Lucrări de luxe (luma): aprilie davis antrenează în mod proactiv singluri și aranjează date compatibile în peste 30 de orașe

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Bazat în Midwest, Luxe de matchmaking (aka LUMA) oferă daters ocupat o alternativa la site - uri matrimoniale impersonal și cluburi de noapte copleșitoare. In loc de a merge în căutarea de o dată compatibil, puteți avea o experiență pețitor face căutarea pentru tine. Această firmă de matchmaking de lungă durată are acces la o rețea vastă de single de înaltă calitate, și recrutorii de top-notch căuta în permanență compatibilități ideale pentru clienții lor. În prezent, Luxe Matchmaking introduce bărbați compatibili și womenin peste 30 de orașe din SUA. Serviciile personalizate de datare includ , de asemenea evenimente single, matrimoniale, coaching - ul de asistență profil online și alte hands-on experți guidancefrom matrimoniale. Prin controlul și aranjarea dvs. De date în primul rând, Matchmakers la Luxe Matchmaking vă asigurați că aveți un moment bun , cu orientate spre relație simplu whomeet standardele tale.

Pentru un fermier care trăiesc în mediul rural, întâlnind oameni nu este ușor. Un singur om a fost înconjurat de terenuri agricole, nu perspective actuale, astfel încât el a apelat la Luxe Matchmaking pentru ajutor. A vrut o soție, și el a avut încredere în Matchmakers pentru a găsi femeia potrivită pentru el.

load...

Aprilie Davis, CEO și Founderof compania de tip boutique, matchmaking, a trimis recruiterii într-un oraș mai mare de câteva ore distanță de fermier. Ei au început să pună în jurul aboutsingle femeilor în gama de varsta clientului lor. Când au găsit pe cineva au crezut că ar fi o alegere bună pentru el, Matchmakers înființat data. El a ajuns să se căsătorească cu femeia l-au prezentat.

Aprilie ne-a spus cuplul este încă împreună și au început o familie. „Asta e ceea ce e vorba“, a spus ea. „Suntem în afaceri pentru a face copii. Nu oricine poate spune asta. Este destul de plină de satisfacții.“

CEO-aprilie Davis a fondat Luxe matchmaking pentru a satisface single-mare calibru în căutarea pentru dragoste.

load...

Luxe Matchmaking a început cu o fată midwestern face ceea ce ea a iubit - ajutând peoplemeet o singură persoană specială. Aprilie Davis a început în rețea, cu single-eligibile din dorința de a repara prietenii și familia ei, andit curând snowballed într-un model de afaceri full-blown.

În cele din urmă, conexiunile sociale și intuiției umane din aprilie a condus-o pentru a începe propria firma de matchmaking, Luxe Matchmaking (LUMA), care operează în prezent în peste 30 de orașe din SUA rămâne neschimbată.

Majoritatea clienților Luma sunt profesioniști ocupat caută angajament. Bărbații și femeile variază în vârstă de 30 de ani la începutul anilor sfârșitul anilor 50 și, în general, reprezintă toate orientările și medii diferite. Ei aleg să investească în Luxe Matchmaking pentru că sunt gata să se stabilească în jos, dar au dificultăți în a întâlni perspective de date dorite. Asta în cazul în care echipa de matchmaking cu experienta din aprilie vine în joc. Matchmakers interceptat prin baza lor de date, recruta simplu în lumea reală, și de a face toate legwork necesare pentru a găsi acel meci perfect.

load...

„Clienții mei sunt proprietarii de afaceri, directori, avocați, antreprenori - acesta ruleaza gama“, a spus luna aprilie. „Practic, ei sunt single care nu doresc să se ocupe de dating online, și vreau doar să găsească o persoană să aibă o relație cu.“

Recrutarea & Networking pentru a găsi clienții lor Ideal meci

Echipa Luxe Matchmaking acționează în calitate de consilieri, confidenți și mijlocitorii pentru simplu, cu nu suficient timp sau experiență până în prezent pe cont propriu.

Procesul de matchmaking este destul de simplu și straightforward.First vă sunt supuse unui interviu în profunzime cu pețitor dvs. Personalizate pentru a discuta despre cine esti si ce vrei. În continuare, veți primi unele intalniri de coaching , astfel încât să știi ce să lucreze la sfârșitul dvs. , în timp ce Matchmakers fac tot ce pot la sfârșitul lor pentru a asigura o primă întâlnire bună. Această elită matchmaking echipa de interviuri o medie de 40 de perspective data în numele unui singur client.

