Matchmaker-ul de la Maine aduce o notă personală la noua scenă de dating din Anglia

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Versiunea scurta: pețitor Maine a fost aduce noi Englanders împreună timp de peste 30 de ani și - a stabilit un sistem eficient pentru a ajuta clienții lor să îndeplinească oamenii potriviți. Fondator Ron Satisface si echipa sa fie au peste 35.000 de single -uri, deoarece el a început compania în 1982, și pe care intenționează să ajute mai mulți oameni , prin perseverenta lor și stilul personal. Compania, care se concentrează în principal pe bărbați și femei cu vârste cuprinse între 45-60, este una dintre ultimele matchmaking servicii de cărămidă și mortar din New England, iar motivul este că Ron și echipajul său nu s - au întins prea subțire - ei fac un singur lucru, și o fac extrem de bine.

Știm cu toții cât de greu funcționează profesori. Mulți dau tot ce au de elevii le predau, trăgând ore lungi pregătirea planurilor de lecții, lucrări de clasificare, și vorbind cu părinții.

Acum, imaginați-vă un profesor muncitor de sex feminin care este, de asemenea, singur. Ea vrea să mențină nivelul de educație ea oferă elevilor ei în timp ce încă posibilitatea de a avea o aparență de o viață personală - și poate chiar data. Deci, ea creează un profil de întâlnire, caută prin multe meciuri, și schimburi de e-mailuri cu ei, dar nu găsește acea persoană ea face clic cu.

load...

Într-o zi, astudent merge până la ea și întreabă: „Întâmpinați noroc cu matrimoniale? Tata mi-a arătat profilul tău a venit peste pe un site de dating si a spus ca trebuie sa fie cautati pe cineva.“Jenat, profesorul șterge profilul ei și se întreabă cum ea se va întâlni pe cineva.

Pețitor Maine Fondator Ron cater nu trebuie să -și imagineze acest scenariu , pentru că de fapt sa întâmplat cu un profesor care a devenit recent unul dintre clienții săi.

„A plecat acasă, luat de pe site-ul de dating, și a venit drept la noi“, ne-a spus Ron.

Pețitor Maine a găsit o nișă de piață în New England și a ajutat 35,000+ oameni.

load...

Ron și echipa sa au făcut meciuri din zona New England pentru mai mult de 30 de ani, ajutând peste 35.000 de oameni conectați, iar abordarea lor este la fel de simplă ca și fondatorul însuși.

„Nu este complexă. Există o mulțime de oameni într-adevăr frumos acolo, care nu îndeplinesc tipul de oameni care doresc să se întâlnească“, a spus el. „Acestea sunt oameni care sunt foarte originale și sincer și doresc să fie într-o relație bună, sănătoasă. Nu e ușor, iar noi doar încercăm să facem acest proces un pic mai ușor.“

Pețitor Maine îl face ușor cu un sistem care este personalizat, invitând, și concepute pentru a aduce în oameni care doresc ceva mai serios.

Prosperă într-o nișă de piață prin construirea de relatii serioase

Cele mai multe dintre pețitor clienților Maine sunt cu vârste cuprinse între 45 și 60 între, și ei doresc același lucru multe daters de orice varsta doresc: relatii pe termen lung.

Iar compania ia în considerare faptul că , concentrându - se pe fondul meciului în locul meciului cantitate. Totul începe cu un interviu unu-la-unu,-40 minute cu un potențial client.

load...

„Obiectivul nostru este de a ajunge să cunoască clientul; de aceea avem un interviu“, a explicat el. „Vrem să ne asigurăm că, atunci când oamenii devin membri, suntem siguri că avem meciuri pentru ei.“

Aducerea oameni împreună peste 30 de ani, compania se concentrează pe parteneriate pe termen lung.

Echipa nu ia pe fiecare client ei interviu, fie, astfel încât interviul poate servi pentru a vedea dacă persoana este o alegere bună pentru program.

„Vrem ca oamenii care sunt gata punct de vedere emotional, emotional disponibile, și au așteptări realiste de ceea ce caută“, a spus Ron. „Deci, suntem selectivi în ceea ce privește pe care le aduc pe.“

După interviu inițial vine o serie de teste de compatibilitate și de personalitate de proprietate pentru a determina ce fel de persoana clientului caută. Următorul este un control de fond, urmat de întâlniri cu un membru de sex masculin și feminin al echipei. Aceste măsuri contribuie la asigurarea siguranței și precizia potriviri potențiale.

