Michelle ajută la construirea relațiilor iubitoare și durabile prin intermediul serviciilor on-line de dating online și coaching-ului

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Versiunea scurta: Michelle Galarza folosește o, hands-on abordare personalizată tohelp oameni găsi iubirea și forma îndeplinirea, relatii pe termen lung. Compania ei a fost infiintata in anul 2013 ca un proiect de pasiune, dar acesta a devenit rapid un loc unde simplu primi consiliere cu privire la întâlnirea lor suflete pereche on - line, și în cazul în care cuplurile primesc consiliere pentru a ajuta la consolidarea legăturile lor. Cu matchmaking servicii care se concentrează pe auto-asigurare, fericire și eficientă , datând de coaching pentru bărbați și femei, Michelle și echipa ei realizează misiunea lor este de a redefini intimitatea și să încurajeze relații mai oneste, deschise și iubitoare.

Drumul spre succes are întotdeauna câteva răsturnări de situație surprinzătoare și se transformă, și Michelle Galarza , fondatorul unei companii unice si eficiente de matchmaking, oferă un prim exemplu de modul în care călătoria vieții ne poate ateriza pe căi neașteptate.

load...

Ca o fată tânără, Michelle a vrut să fie președinte al Statelor Unite și a petrecut ceea ce părea nenumărate ore de decodare cel mai bun mod de a atinge acest obiectiv. După liceu, ea sa alăturat Marine Corps, crezând că armata va servi ca o piatră de temelie în Biroul Oval.

În timpul mandatului său ca marină din SUA, Michelle colectate și analizate de informații, asistat în rezolvarea conflictelor, și a reușit relații critice pentru a menține securitatea SUA. Ea a avut un loc de muncă importantă - una care-i necesar pentru a ajuta la rezolvarea defalcările de comunicare între guverne. Dar, după ce sa căsătorit cu prima ei dragoste, ea a fost șocată să găsească abilitățile profesionale nu au tradus la căsătoria ei.

load...

„Divorțul a fost un mare apel de trezire“, a spus Michelle. „Nu am putut da seama de ce am putut fi atât de succes în a ajuta oamenii să comunice și să rezolve problemele, dar nu a putut comunica în mod eficient cu soțul meu.“

Michelle Galarza ne-a spus cum compania ei a fost construit pentru a ajuta oamenii să formeze relații de durată.

Acest lucru a stârnit o pasiune în Michelle ce a fost ea caută răspunsuri. Pentru a înțelege ce face relații căpușe, ea sa întors la școală după ce a părăsit Marine Corps și a obținut o diplomă în psihologie socială. Michelle a lansat apoi primul ei de afaceri, cu accent pe relația de coaching și în curând a dat seama numele ei a devenit foarte popular.

„La acea vreme, dating online, a fost în creștere, iar cuplurile au început să mă referindu-se la prietenii lor unice“, a spus Michelle. „Am fost ajutându-i cu Heartbreak pentru că am trecut prin această experiență.“

load...

Michelle a găsit mulți dintre oameni a fost de consiliere au fost gata să se întoarcă în joc, datând după ce a primit ajutorul ei. Deci, ea a adăugat matchmaking pentru ei servicii de coaching deja de succes. Astfel, Michelle G sa născut.

Filosofia: Un parteneriat sănătos începe cu tine

După prima ei căsătorie a eșuat, Michelle a venit la realizarea că orice relație sănătoasă trebuie să înceapă cu individul. Ea ne-a spus cea mai importantă parte a vindecării și schimbarea traiectorii este adâncă de auto-reflecție.

„Am realizat că nu am avut o relație de mare cu mine, și am fost în căutarea pentru cineva care să mă facă fericit și umple aceste goluri“, a spus Michelle. „Prin călătoria mea, am descoperit că trebuie să aibă o relație sănătoasă cu tine înainte de a putea găsi dragostea cu o alta.“

Michelle cele mai bune de vânzare-carte și resurse web ajuta oamenii să se concentreze asupra fericirii lor.

Desi suna simplu, această credință este fundamentul reteta Michelle G pentru succes. Unul dintre clienții lui Michelle cu numele Jodi au considerat ca aceasta să fie o schimbare substanțială ea avea nevoie pentru a avea succes în toate domeniile vieții ei.

„Înainte de a lucra cu Michelle, accentul meu a fost de multe ori pentru a face pe alții fericiți și mă neglija“, a spus Jodi. „Ca rezultat, am pierdut din vedere cine am fost și ce am vrut. Lucrând cu Michelle, am devenit mai conștienți de cine sunt ca persoană și sunt în măsură să se deplaseze cu încredere înainte și să recunoască propriile mele daruri și talente.“

Încă de la începuturile site-ului, Michelle G a ajutat numeroși clienți, cum ar fi Jodi, descoperă că adevăratul ei înșiși astfel încât acestea să poată merge mai departe pentru a găsi parteneri care le merită.

Matchmaking online care zerourile de pe Fericirea pe Termen Lung

Fiecare persoană este unică și are nevoie de ceva un pic diferit. Michelle G înțelege că și oferă servicii extinse pentru a ajuta oamenii să își cel mai bun piciorul lor înainte de a găsi că cineva special.

De la începători la Stampe on-line veteran, abordare personalizabil Michelle G poate satisface orice nevoie. Toate pachetele site-ului să păstreze un singur scop final în minte - asigurarea unei, pe termen lung autentic, relație fericit pentru clienți.

