Kelleher internațional folosește intuiția și bunul simț pentru a se potrivi cu clienții elita, pricepuți

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Scurta versiune: Acum trei decenii, Jill Kelleher a decis să devină un pețitor după recunoașterea industriei nu aveau o atingere umană. Folosind un amestec de intuiție și preferințele atent adaptate, ea a fondat Kelleher International pentru a ajuta persoanele singure de elită și de discernământ întâlni parteneri cu care acestea sunt compatibile. Astăzi, Kelleher International să satisfacă o serie de clienti distins, de succes , care să nu aibă timp să dedice viața lor romantice. Jill învață , de asemenea , clienții să deschidă mintea la rezultate potențiale care nu poate verifica fiecare dintre cutiile lor - pentru că partenerii perfecți pot apărea uneori în locuri neașteptate.

Jill Kelleher nu a crescut visand de a deveni un pețitor. In 1980, ea a fost un model și fotograf care a fost angajat pentru a face fotografii cu single-San Francisco în căutarea pentru dragoste. Ea ar fotografia clienților pentru a pune într-un fișier, dar a observat nu a existat niciodată pe nimeni de fapt, a face meciuri.

load...

Jill își amintește un caz când a intervenit pentru a asocia o femeie cu un bărbat își amintea de fișiere.

„Ei au folosit pentru a avea videoclipuri și fotografii. O fată a venit și am spus: "Eu știu cine ar lucra pentru tine,“ a spus ea. „Sa dovedit omul mi-am ales a fost fostul ei soț. El a fost exact ceea ce a spus ea a fost căutată, dar, după cum am ajuns să o cunosc, am văzut că depășise unul pe altul.“

Jill scopul de a remedia lipsa de atenție personală în servicii matrimoniale prin crearea firmei de matchmaking Kelleher International, impreuna cu fiica ei, Amber Kelleher-Andrews, care serveste ca CEO al companiei. De-a lungul ei trei decenii de funcționare, Kelleher International a adaptat la așteptările matrimoniale și practicile epocii moderne.

load...

Un lucru a rămas același, cu toate acestea: Cu cât este mai deschis o persoană este de a intalniri diferite tipuri de oameni, cu atât mai probabil acea persoană este de a găsi dragostea.

Amber Kelleher-Andrews, a plecat, iar mama ei Jill Kelleher rula Kelleher International.

„Dacă cineva îi place blondele, voi spune,«Să încercăm o brunetă.» Dacă cineva este atras de femeile înalte, îi sfătuiesc să încerce pe cineva mai scurt. Cu cât este mai deschisă o persoană este, cu atât mai probabil vor avea succes“, a spus ea. „De multe ori, veți vedea o persoana care se căsătorește cineva care nu se potrivește cu preferințele lor inițiale. Când ne cunoaștem clienții noștri, și au încredere în noi, putem manevra aceste preferințe un pic.“

În ei de 30 de ani ca un pețitor, Jill a creat unele împerecherilor excelente - mulți că indivizii din meci nu a văzut venind.

load...

„Am avut o femeie din Franța, care a avut un doctorat și a fost o blondă atrăgătoare. Ea nu a datat oameni din alte culturi“, a spus ea. „Am făcut cunoștință cu un tip care era înalt, frumos și distractiv. I-am spus despre el, și a zis ea, „n-am întâlnit pe cineva care e asiatic.““

Dar Jill convins femeia franceză să ia o șansă. Ea a făcut, și dorința ei de a experimenta plătit.

„Ea sa măritat cu el, și au avut o relație de succes“, a spus ea. „Dacă datere sunt mai deschise pentru a încerca lucruri noi, se dezvolta mai mult ca oameni. Dating este vorba de a cunoaște oameni și imaginind ce funcționează cel mai bine pentru ei.“

Procesul este Adaptat de preferințele dumneavoastră

Kelleher International se adresează clienților care au avut un succes considerabil în viața lor, și că succesul, la rândul său, de multe ori le face destul de selectiv atunci când este vorba de dating.

„Majoritatea clienților noștri sunt în căutarea unui alt important, și sunt foarte pretentios“, a spus Jill. „Acești oameni au totul merge pentru ei, astfel încât acestea să poată găsi oameni care sunt distractiv de a ieși cu și data.“

Dar, dintr-un motiv sau altul, acești clienți de elită s-au luptat pentru a găsi parteneri. Jill a spus că unele dintre strategiile clienților săi, de înaltă calificare folosesc în profesiile lor nu sunt la fel de eficiente în viața lor romantice.

„În cazul în care oamenii sunt de succes la companiile lor, uneori, au nevoie de coaching“, a spus ea. „Ei trata intalniri ca munca lor. Ei cred că doar se va întâmpla. Sunt atât de folosit pentru a avea succes în viața lor, dar relațiile sunt un pic diferit.“

Metodele de datare contemporane compus această dificultate, deoarece acestea sunt de multe ori plină de semnale mixte. Ei nu sunt ca strategiile de datare Jill isi aminteste.

