Leibish oferă expertiză în diamantele colorate pentru inele de logodna unice sau cadouri aniversare

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Dacă sunteți în căutarea unui inel de logodna unic sau cadou special aniversare, Leibish & Co are un inventar robust de înaltă calitate, colorate, și diamante și pietre prețioase fără conflicte. Afacerea de familie a fost de operare on - line din 1998 , cu o notă personală , care a câștigat repeta de afaceri din întreaga lume. Leibish & Co face ușor să cumpere pietre în vrac sau de a folosi gratuit sale „design - ul propriu“ instrument pentru a aduce piesa ideal de bijuterii la viață. Cu zeci de ani de experiență și de măiestrie solidă sub centura, Leibish & Co este pe punctul de a se extinde inventar la ceasuri si alte accesorii.

Când Leibish Polnauer a lansat primul său de afaceri de diamante on-line în 1998, a fost nevoie de aproape o zi întreagă pentru a încărca o singură imagine și descriere pe site-ul său - dar el a fost un vizionar care a văzut potențial în lumea neeperimentati e-commerce. „Când el vede potențialul într-o idee, el va face tot posibilul pentru a progresa cu ea“, a declarat Benji Margolese, director de marketing de conținut pentru Leibish & Co.

load...

Benji Margolese, Director de Marketing de conținut, a declarat Leibish & Co, este specializată în bijuterii colorate.

Leibish a creat o operațiune de succes, de familie , cu soția și copiii aflați în funcții de conducere lui. Ei au crescut o afacere online de succes cu birouri situate în întreaga lume. Leibish & Co este un lider în diamante colorate unice și pietre prețioase , care sunt greu de găsit în altă parte. Diamantele sale sunt , de asemenea , lipsit de conflicte, care este un factor important pentru mulți cumpărători.

load...

„Oamenii vin la noi pentru că ei caută ceva un pic diferit, ceva un pic mai special decât ceea ce toată lumea are“, a spus Benji.

In timp ce Leibish & Co oferă diamante tradiționale, de înaltă calitate, compania este specializata in bijuterii colorate, unic. Când a fost întrebat de ce afacerea are o astfel de rată de rentabilitate ridicată a clientului, Benji pinpoints rapid motivul.

„Este o combinație de produse excelente, servicii ireproșabile, și bijuterii artizanale la cele mai înalte niveluri de perfecțiune“, a spus el. „Bijuteriile facem nu este de zi cu zi, tipul de produs masa de produs. Fiecare piesă este de a se potrivi perfect diamant sau piatră prețioasă alese de client adaptate „.

O afacere de familie cu personal de deservire

Leibish & Co este o afacere de familie adevărată, cu membrii familiei Leibish lui joacă un rol cheie în cadrul companiei.

Leibish servește ca fondator și președinte al companiei, în timp ce soția sa, Rosi, este Manager de evenimente de afaceri. Fiica lor cea mare, CHAVI, servește ca lider de bijuterii Designer - care este o responsabilitate masiv, deoarece bijuterii personalizate face mai mult de 50% din afacerile companiei, a declarat Benji.

load...

Fiul cel mare al lui Leibish, Yossi, este CEO al Leibish & Co Un alt fiu, Shmulik, care este absolvent al Institutului Gemological ale Americii, este Chief Diamond cumpărător pentru companie. „Shmulik este, sincer, unul dintre cei mai mulți experți talentați diamant de culoare din industrie“, a spus Benji.

Fiul lui Leibish Itzik este COO al companiei și se execută sediul New York, pe Fifth Avenue. Yoni, care este cel mai mic dintre Leibish a cinci copii, este directorul financiar al companiei.

Leibish Polnauer ruleaza Leibish & Co cu familia sa.

