Lake Chelan: sărbătoresc relația voastră în inima statului Washington

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: La doar o scurtă călătorie cu mașina de la Seattle este farmecul mic-oraș amplasat într - o vale de-a lungul pitoresc, liniștit, și cu siguranță romantică Lacul Chelan. Pe tot parcursul anului, cuplurile vor găsi o mulțime de activități pentru a se bucura pe apă și printre munți. Sorbiți vinuri locale, du - te la cumpărături in centrul orasului, admira flori sălbatice de primăvară, sau de a lua în unele muzică live împreună în acest refugiu capricioasă.

Imaginați-vă un frumos lac, calm, un fundal de munți, aer curat, clare, iar unele dintre cele mai bune podgorii din națiune. Vorbește despre o combinație magică. Acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru Lacul Chelan, Washington, este una dintre cele mai romantice destinatii din SUA.

load...

Acest pitoresc lac 50.5 mile lung este umplut cu ape limpezi de cristal care provin de la aproximativ 100 de ghețari pe Munții Cascade din apropiere, iar cuplurile pot ajunge orașele din jur mici de Chelan, Stehekin și Manson cu o unitate ușor de la Seattle.

Istoria bogată a zonei datează din Tsillane americani nativi , un nume mai târziu scris Chelan, ceea ce înseamnă „apă adâncă.“ Până la sfârșitul anilor 1800, minerii în căutare de metale prețioase descoperite în regiune și aur în valoare de aproximativ 66,5 milioane de $, argint și zinc. Prin anii 1950, minele închise, iar valoarea reală a zonei - privelistilor sale romantice - a început să strălucească.

load...

Astăzi, o mare parte din terenul din jurul lacului Chelan este păstrat ca Parcul de Nord Cascades National, Ross Lake Spațiul National de recreere, Lacul Chelan Spațiul Național de recreere, și Pustia Pasayten. Acest lucru, împreună cu vinării impresionante, downtowns ciudat, și o mulțime de evenimente distractive, pentru a face o evadare perfectă să se concentreze pe iubire.

Sorbiți și Smile în Valea Vinului

Lacul Chelan poate să fi fost doar a declarat un oficial american Viticultura Zona în 2009, dar tineretul nu limitează calitatea vinurilor și vederi impresionante care provin dintr - o zi de degustari. Mai mult de 30 de podgorii diferite , multe grupate în trei domenii principale pentru a face planul pentru o zi ușoară, pot fi găsite de-a lungul malul lacului Chelan.

O modalitate foarte bună de a se bucura de aerul curat si soare fabricilor de vin este de a închiria biciclete și plimbare de-a lungul drumurilor de munte. Lake Chelan dispune de mile de trasee off-road pentru cicliști de grăsime anvelope pentru cupluri mai activi, dar uneori este bine să-l ia ușor. Bicicletele Chelan Electric oferă închirieri și excursii pentru a explora regiunea, iar compania are chiar biciclete tandem construit pentru două.

load...

Lacul Chelan este acasa, la mai mult de 30 de fabrici de vin, astfel încât să ia un tur romantic și să participe la o degustare. Credit foto: Camera Lake Chelan

Dacă vizitați în octombrie, asigurați-vă că pentru a sărbători recolta. Lacul Chelan Crush Festivalul are loc peste două week-end atunci când vizitatorii și localnici deopotrivă sunt bineveniți să se rostogolească pantalonii lor și să înceapă stomping. Ia-o în spatele scenei uita la procesul de producție de vin, să îndeplinească maeștrii pivniță, și scaunele apuca împreună la părțile de recoltare să se bucure de un pahar de produs finit.

Țineți mâinile în centrul Quaint

Orașele Manson și Chelan de-a lungul lacului Chelan sunt cunoscute pentru cumpărături de tip boutique și vibe ciudat , care va face să vă doriți să faceți o plimbare romantică împreună. Chelan este unul dintre puținele orașe care urmează să fie desemnat un „statul Washington Main Street“ , astfel încât este garantat să fie walkable și prietenos. Cuplurile pot pop într - una dintre cele mai unice, magazine mama-si-pop pentru a alege o amintire pentru bucătărie sau un suvenir pentru un iubit.

În primăvara și vara, iubitorii de savvy pot vâna mari tranzacții în timp ce navigați prin curte de vânzări care au loc în întreaga regiune Lacul Chelan. Postul de radio local, Kozi, are un program de vorbire care feluri de mâncare informații cu privire în cazul în care pentru a găsi toate cele mai bune vânzări, împreună cu unele evenimente locale.

