Marriage.com susține cuplurile care se străduiesc spre uniuni fericite și sănătoase cu conținut informativ creat de experți

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Când Malini Bhatia și soțul ei a dobândit domeniul Marriage.com, au stabilit pentru a crea o resursă atât pentru bărbați și femei care doresc să aibă relații fericite, sănătoase. Ei au pus împreună o echipă globală pentru a ajuta la gestionarea articolelor site-ul și post de către experți din industrie și bloguri de colaboratori si in-house scriitori. Marriage.com are, de asemenea, secțiuni dedicate video și teste care oferă informații practice în timp ce vizitatorii amuzamentul. Malini intenționează să crească brandul pentru a include conținut scris în mai multe limbi, pentru a continua misiunea site-ului de a sprijini și cultivarea căsătoriilor la nivel mondial.

Mult timp în urmă, Marriage.com a fost un site care a fost pur și simplu axat pe nunti, dar Malini Bhatia și soțul ei au avut viziunea de a transforma domeniul în ceva mai benefic pentru un public mai larg. Astăzi, site-ul are un aspect nou, proaspăt, ca o resursă one-stop pentru întrebări, preocupări, și educația despre relații. Nu e doar pentru persoanele căsătorite; este pentru toată lumea.

load...

Marriage.com are informații pentru tipi care se intalnesc ocazional, dar care intenționează să se căsătorească o zi. Site-ul are, de asemenea, resurse pentru femeile care tocmai a fost angajat și pentru cuplurile care au fost căsătoriți timp de o lună sau de un deceniu. Este chiar și pentru cei care au nevoie de consiliere atunci când navighează pe un divorț.

Malini Bhatia a dorit întotdeauna să aducă mai multe rresources cuplurilor și realizat că, prin crearea Marriage.com.

Marriage.com totul are, iar conținutul său este scris de către profesioniști care sunt pasionați de obtinerea cunoștințele lor celor care au nevoie de ea cel mai mult.

load...

„Am vrut întotdeauna să lucreze într-o zonă care adaugă valoare pentru viața oamenilor și oferă sprijin“, a spus Malini. „Nu a fost o fază în viața mea când destul de puțini dintre prietenii mei apropiați, rude și cunoștințe au fost într-adevăr suferă în relațiile lor. Această suferință fie dus la divorț, separare, sau pur și simplu să fie căsătorit de dragul de el și de a trăi împreună, în ciuda nici o legătură emoțională sau fizică „.

Nu-i plăcea ceea ce a văzut și a vrut să ajute oamenii prin necazurile lor relație. Asta a fost inspirația ei pentru achiziționarea domeniului Marriage.com și în curs de dezvoltare in platforma este astazi.

„Am decis să remanieze și reporniți-l pentru a oferi consultanță de specialitate, resurse și informații pozitive despre subiecte legate de căsătorie“, a spus Malini.

Cu ajutorul unei echipe la nivel mondial dedicat pentru a asigura că site-ul produce continut de calitate, Malini și soțul ei au creat o resursă de căsătorie holistică pentru ambele single și cupluri.

load...

Marriage.com are sfaturi variind de la modul de a wow ei cu o primă dată pentru a menține romantismul în viață când ai fost căsătorită timp de un deceniu. Aceasta include, de asemenea, un forum care permite utilizatorilor să posta întrebări și de a primi feedback de la alți utilizatori.

Relația și asistența juridică către profesioniștii din industrie

Un lucru pe care Marriage.com diferentiaza de alte site-uri de relație este faptul că cele mai multe dintre articolele sale sunt scrise de experți în domeniile lor. Partenerii site-ului cu numeroși profesioniști în domeniile de căsătorie, psihologie, și dreptul de a crea conținut util care este atât de precisă și profesional de sunet.

„Scopul nostru este de a oferi consultanță de specialitate, resurse de încredere, precum și informații generale despre toate lucrurile căsătorie“, a spus Malini. „Noi ajutăm oamenii lucreze prin probleme comune de relație - managementul conflictelor, cum ar fi intimitate, diminuarea și probleme de comunicare - și ne străduim să furnizeze toate informațiile de un cuplu are nevoie pentru a duce o viață sănătoasă și fericită căsătorit.“

Terapeuți, consilieri și experți în relații oferă sfaturi le-ar împărtăși de obicei, in sesiuni de consiliere cu clienții. Articolele juridice sunt, de asemenea, scrise de către profesioniști calificați care oferă consiliere juridică privind licențele de căsătorie, căsătoria între persoane de același sex, și adoptare.

