Lupta într-o relație: faceți greșit și alte lecții din inima luptei

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

De ce lupta cupluri? In ciuda sincer si iubitor unii pentru alții, oameni în relații de angajament vor fi de acord, susțin și lupta.

Dar asta nu înseamnă că relația trebuie să se încheie, potrivit autorilor de „ Inima de lupta: Ghidul unui cuplu la 15 Luptele comune, Ce chiar vor si cum pot aduce mai aproape.“

„Inima de luptă“ învață cuplurile cum să argumenteze în moduri sănătoase, productive.

load...

Dr. Judith Wright, un cuplu și stilul de viață antrenor, vorbitor, consultant, autor si cel mai bine vandut, iar viata si munca ei partener Dr. Bob Wright, un vizionar recunoscut pe plan internațional, vorbitor, educator, si autor de best-seller, au lucrat în relație de coaching ajutând mii de cupluri care caută să facă sindicatele lor merită să lupți - și de lupta lor merită.

În lor de 30 de ani de programe de conducere cupluri de cercetare și, de au dezvoltat o Wright profunda intelegere a modului de a ajuta cuplurile ajunge la inima conflictelor lor. Cercetarea lor dezvaluie ce este cu adevărat în spatele lupte mărunte și modul în care cuplurile pot învăța să crească mai intim și iubitor de a învăța cum să lupte.

load...

Judith și Bob spun că se întâmplă, de asemenea, să trăiască în procesul de soluționare a conflictelor și de finalizare în propria lor relație de aproape 30 de ani.

Am citit recent „Inima de lupta,“ și aici sunt cele mai mari takeaways din cartea lor:

A Real-You Prima Data

Cele mai multe sfaturi de întâlnire este umplut cu sfaturi despre modul de a face cea mai buna prima impresie la prima întâlnire. Dar dacă oamenii au luat la inima cel mai sfaturi de bază oferite în orice fel de relație - fii tu însuți. Adevăratul tu. Persoana care nu ați repetat în capul tău.

Judith își amintește prima dată cu ea acum soț.

„Am decis am vrut să fiu mai onest și reale“, a spus ea într-un recent interviu telefonic. „Pur și simplu i-am spus ce am crezut. L-am provocat, și el făcea același lucru cu mine. A fost atât de diferit și atât de revigorant -. Și atât de real“

„Dacă începe o (relație de) manipulare și de reținere la sursă, în mod inconștient setați o fundație“, a spus Judith.

load...

Studiile arată 100% din intalniri cupluri mint , a spus Judith. Într - un efort nechibzuit de a fi plăcut, oamenii care sunt doar incepand de la data reține ceea ce ei chiar cred și simt. E ca și cum ți ții respirația într - o relație și în speranța pentru cel mai bun.

„Noi nu suntem cu adevărat noi înșine“, a spus ea. „Dacă începe o (relație de) manipulare și de reținere la sursă, inconștient setați o fundație.“

Pornind de la data No. 1 pentru a fi real tine și invitându-data să fie reale de la început înseamnă a fi dispus să spună adevărul. Ani de cercetare și de lucru cu cupluri indică acest adevăr simplu, dar provocator.

„Nu ești doar vinde un pachet, te afli ce cealaltă persoană se face si cum te descurci oamenii provoci“, a spus ea. „El nu dă un sfat generos, și vă simțiți tensiunea unui conflict vine pe. Cum te descurci cu ea?“

Learning Cum de a lupta

Adevărul este o relație de mare nu se întâmplă datorită absenței de dezacord. Dimpotrivă, spune Judith și Bob. Dacă doriți o relație care satisface intim, afectuos, și că, apoi să învețe cum să lupte.

Cuplurile care provocare reciproc sunt mai dispuși să spună mai multe adevăruri, iar rezultatele sunt mai profunde intimitate și încredere. O relație de mare necesită lupte mari, a spus Judith.

Dr. Bob Wright, co-autor al „inima de luptă“

Dar nu este doar nici un fel de luptă, care aduce mai aproape de cupluri și le face mai puternici, spun autorii. Cei mai mulți oameni cred că de luptă ca distructive și necivilizat. Lupta este asociat cu imaturitate și incapacitatea de a rezolva conflictul.

Dar, de fapt este, genul de luptă, care duce la o relație mai puternică nu este câștigătorul ia totul, am dreptate / esti lupte greșite de gândire convenționale.

În schimb, în ​​cazul în care luptă productiv este rezultatul unui cuplu ajută obține o înțelegere mai profundă și de încredere a persoanei pe care o iubesc. Se ajunge la problemele de bază ale jocului vina, The dueleaza peste dolari, certurile de familie, și nemulțumire sexuală, care sunt printre tipurile de lupte cele mai frecvent se confruntă Wright în activitatea lor.

