat că unii oameni au o anumită problemă pe care doresc să abordeze - sau nu doresc să investească timp sau bani în luni de terapie pentru a rezolva problemele.

„De aceea am dezvoltat programul meu de coaching, care este proiectat pentru persoane fizice sau cupluri. Este axat pe lumea relațiilor și vizează înțelegerea în cazul în care relația dvs., ceea ce dinamica sunt, cum le puteți schimba, și în cazul în care doriți să luați relația ta“, a spus Julie. „Am da o mulțime de teme, exerciții și misiuni între sesiuni de coaching. Este bine direcționată și orientată spre -. Precum și orientată spre o perspectivă“

Schimbarea Perspective pentru Parteneriate Sănătos

După decenii de lucru cu cupluri, Julie a constatat că cele mai frecvente preocupări de relații sunt despre încercarea de a răspunde la aceste întrebări:

Julie ajută clienții săi să răspundă comune, dar importante, întrebări pe care le au despre relații și încredere.

Cum pot obține nevoile mele întâlnit atunci când am avea o relație cu cineva care e diferit de mine?

De ce această persoană mă declanșează?

Ce loc care cauzează reactivitate și putere luptele în relația?

Potrivit lui Julie, oamenii doresc dragoste și intimitate, dar dacă cineva a fost rănit în trecut, acestea sunt probabil, de asemenea, frica de a fi vulnerabil și hiper-protector al siguranței lor emoționale. Apoi, provocarea devine dezamăgești aceste bariere și crearea unui spațiu sigur pentru ei să se deschidă și să învețe să tolereze anxietățile care vin cu vulnerabilitate.

„Atunci, cum vă creați un spațiu pentru vindecare de rănile noastre din trecut și asigurați-vă că relațiile noastre sunt o sursă de vindecare și nu mai departe ranirea?“, A spus Julie. „Când cuplurile să învețe cum să facă asta, cum să transforme un sentiment de,«am fi rănit din nou»într-un sentiment de«am fost vindecat», atunci ai o relație foarte puternic.“

Schimbarea această perspectivă poate ajuta la relații să devină atât de mult mai puternic și mai sănătos.

Julie ofera consultanta de afaceri

În plus față de lucrul cu persoane fizice si cupluri, Julie este ocupat cu consultanta de afaceri privind dezvoltarea organizațională și profesională. Ea conduce are nevoie de organizare cuprinzătoare de analize, și ea poate face, de asemenea, unu-la-unu de coaching si trainingto ajuta la dezvoltarea și abilitarea angajaților și managerilor.

Ea iubește face angajamente vorbind, inclusiv seminarii, discursuri, și ateliere de lucru la evenimente și întreprinderi. Și ea are în vedere scris o altă carte, din cauza impactului profund „Pathway to Love“ programul ei a avut asupra vieții oamenilor.

Julie are în vedere, de asemenea, de predare, ca o modalitate de a împărtăși experiența și metodele cu alți profesioniști ei.

„Sunt într-o etapă în cariera mea, unde am ocazia să-l plătească înainte și de a ajuta pe cei la inceput in cariera lor de a face acest lucru important“, a spus ea.