Killswitch: vindecarea inimilor rupte un facebook pic la un moment dat

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

TL; DR: descărcate în mai mult de 180 de țări și cu donații care merg la American Heart Association din New York, Killswitch este app inovatoare, care vindecă milioane de inimi rupte.

Te-ai know50 la suta dintre femei si 40 la suta din mensay se uita la profilul lor de Facebook ex prea mult?

Daca esti unul dintre ei, avem app pentru tine.

„Efectuarea despărțiri suge mai puțin,“ Killswitch trăiește prin motto-ul său să se, eliminând rapid și în mod privat posturi de perete, imagini, clipuri video și actualizări ale stării de tine și ex-din profilul tau.

load...

Am vorbit cu co-fondatorul Clara de Soto, de ClearHart Digital, pentru a afla mai multe despre crearea aplicației, modul în care funcționează și efectul este avut asupra a milioane de oameni din întreaga lume.

Completarea nevoie despartire

Lansarea Ziua Îndrăgostiților 2013, Killswitch este ideea de de Soto si co-fondator Erica Mannherz, care a jucat un rol important în crearea aplicației, după un prieten apropiat experimentat despartire atraumatice care a avut-o dezactivarea contul ei de Facebook.

Killswitch co-fondatorii Erica Mannherz (stânga) și Clara de Soto (dreapta)

Ca de Soto și Mannherz știu, se deplasează pe urma unei breakupis o parte importantă a vieții, dar cum poate fi de așteptat să vă mutați pe atunci când sunt bombardați cu toate aceste memento-uri dureroase tot timpul?

load...

Aceasta este întrebarea exactă de Soto și Mannherz se întrebau... Astfel Killswitch sa născut.

Cu unelte comode și intuitive, Killswitch permite utilizatorilor să gestioneze mass-media sociale thethey doresc sa în timpul unei despărțiri, prin urmare, sari-a începe procesul de vindecare.

„Primul mod de a trece peste cineva este scăpat din vedere, din minte, și, din păcate, că pur și simplu nu există în spațiul digital“, de Sotosaid. „Social media este menit să împartă. Nu e pentru depozitare, astfel încât, din păcate, atunci când îl utilizați ca un mecanism de stocare, acesta poate fi foarte dăunătoare.“

Este la fel de ușor ca 1, 2, 3

Deci, cum Killswitch funcționează de fapt? Mă bucur că ai întrebat.

Prin conectarea la aplicația prin contul dvs. Facebook, Killswitch este capabil de a trage o listă cu persoanele pe care ați distribuit conținut cu.

Killswitch elimină urmele de ex din profilul dvs. Facebook.

load...

Căutați lista sau tipul în numele ex-vă și veți vedea fiecare film, fotografie, posta pe perete și stare pe care ești etichetat cu fosta ta (dintr-o dată aceste pulovere potrivite nu mai sunt atât de drăguț, nu?)

Acum aveți câteva opțiuni:

Apoi, va havethe opțiune pentru a salva imaginile șterse într-un album ascuns în profilul yourFacebook (doar în cazul!)

A „Felicitări“ apare pe ecran, iar acum puteți începe să se miște mai departe cu viata ta. Nu va mai trebui să vedeți simpatiile și comentariile ex dvs. Pe postările de pe Facebook !

Lovirea o coardă cu oameni

Nu numai că Killswitch a primit critici favorabile în ultimii doi ani, dar, de asemenea, aplicația a fost numit printre 100 de companii Brilliant intreprinzatorului din 2013.

Cu toate acestea, nu e cea mai admirabilă parte despre Killswitch. Este oamenii din spatele aplicației și theirdesire pentru a ajuta pe alții.

A face o contribuție la American Heart Association din New York, Killswitch este mai mult decât vindecarea inimilor care au fost răniți de iubire.

„Având această mică rază de soare pentru a simti ca inima ta rupt este de a ajuta alte inimi frânte este cel mai puțin am putea face“, a declarat de Soto. „Am vrut într-adevăr să fie clar că acest lucru este un mecanism de vindecare și nu un instrument de răzbunător. Mutarea pe o mare parte a crescut, iar noi nu am vrut app pentru a obține confuz cu ceva de genul caca trimiterea prin poștă. Este un lucru real.“

Deci ce urmeaza?

Echipa Killswitch lucreaza in prezent la un „slide-severitate despartire“, care willhelp anticipa care materialele Facebook utilizatorul dorește să șteargă.

Există, de asemenea, o versiune nouă este în lucrări care merge dincolo de domeniul despărțiri, dar de Soto și Mannherz sunt păstrarea că sub împachetări pentru acum.

Până atunci, Killswitch este disponibil pentru 99 de cenți prin intermediul Apple Store. Pentru mai multe informații despre Killswitch, accesați www.killswitchapp.com.