Misiunea de artificii: sute de oameni de știință de bună-voie voluntar lor timp pentru a ajuta pe cei în nevoie

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Fondată în 1879, Misiunea Bowery este o organizatie non - profit angajat să sprijine persoane fără adăpost și săraci din New York City. Inima misiunea sa este de a oferi oamenilor luptă în viață oportunitățile și resursele de care au nevoie pentru a recupera, pentru a îmbunătăți și a reuși. De ingrijire de compasiune si coerente Echipa a făcut o diferență în viețile multor bărbați, femei și copii care au nevoie, și vă puteți alătura această lucrare bună de a deveni un voluntar. Fie că sunteți turnarea boluri de supă sau de mentorat la risc tineri, puteți face o diferență în comunitate alături de oameni pasionați și altruiști care lucrează la adăposturile Misiunii Bowery lui. După ce te implici în aceste programe sau evenimente, puteți construi conexiuni umane profunde prin schimbul de experiențe, unind în spatele unui scop comun, și o mână de creditare la locul de muncă bun.

Când soțul Alexandra s-au îmbolnăvit în 2012, ea a simțit copleșită de provocările cu care se confruntă familia ei subite. Zilele ei au devenit dominate de anxietate și frică, și ea dorea pentru o modalitate de a aduce unele pozitivitate înapoi în viața ei. De aceea, ea a început voluntariat.

load...

Alexandra a servit masa la Misiunea Bowery în timpul week - end ca o modalitate de a se reaminti ceea ce este important în viață. În ceea ce ea a ajuns să cunoască persoanele fără adăpost care au vizitat adăpost, ea a vrut să facă mai mult pentru a le ajuta pe termen lung. Cu încurajarea și sprijinul membrilor personalului cunoștință de cauză , ea a dezvoltat un atelier de scriere pentru femei în programul rezidențial la Centrul Bowery Misiunea Femeilor din Harlem.

Pentru această zi, zeci de femei folosesc această piață de desfacere creativ pentru a se exprima și de a lua legătura cu cine sunt ei și ce au valoare în viață. Grupul a devenit un mod de transformare pentru femei să vină împreună, să învețe, și să crească prin auto-exprimare.

load...

„Ca voluntar, am învățat prima mână cum o criză poate fi un catalizator pentru schimbare mare.“ - Alexandra, Un voluntar Bowery Misiune

Alexandra a spus de lucru cu femeile de la Misiunea Bowery ia dat un sentiment de implinire. „Ca voluntar, am învățat prima mână cum o criză poate fi un catalizator pentru schimbare mare“, a spus ea în recenzie ei. „Problemele cu care ne confruntăm nu se întâmplă să ne rupe inima, dar, probabil, pentru a rupe [inimile noastre] deschise.“

Voluntariatul de multe ori duce la o durată de conexiuni umane între membrii community.You pot asista la multe povești emoționante, cum ar fi Alexandra, prin implicarea în programe și evenimente bazate pe voluntariat Misiunii Bowery lui. Începând cu 1879, această organizație non-profit a condus lupta împotriva lipsei de adăpost în New York City prin acordarea unui ajutor gratuit la mii de bărbați, femei și copii.

Misiunea Bowery este o organizatie non-profit, care dă speranță persoanelor fără adăpost și la risc.

load...

În fiecare an, peste 10.000 de voluntari dau înapoi comunității de servire mese calde, mentorat copii mici, donând bani sau îmbrăcăminte, și de creditare o mână de ajutor într - o varietate de moduri. Puteți căuta on - line pentru oportunități de voluntariat viitoare și să facă o diferență în viața oamenilor în timp ce întâlnirea de persoane minunat de îngrijire și abnegație în New York City.

Când devin parte dintr-o astfel de misiune semnificativă, altruist, te deschizi până la experiențe care se pot schimba inima precum și perspectivele asupra lumii.

„Fie că este vorba servirea unei mese sau vorbind la un serviciu de capelă, care unește în care cu un partener într - adevăr nu vă ajuta să realizeze componentele fundamentale ale cuiva,“ Amy Dominguez, un voluntar pe termen lung pentru Misiunea Bowery. „Acest lucru îmi amintește că această lume nu este doar despre mea nevoile și mi dorințele. Este vorba despre a face sigur că vom oferi dragoste și schimbul de dragoste cu alții.“

Peste 139 de ani de compasiune Care & Serviciu dedicat

Voluntarii au mai multe moduri în care pot contribui la sănătatea, fericirea și bunăstarea persoanelor fără adăpost din New York City. Amy ne-a spus cel mai frecvent serviciul de voluntariat se servește mese la una dintre locațiile adăpost. Echipa servește un hot mic dejun, prânz și cină în fiecare zi, și este nevoie de o mulțime de forță de muncă pentru a obține produse alimentare pe plăci tuturor. În 2017, zeci de mii de voluntari au ajutat mese calde Misiunii Bowery serve653,500.

