La aplicația biblică, oamenii de credință găsesc înțelepciunea și îndrumarea pentru a-și întări relațiile

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Pentru cupluri și persoane singure creștine, App Biblia (alias App YouVersion Biblie) poate ajuta lega cuvintele cărții bun pentru viața de zi cu zi și să dea adepți puterea de a deveni mai buni parteneri, prieteni și membri ai familiei. Aplicația oferă aproape 1500 de versiuni ale Bibliei în mai mult de 1.000 de limbi pentru oameni din toate colțurile lumii. Popular, accesibil, și liber, aplicația a fost instalată de peste 250 de milioane de dispozitive unice până în prezent, și că numărul este în continuă creștere ca mai multe persoane se angajeze una cu alta pe platforma. Planurile Biblia App de lectură, devotionalele, Versetul zilei, și instrumente sociale aduc pe creștini prin comun beliefsand insufla conexiuni semnificative născute din iubire reciprocă și respect.

Uneori luptele relație testa caracterul cuplurilor și indivizilor da o șansă de a grow.Lindsey a fost separat de soțul ei, Jordan, dar ea nu a fost gata să renunțe la speranță pe relația lor. Ea a numit Jordanand l-au convins să facă o ultimă încercare de a restabili legătura prin singurul lucru pe care încă aveau în comun: credința lor.

load...

Ei au început o relație plan de citire de pe App Biblia și -a petrecut următoarele câteva luni citind Scriptura împreună și folosind credința lor în comun ca wayto discuta despre propria lor călătorie ca un cuplu căsătorit.

„Creditează aplicația pentru a deschide într-adevăr conversație UPA despre relația lor“, a declarat Bobby Gruenewald, Fondator al App Bibliei (de asemenea, cunoscut sub numele de App YouVersion Bible). „Căsătoria lor a fost de fapt restaurat, iar aplicația a fost un catalizator pentru reconciliere a acestora.“

Acest recenzie uimitor arată cât de puternic mesajul Bibliei poate fi pentru cuplurile care doresc să-și reafirme angajamentul față de Dumnezeu și unul față de celălalt. App Biblia ajută oamenii să se conecteze Scriptura la un nivel personal, astfel încât acestea pot fi inspirați să trăiască în conformitate cu idealurile creștine de iubire, fidelitate, și cuplurile humility.For, aplicația poate inspira conversații sincere despre credință și de a trage indivizi mai aproape împreună.

load...

Disponibil într-un format mobil și căutate - și în peste 1000 de limbi - aplicația Biblia oferă o referință motivațional ușor accesibilă și însoțitorul spirituală până în prezent Christians.To, aplicația a văzut mai mult de 250 de milioane de instalații de către peoplefrom toate colțurile lumii.

Appoffers Biblia aproape 1.500 de versiuni ale Sfintei Scripturi gratis pentru oricine.

App Biblia a fost printre primele 200 de aplicații în App Store în iulie 2008. „Noi nu am știut ce să se aștepte, dar în primele câteva zile, am văzut 83.000 de oameni instalați aplicația Biblia“, a spus Bobby. „A explodat într-adevăr mințile noastre. De atunci, am fost într-o călătorie pentru a face aplicația disponibilă în cât mai multe limbi și cu cât mai multe caracteristici utile putem gratuit.“

În societatea noastră modernă invadată de scepticism, sondajele la concluzia că tinerii sunt mai puțin religioase decât persoanele în vârstă, dar strădaniile Biblia App pentru a le invita înapoi în staul prin fuziunea tehnologie și teologie.

load...

Cu aplicația, puteți urmări un plan de citire pentru a citi Biblia în parte sau în totalitate, puteți asculta Scriptură pe unitatea de a lucra, și vă puteți împărtăși experiențele de credință cu prietenii de pe telefon, computer sau tabletă. Interactiveenvironment ajută creștinii stayengaged cu Biblia pe o bază de zi cu zi. „Este un privilegiu de a fi parte a acestei mișcări“, a spus Bobby.

Răspândirea Stimulare și Dragoste Milioane Din 2006

Bobby a fost un antreprenor tehnologic savvy atunci când, în 2001, a realizat adevărata lui pasiune era în lucrare, și el upended viața lui tobecome Inovare Pastor la Life.Church. Apoi, în 2006, el a fost de așteptare într-o linie de securitate de la Chicago O'Hare Airport atunci când a avut o revelație: dacă Biblia a fost disponibil pentru toată lumea de pe telefoanele lor?