Pachetul Starter este pentru cineva scufundare deget de la picior în piscina de dating online, pentru prima dată și sunt oarecum reticenți cu privire la aceasta. Michelle G oferă acest serviciu, astfel încât acestea nu trebuie să merg singur.

Michelle crede că datarea ar trebui să fie o experiență plăcută, care conduce la legături puternice.

Acest lucru beneficiază, de asemenea, Dater online, veterani care au utilizat alte site-uri care nu au lucrat pentru ei. Michelle G oferă clienților sfaturi cu privire la modul de a reuși.

„Ai șase secunde pentru a face o impresie odată ce deschizi gura, dar ai mai putin de un atunci când oamenii te văd“, a spus Michelle. „Ceea ce facem este sa ajute oamenii aleg fotografiile potrivite, rescrie profilurile lor, iar apoi le ajuta să selectați site-uri potrivite pentru a găsi un meci.“

Pachetul Starter include, de asemenea, un apel telefonic inițial Strategia de dragoste cu personal și de moda din interior Michelle G sfaturi pentru a ajuta la daters simt mereu încrezător și atractiv.

Pachetul este conceput fi observat pentru cineva care are nevoie de un pic mai mult de mână exploatație. Acest lucru este pentru cei care nu doresc să externalizeze viața lor de dating online, dar au nevoie de ajutor pentru a filtra meciurile prospective sau pentru a identifica steaguri roșii. Pachetul include, de asemenea, un makeover imagine, o sedinta foto, si e-mail și coaching-ul de text, în plus față de toate caracteristicile din pachetul Starter.

Pentru cei care doresc să externalizeze întreaga lor viață online, datând de la profesioniști, Michelle G Dating total de concierge Pachetul ar putea fi potrivi dreapta. Toate caracteristicile anterioare sunt incluse, dar clienții au, de asemenea, un apel personal cu Michelle pentru a identifica potențialele obstacole și să lucreze prin intermediul lor. Acest pachet vine complet cu primele introduceri de gestionare dată și un mesaj.

Focused Dating Coaching: Adu mai multa iubire si bucurie in viata ta

La fel ca sportivii olimpici au nevoie de coaching pentru a lua abilitățile lor de la noi culmi, simplu si cupluri au nevoie de un pic de ajutor din exterior pentru a evolua la urmatoarea faza a procesului în viață. Pentru aceasta, Michelle G ofera mai multe tipuri de antrenament în funcție de nevoile unice ale clienților săi.

Aprindeți Viața ta este coaching-ul privat proiectat pentru a ajuta clienții rezolva o Heartbreak vechi sau identifica modele de relații pe care clienții răpi viața și iubirea pe care o doresc. Single sau cupluri pot lucra cu Michelle G să eliminăm problemele care continuă să apară în relațiile personale în așteptare. Michelle G apoi îi ajută să ia măsuri pentru a face o schimbare semnificativă în modul de a rezolva problemele.

Michelle G ofera o serie de servicii de coaching pentru a ajuta oamenii să ducă o viață mai împlinită.

Sala Doamnelor este coaching-ul de grup doar pentru femei. Femeile se pot întâlni cu alte forțe feminine puternice pentru unii vorbesc despre relații reale. Este un loc ideal pentru a găsi o rețea de femei de a împărtăși preocupările și strategii reale în timp ce devin mai încrezători și în controlul vieții tale dragoste.

Reaprinde Iubirea este pentru cuplurile care simt că pot fi cădea din dragoste. Cuplurile pot construi abilitățile necesare pentru o uniune sanatoasa pe termen lung în timp ce infuzarea viața lor cu mai multă bucurie și fericire. Participanții programului trebuie să se aștepte să lucreze prin toate problemele lor, inclusiv totul, de la probleme de bani sau dezacorduri la reaprinderea scânteie lor în dormitor.

Michelle G oferă , de asemenea , mai multe programe audio pentru a crește încrederea și maestru arta de dating. Check out rochia ei pentru a Impress curs pentru a vă ajuta să facă cea mai bună prima impresie. Dacă sunteți ronțăit pentru timp, Dating Accelerator: 21 de zile pentru câștigarea jocului de atracție vă va da cheile pentru a citi limbajul corpului, atrage oamenii potriviți, și flirt cu încredere. Michelle G oferă , de asemenea introspecție în cele șapte secrete pentru a crea un profil irezistibil.

Misiunea lui Michelle: Redefiniți Intimitatea & Încurajați Mai multe Onestitatea

În timp ce ea nu a devenit președinte al Statelor Unite (încă), munca lui Michelle poate fi la fel de important. Ai ajuta pe oameni construiască legături și să formeze relații de durată este un serviciu vital pentru societate.

Întotdeauna ambițios, Michelle G are un obiectiv important pentru viitorul afacerilor și relațiilor în general ei. Ea își propune să redefinească natura tranzacțională a intimității într-una dintre vulnerabilitate și onestitate prin evenimente media și de coaching.

O mare pushfor anul viitor pentru a ajuta la a realiza acest lucru este de a începe punerea împreună evenimente experientiale pentru a aduce oamenii împreună.

„Vreau să aibă un impact și să dea formula la mai multe persoane“, a spus Michelle. „Îmi place vorbind, cunosc oameni, și fiind în fața oamenilor. Cred că nu poate înlocui conexiunea umană atunci când este în persoană.“

Michelle G este sigur de a continua să se schimbe scena pentru single și cupluri cu fundație ei pozitivă iubitoare de sine și folosind metode științifice și psihologice dovedite pentru a ajuta oamenii să găsească lor se potrivesc perfect.