Laureli shimayo îi învață pe clienți să folosească tiparele grosolane pentru a se înțelege și pentru a găsi partenerii romantici compatibili

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Dacă nu înțelegeți cu adevărat cine sunteți, este greu să știi exact ce să caute într - un partener. Și acest lucru este adevărat pentru toate relațiile - fie personale sau de afaceri. ThriveTypes este un sistem creat de Laureli Shimayo care ajută oamenii înțelegerea ei înșiși și, la rândul lor, să găsiți parteneri compatibili. Programul ajută benzi departe fațadelor, lăsând oamenii cu o imagine a calităților lor de bază: talentele, stilul de comunicare, motivații și definiții ale succesului. Ochii sunt oglinda sufletului, și evaluarea Laureli lui ThriveTypes descompune personalități folosind analiza de ochi și o înțelegere profundă a ceea ce este nevoie pentru a se conecta.

Doar despre fiecare femeie știu că a întocmit o listă de caracteristici care le doresc într-un partener de vis. Uneori, ele sunt clichГ © trasaturi cum ar fi înalt, brunet și frumos, dar ele includ, de asemenea bogăție, disponibilitate, intimitate, și un simț al umorului. Nici unul dintre ei a spus: „Visez un om care are aceleași talente, valori, și scopul ca și mine“, sau „Sper să găsesc un tip cu aceleași motivații, stilul de comunicare, viziunea asupra lumii, și de luare a deciziilor metode.“

load...

Și totuși, un partener cu aceste trăsături le-ar face mult mai fericit decât fantezie atrăgătoare au visat.

Laureli Shimayo, Fondator al ThriveTypes, a declarat cei mai mulți bărbați și femei caută parteneri care sunt opuse. Potrivit Laureli, cei mai mulți oameni sunt subconstient cauta colegii care demonstrează caracteristicile părinților lor, care îndeplinesc o nevoie de iubire și acceptare, care lipsea din copilărie.

De fapt, Laureli a spus, dacă te uiți înapoi relațiile din trecut, sunt șanse ca dvs. Au multe exes caracteristici similare ca fiecare alte caracteristici similare, ca unul sau ambii parinti, si diferit de tine. Înțelegerea ceea ce ați fost căutați și cine sunteți la bază dumneavoastră vă poate ajuta să taie prin acele alegeri greșite pentru a face cea corectă.

load...

„Acesta vă pregătește pentru eșec. Dacă încercăm să impresioneze, suntem deconectat de la noi înșine, iar noi nu suntem cu adevărat acolo la data. Ceea ce fac este de ajutor oamenii văd că au aceste modele“, a spus Laureli.

Dar este nevoie de multe ori mai mult decât dezvăluind doar modelele pentru a determina clienții ei să schimbe perspectivele lor; ei trebuie să înțeleagă, de asemenea, tiparele și să învețe de la ei.

„Este, de obicei, într-o călătorie pentru oameni să vadă și să recunoască alții care sunt ca ei și să înceapă să le intalniri. O mulțime de auto-judecățile pe care le avem să stea în calea. Credem că dacă nu sunt bune, oameni ca noi nu sunt bune“, a spus Laureli. „Am ajuta subliniez aceste modele, astfel încât oamenii pot lua o scufundare mai adânc în ei înșiși iubitoare și apoi recunoaște cu ușurință parteneri compatibili.“

Citirile Eye Stabilirea arhetip Teme și oameni să se pregătească pentru Dating

Primul pas pentru obtinerea trecut straturile superficiale ale personalității - sau măști, așa cum le numește Laureli - este de a determina care trei dintre cele șapte talente pe care le ai. Ați putea identifica rapid care talentele care le ai citind despre ele - printre servere, artizan, războinic, savant, regele / regina, salvie, și preotul / preoteasă - sau poate aveți nevoie de orientare de la Laureli, care oferă lecturi on - line și în persoană. Ea îi ajută pe oameni să vadă prin măștile lor.

load...

Modelele de datare ale diferitelor arhetipurilor au venit de la locul de muncă introspectivă și de creștere, care a făcut Laureli după căsătoria ei sa încheiat în 2002 și a intrat din nou lume dating. Ea a datat bărbați pentru o vreme; Apoi ea a început să se întâlnească femei. Ea a început să realizeze că fiecare persoană a adus în viața ei aveau trăsături și modele similare.

Laureli ii ajuta pe oameni scoate la iveală perspective în tipurile de oameni au data si de ce.

