Lisa Copeland antrenorul femeilor peste 50 de ani despre cum să găsească oameni de calitate și data cu încredere reînnoită

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Cel mai bun de vânzare-autor și datarea antrenor Lisa Copeland știe cum e să fie o singură femeie de peste 50 - pentru că ea a trăit -o. Ea trage din propriile experiențe cu datarea și relații pentru a ilumina femei mature senzație la o pierdere în scena modernă întâlnire. Sesiuni de coaching ei private de a oferi personalizate sfaturi de matrimoniale femei exclusiv forsingle de peste 50 de ani Ea susține femeile din lume dating și le oferă instrumentele necesare pentru a înțelege ceea ce face un dater succes la orice vârstă. In plus, Lisa offersself-helpworkshops, cărți și articole de blog umplut cu încurajarea, pas cu pas directionson cum să atragă omul potrivit on - line și în viața reală. Fie că sunteți recent divorțat sau văduv și întrebam cum să mă întorc acolo sau blocat într - un șanț și speranța de a merge la date mai multe secunde, Lisa Copeland sprijina femeile mature pe drumul spre o viata implinita si fericita iubire.

Whenher a doua căsătorie sa încheiat, Lisa Copeland simțit ca un eșec. Ea nu a reușit să alege oamenii potriviți. Ea nu a reușit să înțeleagă ce calități ar face o căsătorie trecută. Singur la 50 de ani, ea a simțit prins într-un model de întâlnire sfasietoare.

Într - o noapte, sa trezit într - o panică, se confruntă cu o criză de încredere. Ea a sunat sora ei și a turnat inima ei afară, explicând temerile cu privire la intalniri ca o femeie de peste 50 de ani , sora encouragedher ei , „Lisa, dacă există un lucru știu despre tine, este că atunci când vrei ceva, nu e nimic care se va opri te de la obtinerea - l „.

load...

Lisa Copland a devenit un antrenor de întâlnire pentru că ea a vrut să împărtășească vederile ei cu femeile de peste 50 de ani.

Acesta a fost un moment de aha-pentru Lisa. Ea a decis să facă tot ce putea pentru a transforma viața ei în jurul valorii de dragoste și întâlni oameni de calitate, care nu s-ar rupe inima ei. Stia putea figura asta.

Lisa a început prin căutarea unui antrenor datând de a vorbi prin intermediul unora dintre problemele ei, dar ea nu a putut găsi unul pentru femei singure peste 50 de ani Deci, ea a trebuit să fie propriul ei antrenor. Ea a început să citească tot ce putea despre bărbați și datând, andfound prin abordarea intalniri cu o atitudine-do, Lisa a început se bucură de flirt cu tipi și merge la întâlniri mai multe secunde. Curând, ea a început să givingher prietenii sfaturi despre cum să se distreze în timp ce intalniri.

load...

În cele din urmă, ea a decis să înceapă propria afacere , datând de coaching numit găsi un om de calitate pentru a partaja succesul ei cu clienții din întreaga lume. Ca un antrenor datând, Lisa se concentreaza asupra femeilor de peste 50 de ani care nu au găsit lor Mr. Right încă. Coaching - ul ei privat, ateliere de grup, și lucrări publicate encouragewomen pentru a da drumul de temerile lor și de a face alegeri bune care duc la îndeplinirea relații.

„Am folosit pentru a suferi în timp ce intalniri. Mi-ar plânge ochii afară“, ea ne-a spus. „N-am vrut să văd femei suferă sau trebuie să-l mai fac singur, deci de aceea am devenit un antrenor de întâlnire.“

Un personalizate Randamentele Blueprint Dating Rezultate Online & În Persoana

În prezent, antrenori Lisa mature telefon womenby singur și pe Skype. Prin unu-la-unu sesiuni de coaching , Lisa oferă clienților săi un plan de dating pentru a găsi person.Sheoffers potrivite sfaturi privind întâlnirea bărbați atacabil online și în persoană , astfel încât femeile să aibă mai mult de un mod de a găsi date de calitate.

load...

Lisa ia pe un număr limitat de clienți pe an, astfel încât ea poate da o atenție individuală pentru fiecare femeie care vine la ea pentru sfaturi. „Am înveliți într-adevăr clienții mei într-un cocon de sprijin“, ea ne-a spus. „Ei au acces la mine 24/7.“

Social Networking antrenor Lisa Copeland dă speranță, sprijin și îndrumare pentru single care se simt singuri.

Prin discutarea problemelor personale cu un ton de susținere, Lisa DIVES pentru a ajuta femeile naviga lume dating. Ea poate consilia clientii ei pe orice, de la crearea unui profil de întâlnire irezistibilă pentru chat cu oameni buni în viața reală. „Într-adevăr, totul începe cu a avea încredere în tine“, a spus ea. „Iar a doua parte este înțelegerea oamenilor și a lăsa un om să fie un om.“

Potrivit Lisa, femeile de 50 de ani trebuie să se adapteze datare tactica lor și să realizeze că acestea sunt întâlniri cu bărbați, nu băieți. Ceea ce a lucrat ca dater 20-ceva nu va fi la fel de succes ca un adult dating vaduv sau © divorcГ. În experiența Lisei, Stampe mature de îngrijire mai multe despre valori comune, interese comune, și calitățile personale. Deci, datinga om care este un material relație înseamnă construirea o prietenie care va dura mult dincolo de aceste fluturi inițiale.