„În grupul meu de vârstă, ne-am întâlnit oameni la baruri. Nimeni nu se întâlnește în acest fel mai“, a spus ea. „Au fost mereu noi tipi care vin pentru femeile să se întâlnească, sau un eveniment de caritate, sau o petrecere. Au fost single părți din San Francisco, unde 2.000 de oameni s-ar întâlni. Asta nu se mai întâmplă.“

In schimb, dating online, poate fi intalnire tensionata din lipsa de transparență. Stampe nu știu nimic despre cât de mult concurența există pe orice site dat, dar clienții Kelleher International Trust Jill și echipa ei de a găsi datele fără a fi nevoie să le concureze.

O altă dificultate datere fata este ambiguitatea care vine după prima reuniune - a mers bine data? Kelleher International oferă feedback după fiecare dată - unul dintre serviciile cel mai mare atrage.

„Suntem musca pe perete. Tipul va spune: „Nu sunt sigur dacă e interesat de mine.“ Și, pentru că avem feedback-ul ei, putem spune, „Da, credem că ea este.“ Dating este atât de dificil, deoarece oamenii nu știu unde se află. Noi le ajuta să știu unde se află“, a spus Jill.

Interacțiuni de monitorizare pentru asigurarea daters sunt pe aceeași pagină

Jill și echipa ei de Matchmakers Kelleher International folosesc diferite strategii pentru a aduce cupluri împreună. Cu toate acestea, strategia globală a firmei utilizează un amestec de artă și știință.

„Ajungi să cunoști clienții dvs. Atunci când semnează, și apoi cineva umblă în, și crezi,«Asta e perfect.» Uneori, doar știi cine lucrează cu cine „.

„Un client ar putea merge la 20 de date în timp ce altul s-ar putea merge pe opt. Nu vrem oameni matrimoniale o mulțime de oameni de dragul datarea lui. Dacă le place cineva, s-ar putea spune, „Nu vreau nici date noi. Vreau să văd cum aceasta se dovedește '“-. Jill Kelleher, Fondator al Kelleher International

Kelleher International nu are un one-size-fits-all abordare, și strategii variază în funcție de nevoile clientului. Unii clienti ca pana in prezent, cu mai frecventa in timp ce altele ar putea fi mult mai selectiv.

„Un client ar putea merge la 20 de date în timp ce altul s-ar putea merge pe opt. Nu vrem oameni matrimoniale o mulțime de oameni de dragul datarea lui. Dacă le place cineva, s-ar putea spune, „Nu vreau nici date noi. Vreau să văd cum aceasta se dovedește,“a spus Jill.

În plus față de crearea asocierilor, Kelleher International oferă, de asemenea, de coaching pentru persoanele fizice care pot avea relații de construcții probleme. Potrivit lui Jill, uneori, coaching-ul este necesar atunci când clienții au probleme mai profunde pe care le pot ține de la conectarea cu oamenii potriviți.

„Unii au un trecut în cazul în care acestea sunt speriati de a avea o relație care funcționează. De exemplu, dacă cineva are un tată care este foarte îndepărtat, este confortabil de a avea un partener care este îndepărtat“, a spus ea.

De fiecare dată când un cuplu se căsătorește, Matchmakers Get „aripi“ lor

Jill a creat atât de multe parteneriate de succes și căsătorii care, în acest moment în cariera ei, ea poate spune de multe ori în cazul în care o pereche va lucra de timpuriu.

Ori de câte ori un cuplu potrivire se căsătorește, Jill a spus un pețitor Kelleher devine aripile sale.

„Dacă cineva îmi spune că au petrecut cinci ore la o întâlnire mare, cred," Asta e, probabil, va fi un angajament“, a spus ea. „Dacă ei au brunch a doua zi după o dată, cred," E un meci frumos.“

Dar nu fiecare cuplu fericit are o data dragoste-la-prima-vedere. Uneori, parteneriate solide necesită un pic mai mult timp și răbdare. Jill a spus primele date pot flop, deoarece ambele persoane sunt incantati sau foarte atrasi unul de celalalt. Deci, este adesea importantă pentru a oferi oamenilor o altă șansă.

Această abordare este o parte a motivului pentru care Kelleher International are o astfel de rată de succes de puternic pentru a crea cupluri.

„Căsătoria se întâmplă pentru mulți dintre clienții noștri. Dacă stai cu programul, pentru a asculta consiliere, și să ia coaching, probabil ca va întâmpla pentru tine“, a spus ea.

Cu toate acestea, în ciuda numărului de căsătorii Kelleher International a facilitat, Matchmakers firmei nu obosesc de a descoperi că un cuplu au asociat a legat nod.

„Ori de câte ori un cuplu se căsătorește, vom obține aripile noastre, cum se spune“, a spus Jill. „De fiecare dată când căsătorești cu cineva, ai o aripă adăugată. În curând voi fi în jurul valorii de zbor. Matchmakers noastre sunt atât de bine. Ori de câte ori cineva se căsătorește, există o întreagă pagină de email-uri, spunând: "Nu este aceasta atât de mare?“