Logoworks personalizate cărți de vizită, site-uri web și logo-uri da dating branduri un aspect profesional

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Logoworks este o companie de design full-service , care creează logo - uri de marcă, site - uri, carti de vizita, reclame și alte produse pentru liderii de afaceri din 75 de țări. Procesul-incepator prietenos vă poate ajuta la intalniri experti ridica brandurile lor și să ajungă la un public mai larg. Pur și simplu trimiteți proiectul de design, subliniind viziunea pentru brand - ul, și apoi, ca o mașină bine unsă, echipa ajunge la locul de muncă. Din 2001, Logoworks a proiectat peste 300.000 de logo - uri și dat sute de mii de întreprinderi posibilitatea de a se dezvolta, face publicitate, și să prospere. Dacă doriți să dea datingservices sau produse un profesionist polonez, youcan înrola theassistance de Logoworks' designeri de înaltă calificare și pasionați.

Când am primit primul meu cărți de vizită imprimate, la frageda varsta de 23 de ani, primul meu instinct a fost să înceapă oferindu-le ca pe dropsuri pentru toată lumea l-am cunoscut. Această stivă umil de cărți a acționat ca un sigiliu de aprobare pentru mine. Nu a fost șomer; Am fost un antreprenor. Am avut un plan, și am fost a face progrese spre a deveni un adevărat adult de funcționare în direct.

load...

O afacere Cardis un semn tangibil că afacerea dvs. Este real. Visul tau se întâmplă. Ai cărți de vizită și totul!

Dintr-o dată, nu ești doar cineva care lucrează de acasă și visează de succes - sunteți un proprietar de afaceri mici, cu propriul dvs. Foarte brand.AsToufan Rahimpour, Chief Operations Officer al Logoworks, a spus, „Odată ce aveți un logo sau o carte de vizită , nu te vinde doar te; te vinde brand-ul, și asta e mult mai puternic.“

Logoworks este un design și imprimare companie full-service , cu peste 17 ani de experiență în consultanță cu startup slaba, operații multinaționale, și toată lumea în între. Dacă nu aveți un logo de afaceri, ele pot crea unul pentru tine. Dacă nu aveți cărți de vizită, le pot imprima pentru tine.

load...

Peste 80% dintre clienții Logoworks sunt întreprinderi din America de Nord, în primul an de funcționare.

De la înființarea sa în 2001, Logoworks are lideri de afaceri supportednew și ambițioase prin oferirea de modele de înaltă calitate pentru logo-uri, carti de vizita, site-uri web, reclame, coperți de carte și alte produse promoționale. Dating și relații antrenori, Matchmakers, aplicații și site-uri matrimoniale, și a altor profesioniști din industrie pot utiliza aceste servicii pentru a lustrui brandurile lor și să facă o impresie bună asupra clienților potențiali.

Fie că doriți să proiecteze un anunț ochi-prinderea banner sau a imprima logo-ul pe o jachetă de lână de, Logoworks face ușor la ambarcațiunile de un mesaj de brand orientat printr-o varietate de medii.

„Noi oferim clienților exact ceea ce au nevoie pentru a merge mai departe și de a găsi succesul în activitatea lor“, a explicat Toufan. „Pentru noi, trifecta este logo-ul, cartea de vizită, și site-ul - asta e ceea ce au nevoie companiile, și asta e ceea ce putem oferi.“

load...

Talentatul Echipa a DesignedOver 300,000 Logos

Logoworks ofera asistenta de branding competente pentru clienți în 75 de țări din întreaga echipă de proiectare de specialitate world.The a lucrat cu companii de acoperișuri mama și pop precum și branduri recunoscute la nivel internațional, inclusiv Disney și Microsoft. În total, Logoworks a produs peste 300.000 de logo-uri pentru 70.000 de clienți mulțumiți.

Nu este vorba doar despre logo - uri, totuși. Desene și gravuri Logoworks de marcă de conținut de toate tipurile. Tot ce trebuie să faceți este să aleagă proiectul , și sunt pe caz. Clienții noi vor scrie un scurt Creative, care este un chestionar amănunțit despre nevoile și preferințele de design, și apoi se bucură de un proces de design simplificat.

Un manager de proiect hands-on analizează scurt, pune întrebări, face sugestii, apoi atribuie un designer pentru a crea efecte vizuale care se potrivesc cu media vision.On clientului, durează aproximativ trei zile pentru echipa de a transforma în jurul unui proiect de design. Clientul poate alege apoi de design care le place cel mai bine și să facă sugestii cu privire la orice modificări pe care le-ar dori să vadă.

Echipa Logoworks face munca de design de calitate disponibil pentru oricine cu o afacere și un vis.

Gamă largă de servicii Logoworks' sunt emancipatoare pentru experți de datare care nu dispun de experienta de marketing sau abilități de design pentru a se promova online sau în presa scrisă.

Consultarea cu experți în design ajută noii proprietari de afaceri perfecționa brandsand lor țintă publicul. Desigur, singur un logo nu este suficient pentru a crea o afacere de succes - dar este un început extrem de bine. Un aspect profesional și curat poate îmbunătăți serviciile de coaching sau cursuri online și te fac să iasă în evidență în industria de dating.

