Meciul împotriva lui okcupid: prețuri, baze de utilizatori, instrumente și succese

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Site-ul nostru este o resursa online gratuit care oferă servicii de conținut și de comparație valoroase pentru utilizatori. Pentru a păstra această resursă 100% gratuit, vom primi compensații de la multe dintre ofertele listate pe site. Pe lângă factorii cheie de revizuire, această compensare poate influența modul în care și în cazul în care produsele apar pe întregul site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Site-ul nostru nu include întregul univers de oferte disponibile. Opiniile exprimate editoriale pe site sunt strict propriile noastre și nu sunt furnizate, avizate sau aprobate de către agenții de publicitate.

Agent de publicitate Dezvăluirea

Potriviți vs OkCupid: Tarife, Baze de utilizare, Unelte & Succese

Unele alte lucruri merită menționat este potrivirea are una dintre cele mai populare și ușor de utilizat aplicații de pe piață, și puteți obține gratuit prin intermediul iTunes și Google Play. De asemenea, meci are birouri în Dallas, West Hollywood, San Francisco, Tokyo, Rio de Janeiro, și Beijing.

load...

OkCupid: 4.4 / 5.0

OkCupid a fost în jur , începând din 2004 , când a fost fondat de studenti de la Universitatea Harvard si SparkNotes creatorii Chris Coyne, Christian orientabile , Sam Yagan , și Max Krohn. Ea a făcut un nume pentru el însuși fiind 100% liber, să nu mai vorbim de site - ul are propriul său chestionar unic pe mai multe niveluri.

OkCupid, care a fost fondată în 2004, este extrem de popular.

load...

OkCupid a fost cumpărat de către Grupul de meci în 2011 , și este în compania altor platforme nume mari , cum ar fi Tinder și plentyoffish. La fel ca Match, App OkCupid este gratuit pentru Android și utilizatorii iOS.

Cu o mai mare Rating-ul, câștigătorul nostru este meci

Match și OkCupid au o mulțime merge pentru ei și sunt site-uri sora acum, așa că este o decizie grea de a alege între cele două. Cu toate acestea, trebuie să ridice mâna meci pentru această primă rundă pentru că este la fel ca Muhammad Ali dating site-uri, iar OkCupid este ca Mike Tyson. Ambele sunt mari în dreptul lor propriu, dar, atunci când vine vorba de împinge împinge, știi cine vrei cu adevărat de partea ta.

load...

Meci vs OkCupid: Compararea prețurilor

Când cineva decide să se alăture unui site de matrimoniale, de obicei, primul lor gând este „Cât de mult va costa?“ Suntem copleșiți de facturi - alimente pe săptămână, chirie sau un credit ipotecar, telefoane, electricitate, asigurări de sănătate, și orice altceva - ultimul lucru pe care vrem să facem este să plătească o mulțime de dating online. Deci, în această secțiune, vom rupe în jos ce tip de prețuri vă puteți aștepta de la OkCupid și se potrivesc.

Potrivire: Abonamentele gratuite, Cu Premium începând de la $ 19.99

Procesul de înscriere pe meci este complet gratuit, iar contul dvs. Nu va expira. Puteți edita profilul în orice moment, uita-te pentru meciurile pe baza criteriilor dvs., să primească cel puțin cinci recomandări meci de zi cu zi, la fel ca și profilurile preferate, și a trimite și primi face cu ochiul, printre altele.

Puteți alege să faceți upgrade, și apoi puteți accesa funcții cum ar fi trimiterea și primirea de mesaje nelimitate și având în profilul dvs. Evidențiată în rezultatele căutării. Cu toate acestea, avem unele oferte speciale doar pentru cititori:

Dacă doriți să vă abonați la meci, planurile de bare includ 12 luni de 20.99 $ pe lună, șase luni pentru 23.99 $ pe lună și trei luni pentru 27.99 $ pe lună. Planurile de bază includ 12 luni pentru 19.99 $ pe lună, șase luni pentru 21.99 $ pe lună și trei luni pentru 23.99 $ pe lună.

OkCupid: cea mai mare parte gratuit, cu unele Fun Add-Ons Dacă doriți

Am menționat mai devreme că OkCupid lansat ca un site 100% free dating, și este destul de mult a fost ca un fel de atunci. OkCupid vă permite să facă mai mult decât majoritatea celorlalte „libere“ site-uri matrimoniale. Puteți completa informațiile dvs., încărcați fotografii, răspundeți la întrebările de potrivire, răsfoiți profiluri, cum ar fi profile, și a trimite și primi mesaje.