„Am fost văzut că mă întâlneam o mulțime de același tip de oameni, și a fost totul bazat pe ochi, asa ca am folosit acest lucru pentru a deveni mai conștienți de faptul că și de a schimba tipul de persoană pe care am fost intalniri“, a spus ea. „Am început să folosesc instrumente pentru a schimba în mod conștient tipurile oameni am fost atragerea și datarea. Propria mea poveste a fost că mă întâlneam oameni ca tata de ani de zile. Apoi, așa cum am făcut schimbări am început să inviți oameni ca mama mea. Am făcut o pauză de câteva luni, până când am putut să mă iubesc mai mult și de a găsi oameni care erau ca mine.“

Când Laureli început să se întâlnească din nou, ea a găsit oameni care au fost din ce în ce ca ea în talente și a avut, de asemenea, o constiinta asemanatoare cu ale ei. Și, în ultimii doi ani, ea a fost într-o relație de veselă și profund implinita cu cineva sa intalnit prin ochii lor. Ea lucrează cu cea mai mare parte femei single, iar ea are mulți clienți de sex masculin, de asemenea.

ThriveTypes poate ajuta daters online Analizeaza Fotografii și modele Discover

Odată ce ați identifica talentele naturale, puteți explora, de asemenea, ritmul de viață, preferința de comunicare, de luare a deciziilor model, motivație, conștiință sau viziune asupra lumii, și cum vă protejați, în lume. Împreună cu clienții oferind un sentiment de auto-înțelegere, Laureli utilizează aceste informații pentru a face meciuri romantice.

„Noi nu-l dau seama, dar, atunci când suntem intalniri, de multe ori ne simțim nervos și speriat. Așa că revenim la când eram copii, și încercăm să fi văzut și iubit. Ne-am pus măștile noastre înapoi și să caute oameni ca părinții noștri pentru a umple golul de dragoste nu am primit când eram mai tineri“, a spus ea.

„Când am face un meci, eu caut oameni care sunt similare în conștiință. Apoi mă uit pentru persoanele cu apărare similare. Pentru că atunci când provocările veni în relații și de apărare sunt diferite, este o mare mizerie.“Laureli Shimayo, Fondator al ThriveTypes

De obicei, este dificil să se recunoască și să învețe cum să se dezbrace departe măștile atunci când dating - sau dau seama atunci când alte persoane lor a pus pe, motiv pentru care mulți oameni apelează la Laureli pentru ajutor în legătură cu procesul.

„Când am face un meci, eu caut oameni care sunt similare în conștiință. Apoi mă uit pentru persoanele cu apărare similare. Pentru că atunci când provocările veni în relații și de apărare sunt diferite, este o mare mizerie“, a spus ea.«Și apoi m-am potrivi talente.»

Metafizic Ateliere de lucru și Video vă conduce într-o călătorie În

Împreună cu servicii de matchmaking și lecturi personale ale ochilor, Laureli ofera clientilor ajuta cu actualizarea profilurile lor online dating pentru a atrage oameni compatibile - și sfaturi pentru modul de a scana profilurile altora.

Laureli Shimayo învață clienții despre dorințele lor subconștiente.

„Când fac o lectură, clienții ajunge să știe cine sunt ei și a vedea modelele cu părinții și foștii lor. Ei simt că istoria și amintiți-vă cum a fost atât de nesatisfacator. Acest lucru duce singur la vindecare și anunțându-du-te o mare parte din modelul lor“, a spus Laureli. „Ei au o nouă conștientizare a căuta persoane diferite. Eu le ajuta să schimbe profilurile lor și să ia în jos măștile pentru a arăta o versiune autentică de ei înșiși -. Și, de asemenea, împărtășesc conștiința lor“

Ea conduce , de asemenea , târguri metafizice și evenimente în patru orașe, inclusiv Seattle, în cazul în care ea se bazează. Ateliere de ei - și , uneori , chiar și conștiente evenimente viteza dating - sunt intamplari frecvente in Seattle si Portland.

Laureli arată cum să Foster Connection și Scop

Laureli oferă o mulțime de resurse de pe site - ul ei de coaching , inclusiv un ghid de dating online , care este disponibil separat sau ca parte a unei clase de două ore. În cursul, ea explică modul în care să includă ThriveTypes în profilul dvs. De dating.

Ea a scris, de asemenea, o carte despre cele șapte talente, care este în contextul de afaceri și o viață autentică, mai degrabă decât în ​​mod specific pe întâlnire. Și Laureli intenționează să se extindă pe care cu o altă carte, în viitor, pentru a ajuta oamenii să găsească adevărata lor de sine și de a atrage partenerul potrivit.

„Sunt un mare fan al relațiilor ca o cale de creștere, iar pasiunea mea este de creștere și autenticitate“, a spus Laureli. „De ce nu au o mare relație satisfăcătoare, ca parte a călătoriei noastre aici?“