Lark este o aplicație personalizată de antrenor pentru sănătate care poate ajuta cuplurile să gestioneze mai bine condițiile cronice

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Creatorii Lark app cred că toată lumea ar trebui să aibă ajutor atunci când gestionează o stare de sănătate cronice. Aplicația foloseste inteligenta artificiala pentru a ajuta persoanele fizice, cupluri și familii cu dieta, exercitii fizice, precum si obiectivele de sanatate pentru a aduce acea credință în realitate. Persoanele cu afectiuni cronice, cum ar fi diabetul zaharat si hipertensiune arteriala, iar cei cu risc de dezvoltare a acestora sunt demografice de bază a lui Lark. Ghionturi intuitiv Lark de a încuraja oamenii să facă alegeri mai sănătoase și instrumente conexe, cum ar fi cântare și căutători de somn, ajuta app aduna mai multe date , astfel că face sugestii mai bune.

Duce o viață sănătoasă, activă nu este întotdeauna ușor, mai ales atunci când barierele la sala de fitness și de sănătate vin din interior. Mulți oameni trăiesc cu afecțiuni cronice , care de multe ori limita ceea ce mănâncă, cum se exercită, și modul în care se duc despre viața lor de zi cu zi.

load...

Aceste condiții cronice pot fi greu de manevrat singur și poate afecta acut relații. Ele pot provoca frecare, griji, sau mai rău în cazul în care nu sunt bine gestionate sau chiar a vorbit despre.

Alimentat artificial-inteligenta app Ciocârlie este proiectat pentru a ajuta persoanele cu afectiuni cronice duc o viata mai sanatoasa, oferind sfaturi și recomandări în timp util. De exemplu, aplicația poate aminti un utilizator pentru a lua medicamente la un anumit punct în ziua sau sugerează ce să mănânce pe baza modelelor sale de dormit.

Aceste ghionturi, așa cum le numește Lark, nu sunt doar notificări sau memento calendar. În schimb, ele sunt create pe baza o imagine holistică, AI-alimentat de afecțiune cronică a utilizatorului, se lupta cu fitness, medicamente, și chiar genetica.

load...

Lark este o aplicație care poate arăta oamenilor cum să gestioneze afectiuni cronice.

Utilizatorii de 23andMe, un serviciu care urme specifice genetica, poate chiar conecta istoria familiei lor la Lark pentru a se asigura că acestea fac alegeri de viață , care sunt mai bune pentru corpurile lor.

Julia Hu, CEO Lark și Co-Fondator, a descris modul în care Lark consideră genetica, pierderea in greutate si tendintele nutritionale, precum si a altor markeri la crearea recomandări personalizate.

„Populare diete Keto și Paleo sublinia carne rosie gras“, a spus ea. „Dar 23andMe a constatat că există oameni cu o variatie genetica pentru care carnea rosie gras face mai greu pentru ei să piardă în greutate.“

Acesta este doar unul dintre zecile de exemple de modul în care oamenii care sunt predispusi genetic la o afectiune cronica poate fi surprins atunci când eforturile lor de sănătate se încadrează scurt.

load...

„Dacă ai fi fost un star de film de la Hollywood, ai avea un antrenor personal, nutritionist, medicul de wellness. Toți acești oameni ar uita la tipul de corp și ia în considerare ceea ce funcționează pentru tine și ce nu“, a spus Julia. „Acest tip de personalizare face mai ușor pentru tine de a fi de sine cel mai bun.“

Aflați pentru a crea obiceiuri sanatoase cu partenerul tau

Desi Lark ofera sfaturi de sanatate individualizat, este, de asemenea, o idee bună de a utiliza serviciul, împreună cu un membru al familiei, prieten, partener, co-lucrător, sau o cunoștință. De exemplu, cuplurile au de obicei un stil de viață și obiceiuri similare - de la consumul de aceleași mese pentru a dezvolta aceleași rutine de activitate.

„Noi încercăm să facem Lark un prieten în ureche, care chat-urile cu tine, dar nu există nici o modalitate mai bună decât de a avea un partener sau iubit-o treacă printr-o provocare cu tine“, a spus Julia.

Lark, disponibil pe iOS și Android și compatibile cu multe dispozitive diferite , poate notifica utilizatorii care manca mai multe portii de legume in fiecare zi va ajuta să piardă în greutate. Singur, că utilizatorul ar putea ignora mai ușor această sugestie. Cu toate acestea, dacă utilizatorul și partenerul său să se angajeze folosind Lark, ei pot ține reciproc responsabili pentru a încerca ceea ce sugerează app.

Lark link-uri cu dispozitive care monitorizează somnul, greutatea, tensiunea arterială, și de zahăr din sânge.

„Comiterea cu un partener ajută cu responsabilitate și schimbare de comportament. Călătorii mai aspru sunt mari atunci când se apropie împreună“, a spus Julia.

În cazul în care utilizatorii se angajează să Lark cu un partener, ei nu trebuie să vă faceți griji că aplicația va beneficia doar o singură persoană. Lark prevede planuri pentru persoanele cu diabet zaharat, pre-diabet și hipertensiune, dar, de asemenea, ofera coaching-ul pentru persoanele care doresc să piardă în greutate sau mai puțin stres.

Precizia de coaching Lark se bazează pe cât de mult informațiile pe care le atinge cu privire la un utilizator. Cei care doresc sa gestioneze sanatatea lor, prin pierderea in greutate poate fi trimis un tracker și o brățară scară. Aplicația oferă sfaturi despre somn si activitatea fizica. Persoanele cu hipertensiune arterială urmări tensiunea arterială, cu o manșetă.