Recent, a lansat OkCupid A-List, care este pentru membrii care achiziționează un plan de abonament. Opțiunile sunt o luna pentru $ 19.95 trei luni pentru 14.95 $ pe lună și șase luni pentru 9.95 $ pe lună. Puteți face lucruri ca vezi cine a plăcut profilul sau a citit mesajele și răsfoiți profiluri fără ca oamenii să știe. OkCupid are, de asemenea, caracteristici individuale disponibile pentru achiziționare. De exemplu, un profil de impuls are $ 2.

OkCupid ia această rundă

In timp ce Match și OkCupid au de membru gratuit, calitatea de membru OkCupid oferă acces simplu la mai multe caracteristici, în special în ceea ce privește comunicarea.

Meci vs OkCupid: Utilizator de bază de comparare

Un site de dating ar putea fi liber, dar este inutilă dacă nu are tipurile de oameni de care sunteți interesat. Ne-am dedicat următoarele câteva paragrafe că vă oferă mai multe perspective în care vei fi conectarea cu privire la Match și OkCupid.

Potrivire: 30M + LGBT membri din 25 de țări

Nu este o surpriză că Match are o bază de masiv utilizator - acesta a fost în jurul valorii de 25+ ani după toate.

Match are una dintre cele mai mari segmente de public de pe orice site de dating.

Mai mult de 42 de milioane de oameni au semnat pentru site-ul, deoarece a lansat, mai mult de 30 de milioane de membri sunt activi pe site-ul, și mai mult de 39 de milioane de oameni vizitează site-ul în fiecare lună. Ne așteptăm ca aceste numere sunt doar de gând să crească pe măsură ce anii merge mai departe.

Acești utilizatori provin de la mai mult de 25 de țări și vorbesc mai mult de opt limbi diferite. De asemenea, ele variază în vârstă, sex, orientare sexuală, cultură și religie. Și ele reprezintă o serie de medii, etnii, interesele și stilul de viață.

OkCupid: 55M Diverse Vizitatori lunare

Cu mai mult de 55 de milioane de vizitatori pe lună, și de numărare, OkCupid a meci ușor învins. Membrii OkCupid locuiesc în Statele Unite, Canada, Asia, Europa, Africa, Orientul Mijlociu, America Centrală și America de Sud.

Unul dintre aspectele noastre preferate ale OkCupid este faptul că site-ul oferă și alte identificatori în afară de tipic de sex masculin, feminin, heterosexual, homosexual, și lesbiene. Identificatorii de gen includ genderfluid, non-binare, transsexual, pangender și androgin și identificatorii de orientare includ homoflexible, asexuate, sub semnul întrebării, queer și sapiosexual. OkCupid prevede, de asemenea definiții pentru fiecare identificator de gen și orientare.

Noi Alege OkCupid - Se pare a avea o mai variate segmente de public

OkCupid are numerele de pe partea sa - cu mai mulți utilizatori și mai multe opțiuni pentru acei utilizatori. Ne place că OkCupid este deschis și permite oamenilor caseta de prezentare care acestea sunt într-adevăr în loc de a avea pentru a verifica off cutii care nu 100%, se aplică acestora, și arată că site-ul se poate adapta la nevoile și schimbările oamenilor în industria de dating.

Meci vs OkCupid: Instrumente de comparare

Dating site-uri trebuie să aibă caracteristicile necesare pentru tine de a găsi acea dată ocazional sau cineva special, flirt cu ei, și ajunge să le cunoască. În caz contrar, esti doar pierzi timpul. Caracteristicile trebuie să fie de ajutor, ușor de utilizat, distractiv, și, cel mai important, ei trebuie să lucreze. Iată ce vă puteți aștepta de la OkCupid și se potrivesc.

Potrivire: Găsiți potrivirile proprii & Primire Sugestii de zi cu zi

Pe meci, ai cel mai bun din ambele lumi - te cel puțin cinci meciuri de pe site-ul în mesajele primite în fiecare zi, și puteți lua lucrurile în propriile mâini căutând prin profiluri le. Match are, de asemenea, o garanție care promite încă șase luni pe site-ul gratuit dacă nu găsiți perechea ideală în primele șase luni.

