Medicul de întâlniri david coleman îmbină expertiza și umorul în practica de coaching și angajamentele de vorbire

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: David Coleman este cunoscut sub numele Dating Doctor , deoarece el oferă sfaturi holistică și practice cu privire la multe probleme daters se pot confrunta. Și- a început cariera ca un vorbitor motivațional și continuă să vorbească cu publicul de toate vârstele la mai multe evenimente în fiecare an. Pentru mai mult de 10 de ani, David a oferit , de asemenea , înțelepciunea lui pentru persoane fizice și cupluri ca o întâlnire și relația antrenor. Este o voce spiritual și directă a rațiunii, motiv pentru care filozofia sa pe dating, sex și relații este: Dacă nu râzi, vei plânge cu siguranță.

La vorbind angajamente în întreaga țară, David Coleman, alias Dating Doctor , oferă ascultătorilor sfaturi utile right off BAT. La urma urmei, scopul lui este de a oferi Datere cu instrumente și sfaturi care le pot pune în aplicare în viața lor imediat după ce pleacă.

load...

„În primul rând, eu le predau despre ABC-ul de interes initiala“, a spus el. Aceasta este o listă de verificare pentru a determina dacă sunteți cu adevărat legătura cu o persoană. Uneori, David sugerează, suntem prea dispuși să dea cuiva un al doilea - sau a treia sau a patra - șansă, chiar și atunci când în mod clar nu suntem destul de clic. Din fericire, nu trebuie să-și amintească tot alfabetul - mai degrabă doar primele cinci litere.

„A“ reprezintă atracție. „B“ reprezintă sau în cazul în care o credibilitate persoană pare autentică. „C“ înseamnă chimie - dar emoțională, nu fizică. „D“ înseamnă dorință, în timp ce „E“ reprezintă energia.

load...

David Coleman, de asemenea, cunoscut sub numele de dating Doctor, ajută Stampe individuale și mulțimi de mii.

„După întâlnirea această persoană, gândiți-vă nivelul de energie. Oamenii pot fura energia, si tu esti ca „Whoa.“ Dar, apoi, unii oameni vor Spike energia“, a spus David.

David a adăugat că această listă este destul de simplu și mulți clienți pot pune în aplicare practica în viața lor imediat. „Atât de mulți oameni spun că nu pot să cred cât de des se folosesc tehnica în dragoste, prietenie, și chiar de afaceri“, ne-a spus.

Din cauza abordării sale nu-prostii și sfaturi practice, David a devenit un vorbitor popular și antrenor. A fost numit președinte al anului (de mai multe ori) și Entertainer of the Year de către Campus Activități Magazine. După un succes enorm ca vorbitor, David a decis să urmeze întâlnire și relația de coaching pentru a ajuta persoanele și cuplurile la un nivel mai direct și personal.

load...

Un vorbitor popular pentru orice tip de segment de public

David nu a stabilit pentru a ajuta oamenii să interacționeze mai ușor unii cu alții, dar, din cauza tendințelor sale naturale, viața sa sfârșit prin a merge în acea direcție.

„Am folosit pentru a întâlni oameni destul de ușor, dar prietenii mei ar putea să nu“, a spus el. „Prin mine, unii dintre prietenii mei se vor întâlni alți oameni, și le-ar întreba:«Ai vreo idee să mă ajute?» Am făcut-o și au început să lucreze.“

A devenit Doctor Dating - un vorbitor premiat - din același tip de Serendipity. În timp ce lucra ca director de activitate la un colegiu, David a dat o prezentare de divertisment la o conferință majoră despre Do și Interdicții de dating. Discursul său a fost atât de bine primit, care colegii l - au luat cu asalt spunând că - ar plăcea să - l plătească pentru a vorbi în campus lor.

„Asta a fost acum 3.000 de spectacole acum“, David a spus râzând.

Chiar și după mii de spectacole, David nu oboseste de a împărtăși sfatul lui, și nu par publicul său pentru a obține obosit de a asculta. Asta probabil pentru că el mereu în schimbare la ceea ce el discuta, de multe ori pe baza răspunsurilor și întrebările pe care le primește de la segmentele de public.

„Am aprecia pe cineva care alții antrenori și este un avocat pentru succesul lor. Am avut oameni mă sune ani după ce au vorbit cu mine și întreabă: „Putem avea o reîmprospătare a cunoștințelor?“ Îmi place asta „. - David Coleman

„Ceea ce am discuta este întotdeauna echilibrat, în timp util, și relevante“, a spus el.

De multe ori, materialul pentru angajamentele sale vorbind vine de la întrebările publicului său îl întreabă. În timpul fiecare convorbire, el are o sesiune de întrebări și răspunsuri în care membrii audienței pot pune întrebări, fie ele însele sau să le scrie pe un NoteCard în cazul în care doresc să rămână anonimi.

„Uneori, în timpul porțiunii de întrebări și comentarii, voi merge«Bing!» și voi descoperi un nou subiect sau o zonă și a realiza ceva trebuie sa fie trend“, a spus David.

Astăzi, multe dintre aceste tendințe implică online dating, și David discută despre unele dintre cele mai comune greseli fac oamenii. Acestea includ ceea ce el numește „Eroare de proximitate“, o situație în care meciurile compatibile pot fi respinse pentru că sunt prea aproape de un alt profil de pe pagina care atrage atenția utilizatorului.