Studiind cuplurile cu relații înfloritoare, care au fost, de asemenea, de succes în alte domenii ale vieții lor, Wright a ajuns la o concluzie revoluționară: același proces care duce cuplurile să lucreze și să învețe din conflictele lor, de asemenea, le amorsate pentru a avea succes în toate domeniile vieții lor.

Pur și simplu arătat, lupte productive se întâmplă numai învățând cum să o fac bine - și cei mai mulți oameni nu știu cum să lupte.

6 abilități de a Du-te la „Lupta impotriva revelatiei“

Combaterea nu este pentru fraieri, ceea ce înseamnă a învăța cum se face corect, astfel încât rezultatul ajută cuplurile merge mai departe este cheia. Și începe cu unele competențe de bază și reguli de bază.

Un pas important în a face aceasta dreptul de proprietate este de a lua cu privire la rezultatul luptei. Depinde de tine pentru a învăța abilitățile de a se concentra asupra cauzelor profunde ale conflictului și în mod activ a asculta partenerul tau pentru a înțelege mai bine poziția lui sau a ei. Acceptarea responsabilității pentru succesul procesului este puternic.

Aici sunt abilitățile din cartea pe care veți avea nevoie de:

1. Tanji

Ființele umane sunt conectate la tanji. Dorințe noastre ne conduce să căutăm de securitate, pentru a lega cu alții, și de a iubi și de a fi iubit. Nesatisfăcute se manifestă dorințe într-o gamă de sentimente: de la o vagă nemulțumire la o dorință nedefinită la lupte drepte-out.

Devenind conștient de ceea ce se află sub nemulțumirea este ca dezvoltarea unui GPS interior care duce la ceea ce este într-adevăr ne deranjează. Se eliberează să spui ceea ce este într-adevăr te deranjează și să ceri ceea ce ai nevoie de la partenerul tau. Aceasta înseamnă, de asemenea, să înțelegeți ce este cu adevărat în spatele unei lupte aparent mărunte.

Nu învăța cum să asculte dorintele tale se bazează resentimentele recunoscând în același timp le valideaza nevoile noastre cele mai de bază. Studiile arată oameni care îndeplinesc dorintele lor interioare sunt de succes în viață , în general.

2. Engage

O relație de dragoste ia locul de muncă. Aceasta înseamnă nu doar a fi real, cu partenerul dvs., astfel încât nevoile tale sunt îndeplinite, aceasta înseamnă aprofundarea înțelegerea a ceea ce are nevoie partenerul tau de la tine să fie mulțumit și apreciat. Pe scurt, aceasta înseamnă angajarea, a roll-up-vă-mâneci, sape în natură de angajament.

Vor fi greșeli în acest proces. Tot ceea ce angajarea va primi murdar. Dar ce se întâmplă atunci când cuplurile de lucru pentru a fi sinceri unul cu celălalt, tot timpul, în fiecare zi, este ca fiecare dintre ele să devină versiunile cele mai autentice și reale de ei înșiși. Întâlniri devin proaspete, incitante, și mai de încredere.

„Noi toți tânjesc după o relație mai bună, de a iubi și de a fi iubit“, a declarat Judith, care este co-fondator al Fundației Wright pentru realizarea potențialului uman, o organizatie non-profit dedicat pentru a ajuta persoanele fizice scoate în evidență cele mai bune lor personal și profesional.

O relație de dragoste înseamnă angajarea - pentru dvs. Mâneci roll-up-, sape în fel de angajament.

Adevărul este că cei mai mulți oameni nu au aptitudinile necesare pentru a avea relații mare, datorită sfaturi bine intenționate asupra relațiilor personale de la părinți, profesori și prieteni.

Ceea ce este nevoie pentru a avea o relație de mare este atât de diferit de ceea ce cred majoritatea oamenilor, a declarat Judith, care este, de asemenea, co-fondator si profesor de coaching-ul de transformare la Graduate University Wright pentru realizarea potențialului uman.

Adevărata intimitate necesită o mulțime de implicare, în care ambii parteneri sunt adevărate și reale între ele, în cazul în care nimeni nu primește mai mult de 50% din vina și fiecare dintre voi 100% din responsabilitatea pentru fericire și satisfacție.

Amintiți-vă, sunteți lupta pentru relatia ta, nu împotriva ei.

3. Reveal

Luptele sunt rareori despre acest subiect la îndemână. Asta e doar vârful aisbergului, și nu de foraj până la miezul problemei este o oportunitate pierdută de a ști partenerul tau - si tine - mai intim.

