Legăturile de legături cu specialiștii în domeniul legăturilor umane predau sănătatea relațională și îi determină pe oameni să coboare o cale către o viață mai fericită și mai sănătoasă

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Versiunea scurtă: Expert Relația Mark Groves crede relații mare nu se întâmplă accidental; se întâmplă de alegere. El a făcut misiunea vieții sale de a ajuta oamenii să facă alegeri și să învețe abilitățile care vor duce la o viață de sănătate și fericire. Cu o abordare bazată pe cercetare pentru intalniri, Mark empowerspeople din toate categoriile de viață totake pași responsabili față de viață bine. Pasiune si conducerea sa straluceasca in ambele sesiuni de unu-la-unu de coaching și ateliere de lucru la locul de muncă , unde inspiră transformări pozitive în modul în care oamenii se referă la unul pe altul. După ani de studyingand introspecții, Mark Groves a devenit un expert căutat în conexiunile umane, iar acum el sharesimpactful cuvinte de înțelepciune pentru bărbați și femei din întreaga lume.

La 27 de ani, Mark Groves a crezut că era pe drumul cel bun cu viața lui. El ar fi absolvit cu o diplomă de licență în vânzări, excelledat locul de muncă la o companie farmaceutică, și a propus iubitei sale colegiu. Verifica. Verifica. Verifica. Un astfel de succes a venit ușor să - l.

load...

Deci, de ce nu a fost el entuziasmat de viitor? El știa lui fiancГ © e a fost fenomenal. El știa că era tot ceea ce a fost în căutarea într-un partener de viață, dar, de asemenea, o parte din el știa că nu a vrut să se căsătorească cu ea.

Mark Groves oferă sfaturi despre relații în sesiuni unu-la-unu, ateliere de grup, și discursuri publice.

Aceste sentimente de îndoială condus Mark călătorie tu de auto-descoperire. El a decis să învețe tot ce putea despre relatii - ceea ce le face locul de muncă, ceea ce le face nu reușesc, și ceea ce le face atât de important pentru noi. „Odată ce am dori să înțeleg ceva, am consuma doar totul despre el“, a spus el. „Am vrut să înțeleg totul.“

load...

Cu cât a învățat, mai clar calea lui a devenit. Mark a dat seama negând temerile cu privire la angajamentul se va încheia doar în caz de dezastru. Luni Sothree după ce ar fi primit angajat, el a decis să rupă lucrurile off și începe din nou, ca un singur adult.

Înțelegere a relațiilor noile sale ia dat curajul de a trăi viața pe termeni proprii. Și nu sa mai uitat înapoi. Acum câțiva ani, Mark a părăsit locul de muncă de vânzări pentru a-și urma pasiunea lui pentru ai ajuta pe alții să înțeleagă emoțiile lor și să cultive relații care îndeplinesc. Acum, Mark Groves este un vorbitor motivațional celebru, scriitor și antrenor, care este specializat în conexiuni interpersonale și de comunicare.

„Am început să lucrez ca antrenor și dând sfaturi despre relații să mă ține responsabil“, a spus el. „Dacă aș scrie și să spun că, mai bine o fac.“

Cum Luând responsabilitatea pentru alegerile dvs. Pot fi schimba viata

Bazându-se pe ani de observare și de cercetare, Mark este o resursă informat, atent și plin de compasiune pentru oricine caută sfaturi relație. El călătorește în întreaga țară pentru a da vorbește despre autenticitate, conexiune, responsabilitate și alegere. „Este important să se construiască abilități relaționale. Facem greșeli, nu pentru că suntem rupte, dar pentru că nu suntem învățați un mod diferit“, a spus el. „Vreau toshow oameni cum să transforme un conflict în intimitate.“

load...

Single și cuplurile se pot scufunda mai adânc în modelele lor relaționale și abilități de comunicare de a merge la ateliere de lucru week - end cu Mark.You poate verifica calendarul lui on - line de evenimente pentru a vedea unde puteți prinde această relație dojo vorbind următoare.

In fiecare an, lui Masters Summit - ului Universul găzduiește sesiuni de coaching informative și părțile înălțătoare la motivateattendees într - o călătorie de două zile de auto-descoperire. A avut loc în Vancouver, această experiență week - end gem-ambalate abilitează peste 200 de oameni pe o căutare pentru a -și îmbunătăți viața într - un fel.

Comandanții Summit-ului Universul oferă o platformă pentru a crezut ca liderii de inspiratie.

Fie că sunteți în speranța de a schimba cariera sau de a construi o conexiune emotionala cu cineva special, Mark inspiră publicul său să preia controlul asupra propriei lor fericire și transforma ceea ce ei cred ca este posibil.

„Nu ești condamnat la viață de viață un anumit fel. Oricine poate învăța cum să fie într-o relație înfloritoare și iubitoare“, a spus el. „Este dreptul nostru din nastere pentru a da dragoste și să se simtă în siguranță.“

Mergând Corporate: Mark Aplică cunoștințele sale la locul de muncă

În afacerea sa, datând de coaching, Mark a observat aproximativ 80% dintre clienții săi și cititori erau femei, ceea ce însemna că ar putea influența doar jumătate din conversație. Chiar și articolele sale orientate spre probleme de bărbați de datare a găsit un public predominant de sex feminin. Relația expertwanted de a lucra mai îndeaproape cu oamenii și să le dea cunoștințele pe care le rareori cauta pe cont propriu, așa că a decis să ajungă la ei prin locul de munca.

