Krystal Walter: un expert în dragoste care folosește atingerea ei magică pentru a face meciuri în Canada și în afara ei

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: epuizată glisând nopți dreapta, cu întârziere în baruri zgomotoase, și căutarea aparent fără sfârșit pentru dvs. Se potrivesc? Dacă sunteți aproape de Alberta, Canada, pețitoare profesionale Krystal Walter vă puteți conecta cu oameni care împărtășesc valorile și sunt în căutarea unor relații pe termen lung. Baza de date cu ei include bărbați și femei , de la 25 la 65 de ani, cu interese diferite, cariere, și viziuni pentru viitor. Krystal Walter Matchmaking oferă diferite niveluri de membru în funcție de nevoile dumneavoastră. De la fotografii profesionale la intalniri de consiliere, Krystal și echipa ei te va pregăti pentru a satisface acel cineva special care suscită interesul.

Ideea că următoarea persoana pe data ar putea fi „The One“ este motivul pentru care atât de mulți simplu cheltui fericit bani pe site-urile matrimoniale, matrimoniale aplicații, și viteza de dating evenimente. Mulți vor fi îmbrăcați în cele mai bune costum lor, repara parul lor, si vals într-o speranță dată sentiment - doar pentru a fi lăsat în jos de experiență.

load...

Apoi, procesul începe peste tot din nou, deoarece acestea continuă căutarea pentru următoarea posibilă Domnul sau doamna dreapta. Căutarea pentru o relație tinde să părăsească mai multe single-extenuat si descurajata.

Dacă sunteți în punctul în care nu doriți să se simtă singur într-o mare de datere, de ce nu ia în considerare adăugarea unui pețitor pentru echipa ta? Această strategie a lucrat pentru multe dintre single care au încheiat un parteneriat cu Krystal Walter, un pețitor de încredere în Alberta, Canada.

load...

Din 2012, matchmaking abil Krystal a reunit mai mult de 120 de cupluri, dintre care toți au format relații pe termen lung - unele chiar rezultând în căsătorie.

Krystal a spus că întâlnirea partenerul perfect poate lua uneori daters prin surprindere.

„Un client care am prins cu recent, a trăit într-un oraș și se potrivesc ei a trăit într-o altă. Ei au avut chiar si o diferenta de varsta de 15 ani dintre ei“, a spus ea. „Dar le-am fost împreună acum patru ani, iar ei încă mai trăiesc în orașe separate.“

Krystal ajuta persoanele singure să găsească meciuri prin evaluare personală și pacient. Spre deosebire de alte servicii de dating online, scopul ei este de a găsi relații care sunt drept real și de durată de la început.

Krystal Cunoaște dreapta și modalități greșite de a găsi dragostea

Înainte de Krystal a decis să devină un pețitor profesionist, ea a mers la câteva Matchmakers ea. Dar nici unul dintre ei au avut succes.

load...

„Pur și simplu nu a mers pentru mine - din mai multe motive. Ei au fost companii mari, și m-am gândit că pot so fac mai bine“, a spus Krystal. „Dintr-un capriciu, am început propria afacere, și m-am ocupat imediat. Am făcut-o de atunci.“

Krystal Walter a început matchmaking după experiența ei cu site-uri de dating impersonale.

Ea opereaza in prezent in Calgary, dar intenționează să se extindă în întreaga Canada. În plus față de serviciile sale de matchmaking, ea oferă sfaturi pentru datere în căutarea de a atrage un partener printr-un profil online.

Pentru bărbați, ea sugerează că nu mint cu privire la înălțimea lor. Pentru femei, Krystal recomandă a fi sincer cu privire la vârsta lor.

„Este vorba despre stilul de viață. Dacă sunteți în formă și vibrante, de vârstă într-adevăr nu contează“, a spus Krystal. Ea a adăugat că oamenii ar trebui să ia în considerare extinderea gamei lor, datând de cinci ani, în ambele direcții.

Intilniri cu un expert este mai personal decât Online Dating

Cele mai multe site-uri online dating folosesc un algoritm pentru a găsi potriviri, dar abordarea Krystal este destul de diferit - și mai personal.

Clienții întâlnesc cu ea în persoană și să completeze un chestionar cu privire la educația, ocupația, hobby-uri, și interese. Ea îi întreabă despre stilul lor de viață și ceea ce caută într-un partener. După evaluarea profilului lor, ea le trimite câteva interese potențiale de dragoste din baza de date ei de single-uri. Feedback clienți cu privire la aceste meciuri ajuta Krystal afla mai multe despre ele.

Krystal are o abordare personală a matchmaking de a cunoaște clienții ei.

Programul Krystal are trei niveluri de membru. Clasic membri include fotografie profesională și data de coaching, în timp ce calitatea de membru executiv oferă utilizatorilor acces la mai multe partide - și pot fi actualizate la nelimitat.

În cele din urmă, Clubul președintelui este disponibil pentru acei clienți - cum ar fi politicieni sau sportivii profesioniști - care doresc să aibă un nivel suplimentar de confidențialitate. Acestea beneficiază de opțiuni de căutare personalizate, anunțurile de pe social media, și de pre-aprobare a meciurilor lor.

Dar, indiferent de nivelul de membru, Krystal și echipa ei sunt acolo pentru a ajuta la fiecare pas din drum.

„Noi ajutăm oamenii gata de întâlnire“, a spus ea. „Dacă trebuie să vă ajute cu parul sau machiaj, sau pentru a obține un stilist, vom. Avem un antrenor întâlnire axat pe ajutându-vă să vă pregătiți „.

Nu doar Profesioniști: Toate daters pot beneficia de un Matchmaker

Multe dintre single-uri în baza de date Krystal sunt între 30 și 40, dar majoritatea clienților ei sunt de peste 50 de ani, recent a început să lucreze cu bărbații gay interesați de relatii pe termen lung.

Cu toate acestea, nu toți clienții ei sunt profesioniști cu gulere albe, și Krystal vrea să se asigure că oamenii pot găsi dragostea prin serviciile sale de matchmaking, indiferent de venitul lor.

„Noi lucrăm cu toate tipurile de oameni și de a găzdui toate stilurile de viață“, a spus ea. „Facem tot ce putem pentru a include toată lumea.“

Krystal are o echipă mică, cu planuri mari să crească de ea

Krystal lucrează cu o echipă mică, care include un asistent, un expert în social media, precum și o întâlnire antrenor. Personalul all feminin devine împreună o dată pe săptămână pentru a trece în revistă progresele clienților Krystal și a discuta despre modul în care acestea pot ajuta în continuare. Ei place când doi oameni au conectat găsi dragostea de durată, a spus ea.

Împreună cu introducerea bărbaților gay în baza de date ei, Krystal a spus ca se extinde pentru a ajuta lesbienele și alți membri ai comunității LGBTQ găsi partenerii lor perfecte. De asemenea, ea se extinde ea ajunge prin scris.

„Am lucrat la un cuplu de cărți“, a declarat Krystal. „Pentru fiecare persoana pe care se potrivesc, există unul pe care nu. Nu este întotdeauna ușor, așa că se simte bine atunci când știi că faci partide.“