Judith descrie în mișcare dincolo de suprafața unui argument ca ajunge la underbelly unei relații prin dezvăluirea ceea ce este într-adevăr ne deranjează. În acest proces, noi nu împărtășim numai cine suntem cu adevărat cu partenerii noștri, a spus ea, ne pune de multe ori convingeri greșite goale și presupuneri în propriile noastre sentimente.

Efectul trecutului nostru asupra relațiilor noastre actuale este complexă și adesea limitează capacitatea noastră de a interacționa. Amintiri din trecut sunt stocate adânc în adâncituri de creierul nostru și, atunci când suntem supărat, ei spate capetele lor de a modela experiențele noastre actuale.

Din copilărie, interacțiunile noastre cu părinții noștri a crea neuropathways care stabilesc credințe, sentimente și modele de comportament. Este o matrice, cum o numesc Wright, de sentimentul nostru de sine, convingerile noastre despre alții, ceea ce ne așteptăm din lume, și ceea ce credem că lumea se așteaptă de la noi. Societatea joacă de asemenea un rol în programarea ceea ce noi credem.

Pentru ca o relație să aibă succes, o persoană trebuie să înceapă prin recunoașterea faptului că unele credințe de bază ( „Eu nu sunt destul de bun.“ „Trebuie să câștige dragoste.“) Sunt pur și simplu greșit.

Dezvăluirea necesită învățare să recunoască reacțiile care sunt disproporționate în raport de a prezenta evenimente. Când ne aduce acest lucru la conștientizarea conștientă, putem înțelege ce se întâmplă cu adevărat cu noi, de ce lupte de multe ori se simt atât de prost pe suprafață, și ce afaceri neterminate trebuie avut tendința de a.

„Acesta este riscul (în luptă): să fie dispus să fie văzut, să se dezvăluie“, a spus Judith. „(Este nevoie) într-adevăr să fie cunoscut și în creștere în înțelegerea noastră a partenerului nostru.“

Oamenii găsesc în cazul în care interacționează autentic, se muta dincolo de frustrarea și durerea la bucuria care vine cu înțelegerea ei înșiși și partenerul lor mai bine.

„Este ca și cum a găsi bijuteria în relația“, a spus ea. „Cuplurile care lucram (spune-ne) este în mijlocul vulnerabilității și toate-out lupte (asta) adevărul iese. Acolo descoperim partenerii noștri. Acolo vine apropierea.“

4. Eliberează

Ruperea liber de matricele noastre au stabilit că limita convingeri despre noi înșine și credințe despre relații, inclusiv de luptă și intimitate, nu se întâmplă peste noapte.

Eliberatoare se întâmplă în pași mici: gândire următorul gând mai riscante, spune un pic mai mult adevăr, merge un pas mai departe într-un conflict, ceea ce face urmatoarea miscare pentru a sparge vechile obiceiuri legate. Acestea nu sunt afirmații. Eliberatoare este ceva ce faci, nu doar gândiți.

Cele mai au dezvoltat un Wright sistem de sarcini de viață de zi cu zi pentru a contesta convingerile limitative și de a dezvolta noi modele de gândire, în calitate, și senzație de ei numesc modul de atribuire de viață.

Provocați convingerile tale despre relații și nu mai îngrijorătoare cu privire la păstrarea status quo-ului.

Aceasta atrage după sine a încerca noi comportamente care sunt in concordanta cu convingerile noi, autorizând despre noi înșine. În abordarea credința greșită că noi nu contează, de exemplu, ne-ar înlocui cu convingerea că abilitarea sentimentele și gândurile noastre sunt valabile și pentru a identifica acțiuni specifice pentru implementarea acestei convingeri. Cei care ar putea include cere ceea ce ne dorim cel puțin o dată pe zi; experimentarea cu următoarele o dorință, cel puțin o dată pe oră; sau exprimarea preferințelor noastre de cinci ori pe zi, pe probleme variind de la ceea ce este pentru cină unde pentru a merge la date.

Eliberatoare este, de asemenea, despre o provocare convingerile noastre despre relatii, care sunt adesea bazate pe un model vechi, care totul despre păstrarea status quo-ului, apara de cei care nu barca rock, nu te superi, și doar să încercați să obțineți de-a lungul.

Eliberatoare merge împotriva regulilor vechi, dar amintiți-vă: sunteți de rupere regulile pentru a avea cea mai bună relație pot, eventual, pentru a deveni cea mai buna persoana poti fi. In cercetarea lor cupluri, au identificat în acțiuni Wright eliberatoare care încalcă regulile vechi de relații, să construiască un nou model de relaționare, și să ia relația la un nou nivel. Acestea includ a spune ceea ce gândesc și simt, vorbind despre lucruri mari, ca speranțele, temerile și vise, și care se ocupă cu chestii mici, astfel încât să nu se infecteze în lucruri mari.