Amy a spus acest lucru voluntar ajunge la inima impactului pozitiv al acesteia asupra comunității. „Bucătăria supa este un har de economisire pentru oameni, nu doar pentru că primesc o masă caldă“, a spus ea, „dar sunt în stare pentru a interacționa cu oameni care demonstrează bunătate, har, și compasiune.“

Vă puteți înscrie la voluntar pe cont propriu sau într-un grup și de a petrece o zi alături de a face ceva bun de oameni care au grija de a face lumea un loc mai bun.

Misiunea Bowery se bazează pe o rețea de peste 10.000 de voluntari de lucru pentru a reduce sărăcia și lipsa de adăpost în New York City.

Prin furnizarea de locuințe de tranziție, mese calde, tabere de vară, precum și o serie de alte programe, Misiunea Bowery îi ajută pe oameni să depășească provocările personale și de a lua din nou pe picioarele lor. Amy ne-a spus echipa ia măsuri intenționate să urmăriți pentru cei care au nevoie și asigurați-vă că obține ajutor și să rămână pe calea de recuperare. Non-profit are 178 de absolventi activi, care ține în contact cu echipa în timp ce ei a lua din nou pe picioarele lor.

„Noi îi ajută, ori de câte ori acestea sunt la în călătoria lor, pentru a face pașii drept înainte“ , a spus ea. Dacă acest lucru sună ca o cauză pe care doriți să sprijine, puteți face o donație on - line sau contactați Misiunea Bowery pentru a afla cum puteți implica.

În ianuarie 2018, Misiunea Bowery forțelor combinate cu alte două misiuni de salvare, una în New York și unul în New Jersey, pentru a construi un impact colectiv asupra lipsei de adăpost în nord-est. Cele trei misiuni recunosc că acestea pot îmbunătăți în permanență - de la a face renovari la crearea de noi programe de tineret - și se angajează să continue să crească și de învățare pentru anii următori.

„O provocare la fel de mare ca și persoanele fără adăpost din New York cere un răspuns unificat“, a declarat David P. Jones, Presedinte si CEO al misiunii Bowery, într-un comunicat de presă. „Împreună, Misiunea Bowery și New York City Misiunea de salvare va fi în măsură să spună„yes'to mai multe persoane mai des cu servicii mai bune, pentru a avea un impact mai mare decât în ​​mod colectiv o facem singuri.“

Evenimente de strângere de fonduri Invitați Oamenii de caritate pentru a amesteca & Mingle

Pe tot parcursul anului, Misiunea Bowery organizează o serie de evenimente de caritate pentru a crește gradul de conștientizare și de fonduri pentru persoanele fără adăpost, dar există o mare câteva evenimente, demn de remarcat că fiecare filantrop din New York ar trebui să se învârtă în calendarele lor.

In primul rand este Gala Valentine, un eveniment de preferat pentru mulți membri ai personalului, deoarece are loc Ziua Îndrăgostiților. Acest eveniment semnătură oferă oamenilor o șansă să te îmbraci, se bucură de o noapte fantezie afară, și să dea înapoi comunității. Noaptea include o cină cu negru-cravată și o noapte de muzică de dans pentru a trăi. În 2018, 29 de Valentine Gala anual prezentat spectacole de Hank Lane Band.

În aprilie, caritabile donatori, voluntari și alte persoane generoase pot participa la un prânz inspirator Spring Hope Benefit, care oferă povestea unor femei care au schimbat viața datorită Centrele femeii. În timpul prânzului, puteți vedea impactul faptelor bune ale Misiunii Bowery si afla mai multe despre cum poți implica.

Tinerii profesioniști și filantropi vin împreună la Social de vară Misiunea Bowery lui.

Vara Social Tinerilor filantrop este întotdeauna mare pentru persoane fizice tineri și generos la rețea unul cu altul. Este o atmosferă prietenoasă socială în cazul în care participanții să facă noi cunoștințe și legături cu oameni bazate pe interese și valori comune. Amy a spus cei mai mulți participanți sunt tineri profesioniști care doresc să facă o diferență în lume.