O altă greșeală este „The Cut și Paste Disgrace“, care este un dater on-line, care paste pur și simplu aceleași observații pentru fiecare pereche potențialul pe care îl contacteze. David a spus acest lucru dater este adesea outed atunci când utilizează un nume sau o locație care nu are nimic de-a face cu persoana care acestea sunt în contact, care poate fi ciudat și jenant.

Ca și în cazul ABC-ul de interes inițial, David dorește să se asigure că publicul său poate utiliza informațiile pe care le culege de la el imediat.

„Sper că, stând în audiență meu, se vor evita spune ceva greșit cuiva în viața lor sau trimiterea unui text dezastruos“, a spus el.

Sesiuni, Podcast-uri și resurse poate produce rezultate imediate

David a cunoscut întotdeauna un lucru sau două despre carisma, încredere, și atragerea altora. Aceste abilități înnăscute - și capacitatea sa de a explica metodele sale altora - l -au condus să devină un antrenor.

Ca o întâlnire și antrenor relație, el a lucrat cu clienții de toate vârstele - de la cei 20 de ani, care poate fi văzut-l efectueze în campus lor colegiu, la adultii mai in varsta care sunt șicane de scena online dating.

„Clienții de 50 de ani, 60 sau 70 de ani au mers până la mine și au spus că au nevoie de serviciile mele. Am ajutat recent un bărbat în vârstă de 70 de ani, care a fost Reaccesarea datând după pierderea soției sale“, a spus David.

David a vazut partea lui de clienti se căsătoresc.

Un client pe nume Sharon a venit la David după el audierea la un show radio în 2015. Ea a fost divorțat din 1993 și a decis să înceapă din nou intalniri. Cu îndrumarea lui David, Sharon întâlnit pe cineva ei special, Scott, și s-au căsătorit în octombrie 2018.

„Mă pot uita înapoi acum și ușor conecta puncte de la a învăța ceea ce nu am vrut să găsească în cele din urmă și recunoscând ceea ce am știut că am vrut“, a spus Sharon. „Am credit pe David pentru a mă ajuta de-a lungul acestei călătorii - am învățat multe de la el.“

La fel ca atunci când el este pe scena, David este în avans cu clienții săi individuali și îi încurajează să rămână responsabil. Ori de câte ori el ia pe un client, el începe prin cerându-le să caute sufletul lor pentru a descoperi tipul de partener pe care le caută.

El dorește ca ei să fie sinceri cu ei înșiși despre cât de greu au lucrat pentru a găsi un date.Have compatibil au pus într-un efort concertat sau nu?

„Le-am întreba ce sănătatea ei se găsesc în - mental, fizic, spiritual și emoțional“, a spus David. „Eu le ajuta să dau seama ceea ce caută și ce au făcut până acum pentru a întâlni pe cineva. Apoi, vom merge de acolo.“

David face el însuși foarte accesibile clienților săi de coaching, de catering serviciile sale la ceea ce funcționează cel mai bine pentru ei și programele lor. De exemplu, el este dispus să comunice cu clienții săi prin orice mediu care le doresc, inclusiv Skype, telefon, Facebook Messenger, și text, precum și față-în-față întâlniri.

„Am stabilit parametrii la timp și zi“, a spus el. „Nu este de 24 de ore pe zi, dar este destul de des, pentru că intalniri, relatii, dragoste si sex nu păstrează un program stabilit.“

El dezvolta , de asemenea , o nouă întâlnire și romantism podcast cu un prieten care a fost în afaceri de radio de ani de zile. David consideră că formatul poate ajunge mult mai multe persoane care au întrebări despre întâlnire.

„Avem complet diferite personalitati“, a spus el. „Este îngerul și diavolul; foc si gheata. Dar suntem amândoi brutal de sincer, și cred că ne ia va fi extrem de distractiv.“

David Coleman: ține pasul cu tendințele Dating

David este un antrenor căutat și difuzor pentru că apelurile sale de stil pentru cei care caută sfaturi întâlnire și umor. El pune publicul și clienții în largul său și îi ajută să înțeleagă adevărurile inerente de dating, cu o minte deschisă.

„Sunt sincer, direct, inclusiv, și plin de umor. Nu mince cuvinte sau timp de deșeuri, este mult prea prețios“, ne-a spus.

Așa cum David continua dezvoltarea tehnicilor sale, el are două teme în timp util pe care vrea să abordeze: cum să se încheie și merge mai departe dintr-o relație de toxice și cum să se conecteze cu adevărat cu cineva în continuă schimbare datând lume digital concentrat. El consideră că este plină de satisfacții atunci când unul dintre clienții săi sau a unui membru din public l scrie să spună că au găsit curajul de a lăsa o relație toxică.

„Pentru cineva lăsând-o relație toxică, au de multe ori cu care se confruntă un tratament oribil ca urmărire și abuz. Lucrez la o metodă de gestionat pentru a ajuta oamenii revendica viața lor atunci când aceștia ies o relație toxică“, a spus David.

David este motivat să continue dezvoltarea de noi resurse pentru ca el este pasionat de oameni care arată cum să-și îmbunătățească viața și relațiile matrimoniale.

„Am aprecia pe cineva care alții antrenori și este un avocat pentru succesul lor“, a spus el. „Am avut oameni mă sune ani după ce au vorbit cu mine și întreabă:«Putem avea o reîmprospătare a cunoștințelor?» Iubesc aia."