Lucrările de locuit: organizația # 1 care luptă pentru a pune capăt persoanelor fără adăpost și ajutoarelor

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

411: Prin intermediul celor trei piloni de advocacy, servicii de salvare a vietii si de afaceri antreprenoriale, Locuintelor Works se pune el însuși în prim - planul de a pune capăt crizelor duale a persoanelor fără adăpost și SIDA.

Care trăiesc cu HIV și SIDA poate fi dificil pe cont propriu, pentru a spune cel mai puțin, dar atunci când nu au un loc stabil pentru a suna acasă, că situația devine și mai dificilă.

Locuintelor Works este o comunitate de oameni care traiesc cu si afectate de HIV si SIDA , a cărui misiune este tostop bothhomelessness și SIDA prin sprijin public ferm, cele mai bune resurse și alte organizații inovatoare.

load...

David Raper, SVP Locuintelor Works' de afaceri Enterprise

Indiferent de locul sau situația, Lucrări de locuințe se ridică FORALL de persoane care trăiesc cu HIV și SIDA , în special cei care sunt marginalizați, cum ar fi consumatorii de droguri, persoanele fără adăpost și a minorităților sexuale, și merită să fie incluse în societate.

„Combaterea rusine si stigmatizarea din jurul HIV, în jurul identității sexuale, în jurul valorii de sexualitatea isreally importantă, mai ales pentru unele dintre grupurile marginalizate din societate să fie în măsură să combată cu succes cu HIV“, a declarat David Raper, SVP Business Enterprise. „Credem că mai multe persoane sunt în măsură să vorbească despre aceste lucruri și să fie mândri de cine sunt ei, atunci care va fi bun pentru sănătatea tuturor.“

load...

Am vorbit cu Raper pentru a afla mai multe despre Locuintelor Works' unul dintre servicii de natură și eveniment anual minunat, de design pe un ban.

Îngrijire personalizată

Păstrarea cu cei trei piloni vitale (advocacy, servicii de afaceri și antreprenoriale), cei de la Locuinței Worksoffer o gamă completă de servicii, inclusiv îngrijiri medicale și dentare, sanatate comportamentale, resursele de locuințe și mai mult.

În special, acestea se concentreze pe atingerea la angajarea și cu bărbați homosexuali, în special tineri homosexuali, care pot fi excluse de la a primi servicii de la alte organizații sau clinici pentru a le ajuta sa obtineti teste HIV si de a invata despre prevenirea.

Lucrări de locuințe se străduiește să pună capăt crizelor duale a persoanelor fără adăpost și SIDA prin advocacy implacabil, furnizarea de servicii de salvare a vietii si afacerilor antreprenoriale.

load...

Un alt aspect mare de locuințe Works este adviceon ele oferă un nivel individual, astfel încât oamenii să știe că pot vorbi cu cineva care înțelege nevoile lor și să le ajute cu problema lor specifice.

„Este mai puțin sfaturi care ar putea fi aplicabile tuturor și morethat există locuințe Works și alte organizații acolo, care poate ajuta persoanele care s-ar putea ocupa de riscurile de HIV, care ar putea fi a face cu un diagnostic de HIV sau care ar putea Bein situația în care acestea nu știu cum să aibă grijă de ei înșiși încă cât pot, și de a ajunge la organizații, cum ar fi locuințe Works si obtinerea de ingrijire personalizata este un prim pas“, a spus Raper.

Inovația la fiecare pas

Lucrări de locuințe a fost de servire din New York de stat pentru ultimii 25 de ani, și au realizat foarte mult în acea perioadă de timp, inclusiv fiind prima organizație toadopt o abordare de reducere a efectelor nocive în ceea ce privește locuințele.

În timp ce în trecut oamenii care erau dependenți de droguri sau alcool, a trebuit să getclean înainte de a putea gainaccess la locuințe, echipa de la Locuintelor Works cunoscut o casă stabilă a fost o componentă necesară de a depăși o dependență.

„Am demonstrat cu succes pentru prima dată că ai putea lua o abordare care a fost mai mult despre reducerea efectelor nocive decât abstinența în jurul valorii de lucru cu clienții pentru a aduce încet probleme cum ar fi medicamente care iau sub control, reducerea efectelor nocive și pentru a muta oamenii de pe o cale de a fi curat, și în acest proces țineți apăsată o casă stabilă, să aibă grijă de sănătatea lor și să fie responsabili pentru propria lor sănătate și sănătatea celor din jurul lor“, a spus Raper.

Dar poate că ceea ce locuințe Works este cel mai mândru de faptul că este o largeamount a foștilor clienți merg să lucreze pentru organizarea într-o altă wayor odată ce se acomodeze în viața lor noi.

„Intr-un fel, mai mult decât orice altceva, care este un testament imens pentru ceea ce Locuintelor Works a fost în măsură să realizeze, în ceea ce privește dezvoltarea unei comunități incluzive, care funcționează,“ hesaid. „Nu numai ca sunt oameni de sănătate înțelept și locuințe înțelept într-o stare mult mai bine decât atunci când s-au angajat pentru prima dată în locuințe Works, dar de fapt, doresc să rămână și să lucreze aici și să contribuie și a pus energia lor înapoi în efortul.“

Încasări din Design pe un eveniment Dime, care va avea loc 23 aprilie beneficia cele mai noi de dezvoltare de locuințe de susținere de locuințe Works, Hull Street Residence.

Privind în perspectivă, ultimategoal locuințe Works este de a pune capăt SIDA ca o epidemie în New York, de stat până în 2020, ceea ce inseamna obtinerea ratele de infectii in jos de la mii de un an la sute, ajutând oamenii să devină conștienți de statutul lor HIV si recomanda dreptul de medicamente forthose care sunt infectate.

Și în timp ce acestea pot părea ca obiective gigant pentru unele organizații, Locuintelor Works a dovedit aceste tipuri de obiective sunt realizabile mulțumită de ceea ce le-am donein trecut, ceea ce fac în prezent și ceea ce intenționează să facă în viitor, inclusiv evenimente, cum ar fi design de pe un ban.

Proiectarea pe un ban, care washeld 23 aprilie aduce thenew York comunitatea de proiectare și 60 de designeri itstop interior împreună pentru a crea vignete de neuitat camera cu marfa noi - de la mobilier la arta la decor acasă și dincolo - care este donat și apoi vândute pentru 50 70 la suta off.

Încasări din cele mai noi de dezvoltare de locuințe de susținere a eventbenefit Locuintelor Works, Hull Street Residence, asa ca peoplecan au un timp mare sprijinind în același timp o mare caritate!

Pentru a afla mai multe despre locuințe Works, acces la serviciile sale și să sprijine organizarea, vizita www.housingworks.org.