Mediamonkey face acest mix magic, astfel încât să puteți roti cu partenerul tău

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: MediaMonkey este o platformă în cazul în care single și cuplurile se pot stoca, gestiona și partaja lor liste de redare romantice preferate. Aceasta permite utilizatorilor să urmăriți fișiere audio și 100.000 + video, astfel ele pot coadă o melodie lovey-dovey , la momentul potrivit. Dacă toate acestea sună ca muzica pentru urechi, mergeți mai departe și descărca MediaMonkey, organiza melodiile, apuca cineva special, și apăsați Play.

Când aveam 17 ani, m-am dus la o întâlnire film cu un tip, și a început să plouă în timp ce mi-a mers la mașina mea, așa că am oferit să-l conducă la mașina lui. Am intenționat condus încet prin parcare, și mașina mea a acționat ca un camarad bun de joc Rufus Wainwright lui „Aleluia“, în timp ce ploaie Pitter-pattered pe parbriz.

load...

Odată ce am ajuns la masina lui, data mea de pe clic pe centura de siguranță, dar nu sa întors să plece, și am luat ca pe un semn bun. În mintea mea, i-am spus deja această poveste prietenilor mei. Le-aș spune cum muzica moale a intrat în ultimul refren așa cum ne-am uitat în ochii celuilalt.

Se aplecă puțin, și m-am aplecat puțin mai înainte, și apoi „Aleluia“ sa încheiat și „Sunt pe drum“ a început tintite prin difuzoarele, uciderea în mod eficient starea de spirit. Am avut un râs bun, iar el a continuat drumul, lăsându-mă cu o poveste romantica ceva mai puțin decât mi-am dorit.

Dacă nu doriți să strice un moment romantic cu cineva special, ar trebui să își asume un rol mai activ decât am făcut -o în pregătirea cântece pentru a însoți nopți data. Din fericire, Stampe moderne și iubitorii de muzică au acum posibilitatea de a colecta mii de melodii de pe dispozitivele personale, iar MediaMonkey poate ajuta să organizeze, să stocheze și să partajați muzică și clipuri video lor.

load...

MediaMonkey oferă utilizatorilor o modalitate simplă de a organiza lor preferate melodii, clipuri video, cărți audio, podcast-uri, și alte tipuri de conținut.

MediaMonkey este un player media digital și bibliotecă care poate stoca fișierele din cele peste 100.000 de colecția personală. Asta înseamnă că puteți pune împreună liste de redare romantice de tot felul și asigurați-vă că aveți un cântec lent gata pentru a merge la momentul potrivit. MediaMonkey, de asemenea, permite cuplurilor de a sincroniza liste de redare și pot împărtăși compilații muzicale care înseamnă ceva pentru ei.

„Oamenii sunt atrași de MediaMonkey din cauza instalațiilor de gestionare și organizatorice pe care le oferă pentru colecții mari“, a declarat Russell Samuels a Ventis Media Inc „Ne-am dorit sa creeze instrumente pentru a ajuta indivizii curatori colecția lor de muzică. În acest fel, este ușor de a găsi muzica sunteți interesat de audiere.“

load...

Un proiect Pasiunea a lovit o coardă cu colectionarii de muzica

MediaMonkey a început ca un proiect de pasiune fără plată. În urmă cu aproximativ 10 de ani, doi entuziaști de muzică, care, de asemenea sa întâmplat să fie profesioniști de software, a simțit nemulțumit de opțiunile pentru lista de redare disponibile pentru consumatori. Multe dintre numele mari din spațiul la momentul respectiv, inclusiv Windows Media Player, nu a putut face un număr mare de fișiere audio și video, diferite formate audio, sau partajarea cu diferite dispozitive, și care a limitat opțiunile pentru colecționari muzică de pe web.

Colectorii de muzică pot utiliza MediaMonkey pentru a sincroniza playlist-urile lor personalizate cu orice dispozitiv mobil.

Russell și prietenul său au decis că ar putea face mai bine. Ei au pus capetele împreună și co-fondat MediaMonkey, un organizator media pentru colecționari grave din întreaga lume.

La început, Russell a lucrat pe platforma în timpul său liber de la casa sa din Montreal. El a avut un loc de muncă cu normă întreagă, așa că a trebuit să găsească timp la sfârșit de săptămână și seara pentru a face progrese în proiectul său de companie. A început ca un hobby, dar în curând a luat o viață proprie și a devenit o oportunitate de afaceri înfloritoare.

Spre deosebire de competitorii săi, MediaMonkey nu este un magazin de unde puteți cumpăra muzică. Nu este un algoritm care sugerează muzica inteligent s-ar putea dori. Este pur și simplu un loc unde puteți aduna melodii pe care le cunoașteți și vă place să le organizați cu liste de redare și tag-uri astfel încât să nu piardă urmări un ton favorit.

MediaMonkey a atras interes din partea iubitorilor de muzica care au dorit un mod mai inteligent de a gestiona fișierele audio. Sistemul său intuitiv și ușor de utilizat a ajutat oameni adune colecții impresionante de muzică și de a le menține organizate. După un an de munca grea, Russell a renuntat la slujba lui și dedicat tot timpul pentru a vedea MediaMonkey crească într-un jucător important în industria muzicală.

„A început ca doi tipi care lucrează de acasă“, a spus el. „Am intrat în ea pentru că am simțit o nevoie de o platformă care a servit de colecție de muzică grave.“

Acum Cuplurile pot partaja cu ușurință și playlisturile romantice

Tinerii iubitori de benzi schimbate o dată amestecate unul cu altul pentru a arăta afecțiune. Ei au luat timp pentru a înregistra melodii într-o listă personalizată, și că, de obicei, să devină-du-te la casetă pentru o seara romantica in. In prezent, cuplurile pot crea liste de redare personalizate de cântece și filme de pe o varietate de platforme, dar toate aceste fișiere poate deveni dezorganizată și se pierd în eter.