Se întreba dacă ar putea pârghie tehnologia modernă pentru a ajuta oamenii (inclusiv el însuși) se angajeze cu Biblia mai frecvent. „Aici am fost de lucru la o biserică, și totuși nu am fost citit in mod constant Biblia la fel de mult cum am vrut,“ el a spus. „Am simțit că a fost o problemă de format. Pur și simplu nu poartă cărți - în special Carti- mare cu mine. Acolo, în aeroport, această idee a venit pentru ceea ce noi numim acum YouVersion Biblia App.“

Cu sediul în Oklahoma, el si echipa sa a început să construiască un instrument pentru a face Biblia accesibilă oamenilor, indiferent unde se go.His viziune inspirat pe mulți să lase o carieră promițătoare pentru a servi App Bibliei mission.Today o echipă de 30 de angajați devotați și sute de voluntarii vin împreună pentru a face o difference.Bobby notedthat compania a avut cifra de afaceri zero în ultimii doi ani, în parte, pentru că au fost binecuvântați de persoane talentate care au venit la ei.

Bobby descrie echipa Biblia App ca o familie extinsa, care merg la aceeași biserică și legarea strânsă împreună într-un efort comun de a răspândi învățăturile Bibliei.

„Toată lumea e sodriven. Unii dintre oamenii din echipa noastră au schimbat viața lor de App Bible“, ne-a spus Bobby. „Avem echipa memberswho a plecat de locuri de muncă la Apple și NASA să se alăture echipei noastre pentru ca au simtit extrem de pasionat de ceea ce facem.“

Într-un mediu distractiv, orientată spre credință, echipa Bibliei App funcționează pentru a face Biblia availableto mai ușor de oameni în căutarea sensului în viața lor. Toată lumea pe echipa se simte umilit să facă parte dintr-un efort de a ajuta pe creștini să se conecteze la credința lor, indiferent unde sunt. Bobby a spus că se simte extrem de umilit de succesul aplicației.

„Este veryfulfilling“, a spus el. „Anul acesta a fost cel mai bun an nostru vreodată în doar despre fiecare metrice, și suntem încă în creștere.“

A face biblic gratuit la fiecare națiune, trib, popor și limbă

Cu App, creștinii se pot integra mai ușor Biblia în viața lor de zi cu zi. Conținutul devoțional oferă un flux constant de proză de îmbinare cu versete biblice legate pentru ca utilizatorii să mull pe. „Scurt devotionalele noastre, de actualitate vă conectați la Scriptură în fiecare zi“, a spus Bobby.

În plus, App Biblia îi motivează pe oameni să citească cartea bună pentru ei înșiși, prin oferirea unui plan de citire și în urma lectură obiective pentru a le ajunge la ultima pagină. Puteți alege să facă citirea în mod individual sau ca un cuplu, chibzuind probleme, cum ar fi dragoste, intimitate, angajament, și sexul ca ai citit Scriptura. Până în prezent, 68 de milioane de planuri de lectură au fost finalizate pe App Biblie. „Devine un început de conversație foarte bun,“ hesaid.

În ultimul deceniu, aplicația a servit ca un canal pentru mai multe conversații profunde și legături puternice între oameni de faith.Love și înțelegerea sunt fundamentele creștinismului, astfel încât este evident că App Bibliei cele mai cautate pe termen lung este „iubire“ urmat îndeaproape de „căsătorie“. Aplicaţia poate alege acești termeni cheie și de a evidenția pasajele relevante pentru usersseekingwords de înțelepciune.

App Biblia completează Biblia tradițională fiind mai hârtie ușor accesibile.

„Cea mai mare parte importantă parte a creșterii noastre este, de fapt se întâmplă în afara Statelor Unite, în țările non-vorbitori de limba engleza“, a spus Bobby. „Noi încercăm să facem experiența pozitivă și să ia în considerare nuanțele fiecărei limbi și cultură. Accentul nostru este pe creștere internațională pentru că modul în care vom ajunge la noi utilizatori.“

Accesibil pentru toată lumea cu un dispozitiv mobil, tabletă sau computer, aplicația a fost deosebit de valoros pentru persoanele care trăiesc în locuri în care Biblii sunt limitate sau chiar interzise. Aproape 1500 de versiuni ale Bibliei oferă îndrumare spirituală toall credincioși ai credinței.

