Luxy: o rețea sigură de peste 2 milioane de single-uri ambițioase și de dorit

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Luxy este un site de intalniri de elită și aplicații concepute pentru a conecta single inteligente și de succes care așteaptă un pic mai mult de la datele lor. Noii membri trebuie să fie supuse unui proces de screening în două etape pentru a câștiga aprobarea echipei Luxy precum și membrii Luxy înainte de a se amesteca în acest bazin de calitate bazate pe întâlnire. În 2018, Luxy sa concentrat pe beefing măsurilor de securitate și aproape a dublat baza de utilizatori , deci acum ajunge la peste 2 milioane de utilizatori din întreaga lume.

Online dating a schimbat modul simplu întâlni reciproc, făcând perspective nelimitate de date accesibile tuturor. Acum, rețele vaste de datare oferă o mare de opțiuni, dar toate aceste opțiuni se pot îneca single în indecizie, dacă acestea nu au filtrele corespunzătoare.

Multe site-uri matrimoniale va primi pe oricine cu o adresă de e-mail fără întrebări. Aceste site-uri în general, doresc să creeze cât mai multe posibil înscrierilor - chiar și în cazul în care politicile de astfel de-brațe deschise, uneori, duce la un aflux de caractere dezgustator si profile false.

load...

Ca o platformă high-end întâlnire, Luxy a ales să închidă porțile și să se asigure că numai merită puțini pot intra în stăpânirea ei. Comunitatea Luxy datarea este construit pe punerea de calitate înainte de cantitate, iar echipa nu se teme să se întoarcă simplu , care nu prea măsoară în sus.

Noii membri trebuie să solicite să se alăture Luxy și pentru a primi voturi pozitive de la 50% dintre utilizatorii Luxy curent în termen de 24 de ore. Site-ul solicită acest lucru „vă vouching în.“ Toți utilizatorii au este un cuplu de fotografii și un scurt bio pentru a te judeca, astfel încât să fie mai bine că pentru a pune cele mai bune pozele înainte. După ce ați făcut tăiat, un membru al echipei Luxy va merge in pentru a examina profilul și asigurați-vă că îndeplinește standardele comunitare.

load...

Single trebuie să treacă un proces de admitere pentru a obține intrarea în Luxy.

Luxy are așteptări mari pentru oamenii din comunitatea sa, si multe single-se inghesuie sa fie numărate printre membrii săi stimat.

În 2017, Luxy a avut peste 1,3 milioane de utilizatori. Astăzi, acesta a depășit 2 milioane de utilizatori. Privind spre viitor, echipa Luxy urmărește să tot mai mare într-o direcție inteligente și menținerea standardelor comunității sale, chiar masura ce se extinde influența sa la scară internațională, în Statele Unite, Europa și America de Sud.

„Pe Luxy, am depășit problema catfishing și dragoste escrocherii prin revizuirea fiecare profil nou și solicitante de verificare a imaginii“, a declarat un purtator de cuvant pentru echipa Luxy. „Acum, vom revolutiona industria prin implementarea unui control al calității utilizator, ceea ce face ca procesul să se alăture noi mai transparent.“

load...

Punerea mai multe măsuri de securitate avansate în Place

In ultimul an, Luxy sa concentrat pe securitatea și intensificand dezvoltarea de instrumente de înaltă tehnologie pentru a păstra membrii de la care rulează în probleme online. Sistemul său de filtrare AI, de exemplu, acordă preferință profiluri cu calificări dorite și verificate.

Luxy continuă să livreze promisiunea de a conecta single de elită din întreaga lume.

Încă de la început, Luxy are nevoie de timp pentru a se asigura membrii săi sunt o tăietură mai sus de restul. În cazul în care profilul de întâlnire nu corespunde cu aprobarea utilizatorilor și echipa, atunci acesta nu va fi adăugat la baza de membru.

Procesul de înscriere unic nu este singurul mecanism de securitate existent pe site. Luxy poate verifica, de asemenea, imaginile de profil și de a oferi o insignă pentru a construi încrederea în rândul utilizatorilor. Acest sistem de verificare se poate dovedi fără îndoială că nu catfishing se întâmplă, și care aduce o mulțime de autenticitate și valoare pentru platforma.

„Mi-ar plăcea să văd mai multe platforme de datare luând securitate mai în serios“, a declarat purtătorul de cuvânt al lui Luxy. „Aceasta face ca oamenii sa renunte si daune întreaga industrie.“

Luxy a luat, de asemenea, eforturi pentru a verifica utilizatorilor prin corelarea profilelor de datare cu conturi de social media de pe LinkedIn, Instagram, sau Facebook. Acest lucru accelerează procesul de înscriere, și autentifică de asemenea, informații cu privire la profilul.

În cele din urmă, Luxy a integrat tehnologia blockchain pentru a face upgrade sistemului său de securitate și de a crea un spațiu complet sigur pentru simplu, cu mult pe linie. Dating site-uri necesită adesea simplu pentru a da o mulțime de informații personale despre aspectul lor, de fond, venit, și goluri, și Luxy păstrează datele sub cheie astfel încât să nu se încadrează mâinile intodisreputable.

