Micuța carte homosexuală - lesbiene dr. frankie bashan îi ajută pe femeile din carieră să iasă din cochilii și să se întâlnească cu cineva special

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Versiunea scurta: single lesbian au uneori probleme în a găsi unul pe altul în scenă astăzi , datând de fast-paced. Nu este ușor să jongleze datare, cariere și familii, astfel încât unele femei să caute ajutor profesionist pentru a le salva timp și efort. Dr. Frankie Vasan, Fondator Mica Gay Book , oferă mai multe servicii neprețuite pentru femei singure, inclusiv matchmaking, intalniri de coaching și evenimente single. Experiența sa ca un pețitor lesbiene si terapeut clinic o ajuta sa dea sfaturi simple, eficiente și eficace datând de la femei lesbiene si bisexuale din intreaga lume. Dacă sunteți în căutarea pentru o modalitate de a eficientiza procesul de dating, aveți posibilitatea să se înroleze serviciile Little Gay de carte pentru a sari-începe viața ta amoroasă cu recomandări superbe data, exerciții motivaționale și evenimente dinamice.

Dr. Frankie Vasan a fost întotdeauna o persoană de oameni extravertit. De la o vârstă fragedă, ea însăși a văzut ca un conector - cineva care ar putea acoperi decalajul dintre doi oameni. Când ea a fost de 13, a pus tatăl ei până la o dată cu cineva ea a crezut gelifiate cu personalitatea lui. Ei au pornit imediat, iar Frankie a fost fericit să vadă femeia să devină ei pas-mama. Cuplul sa încheiat prin a se mărita și care are trei copii.

load...

Privind înapoi, Frankie a spus, „Asta a fost primul meu meci de succes. Ei au fost căsătoriți timp de 25 de ani.“

Dr. Frankie Vasan a fondat o companie de matchmaking numit Micul Gay de carte să se conecteze și să sprijine femeile singure.

La început, Frankie gândit matchmaking ca un hobby. A fost distractiv. Ea a fost bun la asta. Dar ei se concentreze pe punerea principal a fost ea însăși, prin școală și apoi a deveni un terapeut clinic.

Când a început practica ei, cu toate acestea, ea se pomeni graviteze spre femei care au fost confruntă cu probleme de relație - unii au fost unice și în imposibilitatea de a găsi un partener, în timp ce alții au fost în relații angajate, dar care se confruntă cu un conflict. Aceste lupte personale rezonat cu Frankie, și ea a simțit că ea ar putea face mai mult pentru a ajuta clientii ei ca un antrenor datând-concentrat de sex feminin și pețitor.

load...

Ea a fondat Mica Gay Book , în 2009 , pentru a fi o soluție , datând de servicii complete pentru single și cupluri care se confruntă cu o serie de provocări în viața lor personală. Astăzi, ea oferă evenimente single, matchmaking servicii, și terapie sau sesiuni de coaching individuale pentru a permite femeilor să meargă după obiectivele lor relație. „Am văzut în clienții mei o nevoie semnificativa a nu fi participat la“ , a spus ea, „și am crezut că pot ajuta.“

High-End Matchmaking aduce Parteneri compatibile Împreună

Cei mai mulți dintre clienții matchmaking Frankie sunt la capătul mai mare al spectrului socio-economic. Ea se adresează serviciile sale premium la femeile de peste 30 și a declarat că vârsta medie în jurul valorii de 45. Hovers pețitor lesbiene se axează pe conectarea femeilor cu parteneri care au un potențial pe termen lung. „Acestea sunt femei profesionale, care sunt folosite pentru externalizare părți ale vieții, deoarece ei valoare timpul lor liber“, a spus ea. „M-au angajeze pentru a eficientiza procesul de dating.“

load...