Dacă vrei să mergi un pic mai vechi de școală și impresiona cu un cadou romantic, ai putea arde întotdeauna un CD de melodii pe care le amintesc de relația ta. MediaMonkey permite utilizatorilor să alcătuiască o listă de redare specială și pune această listă de până la 20 de melodii de pe un CD.

Grupele de caracteristici de auto-tag piese individuale de către artist, versuri, grafica albumului sau data lansat.

„Uneori, atunci când ceva este on-line, este greu pentru a ține evidența de ea“, a spus Russell. „CD-uri sunt frumos, pentru ca ai ceva fizic să dețină pe. Ai acel artefact.“

Ai putea alege, de asemenea pentru a pune o bucată mai mare de melodii, clipuri video și fișiere pe o cheie USB și să dea asta data. Ganditi-va ca o bandă mixt high-tech. Partea bună de a folosi o unitate de portabil este că melodiile nu sunt stabilite în piatră, și puteți continua să adăugați, să modificați și să mențină lista cu partenerul tau pe măsură ce relația evoluează în timp.

Desigur, nu trebuie să creați o copie fizică pentru a partaja lista de redare cu o altă semnificativă. Puteți să-l împărtășească cu ei destul de ușor on-line. Acest lucru este mai puțin de un gest romantic și mai mult de o contopire convenabilă a resurselor. Puteți crea lista de redare, alegând cu atenție melodiile corecte în ordinea corectă, și apoi sincronizați lista de redare MediaMonkey cu dispozitivul mobil preferat partenerului tau. Apoi, ei pot accesa conținutul oricând doresc și să-l cu ei pe măsură ce parcurg zilele lor.

Mai mult de 16.800 de persoane au revizuit MediaMonkey pe Google Play , în cazul în care acesta are o medie de rating de 4.5 stele. „Îmi place MediaMonkey pe desktop - ul meu și a crezut că ar fi un mare plus pentru telefonul meu Android“ , a declarat Tom Kaye într - un comentariu. „Acesta are capacitatea de a sincroniza biblioteca mea pe serverul MediaMonkey.“

Intrare Căutând ca ei dezvolta o mai prietenos Platforma

MediaMonkey a fost în jurul valorii de o lungă perioadă de timp, și - a extins continuu pentru a oferi mai mult calitatea și cantitatea membrilor săi fideli. Echipa ascultă feedback de la iubitorii de muzică. Atunci când utilizatorii au spus că se bucură , folosind tag - uri pentru a găsi cântece și videoclipuri similare, echipa a adăugat o gamă largă de opțiuni de etichete. Atunci când utilizatorii au declarat că au fost în căutarea pentru o atmosferă comunitate muzicală, MediaMonkey a lansat un forum de discuții unde utilizatorii pot împărtăși sfaturi și povești unul cu altul.

Aplicația MediaMonkey este disponibilă în prezent pe Windows și Android.

În prezent, echipa este intens în vederea dezvoltării unei noi versiuni de MediaMonkey, care va avea un aspect mai modern și se simt în timp ce încă integrează frumos cu vechiul sistem. Russell a spus că se așteaptă ca această versiune nouă pentru a fi gata de a lansa până la sfârșitul anului. Acesta este în prezent beta-testate.

Russell a spus unul dintre obiectivele sale este de a crea un sistem bazat pe cloud, care permite utilizatorilor să stocheze și partaja cu ușurință conținutul de pe Google Drive, astfel încât utilizatorii pot stoca colecțiile lor și le puteți accesa de oriunde. Noul sistem va oferi, de asemenea, integrarea cu un Network Attached Storage, astfel încât oamenii pot organiza fișierele lor pe serverele lor și cota de colectare a acestora, chiar mai ușor.

„Dacă cineva vrea să împartă o listă de redare pe MediaMonkey, acestea vor fi în măsură să-l sincronizați cu serverul lor și a asculta sau a edita conținutul de pe orice dispozitiv cu acces la server“, a explicat Russell. „MediaMonkey Server va fi un produs open-source pe care oamenii tech-savvy poate utiliza fara nici un cost.“

Prin publicarea MediaMonkey Server ca un produs open-source, Russell speră să obțină alte persoane implicate în modificarea noua versiune, adaugand caracteristici unice, și îmbunătățirea produsului, astfel că mai bine satisface nevoile consumatorilor.

MediaMonkey Instrumente sofisticate de lucru în armonie perfectă

Muzica este o componentă importantă pentru orice moment romantic. Se poate intensifica emotie si scânteii chimia intre doi oameni, sau poate strica starea de spirit mai repede decât vă puteți cânta „Uh huh, uh huh, uh huh.“

Dacă doriți să personalizați o coloană sonoră pentru data nopți, MediaMonkey vă puteți înapoi cu instrumentele sale ușor de înțeles de organizare. Nu aveți nevoie să fie foarte interesați de tehnologie pentru a pune împreună liste de redare care vorbesc gusturile dumneavoastră și, datând de istoricul. În plus, puteți utiliza platforma simplă pentru a păstra fișierele media frumos etichetat, depusă și stocate.

După ce sunteți mulțumit de selecția de melodii, puteți sincroniza contul MediaMonkey cu aparatul celuilalt semnificative și să le că îți pasă.

„Este frumos să lucreze la ceva care este semnificativ pentru tine“, a spus Russell. „Este destul de elegant ca o astfel de companie mică a fost în măsură să facă acest lucru de mult pentru atât de mulți iubitori de muzică.“