Lesbotronic taie nonsensul din dating online: personale gratuite, private pentru femei queer de toate orientările

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: gratuit, privat și sigur, Lesbotronic acceptă ciudate femei de orice orientare (lesbiene, bisexuali, trans, polyamorous, sau chestionarea) într - o rețea socială la nivel mondial. De la amicii stilou de pe internet la relațiile full-suflate, dating site - ul promovează orice tip de conexiune fără judecată. Lesbotronic nu vrea timp towaste single și potrivirea usesrealistic bazate pe interes reciproc pentru a reduce la subiect de dating online. Cea mai bună parte: Acest site lesbiana deținute și operate de datarea promite să fie 100% gratuit pentru membri - pentru totdeauna. Prin profiluri în profunzime, screening - ul membru personal, și o secțiune de consiliere, site - ul cultivă un sincer și în jos pe pământ , datând atmosferă pentru femei , cum ar fi-minded.

Colegul meu de cameră colegiu a mers întotdeauna în ritmul ei tambur. De fapt , ea iese din drumul ei de a nu se potrivi hainele ei și accesorii. Ea ar strut clasei într - un top-muștar galben, fusta carouri verde, violet bratari din plastic, cercei Bangle roșu, și un colier de robot pentru a finaliza ansamblul. Ea iese în evidență oriunde ar merge - și al naibii dacă ea nu face să funcționeze pentru ea.

load...

Când a ieșit ca bisexuali în urmă cu câțiva ani, a fost cu triumf total. „Am de două ori opțiunile de datare pe care le faci acum“, ea mi-a spus.

Dar, după cum sa dovedit, noul ei experiență deschis întâlnire nu a fost destul de atât de simplu o ecuație. Ar fost întotdeauna adeptul la aplicații și site-uri matrimoniale, jucând câmpul de petrecere a timpului liber ei. Dintr-o dată, totul sa schimbat. Cu doar o actualizare de orientare, perspectivele ei au început să se diminueze în loc de dublu. Ea a fost în curând plângându oameni închistate si avand in vedere deschiderea a două conturi - una în care ea a identificat drept, iar celălalt în cazul în care ea a identificat gay.

load...

Spre surprinderea mea, prietenul meu a fost în curând convins că populația generală nu acceptă bisexualitatea - sau cel puțin nu în termeni de întâlnire. Avea nevoie de un loc de nișă în cazul în care ar fi mai simplu să o vadă cale de out-of-the-box de a fi.

Acesta este rolul pe care Lesbotronic umple, atrăgând ciudate femei de orice orientare pe site - ul lor matrimoniale. Nu contează dacă ești lesbiană, trans, sub semnul întrebării, polyamorous, orbisexual - pe acest site, relațiile și identitatea sunt tratate ca conceptele de fluid care acestea sunt.

Lesbotronic sparge tiparele prin setarea standardswhilecatering realiste pentru un public ciudat.

Orice femeie care se catalogheaza ca „alte“ se pot găsi sprijin în comunitatea adiverse de single-uri. Fie că ești lesbiană Butch în căutarea unui partener serios sau o femeie bi-curios cauta un Threesome, Lesbotronic nu forțează definiții tradiționale genizate pe membrii lor.

load...

De siteprovides un loc etic, liber, și tolerant pentru femei, pentru a găsi amicii stilou, prieteni, parteneri, sau iubitori (în funcție de preferințele lor).

Crearea unui profil - întotdeauna gratuit și aprobat de către o persoană reală

Potrivit site-ului, servicii matrimoniale Lesbotronic sunt „100% gratuit, acum, mai târziu, pentru toată lumea tot timpul, toate opțiunile de abonament gratuit. Fără glume, fără momeală-și-switch-uri, nu în mod fraudulos dificil acest lucru sau că celălalt lucru, pur și simplu... Gratuit.“

De fapt, echipa promite că, dacă se poate găsi un loc în cazul în care un membru este obligat să plătească nimic, îți vor da bani. Thatpretty mult guaranteesthey nu va percepe niciodată membrii nimic să se alăture.

Când vă înscrieți, utilizând o adresă de e-mail validă, Lesbotronic vă cere să giveyour vârstă, geografie, educație, orientare sexuală, expresie de gen, etnie, și starea civilă - precum și aswhat căutați în aceste domenii. Puteți chooseup la cinci orașe suplimentare (în afară de propria), de unde doriți să vedeți profilurile oamenilor.

Lungului configurare profil alsotakes în atitudini accountyour despre fumat, alcool, televiziune, muzica, copii, animale de companie, produse alimentare, politică, călătoresc, interese sexuale, precum și alte detalii relevante. Răspunsurile au adesea un simț al umorului, de asemenea, așa că sub „Ce faci să plătească și să cumpere jucării lunare?“ Puteți răspunde „Cariera mea este încă în stadiul embrionar“ sau „Sunt mult prea misterios să-ți spun acum."

În profunzime profile asigură că membrii sunt reale afacere, și nu costă nimic să se alăture și chat.

Crearea unui profil este de divertisment pentru numai glume, dar, de asemenea, investighează în detaliu trăsături de personalitate, care este de ajutor atunci când vine vorba de timp pentru a căuta meciuri.

De exemplu, este goodto știu în avans dacă cineva răspunde, „mă duc aproape peste tot cu un câine imens / latră ponei.“

După ce ați vărsat mațele în setarea profilului, puteți alege să adăugați o fotografie sau nu - dar fața ta trebuie să fie clar vizibile în toate fotografiile pe care le încărcați.