Pentru a vă alătura lui Frankie programe de matchmaking high-end , va completați mai întâi un chestionar în profunzime despre tine și de obiectivele dvs. Relație și întrerupătoare de afacere. Este complet gratuit să se înscrie, de a crea un profil, și adăugați numele pe lista de potențial meci Micul Gay cărții. Dacă par a fi compatibile cu un client, Matchmakers va contacta pentru a programa o consultare în persoană sau prin intermediul video chat. În acest fel, ei se potrivesc cu ecran clienților.

Dacă doriți să obțineți cele mai complete experienta hands-on de matchmaking, aveți posibilitatea să faceți upgrade la un pachet de matchmaking premium, în care Matchmakers garantează pentru a aranja un anumit număr de date în termen de șase până la 18 luni, în funcție de intervalul de timp dorit al clientului.

Frankie ia 10 până la 15 clienți matchmaking la un moment dat, astfel ea poate oferi meciuri de înaltă calitate.

Frankie și echipa ei de Matchmakers depus eforturi considerabile în organizarea datele pentru acest select group.While ea consideră cu atenție fiecare aspect al stilului de viață și personalitatea unei persoane, ea se bazează și pe propriile instincte intestinale și experiențe ca un pețitor profesionist. Ea ne-a spus că nu va lua mai mult de 15 clienti la un moment dat, deoarece ea vrea să fie în măsură să ia timp ei și cu adevărat să cunoască oamenii cu care lucrează astfel încât ea le poate introduce la datele de înaltă calitate, care sunt potrivite pentru lor.

Frankie își asumă responsabilitatea ei ca un pețitor lesbiene foarte serios. „Femeile vin la mine și predarea-mi inimile lor“, a spus ea. „Sunt atât de recunoscător pentru a avea capacitatea de a atinge viața lor așa cum fac.“

De-a lungul anilor, Frankie a primit multe marturii stralucitoare de la clienti care spun sugestiile ei sfaturi, sprijin și meci ajutat să devină daters mai încrezător și de succes.

„Am foarte recomanda serviciu de matchmaking Dr. Frankie“, a spus Rachael, un designer independent si fost client. „Calibrul femeilor vă veți întâlni în timpul acestui proces sunt la un nivel cu totul nou.“

Hosting Age-Cärti Single Evenimente în 13 orașe

În plus față de serviciile sale de matchmaking exclusive, Frankie găzduiește , de asemenea , single -uri de evenimente în cazul în care femeile singure pot veni și întâlni zeci de perspective de date într - o singură seară. Ea a spus ea a proiectat aceste evenimente să fie o soluție mai accesibilă și accesibilă pentru dating single lesbiene care nu sunt gata să intre pentru matchmaking doar încă.

Puteți amesteca și se amestecă într-un cadru întâlnire curatoriată la evenimente locale viteza dating. Frankie organizează evenimente tematice de vârstă în 13 orașe din SUA, inclusiv din San Francisco, Oakland, Boston, New York City, și Seattle. Unele evenimente sunt destul de intime, cu 20 la 25 de persoane invitate la o petrecere, in timp ce altele sunt masive, asamblarea 100+ participanții la un mixer simplu.

„Este în creștere ca focul“, a declarat Frankie evenimentelor. „Am proiectat un sistem scalabil astfel încât acum există oportunități infinite, iar noi nu trebuie să se întoarcă departe de oameni.“

Echipa Micul Gay Book folosește un algoritm de potrivire pentru a fluidiza legături personale între participanții la evenimente. Sistemul dovedit recomandă compatibil matchesbased la vârsta cuprinsă între femei și preferințele de date. Nu trebuie să vă faceți griji dezradacinezi perspective de date viabile, deoarece organizatorii evenimentului va avea grijă de asta pentru tine, asocierea te cu mai multe persoane compatibile. Aceste evenimente distractive da femeilor posibilitatea de a găsi dragoste fără a merge prea departe în afara zonelor de confort.