„Fiind unul dintre vechii membri ai echipei, pot să vă spun că, deși nu există nici o relație, m-au, și alții, o parte din familia lor ia în considerare“, a spus Benji. „Noi toți aducem propria noastră experiență în afaceri, dar lucrează împreună pentru a crește în mod constant companiei.“

Clienții sunt de asemenea tratate ca familie la Leibish & Co, în cazul în care afacerea investește energie în servicii personale și de vânzări. „Dacă ați ocupat vreodată cu un agent specific, de exemplu, că este aceeași persoană vă va ocupa mereu cu, indiferent de ceea ce numesc sau scris în legătură cu“, a spus Benji. „Noi nu credem în treacăt clienții în jurul valorii de la diferite departamente atunci când au o întrebare sau problemă specifică pe care doresc să se ocupe.“

Clienții ce au fost peste tot în lume

Leibish are câteva tipuri diferite de clienți: există consumatori, care fac cumpărături în primul rând prin intermediul site-ului, comercianții cu amănuntul, și cele în afaceri comerciale, care de obicei vizitează birourile principale ale companiei din New York, Israel, și Hong Kong.

Leibish & Co are unele dintre cele mai frumoase bijuterii într-o varietate de culori.

Majoritatea clienților Leibish & Co. Sunt din Statele Unite ale Americii. Audienței viitor, cel mai popular este Canada, urmată de Regatul Unit, Australia, Hong Kong, iar restul Europei.

Clienții de la fiecare etapă de viață la magazin Leibish & Co, deși cele mai multe sunt cu vârste cuprinse între 35 și 54 de ani, a spus Benji. In plus, compania garners aproximativ 300.000 de vizite pe site în fiecare lună - și păstrează majoritatea clienților săi vin înapoi.

„Cu peste 70% rating de întoarcere a clientului, vom rămâne printre cele mai cunoscute companii din nisa noastra“, a spus el.

Diamante și Geme colorate, cu un „design-ul propriu“ Opțiunea

Leibish & Co transporta bijuterii high-end, dar susține, de asemenea, flexibilitatea de inventar, în special pentru clienții on-line, a spus Benji. Compania vinde o mare selecție de diamante în vrac și pietre prețioase, dar produsele sale cheie sunt personalizate creații de bijuterii.

„Deținem o mare colecție de diamante multicolore și bijuterii piatră prețioasă, cu unele dintre cele mai rare culori văzut vreodată“, a spus el. „Suntem recunoscuți cel mai bine produsele noastre prozaic - diamant galben și inele de logodna cu diamant roz. Cu toate acestea, vom vinde bijuterii cu diamante de aproape fiecare culoare, și pietre prețioase - inclusiv safire, smaralde și rubine. Noi vinde bijuterii artizanale cu diamante incolore, de asemenea, dar expertiza noastră este în lumea de culoare.“

Leibish & Co este renumit pentru selecția de diamante colorate.

Pentru clienții care au ceva în minte și au nevoie de ajutor ceea ce face o realitate, Leibish & Co oferă un „design propriu“ instrument de bijuterii, care a spus Benji este produsul cel mai popular.

„Desigur, atunci când caută o piesă specială, oamenii doresc de multe ori pietre specifice și setarea de stiluri care deja am indragostit“, a spus el. „Design-ul propriu“ instrument permite clienților să construiască o piesă folosind piatra, setarea, și metal, la alegerea lor.

„Aceasta le permite să aducă visele la viață - cu expertiza noastră în măiestrie“, ne-a spus Benji.

Accesorii și noi instrumente online în magazin pentru Leibish & Co.

După cum se așteaptă în viitor, Leibish & Co se schimbă încet spre elemente-bilet mai mare și mai mare diversitate de produse. Compania se simte confortabil ramificare la noi linii de produse, din cauza dedicarea si pasiunea se aplica pentru a perfecta creatiile sale actuale.

„Am discutat despre introducerea in mai multe accesorii diferite - cum ar fi ceasuri de lux, genți de mână, și chiar pixuri“, a spus Benji. „Dar ne-am decis să așteptăm până când ne-am perfectionat prima principala noastră linie de produse, care este de bijuterii cu diamante.“

Leibish & Co bijuterii poate face orice ocazie speciala in plus.

Leibish & Co este, de asemenea, caută modalități de a continua perfecționarea site-ul său popular, de asemenea. O modalitate pe care intenționează să îmbunătățească experiența on-line este prin introducerea unor elemente de realitate augmentată, care va oferi cumpărătorii virtuale mai mult de o experiență în magazin.

Ca o companie cu rădăcinile în diamante colorate și e-commerce, Leibish & Co continuă să inoveze într-o industrie tradițională, care vede schimbarea ca excepție, nu regula.