Lulu: aplicația care ajută femeile să ia decizii de dating mai inteligente

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

TL; DR: Dacă v-ați dorit vreodată ați putea să le băieții vă data, sau băieții pe care le cunoașteți, care ar face datele bune, cum ar fi restaurante vă examinați, apoi Lulu va face toate visele tale sa devina realitate. Ca primul-vreodata app pentru femei, Lulu este de a lua conducerea în acest sector, ajutând femeile să ia decizii de datare mai inteligente și bărbați devin daters mai buni.

De la Amazon la Yelp, suntem într-o lume în care oamenii iubesc pentru a revizui lucrurile. Oricine nu se poate aștepta să își exprime opinia cu privire la cele mai recente masa lor sau ultimul apartament au trăit, dar ceea ce despre cel mai recent tip au fost la o întâlnire cu?

load...

Ei bine, Lulu este priza perfecta pentru a face doar asta.

Cofounded în 2013 de Alexandra Chong și Alison Schwartz, Lulu este o rețea socială privată care oferă femeilor posibilitatea de a evalua barbatii au data, recomanda baieti actualizate demn și împărtăși experiențele personale cu milioane de alte femei, cum ar fi-minded.

Este ca și cum vorbesc cu cel mai bun prieten

Chong și Schwartz a luat ideea de Lulu după Chong a avut un all-fete de neuitat experienta brunch. De la schimbarea povestiri despre cariera la planurile de Ziua Îndrăgostiților, ea a dorit ea ar putea îmbutelia acel sentiment de camaraderie și pune-l la o bună utilizare.

În 2013, această viziune a devenit o realitate în formă de Lulu, un spațiu în care femeile se pot simți în siguranță atunci când se discută viața lor de dragoste.

load...

Directorul de Marketing Deborah Singer a spus că a fost o lungă perioadă de timp o aplicație ca acest lucru în industrie, în special cu recomandările fiind atât de populare în alte aspecte ale vieții.

„Femeile de azi obține recomandări despre tot în viața lor... Și totuși nu primesc recomandări pentru ceva la fel de important ca relațiile și datele“, a spus ea. „Credem că acesta este un domeniu extrem de important pentru femei să fie informați și să aibă informații [despre], astfel încât acestea să poată face cu adevărat decizii mai inteligente pentru ei înșiși.“

Lulu co-fondatorii și CEO Alison Schwartz (stânga) și Alexandra Chong.

Fie că este vorba de rating de oameni au ieșit cu, recomandând tipi de înaltă calitate către alți utilizatori sau legături de prietenie de luare a, Lulu a făcut un impact grav.

load...

„Cred că vom aduce un nou strat de informații în spațiul de dating“, a declarat Singer. „Dating este ceva care nu are acest strat de informații, și noi ne vedem ca aducând mai multe informații pentru această industrie.“

Lulu iese din alte aplicații, deoarece Chong și Schwartz, precum și toată lumea de pe echipa, lasa personalitatile lor strălucească, oferindu-off acel sentiment de a vorbi cu o prietenă foarte bună.

Potrivit lui Singer, Lulu este deosebit de popular în rândul femeilor colegiu, care sunt într-un mediu nou întâlnire și sunt în căutarea de prieteni de sex feminin pentru a merge la recomandări cu privire la băieții ei întâlnire în campus.

Lulu pune, de asemenea, intimitatea și siguranța membrilor săi în primul rând. Aplicația utilizează Facebook pentru a verifica sex, vârstă (nimeni nu sub 17 ani este permis să se alăture) și prietenii cercuri.

Dar nu cred că băieții nu sunt permise în acest club de fete

În luna mai, Lulu a permis băieți să înceapă să utilizeze aplicația în cazul în care acestea au fost interesați în curs de examinare.

Baieti se pot alătura Lulu pentru a vedea cum le evalua fetele pe saruta, umor și multe altele.

Utilizatorii de sex masculin pot vedea overallscore lor și care Hashtaguri femeile folosesc pentru a le descrie, cum ar fi „#AlwaysHappy“ sau „#WearsEdHardy.“

Dar ei, de asemenea, pot avea acces la date care arată modul în care femeile le rang pe calități, cum ar fi umorul, abilitățile sărutat și mai mult.

Echipa editorială Lulu oferă chiar tipi articole care ofera sfaturi intalniri pentru anumite domenii care necesită îmbunătățiri în specialitate.

Femeile, de asemenea, pot cere oamenilor opiniile pe o varietate de subiecte, inclusiv sexul anal sau de a face un angajament.

Până în prezent, mai mult de 1 milion de oameni s-au alăturat, cu o medie de revizuire fiind un șapte, iar unele chiar verifica aplicația de trei ori pe zi.

„Am văzut că a existat un apetit real de la baieti pentru a obține un fel de analiză de femei despre ceea ce spuneau despre ei“, a declarat Singer. „Scopul nostru este de a ajuta într-adevăr băieți îmbunătăți. La fel ca v-ar folosi Google Analytics pe site-ul dvs. Pentru a îmbunătăți, acest lucru este un fel de Google Analytics pentru baieti.“

Crearea unui mediu sigur, pozitiv pentru toate

Spre deosebire de site-uri ca Yelp sau TripAdvisor, Lulu nu permite femeilor să scrie comentarii deschise în recenzii.

Femeile se dau mai multe opțiuni de alegere, atunci când revizuirea bărbații și alte femei pot fi de acord sau nu sunt de acord cu revizuirea, care Singer a spus promovează o atmosferă pozitivă, dar păstrează, de asemenea comentarii de la a fi în mod inutil înseamnă.

„Suntem oameni de rating - suntem de rating băieți. Știm că acest lucru este un lucru sensibil și provocatoare de a face, și vrem să o facem într-un mod atent și într-un mod constructiv“, a spus ea. „Am auzit de la început, de la fete pe care ei nu au vrut să fie o parte din ceva mediu, asa ca am decis ca acest format să mențină acel mediu.“

Lulu va utiliza același format, în viitor, atunci când se extinde în alte verticalele populare cum ar fi frumusete, de călătorie sau de afaceri.

„Vrem să mergem într-un loc unde femeile vin la Lulu si este un fel de destinația lor principală pentru obținerea de informații de la alte femei“, a declarat Singer. „Suntem într-adevăr axat pe produs și continuând să construiască modalități de a ajuta femeile împărtăși chiar mai mult și de a obține recomandări.“

Deci, dacă sunteți gata să dezlănțuie vorbesc fata ta, descarca Lulu (gratis!) În App Store sau Google Play.