„Sper să crească mele evenimente viteza dating în fiecare parte a țării“, a declarat Frankie „mai ales în zonele în care femeile de carieră s-ar putea să nu aibă acces la unul pe altul.“

Dating Coaching & Wingwoman Servicii oferi suport cinstit

Nu toată lumea se simte confortabil merge la un eveniment de la sine, atât de multe femei singure ajung să stea acasă și oportunități de a întâlni oameni noi și de a găsi un potențial interes dragoste lipsă. De aceea , Frankie a lansat ei de serviciu wingwoman pentru femeile din San Francisco Bay Area. Femeile pot înscrie pentru acest serviciu să aibă un expert profesionist , datând de a le însoțească la orice eveniment în calendarele lor sociale.

Tot ce trebuie să faceți este să completați un formular care explică detaliile evenimentului pe care doriți să participe. Cei wingwomen vor să știe lucruri cum ar fi cât de mare eveniment va fi și cât de multe perspective de date viabile vă așteptați să participe astfel încât să poată veni cu o strategie socială adaptată pentru a face seara merge bine.

Aceste wingwomen vor merge la eveniment sub acoperire, se comporta ca un prieten, și facilitează interacțiunile sociale cu scopul de a conecta clientul cu cat mai multe date potențiale așa cum a spus possible.As Frankie, „Cineva cu abilități sociale solide vor ajuta să întâlni oameni, așa nu trebuie să meargă la orice eveniment de unul singur si sa se simta incomod.“

„Dr. Frankie vă ajută să navigați dating jungla... E foarte înțelept atunci când vine vorba de relații interpersonale „. - Abby, un autor și profesor

Dacă doriți pe cineva să vă motiva pe tot parcursul călătoriei dvs. Întâlnire și nu doar pentru o seară, vă puteți înscrie pentru Frankie lui lesbiene servicii matrimoniale și de relație de coaching. Ea folosește aceste sesiuni private pentru a ajuta persoanele singure și cupluri schimba modelele lor de gândire negativă și să elimine obstacolele care stau între ei și obiectivele lor relație.

„Am construi un raport cu clienții, așa că pot să le spun de multe ori lucruri pe care nimeni altcineva nu poate“, a spus ea. „Coaching-ul ofera un mediu sigur pentru a oferi feedback.“

Frankie a amintit un moment dat ea a avut datoria neplacuta de a spune unui client cu miros organism care obiceiurile de igienă ar putea fi reasonshe avea probleme de aterizare a doua dată. A fost o conversație complicat, dar Frankie abordează astfel de probleme cu o abordare simplă și că se poate face. În termen de șase luni, femeia a fost într-o relație, iar ea este acum fericit căsătorit.

Micul Gay de carte poate lovi cu piciorul-Start Dragoste viata ta

De la o vârstă fragedă, Frankie cunoscut-o asteptare in viata a fost de a ajuta oamenii să găsească fericirea. Acum, susținută de ani de studiu academic și de experiența personală, pețitor lesbiana a stabilit compania ei ca un ghișeu unic pentru femei lesbiene și bisexuale care caută dragostea. Dacă nu aveți timp sau energie până în prezent pe cont propriu, puteți înrola hands-on lui Frankie asistență în lume dating.

In ultimii ani, Little Gay Cartea a fost responsabilă pentru nenumărate povești de dragoste, nunți și familii. The Matchmakers, wingwomen, datând antrenori, și organizatorii de evenimente lucreze neobosit pentru a ajuta femeile care au mare forma relații de durată cu una de alta.

Fie că aveți nevoie de un discurs mobilizator onest sau o recomandare dată personalizată, sprijin statornic Dr. Frankie Vasan și perspective oneste vă puteți configura pentru succesul romantic.

„Am ajuta femeile obține într-un headspace mai bine“, a spus ea. „Sunt onorat să aibă posibilitatea de a ajuta atât de mulți oameni cu o astfel de provocare dificilă în viața lor.“