Mentorul iubirii, Elizabeth Sullivan, îi încurajează pe femeile inteligente care caută relații pe termen lung

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Elizabeth Sullivan, alias Love Mentor , devine womenin mentalitatea dreptul de a atrage un partener serios, să întrețină relații iubitoare, și a reuși în toate aspectele vieții. Ea oferă unu-la-unu de coaching si ateliere de lucru instructive pentru nivelul cap anyoneseeking și mentorship compasiune. Încurajarea ei prietenos ghiduri single și cupluri spre dragoste si implinire. Antrenat ca un hipnoterapeut clinic, NLP maestru practicant, și , datând de antrenor, Elizabeth se poate stabili rapid ceea ce e clienții holdingher înapoi și ce pot face pentru a merge mai departe și de a cultiva relații mai fericite, mai sanatoase.

Mary avea 19 ani când a întâlnit dragostea vieții ei, John Sullivan. S-au cunoscut în 1961 și s-au căsătorit în 1963. Astăzi, ei sunt încă atât de îndrăgostit încât străini să vină să-i să-i întrebe despre relația lor. Fiica lor Elizabeth știe cât de rar este pentru două persoane să fie atât de nebun despre unul pe altul, după 50+ ani de căsătorie și se simte norocos să aibă acel exemplu în viața ei.

load...

„Nu mulți oameni au văzut o astfel de relație de succes de prima mana“, a spus ea. „Am fost destul de norocos să-l martor la părinții mei.“

Dragoste Mentor Elizabeth Sullivan este un antrenor datând empatică și hipnoterapeut clinice.

Crescând în Wellington, Noua Zeelandă, Elizabeth prioritate educației și a vrut să fie un contabil. Cu toate acestea, după cum anadult, ea a găsit greu să găsească un echilibru între ei personală relationshipsand cariera. Munca ei ambițios ethictook o taxă pe viața ei iubire.

In timp ce workingin Londra, ea a cunoscut multe succes similar și conduse de femei probleme whohad se apropie de oameni. Unii au fost atât de puternice și independente pe care oamenii nu au simțit este nevoie sau dorit. Unii au fost prea timid pentru a arăta interesul pentru bărbații care le-a plăcut, chiar dacă erau foarte încrezători în alte domenii ale vieții. Elizabeth crede că acest lucru ar putea fi corectate de deconectare, în cazul în care numai femeile inteligente au avut pe cineva să sublinieze pasi gresiti lor.

load...

Elizabeth Sullivan a spus devenind Love mentorului simțit natural pentru ea. Ea a învățat secretele iubirii de lunga durata prin vizionarea părinții ei și a vrut să treacă aceste perspective pe single. Ea a început biți bygiving mici de consiliere persoanelor care îi cunoștea. Apoi, ajutând un prieten revendica viața ei dragoste inspirat Elizabeth pentru a deveni un antrenor profesionist , datând.

Penelope a fost cu prietenul ei de cinci ani și thoughtthe relație a fost merge nicăieri. El nu ar fi comis în mod serios la o femeie înainte, și ea îngrijorat de faptul că el nu ar fi. În vârstă de 35 de ani, o femeie unică a apelat la Elizabeth pentru îndrumare și a primit cuvinte de încurajare și speranță. Trei săptămâni mai târziu, prietenul ei a propus. Elizabeth a mers la nuntă și a văzut Penelope la ea cel mai înalt înalt.

„A fost ca o lumină aprinsese în interiorul ei, și ea a devenit translucid cu fericire“, a spus Elizabeth. „Asta mi-a arătat într-adevăr ceea ce o dragoste diferență poate face în viața oamenilor.“

load...

Cum să fii norocos în dragoste Având Mentalitatea dreapta

Elizabeth împuternicește femeile să devină magneți pentru dragoste de mentorat lor prin datarea barriers.Because ea folosește Skype pentru ei unu-la-unu sesiuni de coaching femei, Elizabeth a afectat în țări din întreaga lume, inclusiv SUA, Spania, Noua Zeelandă, și Cehă Republic.She a lucrat cu femei ca tineri ca 24 și fel de vechi ca 65 de ani, dar mulți dintre clienții ei tind să fie în întârziere 20s lor sau de 30 de ani - dreapta în jurul valorii de timp femeile încep să se simtă presiunea să se stabilească în jos și să aibă copii. Există , de asemenea , un număr mare în mijlocul lor de 30 de ani și 40 de ani , care sunt foarte gata să se stabilească în jos.