YouVersion Blog încurajează în continuare oamenii să trăiască și loveaccording la lecțiile Bibliei. Ton optimist blogului mentine informat cititorii despre noile evoluții cu aplicația și oferă , de asemenea orientată spre credință , oricine recommendationsfor are nevoie de sprijin.

Adaugă alte semnificative sau de încredere prieten pentru a rămâne conectat

App Biblia este mai mult decât o resursă din Scriptură - este, de asemenea, o aplicație socială cu multe caracteristici utile relație. Puteți cultiva până la 150 de relații de încredere cu alți utilizatori ai aplicației, care vor vedea atunci când un semn de carte, evidențiați, să înceapă sau să realizeze un plan de citire, sau orice activitate care în aplicația. Prietenii tăi pot comenta apoi pe activitatea dvs. Și să inițieze o conversație semnificativă.

Experiența ta cu Biblia doar îmbunătățește și se adâncește atunci când îl partajați cu alte persoane. Înțelegerea ta de credință numai strengthenswhen vă havefriends și familia pentru a discuta, comoara-l, și urmați-l cu tine. „Incercam sa cream un loc sigur pentru a discuta despre oameni Scripturewith care aveți încredere“, a spus Bobby.

El subliniază faptul că relațiile pe Appare Biblie reciproc asupra cărora sa convenit și conexiuni din viața reală - nu străini, dar familia. Acesta este motivul pentru care limita numărul de persoane pe care le puteți adăuga. „Vrem să fie un proces atent pe cine selectați“, ne-a spus. „Capacul face pe oameni să se gândească un pic mai profund despre cine doresc să se implice.“

Zilnic Angajament: EventsUnite ViaShared Credinta comunitare

Liderii Bisericii pot crea cu ușurință evenimente de pe App Biblie pentru a ajuta oamenii să găsească și să interacționeze cu serviciile bisericii și alte evenimente din zona lor. Portalul evenimentului a aplicației vă salvează de la imprimând mii de pliante prin furnizarea unei legături directe către congregația pe orice dispozitiv mobil. De asemenea , oferă oamenilor acces la puncte de mesaje și alte tipuri de conținut pentru a le permite să urmeze , împreună cu mesajul în timpul unui serviciu.

„Noi folosim Evenimente pentru toate sesiunile noastre, permițând participanților noștri să aibă notele și Scripturile din difuzoarele chiar în fața lor.“ - Cindy Beall, Director al Equip pentru conducerea și iubitor - și utilizator Biblia App

De la telefonul smartphone, puteți crea un întreg eveniment de la zero sau de a modifica un eveniment existent pentru a păstra oamenii în contact cu toate fel de a fi. Puteți oferi, de asemenea, participanților o experiență mai interactivă prin adăugarea de conținut astfel încât oamenii să poată avea acces la Scriptură relevante în timp ce la adunare.

Spatiul flexibil împuternicește liderii bisericii să crească calitatea de membru și de a construi o comunitate bazată pe interese comune. Aveți posibilitatea să se implice și de a întâlni oameni noi cu ușurință prin găsirea unui eveniment aproape de tine postat pe App Biblie.

App Bible: Carry Devotamentul cu tine oriunde mergi

Relațiile, cum ar fi credința, necesită afirmații coerente și întreținerea dedicate să rămână puternic de-a lungul anilor. Pentru a obține cu adevărat să știe partenerul la un nivel spiritual, puteți descărca App Biblia și de a explora Scriptura împreună. După cum Iordania și Lindsey a dat mărturie, când vezi învățăturile Bibliei prin ochii altcuiva, ai crea o legătură profundă și de a găsi un nou sens în valorile creștine.

App Biblia oferă o comunitate socială a credincioșilor de lectură, ascultare, discutarea și interacționând pe milioane de dispozitive din întreaga lume. Indiferent unde vă aflați, puteți accesa versete inspiraționale și împărtăși credința cu alte persoane într-o interfață convenabilă, mobil. Fie că sunteți în căutarea unui partener de lectură sau un eveniment pentru a întâlni ca-minded creștini, aplicația unește oameni de credință și aduce creștinismul în era digitală pentru o nouă generație.

„Noi nu-l ține strâns, și nu-l ia ușor“, a spus Bobby. „Privim succesul nostru cu aplicația ca ceva ce Dumnezeu a făcut mai degrabă decât ceva care le-am făcut.“