„Odată ce știți ce căutați, vă puteți da seama cum să scrie un profil și cum să flirteze pentru a obține rezultatele dorite“, a spus ea. „Eu spun clienții mei să nu vă faceți griji despre a fi respins. Totul face parte din proces.“

Do-It-Yourself Workshop-uri pe înțelegerea și Atragerea Men

Dacă doriți să corectați greșelile pe propriul timp și să preia controlul vieții tale intalniri, ateliere de Lisa (disponibil ca o serie de CD - uri) poate fi un punct de plecare. În „ Intelegerea Men 101 “ și „ Cei 4 Secretele de găsirea Mr. Right ,“ Lisa offersthe instrumente pentru a se bucura de succes relație semnificativă.

Ea se confruntă cu greșelile pe care le vede femeile face peste si peste din nou - inclusiv greșeli ea însăși le-a făcut - și arată femei că schimbarea este posibilă. Clasele de ghid simplu despre cum să decodewhat oamenii se gândesc și să devină mai atractive pentru tipul corect al omului.

„Pentru mine, este o călătorie“, a spus ea. „Toți cei care divorțat este frică de eșec, dar ei trebuie doar să lucreze prin bagajele lor de a gasi din nou dragostea.“

„«Cele 4 Secretele de la Găsirea Mr. Right» , cu condiția ca lovitura de start am nevoie pentru a începe intalniri ca o femeie de vârstă mijlocie.“ - Lorna P.

Lisa oferă resurse pas cu pas adaptate pentru un public matur intalniri. Ea învață totul , de la femei flirt online pentru a alege omul potrivit. Sfatul său este accesibil pentru oricine caută să dea datarea lor trăiește un impuls. Cartea ei - „ laureate Dating Formula pentru femeile peste 50 de “ - subliniază Howto atrage și să păstreze un singur om de calitate în șapte pași simpli.

În plus, puteți găsi mai multe sfaturi succinte pe blogul ei. Aceasta resursa expert răspunde conundrums întâlniri comune, cum ar fi în cazul în care să se întâlnească oameni de calitate și cum să se ocupe cu reflexii , din perspectiva unei singure femei de peste 50 de ani în fiecare săptămână, ea scrie un nou articol plin de orientare.

„Este o modalitate foarte bună de a dip picioarele în apele de datare“, a spus Lisa. „Eu dau mereu cititorilor mei idei interesante să se gândească și să aplice propriile lor vieți.“

Împuternicirea Zeci de Single Prin sprijinul ei Neobosit

Lisa a fost coaching - ul de ani de zile acum și - a văzut mulți dintre clienții ei continua să se bucure de relații de succes. Urmându sfatul ei, de multe ori femeile singure se simt mai fericiți și mai optimiști cu privire la intalniri. Puteți citi prin strălucitoare recenzii despre coaching - ul Lisei aici.

„Lisa are o perspectivă uimitoare“, a declarat Betsy în recenzie ei. „Lucrul cu Lisa, îmi dau seama acum problema a fost mai mult cu mine decât cu datele mele, și mă simt ca am acum instrumentele și atitudinea de a face acest lucru pentru mine!“

O femeie pe nume Gretchen simțit pierdut după ce a murit soțul ei. Ea nu a vrut să fie singur, dar nu a datat în mai mult de 30 de ani! Ea a venit la Lisa pentru sfaturi cu privire la modul de a găsi o relație de dragoste ca o femeie mai în vârstă. Curând, ea a avut un profil pe un site de dating și a fost luarea unor măsuri proactive pentru a găsi dragostea din nou.

„Lucrul cu Lisa a crescut încrederea mea și dorința mea să se aventureze în afara temerile mele.“ - Gretchen, un client din Ohio

„Lisa, la un nivel personal, este cald, inteligent, și pozitiv,“ a scris Barb, un client în Maryland. „Dorința ei de a dezvălui despre propriile ei lupte este, de asemenea, foarte informativ.“

Experiențele personale Lisa despre datarea și divorțul da empatie și înțelegere ei în ceea ce funcționează și ce nu funcționează ca un dater.As shesaid matur, „am datat in 40 de ani mea, 50 de ani, și 60 de ani, și eu sunt într-un termen lung relație acum, așa că știu cum este să treacă prin fiecare faza, iar femeile de genul asta am obține că „.

„Orientare Lisa a fost ca un GPS să mă ajute să naviga prin lumea interlopa înfricoșător de dating“, a declarat Nancy K., care a luat atelierul lui Lisa pentru a gasi omul potrivit. „Am foarte recomanda acest program!“

Lisa Copeland Ajuta Femeile mature si depaseasca temerile Dating

În zilele după ce a plecat de-al doilea soțul ei, Lisa se întreba dacă dragostea a fost în viitorul ei. Ea a temut începând din nou, ca o singură femeie peste 50 de ani, dar, în acest sens, ea a redescoperit cum ar putea fi datând distractiv și plină de satisfacții. După o muncă grea și căutarea sufletului, ea a câștigat theconfidence și cunoștințe care avea nevoie pentru a face o lucrare de relație.

Acum, cu o perspectivă pozitivă asupra datarea, Lisa inspiră femeile peste 50 de ani să se bucure de același succes profitând de toate oportunitățile de datare acolo. Sesiuni de coaching ei și ateliere de lucru explica ce se maturizează oamenii doresc și cum să alegeți parteneri compatibili, astfel încât femeile singure se simt imputernicita pentru a obține într-o relație pe termen lung fără vârstă mattertheir.

Datorită experiențele sale de viață, Lisa aduce o perspectiva unica si empatica pentru intalniri de coaching. „Secretul succesului în găsirea dragostea este mindset.Mindset ta este de 80% din joc“, ne-a spus ea. „Instrumentele și abilitățile sunt doar 20%. Este nevoie de persistența pentru a aduna informațiile de care aveți nevoie și apoi du-te afară și să o folosească.“