Maine clubul de trasee din Appalachian: entuziaștii din aer liber se unesc pentru a proteja una dintre cele mai valoroase resurse naturale ale coastei de est

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Cu o potecă ce se extinde prin 14 state și mai mult de 2.170 de mile, Appalachian Trail oferă vizitatorilor terenuri montane sălbatice, pitorești, împădurite, pastorale, semnificativă din punct de vedere cultural din statele estice Atlantic. Fiecare milă a acestui traseu frumos reprezintă responsabilitatea pentru administratori ai terenului. Înființată în iunie 1935, Maine Appalachian Trail Club (MATC) este un all-voluntar, organizatie non - profit care administrează, întreține și protejează aproape 300 de mile de Appalachian Trail. Deși sugerează altfel numele său, MATC nu este de fapt un club de drumeții sau de ieșire. Mai degrabă, este un grup de indivizi care împărtășesc aceleași valori care au coalizat pentru protecția și perpetuarea unuia dintre cele mai valoroase resurse naturale Coasta de Est a lui. De la Katahdin Maine Highway 26 în Grafton Notch, MATC nu este doar o modalitate foarte bună de a aduce un omagiu Mamei Pământ; este , de asemenea , o modalitate foarte bună de a conecta cu oameni care au interese similare.

Menținerea unei secțiuni a Appalachian Trail implică mai mult decât doar de curățare niște bușteni doborâte. Responsabilitățile respon- de coadă include eliminarea obstacolelor (pietonale, incarnarea, apa de spălare și alte vegetale), menținând blazes vopsea, repararea bolbocilor, de compensare și repararea bare de apă, instalarea unor semne de, și eliminarea de gunoi și inele de foc ilegale de la locuri de campare nedesemnate. Este mult de lucru.

load...

Nu este de mirare dedicate membrii Maine Appalachian Trail Club (MATC) au fost cu pasiune pledează pentru una dintre cele mai valoroase resurse naturale New England începând cu 18 iunie 1935.

Maine Appalachian Trail Club a fost în jur de peste 80 de ani și-a păstrat un membru constant de voluntari din întreaga lume.

„Chiar de la început, misiunea noastra a clubului a fost să iasă și să lucreze pe traseul peste Maine“, a declarat Lester Kenway, președintele MATC. „Și evoluția noastră a urmat destul de strâns.“

Considerat secțiunea mai sălbatică, cele mai îndepărtate, și frumos al potecii Appalachian Trail, traseul Maine ia aventurieri prin vârful Katahdin trecut campgrounds Katahdin Stream și Daicey Pond Baxter State Park. Apoi, ei vor trece prin marea țară lac împădurite Rainbow rămas singur, Nahmakanta, Pemadumcook, și Jo Mary Lakes. În cele din urmă, traseul urcă spre vârful alb Cap și traseul lateral la cascada rostogolea ale defileului din Golf Hagas.

load...

Un feribot canoe și traversa culmilor 4.000 de picioare ale Bigelow, Crocker, și Saddleback Ranges aproape completă călătoria înainte de a ajunge la granița New Hampshire. „Ne concentrăm pe 267 de mile de traseu în statul Maine“, a declarat Lester. „Cei mai mulți dintre membrii noștri trăiesc aici și să se bucure de varietatea de medii pe care le avem; ocean, munți, și lacuri.“

De la Reconstrucție la reparare, Voluntarii Trail Menținerea

Datorită Maine Appalachian Trail Club, oamenii pot sa se implice pe tot parcursul anului , în mai multe moduri diferite.

„Un nivel de voluntariat este ceea ce noi numim intretinatorii de pistă care acceptă misiuni pentru a menține o porțiune a traseului“, a declarat Lester. „Chiar acum, avem 115 misiuni diferite, care acoperă 267 mile de Appalachian Trail. Ei perie clar, să mențină vopsea blazes, și a pus semne „.

Coloana vertebrală MATC este de sute de voluntari pasionați care fac totul, de la ridicarea coș de gunoi pentru a pune semne.

load...

Unii voluntari se concentreze exclusiv pe menținerea trasee, în timp ce altele sunt fixate pe coridoare de monitorizare. Apoi sunt cei care pur și simplu asigurați-vă că campingurile sunt în forma tip-top.

Există, de asemenea, sunt voluntari care nu mai pot lua pentru trasee de recreere, dar ei încă mai doresc să sprijine MATC. Nivelurile de a da variază de la o contribuție anuală de 100 $ pentru Old albastru nivel la 10.000 $ și pentru nivelul Katahdin.

„Nu am putut realiza tot ceea ce ne-am face fără sprijinul generos de oameni care sunt pasionați de frumusețea naturală și importanța Trail Appalachian în Maine“, a declarat Lester.

Clubul este de aproape 1.000 de membri Strong

Aproximativ 850 de persoane alcătuiesc MATC, și Lester a spus că numărul a rămas destul de constantă de-a lungul anilor - ceea ce este minunat pentru un astfel de club de nișă.

