Lovebyte: aplicația all-in-one pentru o experiență cuplu holistică

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

411: Ceea ce a început ca un site de blogging pentru cupluri, LoveByte a devenit acum o aplicatie lider pentru parteneri romantici să -și îmbunătățească comunicarea și, la rândul său, să consolideze relația lor.

Fondată în 2011, LoveByte.us este ideea ofSteve Sng, care a experimentat de multe ori frustrărilor fiind în același timp într - o relație.

Steve Sng, fondatorul LoveByte

load...

De la neînțelegeri la apelurile pierdute, Sng știa că nu putea fi singurul care trece prin this.He știa relația sa și relațiile altora ar putea beneficia de un serviciu care facilitează conectarea mai ușoară.

Astfel, LoveByte sa născut.

„Înțelegerea că fiecare relație are suisurile si coborasurile ei, Steve a vrut să îmbunătățească comunicarea și încurajarea înțelegerii între ei“, a spus Amelia Chen, Fericire șef Biroul de LoveByte. „Inutil să mai spunem, a ajutat la reducerea războaiele reci și a întărit relația lor.“

Și cu mai mult de 800.000 de utilizatori, este ușor pentru a vedea că LoveByteworks.

Un jurnal dragoste pentru relatia ta

În timp ce alte aplicații forfetare astfel și prietenii tăi toate într-un singur spațiu, LoveByte creează un expert placejust intim pentru tine si partenerul tau, astfel voi doi puteți concentra pe construirea unei adevărate legături.

load...

Cuplurile pot documenta lor „călătorie dragoste“, cu fotografii, note și multe altele.

„E ca un jurnal de dragoste care documentează călătoria dragoste sub formă de fotografii, note și date“, a spus Chen. „Momente prețioase sunt înghețate în timp în cazul în care cuplurile pot revizita pentru a retrăi din nou acele amintiri.“

Nu numai că pot cupluri partaja fotografii, note și date importante, dar, de asemenea, LoveByte le oferă alte caracteristici interesante, inclusiv capacitatea de a:

„LoveByte ajută cuplurile să se concentreze asupra lucrurilor importante în relațiile lor și să facă cele mai bune din timpul lor împreună“, a spus Chen.

load...

Folosind tehnologia pentru a îmbunătăți relațiile

Asa mici de pornire cu sediul în Singapore, cu o echipă de patru (doi dezvoltatori, un designer și un comerciant), ceea ce LoveByte a realizat deja este cu adevărat impresionant, dar asta nu înseamnă că sunt încetinirea downany timp în curând.

Mesajul secret permite cuplurilor să dezvăluie mesaje și fotografii ca un scratchcard.

Cea mai recentă caracteristică ei sunt cel mai mândru este un mesaj secret, care permite cuplurilor să rubthe ecran ca un scratchcard pentru a descoperi note, idei și fotografii într-un mod particular și distractiv.

Potrivit lui Chen, echipa lucrează în mod constant la noi caracteristici, cum ar fi acest lucru, în scopul de a îmbunătăți experiența utilizatorului, cu speranța fiind că LoveByte devine du-te la aplicație pentru cupluri de pretutindeni.

„LoveByte este axat pe încurajarea oamenilor ocupat pentru a face timp pentru lucrurile și oamenii care contează cu adevărat în viață,“ shesaid. „Smartphone-urile ubicuității în viața noastră de astăzi, suntem dornici de a risipi ideea că«tehnologia ruinează relații»și poate chiar construi relații mai puternice și mai durabile.“

LoveByte este disponibil gratuit pe iOSand Android. Pentru mai multe informații, visitlovebyte.us.