Mă iubește? 10 semne garantate pe care le face (si nu le face)

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Este un lucru de a avea un prieten, dar este un alt lucru pentru a avea un prieten care te iubește și va fi cu tine pentru tot restul vieții tale. Cei mai mulți dintre noi sunt în căutarea pentru acesta din urmă.

Am de gând să te învețe unele semne care vă vor ajuta să îți dai seama dacă el e îndrăgostit de tine și planuri privind lipirea în jurul pentru termen lung. Utilizați linkurile de mai jos pentru a sări la secțiunea care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Semne El te iubește | Semne nu te iubesc | Teste pentru a vă ajuta să determinați

load...

Semne El iubeste (# 1-5)

În primul rând lucrurile în primul rând, el nu te iubesc? Iată ce să caute în comportamentul său și în ceea ce spune el:

1. Rostiți „Doing [XYZ] mă va face fericit Deci,“ și El face să se întâmple

Am clienții mei fac asta tot timpul. Barbatii urasc sa fie nagged, dar oamenii le place să fie dat o foaie de parcurs pentru fericirea ta. Spune-i ceva ce te va face fericit, și a vedea dacă el o face. Dacă încercați acest lucru, asigurați-vă că vă întreb ceva mici pentru a obține acest comportament condiționat apreciind-l abundent când îi dă.

2. El face planuri de viitor cu tine

Dacă el programările o vacanță timp de mai multe luni pe linie, vă cere să mergi la o modalitate de nuntă în avans, sau începe să discute ceea ce se poate arata ca să trăiască împreună, înseamnă că se așteaptă să fie cu tine de timp, aceste planuri vor da roade.

load...

3. El vrea să se întâlnească prietenii și familia

Un om care cere să se întâlnească cu mama ta sau cel mai bun prieten este de a face acest lucru, deoarece el vrea să se cunoască mai bine te.

Dacă el vă cere să-l prezint oamenii speciali din viața ta, atunci el face într-adevăr de îngrijire.

El vrea să te cunoască mai bine pentru că el are fie făcut până mintea lui despre tine sau este foarte aproape de a face până mintea lui și vrea să consolideze decizia prin interacțiuni pozitive cu prietenii și familia.

4. El este dispus să vorbească cu tine zilnic

Atunci când un tip se joacă teren , el poate avea între două și cinci femei , el vorbind la orice moment dat. Dacă el are ca multe femei, ar fi foarte dificil să vorbesc cu toate acestea în fiecare zi. Cu toate acestea, dacă el vrea să vorbească cu tine de zi cu zi, există o probabilitate mare că este axat pe tine și a scăpat de celelalte femei din viața lui.

load...

5. El va face lucruri cu sau pentru tine că el nu vrea să facă

Ca o singură persoană, te ascultă-te și tu faci ce este cel mai distractiv lucru de făcut în acel moment. Aveți zero sau responsabilitate minimă, și nu raportează nimănui. Cu toate acestea, dacă un alt are inima ta, dintr-o dată pe care sunteți dispus să facă lucruri pentru a face fericit partener care să nu fie prima prioritate în acest moment.

Semne nu te iubesc (# 6-10)

Acum , pe acest subiect nu este atât de plăcut. Vă întrebați dacă ați ales tipul greșit ? Aceste cinci semne ar trebui să facă dumneavoastră decizii un pic mai clar:

6. El doar Texte O dată pe săptămână pentru a stabili o convorbire Booty

Chiar dacă el trimite o grămadă de texte în timpul conversației, dacă el este mesaje text pe care doar pentru a stabili o întâlnire o dată pe săptămână, el face ca să fie satisface o dorință sexuală sau el este singur și folosind tine până când găsește unu.

7. El spune: „Eu nu caută o relație cu tine“

El nu minte, și nu vor să-l schimbe. Indiferent de motiv, el va spune acest lucru pentru că te-a pus în „nu o prietena“ găleată. Acest lucru nu înseamnă că următoarea fată nu va verifica casetele potrivite și să li se ofere un rol exclusiv. Ieși imediat dacă doriți un partener de viață și nu doresc să pierd timpul.

8. Nu va planifica vreuna dintre aceste date

Dacă spui „Tu mă va face cea mai fericită fată de pe planetă, dacă v-ar planifica o dată pentru noi în avans“ și el refuză să livreze, atunci el nu-i pasă de tine, și el cu siguranță nu te iubește.

Când el nu va iniția planificarea dată, și tot ce doi faci este sa stai acasa, asta e un steag roșu.

Nu cer mult, și nu ar trebui să facă toate lucrările. Dacă voi doi sunt întotdeauna la locul și vice-versa lui și nu sunt acolo distrați, încercând lucruri noi împreună, și de a fi văzut de alți oameni, asta e un semn rău.

9. El refuză să vă prezint prietenii și familia

În mod evident, el nu vă va prezenta la familie și prieteni, pentru că nu se așteaptă să fie suficient de lung pentru a justifica în jurul valorii de o introducere. E timpul să mergem mai departe și de a găsi pe altcineva.

10. El nu se va angaja la planuri de viitor

Dacă l-ai invita la o nuntă sau doriți să rezervați o vacanță, și el este foarte ezitant, să-l întreb de ce. În cele din urmă, s-ar putea ieși din el că nu este sigur dacă voi doi va fi împreună de momentul evenimentului.

De asemenea, puteți un test pentru a afla

Un alt mod de a spune dacă un tip te iubește este de a lua un test, și există o tona de ei on - line. În timp ce eu nu cred că ar trebui să pună toate credința în aceste chestionare, ele pot fi distractiv din timp în timp. CafeMom și Șaptesprezece sunt doar câteva site - uri care ofera o „Are El Love You?“ Test.

Deci, nu-i sau nu?

Ei bine, oameni buni, nu-l ai. Zece semne garantate el face sau nu te iubesc. Dacă el te iubește, să se distreze împreună, arată-i că-l iubești, de asemenea, și să păstreze liniile de comunicare deschise. Dacă el nu te iubește, a scăpa de el cat mai repede posibil pentru că eu vă promit, va exista cineva care te iubește. Face loc pentru el!

Surse Foto: baselineresearch.com