Atunci este un joc de așteptare (până la 72 de ore) până când, potrivit site-ului „una dintre lesbiene umane reale care ruleaza acest lucru scanează profilul cu ochii ei reale umane adecvat.“ Sunt destul de stricte cu privire la acest punct și va da afară spam, troli, și oricine care pare nesincer sau neautentic. Wasters de timp nu sunt tolerate.

„Da, știm scurtă întârziere ar putea fi un pic frustrant pentru unii dintre voi,“ a scris echipa Lesbotronic. „Dar dacă am făcut-o noi profiluri de scanare nu umane, baza noastra de date va deveni rapid ciuruite cu labagii totală și completă.“

Lesbotronic Nu pierde timpul Single:-Reality Bazat de sortare arată doar Meciuri mutuale

Dating site-uri, uneori, necesită pieptănare prin profiluri nepotriviți de navigare trecut oamenii care nu caută ceea ce căutați, până când găsiți pe cineva aliniat cu tine. Lesbotronic constată că sistemul plictisitor și ineficient, astfel încât acestea să eficientizeze dating online, cu opțiunea de sortare bazate pe realitate.

Acest lucru înseamnă că , atunci când efectuați o căutare, rezultatele vor arăta persoanelor care îndeplinesc criteriile dumneavoastră personale și pentru care vă îndeplinesc criteriile lor. Este interes reciproc sau deloc zaruri.

Promitator nici un taur, datarea sitehelps simplu găsi ceea ce caută on-line.

Când răsfoiți prin profiluri, puteți simți sigur că fiecare persoană pe care o seehas au declarat că sunt interesați demografic. Acest lucru este în mod unic de ajutor pentru femei ciudate, care au de multe ori așteptări variate și dorințe.

Potrivirea pe oameni mai autentic, Lesbotronic salvează simplu să se apropie de cineva care nu este fundamental interesat. Acest lucru reduce ce site-ul descrie ca o mulțime de „respingere-time supt“ fromonline întâlnire.

Cu toate acestea, site-ul nu poate face toata munca pentru tine. „Da, avem mii de membri se răcească“, se arată un răspuns Întrebări frecvente pe site-ul „, dar încă mai trebuie să pună în unele efort din partea ta pentru a le îndeplini. Adică, nu e ca vom posta peste noapte cineva la ușa dumneavoastră într-un coș de paie mare, cu un „Soulmate garantat“ autocolant pe frunte.“

Intimitatea este o prioritate de top Deci Membrii Feel Secure Online

Lesbotronic nu publică, cota sau vinde informațiile personale ale unui membru oricărei organizații terțe părți. Ei nu sunt în ea pentru a face un profit de profil exploitinganyone lui. Acestea garantează că toate profilurile sunt autentice și protejate de pe site-ul lor.

„Personals noastre sunt la fel de privat posibil, dar încă funcționează prin intermediul internetului“, se spune de confidențialitate FAQ a site-ului. „Dacă doriți să vă întâlniți oameni noi, chiar mai mult decât în ​​mod privat noastre personale, va trebui să meargă de pe Internet.“

Confidențialitatea tuturor membrilor este luată în serios pe Lesbotronic, deci absolut nici un profil vor fi diseminate, sindicalizate sau utilizate în orice alt scop, dar datare obiective ale individului.

Jos-Pămînt sfaturi în secțiunea Sfaturi & Discutii

Ca un site lesbiana deținute și operate, Lesbotronic are o perspectivă valoroasă în ciudată datând experience.Not frică să dea un control simplu realitate, sfaturi pentru secțiunea lesbiene matrimoniale are un tell-l-ca-it-este tonul atunci când oferind dating sfaturi pentru single.

„Avem o bună pic de experiență“, pagina citește, „pe baza nu numai propriile noastre încercări colective și necazuri și succese și șurub-up-uri de a găsi parteneri... Dar, de asemenea, ceea ce am auzit de la mii de alte femei. “

Site-ul rapid addsthe respondenții consideră că acestea nu sunt magice făcători de miracole lesbiene-matrimoniale - ei pretind doar că sfatul lor poate fi util pentru unii oameni.

În plus, este gratuit, astfel încât nu există nici un rău inhearing-le.

Lesbotronic găzduiește o zonă publică pentru discuții deschise despre problemele LGBTQ și relația.

De la recomandări generale referitoare la potențiale capcane, The stocksa secțiunea sfaturi colecție de indicii variat. Ca întotdeauna, este dat într-o voce optimist, jucaus, si salbatic amuzant. „Timiditatea nu te va ajunge oriunde pe Internet,“ un post sfatuieste.

Un forum de discuții pe site-ul oferă, de asemenea, sprijin într-un sistem mai peer-to-peer pe teme variind de la vorbesc corp la Queer politică.

La Lesbotronic, Single Open & Cinstit găsi toate tipurile de relații

Lesbotronic trăiește până la numele lor minunat, primitoare ciudate femei de toate culorile și fundaluri. Oricine trecerea, sub semnul întrebării, consfatuiri, sau în mod deschis lesbiană se pot alătura și se amestecă într-un spațiu de acceptare on-line. Oameni ca colega mea de cameră pot feelfree todisplay culorile lor pline cu mândrie ina piscină datând care să satisfacă preferințele individuale.

Cu standarde ridicate de confidențialitate și o promisiune de a rămâne liber pentru totdeauna, dating site-ul sprijină membrii care doresc, și în total conexiuni ciudate netraditionale forvaried.

„Incurajam membrii să-și extindă gama lor, prin care doresc o varietate de conexiuni pe site-ul,“ echipa Lesbotronic a spus, „nu doar«de modă veche»sau ideea«tradițional»de matrimoniale, în cazul în care te uiți pentru o persoană pentru un singur un fel de „relație“.“