Matchmaker julie ferman a unit mai mult de 1.200 de cupluri prin coaching-ul său de dating și servicii de potrivire

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: O serie de întâlniri proaste a condus Julie Ferman să se alăture unui serviciu de intalniri, care în cele din urmă a condus la întâlnirea ei acum soț, un pețitor, și fiind introduse în industria de dating. Ea a fost atât de fascinat de practica pe care ea a început să dezvolte propriile metode de potrivire single cu date , care ar putea duce la relatii pe termen lung, și ea conduce acum o afacere de succes în zonele din Los Angeles și Santa Fe. Colaborarea Julie cu alți experți din industrie și înțelegerea ei de diferențele dintre bărbați și femei singure permite să ofere un serviciu unic.

Când Julie Ferman a cumpărat un membru cu un serviciu datând de la sfârșitul anilor 80, nu se aștepta ca o zi ea ar fi a face o viață ca un pețitor pentru mii de bărbați și femei care doresc același tip de dragoste a fost.

load...

În timp ce Julie a găsit soțul ei prin intermediul serviciului de dating, nu a fost cu un alt membru pe site-ul de dating. Mai degrabă, era cu tipul care a vândut un membru. Pentru a spune că a fost o poveste de dragoste vârtej de vânt este o afirmație.

Ei au pornit imediat și s-au angajat în termen de cinci săptămâni de la prima lor întâlnire. Câteva luni mai târziu, s-au căsătorit, și câteva luni după aceea, Julie a rămas însărcinată cu primul lor copil.

Julie Ferman a fost introdus pentru industria datarea prin soțul ei, care era un pețitor.

Cu o lună înainte de data ei din cauza (în aceeași zi, ea a renuntat la slujba ei de a trece la noul ei rol ca o mama), soțul ei a menționat că avea nevoie de un nou agent de vanzari pentru a ajuta de membru vinde. Julie a decis să intervină, și ea a continuat sa lucreze cu el pentru următorii șapte ani, până când a ieșit din Intilniri de afaceri.

load...

Julie, cu toate acestea, a luat abilitățile ea a învățat și a început propria sa companie, sau ca ea în glumă a numit-o „o capcană mai bun soț.“ Ea a stabilit a fi client-centrice și de a ajuta single ocupat găsi persoane pe care le-ar avea o sansa mare de lovind-l cu.

„M-am gândit," Ce un loc de muncă distractiv ar fi să vorbesc cu oamenii toată ziua despre dating, dragoste și romantism și să le dea o alternativă mai demn în loc de a arunca-te acolo pe anunțuri personale on-line“, a spus ea.

In timp ce Julie este un fan al site-uri matrimoniale, ea a spus de multe ori nu pot furniza aceleași rezultate ca o adevărată ființă umană - una ca ea, care folosește experiența și instinctul ei de a alege și de a alege single care par a fi compatibile.

O inversare a procesului de curtare pentru a ajuta clienții să câștige încredere

În timp ce numeroase Matchmakers taxa de simplu să se alăture baza lor de date și de a primi introducerile cu clienții privați, Julie permite simplu să se alăture gratuit. După ce vă aflați în baza de date, puteți aștepta pentru meciurile de la Julie ca au venit.

load...

„În cazul în care o companie este de vânzări orientat mai mult orientate pe servicii, nu le pasă [despre client]“, a spus ea.

În ceea ce privește clienții plătitori, Julie nu începe să câștigați meciuri right off BAT. Ea ajunge să cunoască persoana întâi, inclusiv ceea ce el sau ea este în căutarea într-un meci și ce experiențele din trecut sale datând constau din.

După aceste sesiuni inițiale, Julie va determina dacă ea este o alegere bună pentru persoana și vice-versa. Pachetele ei de matchmaking sunt pe bază de invitație și ea a spus că „descurajează mai mulți oameni mai mult decât încurajez.“

Clienții noi pot alege între un pachet de patru luni sau șase luni. Julie a declarat că programul de șase luni este de obicei cel mai bun pentru cei care au o preferință specifică, de exemplu, un om evreu care vrea doar până în prezent, o evreică, ceea ce înseamnă că ea va face de recrutare in plus pentru a găsi potriviri potențiale.

Julie îngustează câmpul de candidați, alegând favoritele ei curente pentru un anumit client, iar apoi ea prezintă profilul detaliat feminin și fotografii actuale la domn pentru examinare. Odată ce el este un „Da“ pentru întâlnirea ei, Julie apoi îl prezintă ea ca un pretendent, iar apoi, dacă ea este un „Da“ pentru întâlnire, de asemenea, Julie orchestrează și confirmă prima dată, întotdeauna aveți grijă să nu dezvăluie numele de familie. Unul dintre secretele ei succesului ei este în păstrarea prima impresie pentru ca toate importante prima întâlnire.