Toufan a subliniat că modelele Logoworks' funcționează întotdeauna cel mai bine atunci când este cuplat cu servicii stelare și branding coeziv. «Cand vine vorba de un brand, o mulțime de oameni cred de imagini vizuale», a spus el, „dar, în realitate, brand-ul este serviciile pe care le furnizează. Marca ta este promisiunea faci clienților.“

Asigurarea de muncă de calitate prin respectarea Designeri și Plată salarii echitabile

Chiar dacă Logoworks funcționează la distanță, membrii echipei împărtășesc un zel pentru munca de proiectare, și care le leagă together.Toufan ne-a spus că creativitatea și flexibilitatea sunt în centrul culturii companiei. „Nu toată lumea este un designer, dar toată lumea este un tocilar de design“, a spus el. „Lucrăm bine împreună din cauza că designul excentricitate - și pentru că suntem toți facem ceea ce ne place.“

Președintele Logoworks Daniel Wolfson conduce o echipă dinamică, talentat și creativ de lucru pe intreg teritoriul SUA.

Membrii echipei de lucru de la domiciliu, astfel încât acestea să aibă flexibilitatea de a lua laptop-urile lor la un parc sau un magazin de cafea - care alimentează creativitatea și satisfacția în muncă. În plus, din cauza structurii echipei stratificat, proiectanții se pot concentra pe aspectul creativ al locuri de muncă, fără a fi nevoie să se ocupe direct cu clienții. „Oamenii noștri fac mult mai mult de ceea ce vor să facă,“ Toufan a comentat, „și mai puțin din ceea ce urăsc fac.“

În fiecare dimineață, Logoworks teamgathers împreună pe un call- film pe care ei o numesc Scrum - o întâlnire cu toate-mâinile în cazul în care indivizii check-in unul cu altul. Eforturile echipei de conducere pentru a insufla un aspect comunitar în cadrul companiei. De exemplu, în fiecare an se organizează o masivă operațiune de Moș Crăciun Secret, care presupune livrarea pachetelor colegilor de serviciu din SUA.

In plus, Logoworks menține standarde etice înalte pentru modul în care angajează și plătește designeri. Unul dintre principiile fondatoare ale companiei este de a respinge design-bing - ceea ce înseamnă o majoritate de designeri lucrează fără plată - și să trateze cu respect designeri. Ca urmare, compania are attracteddozens de designeri cu studii superioare și talentați.

„Avem, încă din prima zi, a fost de neclintit despre a face salarii corecte sigur că designerii noștri sunt îngrijiți și de a obține pentru ceea ce fac“, a spus Toufan. „Noi întotdeauna plăti designerii noștri, chiar și în cazul în care clientul nu ia design. Dacă faci de lucru o oră, veți obține să plătească o oră.“

Un prieten pentru afaceri mici: Cu un rating de satisfacție de 97%

La Logoworks, satisfacția clientului este pe primul loc. Echipa continuă să tweak și reinventează desenele lor până când proprietarul companiei dă gol degetele mari up.Their este de a makeclients simt că sfârșitul reprezintă productperfectly branding lor de afaceri. Și, cel mai adesea, ei atinge acest obiectiv. De-a lungul anilor, compania de design a menținut o impresionantă de 97% rating de satisfacție în rândul clienților care doresc logo-uri personalizate, site-uri web, cărți de vizită și alte proiecte creative.

Zeci de marturii laudă servicii atente și profesionale ale echipei. „Am vrut un logo frumos, curat, și ascuțite“ , a declarat Dan Bainbridge de Mindak Consulting. „Cred că am terminat cu un logo , care va arata foarte bine și să mă ajute de brand afacerea mea pentru o lungă perioadă de timp.“

„Totul a fost ușor de utilizat, iar serviciul a fost prompt. Proiectanții inteles ce am fost în căutarea și livrate „. - Kurt Cornul Veriscope

„Aceasta a fost o experiență extraordinară“, a declarat Bill Bonner de Lissicakes. „Mi-a plăcut conceptele furnizate și sunt mulțumit de rezultate.“

Toufan ne-a spus thatBetty, o femeie de 60 de ceva din Carolina de Nord, este una dintre poveștile sale preferate de succes. Acum câțiva ani, ea a cerut un logo astfel încât ea ar putea lansa un nou brand de afaceri. Detin un salon de coafură a fost visul pe tot parcursul vieții lui Betty, ea a spus Logoworks emoționat, și Toufan simțit privilegiat pentru a ajuta la ei începe.

„Am ajutat-o ​​cu logo-ul ei, și ea a fost de peste luna cand a vazut-o“, a spus el. „Asta e genul de poveste care ne energizeaza ca o echipa - atunci când clienții noștri au atât de mult pasiune pentru ceea ce fac, și vom ajunge pentru a le ajuta să realizeze acest vis.“

Logoworks: Un Design grafic Compania etică și eficientă

O carte de vizită sau un logo-ul poate merge un drum lung pentru a legitima un risc de afaceri și de a atrage atenția oamenilor. Și este incredibil de palpitant să aibă o notă profesională să susțină abilitățile și serviciile.

Din 2001, Logoworks sa specializat în crearea de produse personalizate concepute pentru a sprijini întreprinderile de toate formele și dimensiunile. Servicii receptive și-începător prietenos companiei dau clienților satisfacția de a ști că branding este cel mai bun poate fi, și peste 90% spun că ar folosi Logoworks din nou.

Experții dating pot consolida brandurile lor prin consultarea cu Logoworks pe un proiect de design. În câteva zile, ai putea pleca cu un logo profesionist, un site frumos, si o noua perspectiva asupra afacerii dumneavoastră.

„Știind că am ajutat pe cineva realiza visul lor face ca acele zile lungi simt util“, a spus Toufan. „Este de ce facem ceea ce facem.“