OkCupid: detaliată a procesului de potrivire & DoubleTake oferă mai multe informații

OkCupid are una dintre cele mai elaborate chestionare de la orice site de dating, și, din cauza aceasta, echipa spune ca algoritmul de potrivire este una dintre cele mai exacte.

Procesul de potrivire OkCupid este mai mult decât arată.

Iată cum funcționează: Vei răspunde la zeci de întrebări, specificați modul în care doriți meciurile să răspundă la aceleași întrebări, apoi rang cât de important răspunsurile sale la aceste întrebări sunt pentru tine (foarte importantă, oarecum importantă, sau nu este important ). Nu trebuie să răspundă la fiecare întrebare, totuși. Puteți sări peste.

Exemple de întrebări pot include „V-ar data de cineva care ține o armă în casă?“ „V-ar lua în considerare vreodată o căsătorie deschisă?“ „Te simți obligat pentru a ajuta la dvs. Ființe umane?“ „Ești capabil de a fi credincios chiar și atunci când iubitul tau este departe pentru perioade lungi de timp?“«Ți-e frică de moarte?»

Match este Champ acest timp deoarece garantează Meciuri

Algoritmul OkCupid lui poate fi, spre deosebire de oricare alta, dar trebuie să spunem că Match ia tort pe aceasta. Site-ul promite de fapt pe care le veți găsi meciuri extrem de compatibile, iar dacă nu, puteți obține timp suplimentar pe site-ul fără a fi nevoie să plătească. Echipa are spate.

Meci vs OkCupid: Rata de succes Comparație

Putem vorbi toată ziua despre tarifarea și caracteristicile Match și OkCupid, dar probabil că doriți să vedeți exemple de single-uri ca tine, care l-ați făcut de cealaltă parte - fie că este o dată sau de relație. Să intrăm în ratele de succes:

Meciul: Cele mai multe Data Orice site Dating

Din 1995, sute de mii de cupluri fericite au întâlnit pe meci, inclusiv Adrian și Williams. Au continuat câteva zile și au crezut că ar fi mai bine ca prieteni, dar nu au putut opri să mă gândesc și stau unul cu celălalt. Apoi, un weekend fatidică, au petrecut tot timpul împreună și a dat seama că era ceva mai mult acolo.

„Weekend-ul a fost uimitor. Am petrecut mult timp într-adevăr de a cunoaște reciproc și având conversațiile cele mai intime. Am știut că am vrut să fie mai mult decât prieteni“, a spus Adrian.

După ceva timp, Williams a decis să facă pasul următor, și, în timpul unui serviciu de la biserica lor, a cerut lui Adrian să se căsătorească cu el. „Data este setată, iar eu sunt gata să fiu o doamna“, a spus ea.

OkCupid: Mii de Date, Dar relațiile sunt Hit-sau-ra

OkCupid a primit o mulțime de laudă de-a lungul anilor, si are 4.3 stele din 5 pe iTunes și de 4 stele din 5 pe Google Play de.

Un utilizator fericit pe nume Dominic Modderman a spus: „Această aplicație îmi dă speranță - mă face să mă simt ca sunt de fapt oameni acolo care s-ar putea fi interesate de matrimoniale. Este de departe cea mai bună aplicație datând am folosit, și am doar despre ei toți au încercat.“

Mad Den a adăugat că site-ul are „tone de caracteristici. Mesaje gratuite. Nu este o mulțime de profile false.“

Cu toate acestea, potrivit unor utilizatori, datele și conectările par a fi abundente pe OkCupid, dar relațiile grave pot fi oarecum dificil de găsit.

Ne-am luat pentru a da la meci

OkCupid este minunat, dar este greu de învins dating site-ul care a dus la cele mai multe date, relațiile, și căsătorii.

Match câștigă într-o fotografie Finish

A fost o cursă foarte strânsă, dar în cele din urmă meci câștigă meciul vs OkCupid luptă. Am cântărit argumentele pro și contra de fiecare site pentru tine, dar trebuie să fie adevăratul judecător. Ia ceva timp să se uite peste acest articol precum și meci și OkCupid, și apoi face ceea ce crezi că este cel mai bine pentru tine și datarea viața. Noroc!