În plus, Julie oferă servicii de concierge, pentru prima dată, astfel încât cuplul nu trebuie să vă faceți griji despre nimic. Dupa ce a lua primele nume, fotografii și numere de telefon reciproc, ei trebuie doar să apară la locul de desfășurare.

Înțelegerea Cum bărbați și femei Abordare Dating Differently

Când facilitarea primele introduceri, Julie omite un detaliu cheie, adesea proeminent pe site-uri matrimoniale: vârstă. Ea a spus că face acest lucru, deoarece unele single-uri se concentreze atât de mult pe varsta pe care le pierd pe întâlnirea unor oameni cu adevărat mare.

„Mi permite să facă meciuri care altfel nu ar exista“, a spus ea.

De fapt, cuplu 1,200th Julie erau amândoi în căutarea de parteneri mai tineri. „Dacă ei ar fi fost pe Match.com, le-ar fi găsit niciodată unul pe altul“, a spus ea.

Cu toate acestea, procesul de Julie diferă ușor atunci când se lucrează cu femei față de bărbați. De exemplu, ea va arăta doar femeile bărbații care au exprimat deja interesul față de ele, în timp ce oamenii vor ajunge să vadă fiecare femeie care crede Julie este compatibil.

Julie a fost un pețitor profesionist timp de aproximativ 20 de ani.

Julie a spus că ea a ținut evidența clienților săi de-a lungul anilor, prin statistici, și ea a descoperit că femeile pot dezvolta o atracție pentru un om în timp. Barbatii, pe de altă parte, de obicei, stick cu prima lor impresie vizuală.

„Dacă un tip ne face să râdem, descoperim ca el să fie respectuos și admirabil, și ne simțim bine în prezența lui, el devine un candidat. Ceea ce femeile tind să lupte în zilele noastre este că nu se întâmplă așa pentru oameni“, a spus ea. „În cazul în care un tip este fierbinte pentru aspectul unei anumite femei, el nu va merge pentru altcuiva.“

De-a lungul acestor linii, Julie a spus una dintre poveștile ei preferate de succes este acela al Lori și John. El a fost lovit de la început, dar Lori a fost pe gard. Întotdeauna a fost pentru George Clooneys lumii, și în timp ce John a avut succes, frumos și amuzant, ea nu a putut obține trecutul ei „de tip.“

Deoarece au permis accesul la o dragoste de filantropie, de gătit, și de divertisment, Julie convins Lori să meargă pe cel puțin trei date cu John pentru a vedea cum au decurs lucrurile. Ei bine, Lori nu a fost convins de a treia dată, dar când John chemat să întreb dacă ea ar putea ajuta să-l arunce o petrecere pentru colegii și prietenii săi, ea a fost mai mult decât fericit să dea o mână.

Așa cum au fost tocare ceapa, sorbind Chardonnay, și de a asculta muzica, totul dintr-o lovitură bruscă Lori. Ea a sunat Julie de la baie, pentru că pur și simplu nu a putut aștepta să-i spună că ea a fost în scădere pentru John. Au fost acum căsătoriți timp de 12 ani.

„Este una dintre căsătorii mele preferate din toate timpurile“, a spus ea.

Viitorul lui Julie Include Networking Mai multe Cu Matchmakers în întreaga țară

În prezent, Julie își împarte timpul între Los Angeles și Santa Fe, New Mexico. Cea mai mare parte ei de lucru se face prin telefon sau online , și ea oferă de coaching în persoană , în oricare dintre orașe ca programul ei permite acest lucru.

Dacă cineva din afara acestor zone ajunge la Julie, ea colaborează cu mai mulți colegi Matchmakers pentru a găsi compania în clientul care ar fi cel mai potrivit.

Julie este mereu în căutarea unor modalități noi și inovatoare pentru a ajuta mai multe persoane.

De exemplu, în cazul în care un client devine transferat la Denver pentru munca, Julie va contacta conexiunile ei acolo și să ia măsurile necesare pentru unul dintre ei să continue să lucreze cu el sau ea. Este pasionat de a ajuta clientii sa gaseasca un partener pe termen lung, așa că e dispus să facă ceea ce este nevoie. Julie, de asemenea, plătește fericit taxele de recomandare atunci când este necesar.

În ceea ce privește viitorul, Julie ar dori să se extindă asupra naturii sale de colaborare prin parteneriatul cu un expert pentru a crea produse legate de datare, astfel încât mai mulți oameni pot avea acces la bogăția de informații care apar acolo.

„Până la această ocazie se prezintă, eu sunt doar continua sa faca intalniri de coaching si matchmaking personal“, a spus ea. „Se simte foarte bine. Mă simt la fel de bine despre coaching-ul pe care eu sunt în măsură să ofere ca mine despre introducerile.“