Meetme: aplicația populară pe bază de chat, care îi ajută pe oameni să facă conexiuni de calitate - fie că sunt prieteni sau date

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Fondat de fratii Catherine, Dave, și Geoff Cook , în 2005, MeetMe este o aplicație populară rețea socială care încurajează bărbații și femeile să se pună acolo și să cunoască o varietate de oameni - indiferent dacă ei caută prietenie, o data, sau o relație. Cu caracteristicile sale de chat distracție și mediu relaxat, MeetMe ia presiunea de pe single pentru a găsi că cineva special și îi ajută să se bucure doar de experiența de a interacționa on - line.

Catherine Cook si fratele ei Dave au fost 15 și 16, respectiv, atunci când au început la un liceu nou în Skillman, New Jersey, în 2005. A fost una dintre acele școli unde toată lumea știe toată lumea, care au fost în aceleași clase împreună de la grădiniță.

Cu prietenii solide deja formate și luptă pentru a rupe în acele cercuri sociale, Catherine și Dave a decis să creeze un site unde ar putea întâlni oameni noi la școala lor. Ei au apelat la fratele lor mai mare Geoff, care au avut o experiență în domeniu ca fondator al EssayEdge.com și ResumeEdge.com, pentru sprijin financiar.

load...

Inițial myYearbook, MeetMe este o destinație de conducere rețele sociale.

Prin externalizarea unor componente care nu au experiență de a face (de exemplu, dezvoltare web), copiii Gatiti au fost capabili de a lansa rapid myYearbook.com (mai târziu pentru a deveni MeetMe.com) în 2005.

În prima săptămână, mai mult de 400 de elevi de la școala lor au semnat, și în termen de 9 luni, 2.500 de ori mai mulți studenți au venit de la școlile din întreaga țară.

„Atunci ne-am dat seama că a fost o oportunitate mai mare aici“, a declarat Catherine.

Ei rebranduit misiunea companiei de a include ajuta pe oricine (nu numai liceenii) oriunde întâlni oameni noi, și myYearbook transformat oficial în MeetMe.com în 2012.

load...

Acum, cu peste 1,1 milioane de utilizatori de toate vârstele, MeetMe a devenit una dintre cele mai populare retele sociale pentru conectarea și chat cu oameni noi din întreaga lume - fie că este vorba de prieteni, intalniri sau relatii.

Distracție, intuitiv funcțiile de chat capta atenția utilizatorilor

În 2014, membrii MeetMe trimiteau peste 10 milioane de chat-uri pe zi. În 2016, este lovit de până la 30 de milioane, care merge pentru a arăta capabilitățile de chat sunt, probabil, cele mai populare - și impresionant - componenta a site-ului.

„Motivul pentru funcția noastră de chat a decolat este am făcut-o mai în timp real și mai ușor pentru a trimite chat-uri“, a declarat Catherine.

Și, cu 90% din traficul MeetMe provenind de la smartphone-uri și utilizatorul mobil medie folosind MeetMe o medie de 159 de ori pe lună, compania a însușit arta de a „apping“, de asemenea.

MeetMe lui caracteristici distractiv de chat împrumuta la mai multe interacțiuni ocazionale pentru membrii.

load...

„Este logic - dacă sunteți în așteptare în linie la Starbucks sau pe o platformă de tren, puteți verifica și începe un chat. Experiența mobilă permite o implicare mult mai mult“, a declarat Catherine.

MeetMe se străduiește continuu să crească nu doar valoarea acestor conexiuni, ci și calitatea. În prezent, ei au o echipă de lucru pe ceea ce ei numesc un „motor de recomandare“, folosind un comportament pe site-ul și feedback de la membrii pentru a le arăta oamenilor au cele mai multe sanse de a ajunge la sau de a obține un răspuns de la cazul în care inițiază conversația.

Sunt, de asemenea, în mijlocul de a schimba caracteristica lor „feed“ pentru a „discuta“, care va merge de la bazate pe locație într-o comunitate online mai largă, care reunește oameni care doresc să vorbească despre interese, cum ar fi sala de fitness, filme, sau orice altceva.