În zona centrală a orașului, veți găsi magazine drăguț, restaurante premiate și camere confortabile. Credit foto: Camera Lake Chelan

Desigur, toate aceste cumpărături te poate face foame, așa că Tuck într - un tabel pentru doi la unul dintre numeroasele centru cafenele, magazine, brânză sau trotuar © s cafenea. © Apple cafenea Cup in Chelan este renumit pentru cafeaua sa Blue Star, albastru Iepurasul inghetata, Speranțe cookie - uri, și proaspăt făcut gogoși mini zahăr scorțișoară.

Un alt loc dulce este Frenchie lui Flaut & Fleurs, unde puteți savura șampanie și partaja o placă de brânză (urmat de ciocolată gourmet Price, desigur) la trotuar © cafenea cu vedere la lac.

Have Fun Împreună cu evenimente pe apa

Pe tot parcursul anului, numeroase evenimente au loc de-a lungul lacului Chelan. Începând cu luna martie, don verde pentru norocul irlandez la Festivalul anual de Ziua Sf. Patrick în weekend. E o alerga 5K, urmată de o seară de muzică live. Există chiar și bere și degustare de whisky, precum și mâncăruri tradiționale irlandeze.

Dacă atât mai puțin aplecați spre partid și mai mult spre misiuni spirituale, există o Desfășurați & Exploreaza Retreat în luna aprilie. Este de trei zile de programare de facilitatori minte-corp-spirit, care este sigur să se relaxeze.

De la kayak la plimbare cu barca la tubing, nu vei alerga afară de activități de apă în Lacul Chelan. Credit foto: Camera Lake Chelan

La mijlocul lunii mai, este vorba despre vin si muzica la Festivalul Vinului si Jazz, care are loc pe parcursul a patru zile, iar la nouă locuri diferite. Mai mult de 15 trupe vor efectua, asa ca pantofii de dans pe un week-end de distracție. Convenabil pentru iubitorii de vin, acest festival are loc în același timp cu arcul tamburului Degustarea. Cel mai bun din toate? Este totul pentru caritate: Încasări din vânzarea de bilete vor beneficia Boys & Girls Club locale.

Un alt eveniment popular este anual Cruizin Chelan Classic Car Show in luna iunie. Plimbați-vă împreună de-a lungul străzii principale și admira mașinile clasice deținute și renovate în mod privat pe ecran. Este a 12-a aniversare a evenimentului, care include un concurs pentru grătar, care poate fi destul de picant. Mai degrabă se răcească? În timpul iernii, un urs polar Splash este punctul culminant al lacului Chelan WinterFest.

Există o mulțime de locuri de ședere

De la pat ciudat și mic dejun la cabine munte retras, ai o tona de opțiuni de cazare în Lacul Chelan Valley.

Unii se pot bucura de sta chiar la vie. Sirena Song Vineyard Estate și Winery are o varietate de camere, precum și degustări de vinuri, împerecherilor produse alimentare, muzică live, și cursuri de gătit pe site-ul.

Resort Campbell (foto) este doar una dintre multele stațiuni, hoteluri, case, cabine cu tine si iubit-o poate sta în credit Foto:. Lacul Camera Chelan

Pentru cei care doresc să se uite în închirieri, vacanta, pentru case de lux sau cabine private verifica companiile de familie, cum ar fi Resort Campbell. Dacă doriți un pachet special romantic, rezervați câteva nopți la Mountain View Lodge and Resort și includ Iubirea Bulbuc specială. Vei primi o sticlă de șampanie și două pahare livrate în cameră, împreună cu o bombă de baie și un singur trandafir parfumat într-o vază.

Fiecare sezon este pentru iubitorii de pe Lacul Chelan

Lacul Chelan Valley are 300 de zile însorite pe an, astfel încât în ​​fiecare lună este un moment minunat pentru a explora regiunea. În timpul iernii, puteți face amintiri de la Lacul Chelan WinterFest sau se pot bucura de 25 de mile de Nordic schi fond, 170 de mile de piste cu snowmobilul, sau tuburi sau schi alpin la schi & tubulaturi zona Echo Valley.

În primăvară, mediile temperate în jurul valorii de 60 de grade - ideal pentru drumeții romantice prin pustiu pe trasee bine marcate căptușite cu flori sălbatice. Golfing este de asemenea o activitate populară, iar fermele încep să recolteze și să vândă pe piețele ca ajunge vara.

Pe lac, există distracție fără sfârșit pe apă, inclusiv navigație și pescuit. Prin toamna, cuplurile se pot strânge în nopțile clare, sorbind suc de mere au făcut împreună la Festivalul Patrimoniului din octombrie.

Nu contează atunci când sărbătorim iubirea ta împreună în Lacul Chelan, vei face amintiri.