Pachete ei de coaching matrimoniale offerone sesiune de 60 de minute sau trei sesiuni de 20 de minute pe lună prin telefon sau Skype. În sesiuni adaptate, Elizabeth îi dă sarcini clienților temele și abili datând sfaturi pentru a le ajuta să facă progrese vizibile într-un interval scurt de timp.

Elizabeth dă sfaturi pentru a ajuta persoanele singure atacabil rezolve viața lor dragoste și cariere.

Femeile care vin la Elizabeth tind să fie profesioniști bazate pe carieră. Ei au realizat cariere de succes în calitate de avocați, medici, profesori, contabili sau alte profesii și acum vreți să lucreze la relațiile lor. Ea identifică probleme comune de dating - asistent în relații care nu duc nicăieri, lipsit de încredere în jurul valorii de oameni, și atragerea de tip greșit - și prezintă soluții simple pentru a obține în relații fericite, sănătoase.

Bazat pe experiențele sale de lucru cu single, Elizabeth argumentează împotriva mitului că unii oameni sunt doar noroc în love.She susține că ceea ce percep ca single „noroc“ într-adevăr se reduce la mentalitatea și etica muncii.

„Rețeaua de oameni norocoși. Ei știu ce vor și persevereaza“, a spus ea. „Ei încearcă mult mai greu decât majoritatea oamenilor și să păstreze merge până vor primi drept.“

Elizabeth încurajează clienții ei să încerce lucruri noi și de abordare datând cu o perspectivă pozitivă. „The datere de succes nu se tem să încerce ceva diferit“, a spus ea. „Ei educe ei înșiși și schimbe modul de abordare a acestora. Asta e diferența.“

Chiar și o mică schimbare în atitudine poate avea un impact mare în relațiile unei persoane. Elizabeth vrea să ajute oamenii dau seama ce schimbări le va pune pe calea iubirii tolong termen. Indiferent dacă ea alege imagini pentru un profil de întâlnire sau de a vorbi un singur obosit prin datarea epuizare on-line, Elizabeth oferă un sistem de cald și prietenos sprijin pentru clienții săi.

„Ai fi surprins cat de repede se poate transforma în jurul valorii“, ne-a spus ea. Ea a subliniat exemplul contabil în vârstă de A33 de ani, a cărui experiență oribil negativ în scena datând a condus-o să caute help.Elizabeth lucrat la buildingup încrederea femeii astfel încât ea ar appearmore atractive pentru bărbați. Într-o săptămână, trei tipi apoi întrebat-o afară.

„Multe femei se simt descurajati atunci când nu este de lucru afară și se simt respins“, a spus Elizabeth. „Eu le ajuta să facă față cu datarea și să se bucure pentru că, atunci când te distrezi, faceți clic cu oameni mai repede.“

Mergând un pas mai departe carierei & Relationship Coaching

Pe termen lung, bine rotunjite fericire este visul lui Elizabeth pentru clienții ei. Ea acoperă toate aspectele vieții lor în afacerea ei de coaching. Cu un ton non-judecatoare si cunostinte, ea antrenori clientii onhowto atrag o relație corectă precum și cum să-l păstrați merge de-a lungul anilor, ca și părinții ei au făcut.

Pentru că Elizabeth a făcut o schimbare de cariera în viața ei, ea știe cum impactful o astfel de decizie poate fi spre fericirea pe termen lung.

Misiunea lui Elizabeth ca o relație antrenor este de a ajuta cuplurile-angajament gata să ia un pas hotărâtor, blocat-in-a-rut cupluri reaprinde romantismul, iar cuplurile la-o-Crossroads decide dacă acestea ar trebui să se închide numesc sau stick - l.

„Am fost uimit,“ a scris Maria, un client relationshipcoaching. „Într-o singură sesiune, ea ar putea identifica ce au fost«cheie», punctele de contact cu ei excepționale abilități de ascultare, receptivitate, și maliție.“

Cariera-orientate spre clienții pot cuvinte de wisdomas seekElizabeth lui un antrenor de carieră , de asemenea. Ea sfatuieste persoanele aflate în conflict care doresc sa faca o schimbare de cariera, iar ea sprijină angajații ambițioși care doresc să ajungă în partea de sus a câmpului lor , fără a sacrifica viața lor personală. Practic, Elizabeth ajută oamenii să ducă o viață și de a găsi fericirea care indeplinesc in tot ceea ce fac.