„Acest lucru va oferi utilizatorilor noștri posibilitatea de a vorbi mai mult într-un cadru de grup, care este un pic mai mult ca în viața reală“, a declarat Catherine, care a comparat MeetMe la bara de cartier. Un Noroc on-line, dacă vreți.

„Când te duci afară, aveți cu siguranță chat unu-la-unu din bara de cartier, dar o mulțime de timp ești cu prietenii. Cred că este important să fuzioneze lumea online și reale în acest fel“, a spus ea.

Un mediu de presiune gratuit ce le menține intorc pentru mai multe

Atunci când înscrierea pentru strict un site de matrimoniale, procesul de multe ori include răspunsul la un chestionar în profunzime, alegerea parametrilor de căutare corecți dintr-o cantitate aparent fără sfârșit de opțiuni, și determinarea cel mai bun meci de la mii - toate plimbari foarte mult pe constatarea că cineva special. MeetMe este mai mult despre încurajarea oamenilor pentru a ajunge acolo și de a interacționa cu ceilalți - indiferent de ceea ce duce la.

De fapt, 89% dintre membri spun că preferă să fie prieten cu cineva înainte de întâlnire, a lua timp pentru a cunoaște persoana și asigurați-vă că conexiunea este într-adevăr acolo. Catherine a spus acest tip de mediu ajută la eliminarea că cumpărături pentru om mentalitate care tinde să se întâmple în dating online.

„Când te duci într-o conversație sau un chat în căutarea de a conecta doar și vorbesc despre ceva, cred că se poate simți mult mai mult decât dacă serendipitous sunteți de defilare prin profile“, a spus ea. „Puteți găsi pe cineva până în prezent, dar în același timp, nu există nici o presiune pentru a face asta. Cred că face conectarea cu oameni mai ușor.“

Familie-Ca Atmosfera MeetMe creează o companie Cultura Jos-Pămînt

MeetMe poate avea mai mult de 100 de angajați în prezent, dar este încă o afacere de familie, cu Catherine ca Co-fondator și VP de strategie de brand și Geoff ca CEO.

Catherine Cook a creat și încă rulează MeetMe cu frații ei, Dave și Geoff.

„Cu 1,1 milioane de utilizatori conectați în fiecare zi, nu se poate ajunge la acea scară, fără o echipa uimitoare care construiește produsul“, a declarat Catherine. „Avem o echipa foarte distractiv, foarte inovatoare, foarte inteligent, și le iubesc.“

O altă diferență mare despre companie este că nu se află în orașe aglomerate, cum ar fi Silicon Valley sau New York, care sunt deja diluate cu atât de multe aplicații de datare.

In schimb, el poate fi găsit în oraș ciudat, fermecătorul New Hope, Pennsylvania (care are doar peste 2.500 de locuitori).

Catherine a declarat fiind în New Hope este unul dintre aspectele ei preferate ale MeetMe deoarece favorizează o cultură de companie care este cu picioarele pe pământ, relatable, și distractiv dar încă muncitor.

„Este un oraș foarte walkable și a fost mare pentru cultura noastră, deoarece permite oamenilor să meargă locuri și stau“, a spus ea.

Gânduri finale

Când familia Cook a adus la viață în urmă MeetMe 11+ ani, au pus o poftă de mâncare unic pe interactiunea si intalniri on-line. Unul dintre cele mai mari obiectivele lor merge inainte este de a menține că elanul în care acestea găsi modalități chiar mai bune pentru a conecta oameni prietenie, întâlnire, relatii, sau orice ar fi acestea ar putea fi în căutarea.

„Suntem doar la vârful iceberg-ului, astfel încât există o mulțime mai putem face nimic pentru a crea conexiuni de calitate mai înaltă, permițând oamenilor să aibă mai mult timp și chat-uri mai bune cu ceilalți, și asta e destul de interesant pentru noi“, a declarat Catherine.