Metrodate: un inovator timpuriu al multor instrumente online de dating, pe care single-urile au ajuns să le aștepte

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Creat în 1998, Metrodate a fost o platformă timpurie dating online , care , de asemenea , a venit să popularizeze multe caracteristici comune pe matrimoniale aplicații astăzi - cum ar fi potrivirea locală și profilurile căutate. Utilizatorii văd o versiune personalizată a site - ului în funcție de locație și de restaurante și întreprinderi în aceste orașe pot posta evenimente - gratuit - pentru a atrage simplu. Metrodate nu sa schimbat considerabil în ultimii 20 de ani, dar nu a fost necesar. Astăzi, platforma este liber de a utiliza și are mai mult de 1 milion de membri in intreaga lume.

Metrodate a fost stabilit la începutul erei platforma online dating, și a ajutat stabilit tonul pentru industria robuste de astăzi. În urmă cu aproximativ 20 ani, Metrodate a început rulare mai multe caracteristici inovatoare , care daters acum vizualiza după cum este necesar pentru a nu numai servicii matrimoniale , ci și pentru cele mai multe aplicații , în general.

load...

Aceste caracteristici, dezvoltate în 1998, includ căutare, prin care utilizatorii pot vedea profilurile membrilor care locuiesc în apropierea lor localizate. Înainte de Metrodate, cele mai multe site-uri matrimoniale nu permite utilizatorilor să caute în funcție de locație; De fapt, multe companii de datare și matchmaking utilizate cataloage ca metoda preferată pentru a ajuta utilizatorii să găsească single compatibile.

O altă caracteristică care Metrodate popularizat a fost căutare avansată, care permite utilizatorilor să aleagă gama dorită de vârstă, tipul de relație pe care le caută, și locația lor. În aceeași ordine de idei, Metrodate permite utilizatorilor să își marcheze în cazul în care nu sunt interesați de un potențial meci.

load...

„Metrodate a fost primul site pentru a oferi multe dintre funcțiile pe care le ia pentru a acordat în site-uri moderne de datare“, a declarat Metrodate Fondator Brad Pliner.

Metrodate.com este usor de navigat, ajutând utilizatorii să găsească rapid single locale.

In timp ce Metrodate a fost una dintre primele platforme pentru a implementa aceste caracteristici, acesta nu sa comercializat la fel de agresiv ca și alte site-uri matrimoniale. În schimb, ea a crescut organic în ultimele două decenii ca Brad a continuat urmărirea lui de alte pasiuni de afaceri.

La scurt timp după crearea site-ului, Brad pus ochii pe platforme în curs de dezvoltare în afara lume dating. Astăzi Brad, împreună cu soția sa, Debra, Brad se concentrează cea mai mare parte atenția asupra dezvoltării și menținerea platformei pentru TherapyNotes de sprijin de sanatate mintala.

load...

Un site de pionierat, cu mai mult de 1 milion de membri în toată lumea

Deși Metrodate nu are o echipă de întreținere comparabilă cu cea a altor platforme de datare, menține o popularitate cu utilizatorii care alte site-uri matrimoniale ar invidia. Platforma are o prezență în Statele Unite, Canada, Marea Britanie, și India, pentru a numi doar câteva dintre cele 200 de țări Metrodate ajunge.

„Metrodate are aproximativ 1,1 milioane de membri din întreaga lume și este disponibil în 13 limbi diferite“, a spus Brad.

Platforma a crescut foarte mult în popularitate atunci când a schimbat din modelul său de abonament plătit la o platformă gratuită, bazată pe anunțuri. Deși site - ul nu are toate clopotele și fluierele de platforme mai noi de datare, are caracteristicile pe care utilizatorii apreciază. Acestea includ video și chat - ul de voce pentru a ajuta utilizatorii să se cunoască unii pe alții. Camere de chat și forumuri sunt , de asemenea , caracteristici populare.

Metrodate are mai mult de 1 milion de utilizatori din întreaga lume.

Pentru siguranță, Metrodate filigranului fotografii de profil ale utilizatorilor pentru a preveni utilizarea de către escroci. Utilizatorii apreciază că profilurile false sunt preluate de pe site după ce sunt raportate la moderatori.