O rețea de oameni educați Curator & succes

Luxy se mândrește cu atragerea celor mai bune și mai strălucitoare în jurul valorii de single -uri , și nu admite doar cineva în calitatea sa de membru exclusiv. Dupa ce single - au câștigat la fața locului lor în aplicație, ei trebuie să trăiască până la Regulile comunității Luxy.

Aceste linii directoare precizează că toți membrii trebuie să fie autentice în profilurile lor și respectuos în interacțiunile lor cu alți utilizatori. Echipa ia măsuri proactive pentru a scăpa site-ul de profile false și conturile inactive.

„Pe Luxy, vedem oameni în căutarea realness și de calitate“, a explicat purtătorul de cuvânt Luxy. „Online dating este la un punct de cotitură. Multe platforme sunt pline de conturi false, utilizatori false și profiluri impersonale.“

Luxy a înăsprit procesele de verificare și de verificare în ultimul an.

Luxy ascultă feedback-ul clientului pentru a veni cu noi modalități de a îmbunătăți serviciul de dating. Echipa a auzit comentarii pozitive despre securitatea și exclusivitate a platformei, astfel încât acesta sa dublat în jos cu privire la aceste caracteristici cheie.

Efectuarea Luxy pentru dispozitive mobile a fost un alt proiect major pentru echipa de dezvoltare. Potrivit Analytics interne, mulți utilizatori accesează Luxy de la ambele dispozitive mobile și desktop-uri, deci este important să se asigure o tranziție lină și o experiență ușor de utilizat pe toate dispozitivele.

Pro App Luxy are in prezent 4.8 stele în App Store. „Îmi place faptul că nu oricine poate intra in“ , a spus Meme545. „Într - adevăr buruieni toate persoanele care nu doriți să întâlni.“

Luxy face apel la o mulțime diversă de single-uri peste tot în lume. Aplicația în sine branduri ca un „app milionar“, dar este cu adevărat pentru orice persoană de mare succes și atractiv care caută o dată.

„Pe Luxy, oamenii pot fi sigur pentru a satisface ca-minded simplu în cadrul aceleași paranteze economice și cu obiective sau medii similare“, a declarat purtătorul de cuvânt al site-ului. „Oamenii care folosesc Luxy știu că vor respecta cerințele de calitate și simplu reale care apreciază comunitatea.“

Inspiră Relații & Schimbarea Lives

Echipa Luxy primește multe note de mulțumire de la bărbați și femei care au intalnit datele de vis lor pe platformă și au plecat să se căsătorească sau să înceapă familii. Aceste povești amintesc echipa de ce au intrat în afaceri, în primul rând. Își schimbă vieți, prin crearea unui sistem de matchmaking simplificat.

David si Emily sunt ambii absolvenți de Princeton, dar ei nu au întrunit la școală - au întâlnit pe Luxy. Aplicația datând de potrivire cuplu, și o lună mai târziu au fost într-o relație.

Un cuplu senior pe nume Barbara și Ronald sa întâlnit, de asemenea, pe Luxy și au fost împreună timp de peste trei ani. „Ia-o atitudine pozitivă și de a lua pe Luxy“, a declarat Barbara în recenzie ei.

Luxy oferă 24/7 customer service pentru a sprijini membrii săi.

Luxy introduce simplu la datele cele mai compatibile și oferă posibilitatea de a dezvolta relatii reale, de lungă durată on-line.

Acest sistem inteligent de matchmaking a dovedit de timp și de timp eficient din nou. Luxy nu poate avea cea mai mare rețea datând din industrie, dar platforma a făcut o diferență pozitivă în viața oamenilor prin investiții în calitatea sa de membru.

„Ne imbunatatim in mod constant Luxy pentru a oferi utilizatorilor un motiv real de ce ar trebui să ne aleagă“, a explicat purtătorul de cuvânt Luxy. „Concursul poate fi brutal, dar este tot ce merită, atunci când într-adevăr schimba viața cuiva de a aduce oamenii împreună.“

Luxy stabilește standarde înalte în industria online dating

Online Dating poate pune mii sau chiar milioane de single-uri împreună într-un spațiu virtual, dar de multe ori oamenii nu au nevoie de milioane de alegeri. Ei au nevoie de o modalitate de a narrowdownall aceste rezultate la câteva profiluri compatibile și atractive. Asta este Luxy acolo.

Luxy este o platformă de întâlnire în cazul în care prima educat, bogat, și simplu superbe pot găsi datele cu privire la nivelul lor. Această rețea de dating nu este pentru toată lumea. Numai crema de cultură se poate obține o intrare și se bucură de servicii sigure Luxy lui.

„Sper Luxy un exemplu în securitate și confidențialitate în dating online“, a declarat purtătorul de cuvânt Luxy. „Folosim blockchain tehnologia pentru a securiza informațiile noastre de sistem, și verificăm identitatea utilizatorilor noștri într-un proces acceptabil ușor de pe platforma noastră.“