Mark include acum ateliere corporative pe relații și ajută revolutiona modul în care companiile privesc conexiunea interpersonale. El pune cunoștințele sale relație într-o lentilă corporativă cu analizele bazate pe cercetare. Multe grupuri profesionale, inclusiv Organizația Tinerilor Președinților (YPO), l-au invitat să predea lideri de afaceri abilitățile de comunicare care pot ajuta să fie eficiente la locul de muncă și fericit în relațiile lor.

„Mă duc la companii pentru a vorbi despre ceea ce compromite relații sănătoase. Fie că doriți lideri mai buni sau relații mai bune, seturi de calificare sunt toate la fel „. - Mark Groves, orator motivational

„Capacitatea de a comunica și de a fi într-o relație sănătoasă va determina succesul dumneavoastră în fiecare aspect al vieții“, a spus el. „Scopul meu final este de a ajuta cât mai mulți oameni ca mine pot deveni lideri mai buni și cultiva relații mai bune.“

În atelierele sale, Mark arată modul în care relațiile personale pot avea impact asupra productivității muncii, sănătate și fericire. El împărtășește date greu și de cercetare pentru a sublinia importanța menținerii unui echilibru între viața profesională și sănătoasă. „Eu folosesc știința pentru a dezarma oamenii care cred că, dacă nu se poate măsura, nu este real“, a spus el.

Prin explicarea liderilor corporative că divorțul poate de fapt afecta negativ liniile lor de fund, Mark speră să schimbe modul în care oamenii cred că de muncă și relații. Prin eforturile sale, el joacă un rol activ în discuțiile în curs de desfășurare cu privire la modul în care viața personală un profesionist de lucru contribuie la starea generala de sanatate si fericire.

Consultări dinamice Mark ating cu privire la toate aspectele vieții, aducând mindfulness la subiecte de zi cu zi, care se pot pierde în roda de zi cu zi. „Tot ceea ce am de învățare, toți ceilalți vrea să știe, dar, din anumite motive, nu suntem învățați despre finanțele , produse alimentare, și relațiile din școală“, a spus el. „Cei mai mulți dintre noi, la un anumit nivel, sunt atrași de a învăța cum să se conecteze mai bine și să trăiască bine.“

Perspective de impact asupra Emoții, Comunicare & Dragoste

Mark a fost întotdeauna un bun comunicator. Crescând, el a fost învățat să fie deschis despre emoțiile sale, și de auto-explorare a venit în mod natural la el. „Am avut noroc să se nască într-o familie în care a fost întotdeauna foarte sigur de a comunica și de a vorbi despre sentimentele tale“, a spus el. „Când am aflat despre psihologia pozitivă, am găsit în sfârșit chemarea mea. De lucru ca o relație antrenor nu este un loc de muncă, este o pasiune.“

Astăzi, Mark se raspandeste sfaturi sincere cu privire la modul de a dezvolta relații sănătoase și stiluri de comunicare. Bazat în Vancouver, el conduce un healingworkshop numit relații 101 alături de o căsătorie și familie terapeut. Împreună, experții încurajează relația răspunsurile pozitive la probleme emoționale.

În blog - ul său on - line , Markmakes expertiza sa se adreseze unui public la nivel mondial. Articolele sale extinde pe teme de relații semnificative, inclusiv dorințele sexuale și iubirea de sine. Sa-l spune-ca-it-este tonul este reconfortant pentru datere care au nevoie de sfaturi oneste și orientări realiste în materie de inima.

Mark oferă , de asemenea , exclusive programe de coaching unu-la-unu pentru a ajuta oamenii să ajungă la descoperiri emoționale și de a face alegerile corecte pentru ei înșiși și relațiile lor. Lui de 60 de minute „ ar trebui să rămân sau să plec“ apel coaching - ul poate ajuta la daters șovăielnici ei înșiși scape de îndoieli relație. El excelează la gettingindividuals să se uite adânc în interiorul ei înșiși pentru a descoperi ceea ce doresc cu adevărat de la viață.

„Noi moștenim ceea ce moștenim. Nu e vina noastră ce se întâmplă cu noi ca copii“, a spus el,„dar trebuie să își asume responsabilitatea pentru ceea ce se întâmplă ca un adult. Puteți alege să fie învingătorul vieții în locul victimei.“

Mark Groves: Un lider de opinie Influențarea toate aspectele vieții

Când a rupt logodna, Mark Groves aruncat scenariul predeterminata pentru viața sa și a rămas fidel la ceea ce a vrut în inima lui de inimi. Deși a fost infricosator la acel moment, el momentul acum viewsthat ca un punct de cotitură importantă în viața lui. Despartirea a devenit o rampă de lansare pentru cariera sa curentă ca specialist conexiune umană.

Astăzi, Mark trece dincolo de schimbul de ideile sale în relații sănătoase și bunăstarea personală din țară. Fie că lucrează individual cu un dater conflict de interese sau de a încuraja legăturile umane oneste între un grup de colegi, el găsește activitatea sa în calitate de consultant relație și vorbitor motivațional profund implinita.

„Dacă luați pe rolul de profesor, aveți responsabilitatea de a merge mai adânc în tine și de a trăi prin ceea ce spui“, a spus el. „Nu cer oamenilor să facă ceva ce nu fac. Cinstesc adevărul în mine și să acționeze cu integritate de a trăi la cel mai înalt nivel de cunoaștere.“