La 7 cești de ceai, vizitatorii pot vorbi cu ascultătorii activi și cu terapeuții profesioniști despre relațiile lor 24 de ore din 24/7

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Imaginați - vă că sute de oameni gata să vorbească cu tine în orice moment, despre orice - de la problemele de zi cu zi la probleme de relație mai profundă. Această premisă se face o realitate , datorită 7 cesti de ceai - o platforma online care perechi utilizatorii cu ascultătorii instruiți care sunt gata să împrumute o ureche echidistantă și ori de câte ori au nevoie de non - judecatoare ea. Anonim și ascultătorii de compasiune sunt întotdeauna disponibile pe site - ul, care este chat - based și complet sigure. Utilizatorii pot fi de asemenea instruiți pentru a ajuta pe alții ca ascultător și să învețe o abilitate interpersonale care pot beneficia de toate propriile lor relatii, romantice sau în alt mod.

Într-o seară de iarnă rece, în timp ce am fost de lucru în străinătate, mi-acum soț mi-a cerut - printr-un mesaj text - să fie prietena lui. A fost neașteptat ca am avut nici o idee că el a fost chiar interesat de mine. De asemenea, am știut că, în cultura sa, datarea este o afacere serioasa. Deci, mintea mea a început să se rotească, și am nevoie să vorbesc cu cineva.

load...

7 cesti de ceai se straduieste sa ajute oamenii instantaneu.

Era 10:30, iar colega mea de camera a fost adormit. Deci, au fost prietenii mei și colegii apropiați. Singura mea opțiune a fost de a ridica telefonul și de a efectua un apel internațional scump pentru mama. Desigur, am fost fericit să vorbesc cu ea; pur și simplu ar fi fost frumos să vorbesc cu o persoană imparțială, care ar asculta fără a adăuga propriile lor gânduri despre situația. În plus, costul apelului ținut scurt. Aș putea fi vorbit toată noaptea.

Găsirea unei persoane de îngrijire pentru a asculta preocupările dvs., datând sau în alt mod, poate fi o provocare. Asta este ceea ce face 7 cesti de ceai un astfel de loc unic. Acolo, puteți găsi pe cineva să sări jos de idei, vorbești printr-o situație, sau doar pentru a asculta tine când ai nevoie să vorbești.

load...

Site-ul are mai multe canale pentru a vă conecta cu alte persoane, în orice moment din zi sau noapte. Nu contează dacă ești în apartamentul tău din Boston sau metrou de la Beijing. Atâta timp cât sunteți conectat la Internet, puteți găsi pe cineva să vorbească cu 7 la Cupe.

Discutați despre dvs. Dating situație sau problemă de relaționare cu alți membri din Forum

La un moment dat, 7 cesti de camere de chat ceai sunt pline de oameni care sunt dispuși să vă sprijine prin probleme de relație sau chiar oferi o cutie de rezonanță pentru gandurile pe impacam cu un ex. Aș putea fi folosit cu siguranță 7 cesti de ceai pe care schimbă viața de noapte cu un deceniu în urmă. Deși toată lumea rămâne anonim, nu ia mult timp să se simtă o înrudire între cei cu care interacționați. Acest lucru este, în parte, ca urmare a orientărilor comunitare care sunt în vigoare pentru a oferi un loc sigur pentru toată lumea.

Ca un nou membru , te va promite că va vorbi cu respect pentru alții, folosiți abilitățile de comunicare corespunzătoare, să adere la regulile comunității, și să se abțină de la schimbul de informații cu caracter personal. Membrii pot raporta încălcări, astfel încât administratorii pot lua măsuri adecvate și să păstreze integritatea comunității.

load...

Deoarece membrii vin și pleacă din chat-urile de sprijin de grup ca programele lor permit acest lucru, nu există nici o garanție că veți interacționa cu aceeași persoană de două ori. Dar oamenii de acolo sunt de susținere și de natură, oferind adecvate - cuvinte de încurajare - și de multe ori necesare. Mai mult de o duzină de diferite camere de chat de grup sunt dedicate teme, cum ar fi suport de relații, membrii de peste 35 de ani, LGBTQ, familia, și o viață sănătoasă.