5. Rematrix

După ce ați experimentat cu rupere de credințe greșite în eliberatoare, de a începe să lucreze în mod consecvent cu hotărârea de a trăi un nou mod, care este următoarea calificare fericire.

Rematrixing înseamnă adăugarea la și repetarea, cu hotărâre, se mută te face în eliberatoare. Fără disciplina în rematrixing, s-ar putea îmbunătăți relația ta, dar va deriva înapoi la ceea ce a fost înainte sau chiar să devină mai rău. Acesta va avea nevoie de timp și de a rezolva, deoarece schimbarea de durată necesită repetate, constantă se întinde în noi credințe și comportamente.

Cele mai bune momente pentru rematrixing sunt atunci când se luptă. Luptele oferi oportunități perfecte pentru creier schimbare. Acest lucru este atunci când afacerea neterminată a matricei este la suprafață și poate fi abordată. Luptele tale devin apoi o parte integrantă a procesului de transformare. Argumentele relației tale încetează să mai fie ceva pentru a rezolva, treci peste, sau pentru a preveni - ele devin un catalizator pentru o relație în continuă evoluție.

Rematrixing se întâmplă datorită creierului neuroplasticity - capacitatea de a construi noi circuite neuronale de credințe, comportamente, și relaționarea care creează o nouă tine și o nouă relație.

Procesul necesită o atenție extrem de concentrat, noutate, se întinde în noi competențe un pic în afara zonei noastre de confort, și repetarea noi comportamente. Toate competențele menționate anterior - dorința, angajarea, dezvăluind și eliberatoare - intră în joc.

Procesul se poate întâmpla în orice etapă a vieții. Nesters goale, de exemplu, trebuie să construiască o nouă bază pentru relația lor cu care se confruntă problemele care nu ar fi trebuit să se confrunte în timpul perioadei lor de creșterea copiilor.

„Un cuplu de a lua acest lucru pe a treia parte a vieții lor se face referire la ea ca o rampă de lansare“, a spus Judith. „Este o perioadă de descoperire. Ei văd această intimitate și emoție și realness.“

6. Dedicate

Dedicandu înseamnă că sunt comise, ca un mod de viață, pentru a ajunge la inima lupte și deblocarea semnificația lor.

Tu nu mai poate evita neînțelegeri, altercatii și suparari pentru că știi că se poate lucra prin conflict prin aplicarea competențelor Bliss, aflați mai multe despre tine si partenerul tau si in crestere relatia ta.

Atunci când cuplurile sunt dedicate, ei învață să trăiască intenționat împreună și ca indivizi.

Mijloace dedicandu alegând în mod continuu provocări, în mod individual și ca un cuplu, pentru a vă menține stretching și în creștere. Când sunteți dedicandu, învățați cum să trăiască intenționat ca indivizi, precum și un cuplu, schimbarea în bine, pentru totdeauna.

Acest pas necesită reorientează de la mituri culturale despre căsătorie și dedicandu-vă la o călătorie reciprocă de învățare, în creștere și transformare.

Gânduri finale

Dr. Judith si Dr. Bob Wright au fiecare peste 30 de ani de experiență de lucru cu cupluri în programul lor de cupluri Wright Foundation. Ceea ce vedea mereu peste si peste din nou, a fost faptul că problemele cu care se confruntă cuplurile în căsnicia lor împreună, invariabil, își aveau rădăcinile în creșterea lor copilărie și au prezentat în primele date și în întreaga întâlnire.

Judith și Bob au lucrat cu cupluri timp de peste 30 de ani de la Fundația Wright.

Realitatea este ca majoritatea cuplurilor a petrecut o mulțime de timp de planificare nunta lor și aproape de zero timpul de planificare căsătoria lor sau de a dezvolta abilitățile de care au nevoie pentru a avea o relație de mare. Ca rezultat, a inceput sa faca mai Wright si mai premaritale planul de coaching ajuta cuplurile pentru provocările să vină precum și să învețe să creeze o viziune comună pentru navigarea acestor provocări. Ceea ce într-adevăr se lărgea a fost un program complet de formare și pentru a ajuta cuplurile - de la a fi un singur datând de la căsătorie pe termen lung - să învețe abilitățile de care au nevoie pentru a crea o relație de mare.

Și nu sa oprit acolo. Ei învață chiar și 7 reguli de angajare în „Inima de luptă“ pentru echipe executive la nivel înalt pentru că ceea ce funcționează în relație funcționează - dacă sunteți în sala de consiliu sau dormitor.