În cele din urmă, Celebration of Hope la licitație în luna octombrie este o seară de muzică dinamică, râs, și de strângere de fonduri. Licitația tăcut devine întotdeauna oameni excitat, și multe dintre premiile sunt bine în valoare de licitare pe. Amy ne-a spus bilete la Broadway muzical“Hamilton“ au fost una dintre cele mai sumei licitate pe elemente la licitație 2017 a lui.

La un eveniment de Bowery misiune, puteți amesteca cu o mulțime de oameni care înțeleg importanța de a ajuta pe alții și care deservesc comunitatea.

Giving Back are un impact mare asupra Comunității

Misiunea Bowery are un impact incontestabil pozitiv asupra populației fără adăpost din New York City. În 2017 singur, organizația cu condiția 13.300 de dușuri, 167,300 nopți de adăpost în condiții de siguranță, 46,400 articole de îmbrăcăminte, and1,300 examene medicale, dentare, și optometrie la fața locului - toate gratuit. Motivul pentru care echipa se poate face atât de mult se datorează faptului că atât de mulți oameni și pitch-voluntari în fiecare zi.

Voluntarii și membrii personalului se simt plini de energie atunci când văd rezidenți și vizitatori să ia măsuri pentru a -și îmbunătăți viața și susțin că progresul în timp. Puteți citi zeci de povești inspirate de pe site - ul și a vedea fața umană din spatele problemei lipsei de adăpost în Bowery Misiunea us.The ajută persoanele care se confruntă cu multe obstacole - inclusiv dependența de droguri, alcoolism, depresie, și abuzul - astfel încât acestea să poată trăi sănătos, îndeplinirea, și vieți de succes.

„Fiind într-o poziție în care speranța este posibil - și de a fi o parte de a face să se întâmple - nu există nimic asemănător în lume“, ne-a spus Amy. „Îmi place trezesc în fiecare zi știind că fiecare clipă Cheltuiesc ajută să ofere oamenilor care merită demnitate. Este absolut datatoare de viata si-a schimbat viata - pentru că, atunci când speranța este posibil, se schimbă totul“

„Datorită misiunii Bowery, am mintea mea înapoi“, a spus Leslie, care, după ani de abuz de substanțe, a mers la dezintoxicare, la Misiunea Bowery, a primit curat, și a găsit un loc de muncă ca un director de servicii sociale. „Am familia mea înapoi. Am spatele meu de viață. Îmi place aceste uși roșii, și mulțumesc lui Dumnezeu sunt încă deschise pentru a ajuta mai mulți oameni ca mine „.

Mulți oameni au găsit puterea și curajul de a schimba viața lor, din cauza misiunii Bowery. Cine nu ar vrea să facă parte din această poveste? Există o mulțime care le puteți face pentru a ajuta la bărbați locale, femei și copii ajunge pe drumul cel bun și să ia decizii bune pentru viitorul lor.

„Ori de câte ori cineva face alegerea de a da de ei înșiși în folosul altora, ei nu numai că au simțit impactul în acel moment, dar există o schimbare în curs de perspectivă, care vă permite să trăiești o viață care e un pic mai completă și mai vesel,“ a spus Amy.

Meet & Kind ființe umane Îngrijirea la Misiunea Bowery

Când Alexandra a ales să dea înapoi, și-a schimbat viața ei precum și viețile femeilor în programul ei de scris. Voluntariatul ia dat puterea de a vindeca propria inima oferind în același timp, de asemenea, de relief și confort altora. Prin acte de serviciu, ne arată cea mai bună parte a noi înșine și scoate cele mai bune în altele, de asemenea. Puteți să vă înconjoare cu persoane fizice altruistă și interesante de a deveni un voluntar regulat la Misiunea Bowery.

Voluntarii de la Misiunea Bowery distra în timp ce face o diferență în viața oamenilor.

Mii de voluntari găsi bucuria și scopul prin implicarea în programe de comunitate orientate non-profit și events.As Amy a spus, „Nu există într-adevăr nu este o modalitate mai bună de a cunoaște pe cineva decât atunci când dau de ei înșiși să aibă grijă de alte persoane.“

Experiența hands-on de voluntariat cu Misiunea Bowery permite single și cupluri pentru a reîncărca bateriile și a întâlni oameni de compasiune, in cartierele lor.

„O mulțime de ori scena intalnirilor rapide, accentul este de a găsi persoana potrivită pentru tine“, a remarcat Amy. „Unul dintre lucrurile pe care le-am experimentat și cele observate la Misiunea Bowery este, atunci când un cuplu servește împreună și împărtășește o pasiune similară pentru a face un impact, de fapt, întărește relația lor.“