Lark își bazează avizul cu privire la stilul de viață și de obiceiurile de utilizator, precum și informațiile pe care le colectează conduce sugestii la mai personalizate a lungul timpului.

Julia ne-a împărtășit un sfat Lark ia oferit recent. Aplicația este urmărită prin somn Wristband ei și a constatat că ea avea dificultăți în obținerea cantitatea corectă de odihnă. De asemenea, a ajuns la concluzia că, atunci când Julia nu a dormit bine, a mancat diferit decât atunci când ea a dormit mai profund.

„Lark mi-a spus," Tu, probabil, va fi pofta de zahăr, dar mânca unele fructe cu coajă lemnoasă în loc pentru că doriți să piardă în greutate“, a spus ea. „Lark știa, de asemenea, am avut probleme cu somnul, astfel încât aplicația mi-a oferit coaching-ul asta.“

Pârghie Expert Sfaturi pentru a dezvolta un mobil Sanatate Antrenorul

Julia a lucrat neobosit pentru a dezvolta Lark, deoarece ea sa confruntat cu o afectiune cronica devreme in viata, care - în timp ce nediagnosticate - a fost tratată în mod eficient datorită monitorizării și schimbări în dietă și comportament.

„Tata a găsit un medic pediatru care a lucrat cu mine în fiecare zi, timp de 12 ani sau cam asa ceva“, a spus ea. „Doctorul ma ajutat să schimbe dieta mea si de somn precum și limita de 90% din atacurile mele. - toate fără să știe ce a fost condiția“

Julia sugerează că starea ei nu s-ar fi îmbunătățit dacă ea nu ar fi avut de ingrijire personalizat de la medic pediatru și tatăl ei. Deși ea însăși contează norocos pentru a avea o echipa de asistenta medicala, care adaptate recomandările sale la nevoile ei, Julia sugerează că ideea nu este întotdeauna scalabil. Nu sunt suficient de medici si asistente medicale pentru a apela pacienți și să le aducă aminte să ia medicamentul lor.

Fundal Julia în tehnologie a condus-o să recunoască faptul că AI-ul ar putea oferi coaching și informații pentru toată lumea atunci când au nevoie.

„Ne-am dorit să construim un antrenor 24/7 personal de sanatate pentru oricine din lume se luptă“, a spus ea. „Deci, am construit o asistentă AI. Astăzi, antrenori și ajută la aproximativ 2 milioane de membri.“

Echipa Lark a lucrat cu medici specialisti de la Harvard, Stanford, si Kaiser Permanente pentru a se asigura aplicația oferă consultanță de sunet. Fiecare dintre programele Lark este personalizabil pentru persoanele care au nevoie de coaching pe probleme specifice de sanatate. De exemplu, echipa Lark consultat cu un specialist diabet zaharat de tip 2 de la cel mai mare institut de cercetare din țară pentru a elabora recomandări.

„Toate cercetările noastre se bazează în știință, dar ne întoarcem că într-un antrenor de zi cu zi, care ofera coaching-ul potrivit la momentul potrivit“, a spus Julia.

Lark nu inunda utilizatorii cu recomandări de zi și noapte, fie. Echipa a lucrat cu specialisti de sanatate de comportament pentru a determina cel mai bun timp pentru a oferi recomandări și notificări.

„Am răspuns la întrebarea«Cum vă ajuta oamenii schimba comportamentele și de a construi obiceiuri sanatoase?»“, A spus Julia.

Schimbarile stilului de viata Lark nu sunt atât de dramatice încât va trebui să se schimbe întreaga rutină. Echipa înțelege că utilizatorii sunt mult mai probabil să adopte schimbări pe termen lung în cazul în care acestea sunt ușor de gestionat.

„Vrem să ajute oamenii să devină cea mai bună versiune de ei înșiși“, a spus Julia. „Acesta este unul dintre cele mai bune moduri de a crea schimbări durabile.“

Lark: încurajarea oamenilor de a deveni mai bune versiuni ale Înșiși

Lark este conceput pentru persoanele în toate etapele vieții, care ar fi putut încercat și nu a reușit să piardă în greutate sau de a dezvolta obiceiuri alimentare sanatoase. Julia a lucrat pentru a le oferi coaching personalizate de sanatate a primit ca un copil. Ea a spus că AI-ul este singura modalitate de acest tip de coaching-ul poate fi destul de scalabile, pentru a le oferi tuturor celor care au nevoie de ea.

Prin analizarea informațiilor despre utilizatori, Lark pot reduce stresul cu privire la conditiile de sanatate cronice.

„Este pentru cei care au încercat de numărare de calorii pe cont propriu, dar nu a găsit ei înșiși nemotivată“, a spus Julia. „Lark este ca un prieten care este întotdeauna cu tine, coaching-ul prin vremuri grele.“

Aplicația nu este vorba despre privarea sau monitorizarea constantă a sănătății dumneavoastră. În schimb, este proiectat pentru a face să vă faceți griji mai puțin despre gestionarea condițiilor. Lark preia o parte considerabilă a managementului sănătății, lăsându-vă să se concentreze pe alte lucruri.

„Noi ajutăm oamenii să gestioneze și să trăiască cu condițiile lor cronice, în timp ce trăiesc o viață plină“, a spus Julia.