Lasting de succes: 7 Nunti, 6 oferte, 4 bebeluși - și numărare!

De-a lungul carierei sale, Elizabeth a colectat multe povești de succes de la femei care au beneficiat de intuiții atelierelor de lucru, încurajarea sesiunilor de coaching, și sprijinul global al Iubirii Mentor. „Am avut unele sesiuni uimitoare si foarte cathartic cu Elizabeth,“ a scris Rachel, un client care lucrează în domeniul relațiilor publice. „Ea mi -a luat o meditație ghidată, și am dat drumul de o mulțime de durere.“

Un fost client numit Tanya a fost un director de resurse umane calificat la gasirea persoanelor potrivite pentru compania ei, dar ea avea probleme face același lucru pentru viața ei dragoste. Ea a mers la programul de coaching lui Elizabeth în speranța de a trece peste rănile din trecut și pentru a găsi dragostea viitoare.

„Istoria mea a fost definitorie viitorul meu. Nu am putut merge mai departe“, a spus ea. „Dar nu orice mai mult. Elizabeth ma ajutat să se uite la lucruri care mi-au fost exploatație înapoi și dau seama ce vreau și cum să-l.“Tanya sa căsătorit în vara anului 2016 și a spus că nu a simțit atât de fericit în ani.

„Cred că decizia mea de a solicita sfatul lui Elizabeth a fost de neprețuit“, a declarat Irene, un proprietar de afaceri care completedthe program de trei luni. „Orientare ei m-au ajutat să găsească noi moduri de a privi și formarea de relații cu bărbați - și, de asemenea, dintr-un singur vizualiza unghi diferit cu ochii binevoitori și iertător.“

„M - am întâlnit recent un tip minunat... Mă simt încrezător și pozitiv despre călătoria și îi mulțumesc lui Beth pentru această atitudine nouă.“ - Irene, un client dragoste Mentor

Irene sa întâlnit partenerul ei și a căzut în dragoste în timpul programului ei de coaching de trei luni, în mai 2013. S-au mutat împreună, în august 2014. Irene Elizabeth creditat pentru a ajuta-o reduce apărarea ei și a opri de a lua o atitudine competitivă față de oameni. Încrederea ei a crescut, și viața ei iubire a prosperat.

De la cupluri se intalnesc pe tren pe Ziua Îndrăgostiților pentru mamele singure găsirea omul potrivit, Elizabeth a asistat atât de multe povești emoționante pe care ea a fost bursting pozitiv pentru a le împărtăși cu noi. O femeie pe nume Jill a spus că întotdeauna a visat de a avea un om ei vals în jurul valorii de casa lor, iar ei acum husbandtwirled ei în jurul valorii de bucătărie, fără ca ea să fi nevoie să prompthim.

Elizabeth a spus că îi place să audă înapoi de la clienții care și-au găsit dragoste și fericire în viața lor. Ea ține o evidență privată a poveștilor de succes și ne-a spus recordul ei urmări până în prezent este de șapte căsătorii, șase propuneri și patru copii (în curând să fie șase o dată aclient dă naștere la gemeni ei). Aceste povești motiva Elizabeth să păstreze a face o diferență în viața oamenilor de pretutindeni. „Am un lung moduri de a merge, dar eu chiar sper să ajung la 10.000 de nunti o zi“, a spus ea.

Love Mentor: un sistem de suport pentru single Milostiv

Anii de vizionarea părinții ei fericiți căsătoriți și învățând din Elizabeth lor relationshiptrained pentru a deveni Dragoste Mentor pentru femei in jurul world.In unu-la-unu sesiuni de coaching și antrenant de datare ateliere de lucru, Elizabeth trece pe cunoștințele ei profundă a inimii de a single care au nevoie de orientare.

Astăzi, prietena ei Penelope este fericit căsătorit, are doi fii, și credite Elisabeta cu dându-i o simplă apăsare care avea nevoie. Uneori este nevoie doar de cineva ajutându-vă să believethat iubirea este posibil ca persoana potrivită să apară și să transforme viața ta. În experiența lui Elizabeth, o atitudine pozitivă, datând este cel mai valoros activ ea poate insufla în simplu în căutarea pentru dragoste.

„Când vă bucura întâmplă datele și se simt confortabil, va avea succes“, a spus ea. „A face distractiv de experiență într-adevăr este scopul meu.“