„M - am simțit Luxe Matchmaking a luat de fapt timp pentru a asculta ce am fost în căutarea și a făcut o treabă excelentă în încorporarea listei mele“ , a scris Eric S. Blaine, un fost client. „Mi -a placut interogatoriu minuțios, care ma ajutat să înțeleagă mai bine ceea ce sunt de fapt în căutarea.“

Odată ce au găsit pe cineva care îndeplinește standardele clientului, obiectivele, stilul de viață și de personalitate, Luxe Matchmaking face introducerea. De Matchmakers place să planifice datele bazate pe activitate, chiar și ceva la fel de simplu ca merge pentru o plimbare, pentru a da cuplu ceva de făcut și să vorbească despre. „Nu este vorba doar cină și băuturi“, a spus luna aprilie. „Am găsit când ești mai interactiv, veți obține rezultate mai bune, mai ales pentru daters rezervate.“

După data, ambele persoane dau feedback-ul pețitor privind modul în care a mers și ceea ce au crezut celeilalte persoane. În cazul în care ambele exprima interesul de a merge din nou, pețitor va facilita schimbul de informații de contact, iar cuplul se poate lua de acolo.

Echipa Luxe Matchmaking economisește timp Dater de verificare potriviri potențiale și aranjarea date.

Echipa de matchmaking poate, de asemenea, servi ca wingmen sau wingwomen pentru clienți, în esență, merge sub acoperire la petreceri, baruri și alte setări sociale pentru a face introduceri la fața locului. Dacă doriți să vă întâlniți oameni mai ecologic, dar poate lipsesc aptitudinile sociale sau încrederea de a merge singur, în Matchmakers sunt fericit pentru a netezi calea și de a ajuta clienții trece peste timiditatea lor.

În tot ceea ce fac, de la stil dulap pentru intalniri de coaching, obiectivul echipei Luxe Matchmaking este de a obtine clientul într-o relație cât mai curând posibil. „Avem de a satisface nevoile orice persoană“, a spus luna aprilie. „Putem oferi un make-up artist, profil ajutor online, o sedinta foto sau direct-up întâlnire de coaching. Depinde de ceea ce are nevoie de acel client.“

Uneori certainclients prezent o provocare pentru Matchmakers, dar ei fac tot towork lor în jurul valorii de diferite personalități și standarde de datare. De exemplu, un miliardar din Miami a ajuns la Luxe Matchmaking cu gusturi foarte specifice. Echipa de matchmaking a luat criteriile sale de datare în serios și a căutat o femeie care a fost o potrivire bună. Eventuallythey la prezentat o femeie minunată, pe care el a fost datând de peste doi ani.

O echipă Diverse & Cu o inimă veselă mare

Ceea ce face Luxe Matchmaking iasă în evidență de la alte afaceri matchmaking este misiunea echipei filantropice. Aprilie doneaza 10% din profiturile companiei la cauze bune în jurul world.Luxe de Matchmaking găzduiește, de asemenea, evenimente de caritate pentru single pentru a strange bani pentru organizații non-profit, astfel de adăposturi de animale aslocal. La aceste colectori de fonduri, simplu socializa cu unul pe altul în timp ce da înapoi la comunitate, deci este o situație win-win.

Cele colectori de fonduri pentru grupurile de salvare de animale sunt deosebit de popular.This este o problemă pe care o mulțime de simplu și efectiv la obligațiuni de peste, deoarece atât de mulți oameni au animale de companie sau a crescut cu animale de companie. „Este ceva ce oamenii pasă, și avem rata de participare bună,“ a spus luna aprilie. „Este o modalitate buna de a aduce oamenii împreună, și este doar un lucru bun de făcut.“

Echipa lui aprilie a Matchmakers de lux aduce o mulțime de experiență de viață la masă.

Luxe matchmaking utilizează un grup divers de oameni buni de la terapeuți relationali la Matchmakers cu peste 20 de ani de experiență. „Trebuie să aibă perspective diferite de a fi cele mai eficiente“, a spus luna aprilie. „Nu pot baza doar pe perspectiva mea în pace.“

În plus față de specialitățile lor individuale, toată lumea de pe echipa este, de asemenea, un antrenor de viață certificată. In fiecare an, echipa de Luxe matchmaking are o clasă de certificare de coaching pentru a învăța noi tehnici pentru motivarea și advisingdaters nevoie de direcție.