Aceste caracteristici și măsuri de securitate au ajutat mulți utilizatori MetroDate găsi romantismul pe termen lung au cautat pe platforma. Deși Brad a spus că nu menține statistici ale utilizatorilor care au găsit relații de durată, site-ul a compilat marturii de la utilizatori din întreaga lume.

Un membru din Irlanda de Nord a distribuit o poveste a unui meci de succes: „m-am întâlnit sufletul meu pereche, prin Metrodate.com și îl iubesc foarte mult. Sperăm să-și petreacă restul vieții împreună.“

Un alt utilizator din Pennsylvania rapoarte: „M-am întâlnit dragostea vieții mele de pe site-ul dvs. În iulie 2006. Am fost împreună în fiecare week-end și de când au fost angajate acest trecut Ziua Îndrăgostiților.“

Evenimente și restaurant Ghiduri pentru Single în multe orașe diferite

O caracteristică care a făcut întotdeauna MetroDate iasă în evidență este conținutul său-un anumit oraș. În funcție de locația unui utilizator, site-ul gaseste meciurile locale, evenimente single relevante, și zona de restaurante. De exemplu, dacă vă conectați pe Metrodate de la Orlando, vei vedea doar simplu care trăiesc în regiunea dvs., cu excepția cazului când efectuați manual o căutare un cod poștal în afara zonei dvs..

În cazul în care utilizatorii locuiesc în orașele mici sau orașele fără o prezență activă Metrodate, acestea ar putea avea nevoie să se uite în afara zonei lor de a găsi potențiali parteneri. Pentru a realiza acest lucru, ei au nevoie doar de a schimba codul poștal de pe bara de căutare.

Pagina de Single Evenimente pentru fiecare locație permite companiilor locale pentru a lista de evenimente care ar putea fi adecvate pentru o dată. Aceste evenimente pot include data de idei inteligente de noapte cum ar fi bar târăște, concerte, sau viața de noapte.

Fondator Metrodate Brad Pliner urmărește alte oportunități de afaceri, dar încă mai păstrează platforma de rulare însuși.

Caracteristica Restaurante permite utilizatorilor să caute prin restaurante locale în cazul în care acestea ar putea dori să ia un meci pe prima sau a doua dată. Single Travel este un alt mod pentru utilizatorii să-și intensifice în afara zonei lor de confort, atunci când întâlnirea alții.

În cazul în care utilizatorii doresc să contacteze alți membri din zona lor, ei au mai multe instrumente pentru inițierea corespondenței. Dacă sunteți interesat de un utilizator pe site-ul, puteți trimite acea persoană un e-mail sau un „flirt virtual.“ Puteți contacta, de asemenea, utilizatorii din orașul printr-un mesaj de bord local, care este un mod deosebit de popular pentru a permite altor utilizatori știu că ești nou în zonă.

Utilizatorii Metrodate într-o varietate de situații de datare rândul său, la platforma - de la întâlnire casual la cei care caută căsătorie - rândul său, la platforma pentru a îmbunătăți șansele de a găsi o conexiune compatibilă. Deci, dacă nu sunteți interesat în urmărirea unui anumit tip de relație, să fie mai specifice pe profilul tau.

Cele mai multe informații adăugați la profilul dvs., cu atât mai probabil sunteți de a găsi o potrivire adecvată - și cu atât mai vizibil va apărea în căutările efectuate de alți utilizatori. De exemplu, dacă aveți un mesaj vocal ca parte din profilul dvs., veți apărea mai sus în rezultatele de căutare, ceea ce duce la mai mult interes din datele potențiale.

Metrodate anticipează mari schimbări viitoare

De-a lungul ultimilor 20 de ani, MetroDate a crescut și a menținut o bază mare fan. Brad a spus că site-ul ar putea vedea unele îmbunătățiri semnificative în 2018, și el recunoaște platforma a avut - și va continua să aibă - un impact asupra vieții utilizatorilor săi.

„Este minunat să aud atunci când oamenii au găsit lor cineva special pe Metrodate“, a spus el. „Varul meu sa întâlnit soția sa pe Metrodate, astfel încât copiii lor sunt cel mai bun memento pentru mine că platforma a făcut o diferență.“

Chiar dacă Brad este implicat și în alte asociații, el încă mai vrea să facă MetroDate o platformă competitivă în lumea de dating online. El are planuri să-l dezvolte în continuare, poziția pe care pentru viitor, și să se asigure că creșterea organică se hrănește.