Experții în domeniile de căsătorie, psihologie și drept a scrie articole pentru Marriage.com.

„Ne asigurăm că conținutul nostru oferă, takeaways și ajutor valoroase reale pentru a stabili dacă un cuplu are nevoie de orientare profesională“, a spus Malini. „Secțiunea blog-ul cuprinde posturi de la contribuabili, experți, și scriitori in-house, care vor discuta cele mai recente știri și subiecte în timp util cu privire la căsătorie.“

Indiferent care scrie conținutul, totul trece printr-un proces editorial riguros al site-ului înainte de a merge în direct. Acest proces asigură posturi Marriage.com sunt proaspete, angajarea, și introspective pentru că membrii echipei se mândresc cu calitatea conținutului site-ului, a spus Malini.

Site-ul susține, de asemenea, o secțiune pentru a găsi terapeuți care pot oferi mai personalizate, consiliere unu-la-unu, deoarece unele situații trebuie să lucreze cu un profesionist în viața reală. Marriage.com face eforturi pentru a ajuta vizitatorii în legătură cu cineva care îi poate ajuta - fie online sau off.

Teste și Video Oferta Educație și divertisment

Unele dintre cele mai populare și interesante caracteristici de pe site - ul sunt chestionare sale.

Cele mai dura doar câteva minute și poate ajuta utilizatorii să înțeleagă mai bine diferitele aspecte ale vieții lor căsătorite. Quiz subiecte variază de la subiecte serioase, cum ar fi, „Will o lungă distanță Raportul de lucru Out?“ la chestionare mai inima usoara, cum ar fi „Sunt săruți bun?“

„Postăm proaspete, angajarea și articole de profundă și de conținut video în fiecare zi și să ia mândrie în nișă și conținutul de calitate pe care le oferim.“ -Malini Bhatia, Fondator și CEO

Video site-ului oferă, de asemenea, informații utile într-un format accesibil, care oferă sfaturi și răspunsuri la întrebările cetățenilor despre relațiile lor. Videoclipurile ajunge la oameni într-o lume digitală, care poate să nu aibă timp pentru a citi cu atenție mai mult conținut în profunzime întregul site-ului, dar ar dori să găsească modalități de a îmbunătăți relațiile lor.

„Postăm proaspete, angajarea și articole insightful și conținut video în fiecare zi și se mândresc în nișă, și conținutul de calitate pe care le oferim“, a spus ea.

Marriage.com are planuri pe termen lung pentru a servi un public internațional

Pe termen scurt, Malini a declarat ca firma intentioneaza sa dubleze ceea ce este deja de lucru.

„Vom continua conectarea persoanelor cu consultanță de specialitate și îmbunătățirea platformei noastre pentru a acoperi mai multe resurse și crearea unei comunități mai puternice pentru a sprijini căsătorii“, a spus ea.

În timp ce majoritatea utilizatorilor săi sunt femei, diferența în numărul de sex masculin, comparativ cu utilizatorii de sex feminin este marginală, iar site-ul continuă să atragă mai mulți utilizatori de sex masculin. De asemenea, în planurile este o extindere dincolo de publicul american cu sediul.

Scopul Marriage.com este de a creste baza de utilizatori din afara Statelor Unite.

„Obiectivul nostru pe termen lung este de a oferi valoare în fiecare căsătorie. Dorim să sprijine mai multe limbi, subiecte și să ia platforma să fie cu adevărat globală“, a spus Malini.

Potrivit Malini, site-ul a primit, de asemenea, o mulțime de feedback pozitiv din partea utilizatorilor, iar ea vede adesea scrisori emotionanta de la oameni care le-a ajutat.

„Odată, o femeie a ajuns la noi, după un divorț sfasietoare. Ea a fost într-o stare emoțională proastă, dar nu au avut resursele financiare să caute ajutor profesionist“, a declarat Marini,„Deci, echipa ei conectat cu un terapeut care a oferit sesiuni gratuite de consiliere. A face o diferență în viața oamenilor ne aduce imensă bucurie și ne motivează pentru a ajuta oamenii obține ajutor profesional de care au nevoie „.

„Am făcut obiectivul nostru de viață să fie în spațiul de relație și să ofere o influență pozitivă pentru a sprijini sindicatele sanatoase si fericite“, a spus ea.