Dating coaching-ul este o parte importanta a procesului de matchmaking, deoarece aceasta poate ajuta clienții să evite greșelile pe care sabotaj un relationship.April menționat fiind căsătorită cu un avocat de divorț oferă o perspectivă unică asupra ei ceea ce face ca o relație se destrame pe drum, astfel încât ea trece pe orientări valoroase pentru single care doresc să se căsătorească.

„De multe ori, suntem proprii noștri dușmani cele mai grave și călătoria noastră pe date“, a spus luna aprilie. „Deci, având un antrenor să te sun pe lucruri pot fi de ajutor.“

Abordarea One-on-One conduce la relații autentice, de durată

Cele Matchmakers de la Luxe matchmaking sunt onorat să facă parte din atât de multe povești de dragoste emoționante. Ori de câte ori o invitatie de nunta vine drumul lor, echipa de grinzi cu mândrie.

La o nunta aprilie a spus domnisoara de onoare citat chiar și bio ei de matchmaking care descrie mirele-mireasa Lui viitoare. Aprilie a fost șocat să audă cuvintele scrise acum ea ar fi distribuit la o receptie de nunta pentru camerista clients.The de onoare ajuns la concluzia că cuplul a fost potrivit perfect, deoarece acestea se potrivesc reciproc calitățile dorite atât de bine. „A fost un fel ofcrazy și se răcește “, a spus luna aprilie. „Toată lumea a fost acolo în acea zi din cauza a ceea ce fac eu.“

Aprilie se bucură de împerecherea datele și introducerea de oameni care nu s-ar fi întâlnit fără intervenția ei. Uneori, ea ia o sansa cu un meci neconvențional și cuie-l. Un om intelectual, de exemplu, sa încheiat lovind-l cu un cunoscator de vin, care era opusul lui completă în ceea ce privește tipul de locuri de muncă și de personalitate. Dar ei echilibrat reciproc. „Nu știi niciodată ce pachet acea persoană va veni,“ Aprilie a concluzionat.

„Aprilie are un talent natural pentru a înțelege oamenii și este foarte bun la a ști care oamenii vor lucra bine unii cu alții.“ - Tim B., un client Luxe Intilniri

Luxe Matchmaking a facut un nume pentru sine, ajutând atât de multe single-uri obține într-un termen lung pagina relationship.The Marturii caracteristici doar câteva dintre lauda pe Matchmakers primesc de la foști clienți. „Luxe Matchmaking este un serviciu de primă clasă întâlnire“, a scris Aason S., un client în Minneapolis. „FiancГ © meu si eu sunt extrem de fericit și de planificare nunta noastră pentru anul viitor.“

„Îmi place că ei nu doar se potrivesc de plată clienților cu alți clienți“, a declarat Jason M., un alt client mulțumit. „M-am întâlnit cu prietena mea curent prin pețitor mea și sunt sincer recunoscător. Ea chiar stie ce face.“

Luxe Matchmaking oferă asistență profesională pentru a daters Ocupat

Echipa Luxe Matchmaking merge distanța până Scout terenul de dating și să livreze datele compatibile cu tine - chiar dacă locuiți cale de ieșire în mijlocul pustietății. Fie că sunteți un fermier sau un miliardar, un dater pentru prima oară sau divorțată, echipa din aprilie matchmaking high-end, vă puteți conecta cu acel cineva special să-și petreacă restul vieții cu.

Elaborarea de birouri în întreaga țară, Luxe Matchmakinghelps simplu, cu standarde ridicate și orarele ocupat teren o dată mare. De inițială consultă la sesiunile de feedback în prezent, este un proces de efort și timp de economisire pentru datere care caută pe cineva cu compatibilitate pe termen lung. Dacă viața ta amoroasă ar putea folosi un profesionist polonez pic, poti deveni membru ofLuxe Matchmaking și a obține o echipa de elita de Matchmakers să se ocupe de detaliile pentru tine.

„Treaba mea este să vină cu adjective pentru a descrie oameni. Trebuie să vizualizeze ceea ce oamenii doresc, ce valorile lor de top sunt, și ceea ce va fi bine pentru ei pe termen lung“, a explicat luna aprilie. „Eu fac aceste conexiuni, și am schimba viața oamenilor.“