„Aproximativ o treime din acei oameni nici măcar nu locuiesc în statul Maine, iar unele sunt chiar internaționale. Mulți dintre ei sunt oameni care au bucurat de traseu într-un fel sau altul“, a spus el.

Unele dintre cele mai dificile munca pe care echipajele de pistă Matc lui nu construiește trepte de piatră, baruri de apă și poduri mlaștină.

Aproximativ 30% din calitatea de membru MATC este în continuă schimbare, Lester a spus, și, în cadrul acestui grup, aproximativ 450 de membri ies și să lucreze pe traseu. El a continuat: „Aș spune cel puțin jumătate din acești oameni merg singuri sau cu unul sau doi prieteni sau membri ai familiei.“

Devenind un membru al Maine Appalachian Trail Club este ușor. Puteți plăti online cu un card de credit sau de e-mail într-o formă de reînnoire și de verificare. Cotizatiei anuale sunt de 15 $ pentru un individ, 20 $ pentru o familie, 25 $ pentru o organizație, și 500 $ pentru o taxă unică de viață membru.

„Avem, de asemenea, o serie de poziții de voluntariat“, a declarat Lester. „Avem un consiliu executiv voluntar. Avem oameni care lucrează pe ghid, protecția peisajului, și locuri de campare. Acei oameni se întâlnesc foarte mult și lider de proiecte pe trasee. Cred că există o mulțime de satisfacție personală pentru toți cei implicati.“

MATC are un program popular de vară Crew

Vară populare MATC lui Trail Crew Programul oferă o oportunitate de a lucra la unele dintre cele mai curate secțiuni, la distanță de Maine Appalachian Trail. Este deschis persoanelor de 18 ani și peste care sunt entuziaști, energic, și adaptabil la un mediu în schimbare. Programul începe 22 iunie și trece prin 23 august, iar beneficiile sale includ totul , de la a face prieteni noi locuri de ședere în munte.

„Majoritatea oamenilor provin de la est de fluviul Mississippi în Statele Unite“, a declarat Lester. „Am câteva din vest, și vom obține oameni din Franța, Belgia, Germania și Africa de Sud. Jumătate dintre voluntarii noștri sunt sub vârsta de 30 - cea mai mare parte studenți pe pauză - și un sfert sunt vârsta de pensionare. Există unele copii de 70 de ani, foarte sănătos acolo.“

Crew Programul Trail MATC începe, de obicei, la sfârșitul lunii iunie și trece prin sfârșitul lunii august, și este cea mai mare parte formată din adulți maturi.

Cu o tabără de bază pe o insulă în orașul Dover-Foxcroft, echipajele stau în corturi de perete atunci când nu sunt greu de la locul de muncă pe Appalachian Trail. Pe proiecte recente, echipajul a făcut totul, de la construcție trepte de piatră de pe laturile de sud ale Saddleback și munții Sterpe pentru a instala sute de picioare de poduri de cedru turbării in apropiere de Golf Hagas.

„Cel mai mic demografic al voluntarilor pentru echipajul nostru traseu se află în zona de 20-la-50, ceea ce face sens, din moment ce oamenii din această grupă de vârstă au familii și locuri de muncă și nu o mulțime de timp pentru a merge în pădure și să lucreze pe traseul “, a declarat Lester. „Conducerea clubului nostru este dominat de oameni de peste 50 de ani Acesta reflectă natura zonei noastre în cazul în care pensionarii au timp suplimentar și o mulțime de experiență.“

Salvarea Maine Beauty & Heritage One Mile la un moment dat

A trecut mai mult de 80 de ani de la înființarea Maine Appalachian Trail Club în 1935. În acest timp, organizația a avut un impact mare asupra peisajului și frumusețea naturală oferită de statul Maine.

„Caracterul de traseu este foarte mult în pădure“, a declarat Lester. „Unii oameni se referă la ea ca pustiu, dar asta nu e în întregime corecte. Impactul mare este că pista a fost amenajată și întreținute. Aceasta a continuat să fie menținută de către voluntari. Fara acest efort, traseul peste Maine nu ar fi pur și simplu există.“

MATC este axat în principal pe gestionarea, întreținerea și protejarea Appalachian Trail, și lasă structura socială a voluntariatului până la grupuri similare, cum ar fi Trail Long Distance Excursioniștii Association Appalachian (ALDHA) și Appalachian Trail Conservancy.

„Suntem de planificare pentru a construi ceea ce noi numim centrul traseu în Skowhegan, Maine, care nu ar fi decât echipajul pistă acasă și o bază de operațiuni, ci un loc unde oamenii pot învăța abilități și de formare pentru construirea trasee în jurul valorii de stat,“ a declarat Lester. „Unul dintre obiectivele noastre este de a atrage mai multe persoane la club, în ​​special, o mare cantitate de oameni mai tineri.“

Deci, dacă ești tânăr sau bătrân, în măsură să o excursie pe jos sau nu, există o mulțime de moduri de a se implica cu Maine Appalachian Trail Club și organizații similare de voluntari concentrat-natură.