Nici unul dintre pețitor clienților Maine merge într-un orb scenariu de întâlnire, totuși. Toate acestea sunt în controlul care îndeplinesc ei, ceea ce duce la un nivel de confort și încredere.

„Sunt confortabile, deoarece acestea fac decizia finală“, a spus Ron.

9 locatii din New England ajuta la a face mai multe meciuri

Pețitor Maine nu este doar în Maine, dar în schimb are o amprenta la sol peste tot New England.

După deschiderea primul birou din Boston în 1984, Ron și echipa sa au extins la nouă birouri, cu șase în Massachusetts, două în New Hampshire, și sediul principal în Portland, Maine.

Această amprentă le permite să servească întreaga zonă, iar numărul de persoane el ajută în fiecare an, este o reflectare directă a acestui.

Peste 1.000 de clienti Ia personale tratament în fiecare an

In ciuda a petrece timeinterviewing fiecare client pentru a ajuta la creat meciuri, compania este încă în măsură să servească atât de multe. Exact cât de multe?

„Ei bine, peste 1.000 de oameni în fiecare an“, ne-a spus Ron, „și ne-am adus peste 35.000 de oameni în ultimii 30 de ani.“

Motivul pentru care echipa sa poate ajuta atât de mulți oameni este din cauza încrederii care le-au construit peste 30 de ani, plus de ai face pe oameni impreuna.

Un grup de bază dedicat pentru a ajuta New Englanders Meet Din 1984

Ron nu a fost în măsură să aducă toate aceste persoane, împreună cu el însuși, totuși. El a avut o mulțime de ajutor din partea echipei sale.

„Din fericire, am un grup de bază mare de oameni care au făcut-o o lungă perioadă de timp, mult timp“, a spus el. „Unii au fost cu mine peste 20 de ani. O persoană a fost cu mine timp de peste 28 de ani.“

Există cinci Matchmakers full-time, și cu mai mult de 1.000 de clienti pe an, toate au o multime de lucru de făcut.

Construirea unei afaceri de succes de matchmaking nu ia doar oameni buni. Este nevoie de perseverență - în special pe piața de dating.

„Dacă sunteți cu adevărat grave , despre întâlnirea cineva special, apoi să ia o șansă. Și ca mulți alții care au venit la pețitor Maine, s- ar putea schimba viata pentru totdeauna „. - Tom T., client al pețitor Maine

Pețitor Maine a fost în măsură să înfruntăm furtunile, mai ales pe Internet și bogăția sa de site-uri matrimoniale, din cauza evoluției lor.

„Suntem unul dintre ultimele locuri de cărămidă și mortar în picioare în New England, și cred că este din cauza perseverenta noastre, servicii personalizate, și fiind capabil să se adapteze la o piață în schimbare“, a spus Ron.

El si echipa sa au găsit o nișă în nord-est și se mândresc cu care au perfectat un sistem.

„Nu încercăm să fie totul pentru toți oamenii. Noi știm cine suntem“, ne-a spus. „Noi știm că funcționează sistemul nostru am lucrat toate erorile.“

Atenție individuală Înseamnă o abordare mai eficientă

Atenția personală pețitor Maine oferă clienților este ceea ce atrage oamenii în, cum ar fi făcut-o pentru ca profesor harnic în căutarea pentru o dată.

„Membrii noștri doresc o abordare mai personalizată, sigur, eficient în cazul în care acestea nu trebuie să meargă on-line, ei nu trebuie să meargă într-un bar, ei nu trebuie să facă nimic“, a spus Ron.

Sistemul continuă să plătească dividende pentru clienti, dar, de asemenea, pentru Ron, care iubește cu adevărat oameni care aduc laolaltă.

„Poveștile mele preferate sunt oameni care se conectează“, a spus el. „Poate că nu au datat 10 la 15 ani, iar ei au fost lupta pentru a satisface persoana potrivită. Apoi, dintr-o dată, ei se implice cu noi și întâlni pe cineva că acestea sunt în dragoste cu, și se schimbă complet viața lor.“