Membrii din întreaga lume folosesc forumurile pe 7 cesti de ceai, și din cauza că la nivel global, nu e obligat să fie cineva pentru a vorbi cu dacă timpul local este de 3 dimineața sau 3 în după-amiaza. Limba principală a site-ului este engleza, iar un site sora este disponibil pentru vorbitorii nativi spaniolă. Around secțiunea Mondiale a forumului este dedicat pentru țări și regiuni, și în cadrul acestor grupuri, puteți găsi discuții în germană, franceză, japoneză, portugheză și, printre alte limbi.

Lucra cu un ascultător activ școlarizat sau Terapeut

În timp ce forumuri si chat-urile de grup sunt concepute pentru a ajuta pe toata lumea, este ascultători activi și terapeuți care fac 7 cesti de ceai cu adevărat unic. Multe site-uri oferă forumuri ca o modalitate pentru membrii de a conecta, dar le lipsește ascultătorii special instruiți, care cedează din timpul lor pentru chat unu-la-unu, că 7 Cupe de oferte de ceai. Site-ul oferă și acces la terapeuți profesioniști cu care vă puteți întâlni - practic - în mod regulat.

Noi de multe ori vin să recunoaștem sentimentele noastre cu privire la o situație - de exemplu, ceea ce căutați într-un partener sau o nevoie de persoana care te intalnesti - vorbind despre asta. Dar, pentru a vorbi pentru a fi eficiente, trebuie să aveți o placă de sondare. Aceasta este în cazul în care cele 7 cesti de ascultatori activi de ceai strălucesc. Ei nu asculta doar pasiv în timp ce împărtășiți inima ta. Ei sunt pregătiți să pună întrebări relevante sa încheiat-deschis care vă ghidează printr-o conversație într-un mod de susținere.

Toate interacțiunile 7 cesti de ceai sunt anonime, astfel încât să puteți fi siguri că informațiile pe care le partajați este sigur, și nu se va simți judecat.

Dacă doriți să ajute oamenii prin problemele lor, se alăture 7 cesti de ceai.

Membrii 7 cesti de ceai, de asemenea, au acces la un terapeut antrenat pentru o taxă lunară. Aceasta este o opțiune excelentă dacă sunteți interesat de a lucra cu un profesionist, dar au nevoie de mai multă flexibilitate în ceea ce privește timpul, locația și prețul. Cu 7 cesti de ceai, nu este nevoie de a părăsi confortul de acasa pentru a discuta probleme de relație sau de lucru prin procesul de vindecare dupa o despartire. Terapeuții stabilesc propriile ore, astfel încât este ușor de a găsi unul care este gata atunci când sunt.

Puteți naviga prin profiluri terapeut, vedere din medii și zone de specialitate și selectați unul care va fi o alegere bună pentru tine. Și dacă el sau ea nu este? Nu vă faceți griji - puteți schimba terapeuți ori de câte ori doriți.

Platforma este HIPAA, cu excepția cazurilor în care terapeutul crede că există un pericol de cineva răni ei înșiși sau pe altcineva. Toate terapeuți sunt deținute la standarde etice înalte, iar platforma salută feedback-ul cu privire la oricare dintre profesioniștii din rețea.

Schimbarea Lives Devenind 7 Cupe Ascultător-te

Oricine poate participa la 7 cesti de ceai atat ca un membru și un ascultător. Unii oameni decid să stai cu doar una sau alta, în timp ce alții aleg să facă ambele. Mulți ascultători simt că au primit valoare atât de mult din conversațiile lor prin site-ul pe care doresc să-l plătească înainte de ai ajuta pe alții.

Când alegeți pentru a deveni un ascultător , primiți formare în ascultare activă, care este , de asemenea , o abilitate importantă de viață. Voluntarii au acces gratuit la un curs de ascultare activă, care îi învață cum să devină un comunicator mai bun. În plus, ascultătorii primesc sprijin și coaching - ul de la mentori pe 7 cesti de ceai. Odată ce ascultătorii complet de formare, acestea se pot conecta la site - ul sau aplicația și de a ajuta pe alții în orice moment din zi sau noapte.

Dacă sunteți o relație profesională, sau interesați să devină unul, completând formarea ascultător activ este un pas în direcția cea bună. În plus, timpul petrecut de ascultare altora vă oferă o experiență valoroasă pentru a trage cu privire la eforturile viitoare.

Fie că sunteți în nevoie de ajutor sau în căutarea de a ajuta pe alții pe calea lor prin viață, 7 cesti de ceai este o platformă care oferă oportunități pentru acele conversații necesare.