Ken arde proiecții de către PBS lumina daters și stimularea conversații dinamice între cupluri

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Ken Burns este un cineast american vrăjiți de trecut. Măiestria lui ajunge în arhivele de fotografii alb-negru și extrage o narațiune istorică complexă de oameni și evenimente. Prin Ken Burns Americii , o serie de screening și site - ul integrat sponsorizat de PBS, el prezintă în mod regulat momente semnificative din istoria americană , astfel încât spectatorii să poată învăța din greșelile și triumfurile celor care au venit în fața lor. Pentru Stampe, premiate documentare Ken oferă un cadru intim de a se angaja într -o conversație intelectuală și să se extindă înțelegerea lumii împreună. Bucurați - vă de propriul screening - ul privat al filmelor lui Ken cu data de dvs. Și veți găsi te transportați tothe război civil, Revoluția Industrială, Marea Depresiune, și alte milestonesthat istorice au modelat societatea de azi.

Înapoi în anii '50, mătușa mea mare și unchiul petrecut foarte mult. Evenwhen ei becameparents, ei mergeau frecvent outto petreceri de casă și cluburi de dans. „Ne-am stabilit copii în sala de cinema,“ mătușa mea mare spune nonșalant. „Ei au fost bine.“

Când am auzit poveștile lor de vremurile bune, este greu pentru mine să-mi imaginez, în vârstă de 80 de ani, nimic meu conservator mare mătușa și unchiul a face sălbatic și nebun. Zilele lor de partid fără griji sunt zeci de ani în spatele lor, iar acum ei preferă petrecerea nopțile lor în - cele mai likelywatching un documentar bun. Ei stau în fotoliile lor de potrivire, se țin de mâini, și privi înapoi la istorie cu mulțumire pacientului.

load...

E ceva romantic despre un cuplu care se pot bucura atât de nechibzuit și orgie intimitate liniștită, în creștere și învățând împreună a lungul anilor.

Ken Burns Americii , sponsorizat de PBS, produce filme atent, informative pentru a lărgi orizonturile telespectatorilor cum ar fi o mare mătușa și unchiul meu. Proiectiile online oferă daters posibilitatea de a descoperi o nouă perspectivă și să înceapă o conversație semnificativă cu cineva special.For cupluri și persoane singure deopotrivă, care stau informat despre problemele importante pot face conversație curgă mai ușor la date.

Ken Burns isi propune sa insufle „un sentiment de glorie mai mare decât nostalgie false“ despre moștenirea ourcomplex.

load...

Fie că sunteți singur și doriți ai simțit mai informați la o dată sau sunteți un cuplu în căutarea unui motiv pentru a porni luminile și să rămână în, proiecții Ken Burns se angajeze audiencesacross țară. De peste trei decenii, incisivefilmmaking Ken a câștigat-l lauda de mult și recognition.In 2008, el receivedthe pentru întreaga activitate onoare la 29 anual Știri și documentare Premiile Emmy.

Potrivit site-ul său oficial pe PBS.org, „Filmele sale se uite la mai mult de subiectul în cauză doar în parte; ei conduc segmente de public pentru a merge mai departe în funcție de teme, care sunt esențiale pentru cine suntem ca națiune și ca indivizi.“

Respectat Cineast Ken Burns este fascinata de trecut Legends

Chiar și un copil, Ken Burns a preferat non-ficțiune la ficțiune, turnarea peste Enciclopedia familiei sale în timpul său liber. Când a fost de 17, el a primit un aparat de fotografiat film de film de 8 mm pentru ziua lui și nu a pierdut timpul de filmare un documentar despre o fabrică Ann Arbor.

load...

El a lucrat într-un magazin de discuri în timp ce câștigul salarial gradul său în studii de film și design la Hampshire College, o școală alternativă din Massachusetts, cu accent pe andnarrativeevaluations de studiu autonomi în loc de grade.

Ken Burns, cineast de numeroase filme istorice, a realizat primul său documentar la vârsta de 17 ani.

„Colegiul a fost o concentrație uimitoare de profesori mari , iar unele echipamente modeste și fără bani,“ Burns a amintit într - un interviu. „Am făcut practic aceste filme pentru clienți non - profit la cost. Este într - adevăr ne -a pus în lumea reală într - un mod foarte interesant.“

După ce a absolvit în 1975, Ken co-fondat o companie de film, florentine Films, și a început să dezvolte stilul său semnătura de povestiri. Pentru efecte vizuale, el se bazează în primul rând pe imagini statice, încet peste panoramare sau zoom pe fețe, de ghidare atentia privitorului. El însoțește aceste imagini cu muzică mișcătoare, efecte de sunet vibrante, sau narațiune plin de pasiune a scrierilor istorice. Tehnicile sale meșteșugite evoca emoțiile din perioada de timp, aducand istorie la viata in documentare, cum ar fi laudat „Războiul civil“ și „Podul Brooklyn.“

Ken a primit 20 de diplome de onoare și mai multe premii în semn de recunoaștere a muncii sale. El a câștigat 1995 Emmy Premiul pentru Informare Seria pentru „baseball“ și Premiul Emmy 2010 pentru Outstanding Nonficțiune Seria pentru „parcurile naționale: Cea mai bună idee a Americii.“ A fost, de asemenea, nominalizat de două ori Premiul theAcademy pentru documentar.

În filmele sale, prelegeri, și cariera de ansamblu, Ken se străduiește să conducă un dialog național cu privire la problemele care contează. Stampe vor găsi început de conversație pe o varietate de subiecte de a lua o privire la distinguisheddocumentaries sale pe PBS.

De la Războiul Civil la drepturile civile, difuzând American History pentru Single & Cupluri

Ken Burns America de filme pentru a face giveviewers o mai mare apreciere a trecut, cât și în prezent. Fiecare clip este atent construit pentru a da pasiunile și atitudinile documentariescan time.Watching lui Ken fi un mod minunat de intim pentru datere de a petrece o seară.

Pentru fanii de baseball, împătimiții de istorie, iubitorii de natura, amatorii de jazz, și oricine, cu o pasiune pentru a învăța, Ken vitrine nisipului și gloria moștenirii Americii. Dacă sunteți în căutarea pentru un subiect care va incita discursul intelectual cu o dată, aceste filme sunt o mare resursa.

Dacă doriți să studieze în sus înainte de a viziona un documentar, puteți utiliza site - ul Ken Burns America pentru a citi eseuri despre istoria americană andpick fapte amuzante upsome impresiona ca te uiți la „Războiul civil“, „Roosevelt,“ sau „ Baseball."

Cercetând subiecte ofracial tensiune, conservarea naturii, și alte istorie issuesin-buton fierbinte, Ken arată complexitatea trecutului și modul în care aceasta ecouri în future.In un documentar de 90 de minute numit „The Address,“ Ken Burns sa concentrat pe cum cuvintele din caninspire chiar și astăzi, rămas singur norod - prin a spune povestea elevilor trebuie să le memoreze Lincoln Gettysburg Address.

„Puteți afla cât mai multe despre istoria de lectura despre prezent, după cum puteți vice-versa“, a spus Ken. „Aceasta învață despre prezent prin istorie, care este ceea ce fac eu pentru o viață.“

Pentru a continua învățarea (și poate ridica unele idei de film de calitate pentru următoarea dată), vă puteți înscrie pentru trimestrial de e-buletinul informativ și hearthe cele mai recente de la Ken Burns și florentine Films. Dacă nimic altceva, intuițiile sale în trecut vă va da cu siguranță ceva pentru a vorbi despre cu data.

Axat pe o varietate de subiecte, hisfilms oferă călătorii captivante în alt timp și spațiu. „Toată munca mea“, a spus Ken, „este vorba despre starea de veghe morți.“

Până Calibrul datele dvs. Depistându în PBS Screenings

Fromdrinking cocktail-uri în tinerețea lor de a discuta Jackie Robinson la bătrânețe, mătușa mea mare și unchiul dragoste a petrece timp împreună - chiar și după over60 ani de căsătorie. Dacă mă întrebi pe mine, secretul succesului lor ca un cuplu este ca ei să acorde o atenție. Ei iau timp pentru a înțelege reciproc inimi withopen, și ei îmbogățesc relația lor de nu departe de învățare shying ceva nou.

Cu Ken Burns ca ghid, puteți să stați și să ia o călătorie cinematică în jos banda de memorie, adăugând profunzime dates.His proiectii dvs. Pe PBS spune povestea eroilor viciate din trecut și de a răspândi lecții istorice în America contemporană. Dacă sunteți în căutarea pentru o conversație stimulativă, filmele lui Ken sunt un start excelent placeto.

„Cred că avem o foame de auto-definire națională“, a declarat Ken despre motivul pentru care el face documentare. „Fără un trecut, ne privăm de impresiile definitorii ale ființei noastre.“