Missnowmrs este un serviciu online rapid și simplu, care îi ajută pe nou-născuți să se ocupe de schimbările de nume fără să-și sublinieze

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Când Danielle Tate sa căsătorit la 20 de ani, ea nu putea să creadă cât de dificil și confuz procesul de schimbare a fost nume. Ea a crezut că trebuie să existe o cale mai bună. În 2006, ea a decis să creeze o soluție de economisire de timp pentru mirese, cum ar fi ea, care au dorit să-și schimbe numele. Astăzi, MissNowMrs.com a ajutat peste 400.000 de oameni completeze documentele corespunzătoare pentru a obține permise de conducere lor, pașapoarte și cărți de securitate socială a fost schimbat la numele lor căsătorite. Puteți utiliza această resursă cuprinzătoare pentru a naviga procesul de schimbare a numelui, fără o mulțime de dureri de cap inutile. MissNowMrs.com autocompletes formularele de care ai nevoie și oferă instrucțiuni simple pentru cazul în care aceste forme trebuie să meargă, astfel încât să puteți petrece mai puțin timp se ocupă cu documente și mai mult timp se bucură de a fi căsătorit.

Pentru că sora mea-in-lege este o feminista vocal, ea a știut întotdeauna meci ei ideal ar trebui să fie cineva care ar putea sta alături de o femeie puternică fără a se simți amenințat. Opt ani în urmă, în prima ei întâlnire cu fratele meu, ea a insistat sa plateasca pentru masa lor și a fost impresionat de faptul că el nu a subterfugiu cu ea. El a respectat alegerea ei și a promis să plătească data viitoare. În noaptea aceea au construit relația lor pe picior de egalitate, și legătura lor a consolidat doar cu timpul.

load...

Când fratele meu a propus, el a spus că era dispus să ia numele sau despărți în silabe, dar ea wasenthusiastic despre schimbarea numelui ei si de a deveni un Brooks. Ea a plăcut că ar fi ușor pentru toată lumea să se scrie și pronunță, spre deosebire de numele ei de fată, așa că ea a simțit nici mustrări despre a lua un nume căsătorit.

Cu toate acestea, ea nu a dat seama ce un hassle ar fi întregul proces de schimbare a numelui. După ziua nuntii lor, ea a intrat într-o situație incertă între-nume ca ea a completat formularul după formă. A trebuit să obțină toate noile cărți de identitate, de la permisul de conducere pentru student ID-ul ei și sari prin cercuri pentru a asigura ca toata lumea stia ei de numele corect. Când ultima piesă a puzzle-ului (pașaportul) a venit, ne-am dus la cină, pentru a sărbători în cele din urmă ea devine o Brooks cu drepturi depline - cinci luni după ziua nuntii ei.

load...

MissNowMrs.com face ușor să completeze formularele și literele necesare pentru a schimba numele.

Schimbarea numelui tău de fată numelui tău căsătorit poate fi un proces frustrant și consumatoare de timp, mai ales pentru mirese care n-am trecut printr-o schimbare de nume înainte. Din fericire, MissNowMrs.com ofera tineri casatoriti o soluție ușor garantat pentru a scurta de timp, stresul, și dificultatea de a merge de la o doamna la o doamna

Danielle Tate, Fondator si CEO al MissNowMrs, a declarat experiența ei ca proaspăt căsătorit de 20-ceva a inspirat-o pentru a crea serviciul nume de schimbare on-line în 2006. „Am vrut să fac viața mai ușoară proaspăt căsătorit“, a spus ea. „M-am gândit că ar trebui să fie un serviciu de nume de schimbare, deoarece acesta poate fi frustrant de-a face cu atât de multe agenții guvernamentale diferite, pentru a schimba numele.“

load...

Cum funcționează: Deveniți doamna în 3 pași simpli

În 2006, Danielle a renuntat la slujba ei ca un cont de executiv pentru a lansa un site care ar simplifica procesul de schimbare nume pentru toată lumea. Încă de la începuturile sale, MissNowMrs.com a furnizat fără sudură, all-in-one de soluții pentru tineri căsătoriți care doresc să getnew carduri de securitate socială, permise de conducere, pașapoarte, sau carduri de înregistrare a alegătorilor.

Punerea în funcțiune a început cu o idee simplă, iar astăzi a ajutat peste 400.000 de clienți în SUA și Canada. Dacă sunteți recent căsătorit și caută să schimbe numele, puteți face acest lucru în trei pași simpli datorită MissNowMrs.

În general, durează clienții mai puțin de 30 de minute pentru a merge pe site-ul web și de a obține actele lor nume de schimbare în ordine. Puteți începe cu un proces liber de șase luni, care include accesul la formularul IRS pentru a schimba numele. Dacă doriți instrumente online pentru a schimba cardul de securitate socială, pașaport, permis de conducere, carte de înregistrare a alegătorilor, precum și alte forme guvernamentale, aveți posibilitatea să faceți upgrade-ul de membru pentru o taxă o singură dată.

În primul rând, trebuie să completați întrebările paginii, care va cere detalii personale de bază, conform cerințelor statului de reședință. După ce ați completat toate întrebările de pe pagina întrebări, răspunsurile vor fi folosite pentru a completa formularele corespunzătoare precum și scrisorile pentru a notifica creditorii dumneavoastră. Dacă nu vă simțiți confortabil oferind informațiile de pe site-ul, puteți lăsa anumite câmpuri goale și scrie în răspunsurile le când imprimați formularele.

MissNowMrs va completa în mod automat răspunsurile dumneavoastră pe toate formularele necesare, bazate pe informațiile pe care le oferă. Puteți imprima formularele completate de-a lungul cu instructiuni utile despre unde să trimită formularul care. Danielle scrie ea insasi aceste instructiuni. De peste un deceniu, ea a făcut tot ce poate pentru a face sistemul de nume de schimbare mai ușor pe însurăței.

„Pentru că am fost în afaceri atât de mult timp, am văzut totul“, a spus ea. „În esență, ne considerăm nașe numele de schimbare de basm.“

Un public de peste 400.000 de mirese în întreaga țară

MissNowMrs merge tineri casatoriti prin procesul de schimbare nume astfel încât acestea să poată opri subliniind și să se concentreze asupra vieții iubitoare căsătorit. Danielle a declarat ca firma a fost profitabilă încă de la prima lună, și ea este recunoscătoare tuturor mireselor care au folosit serviciul și apoi recomandat-l la prietenii lor.

„Îmi place când clienții cumpără MissNowMrs.com carduri cadou pentru a da la dusuri de mireasă“, a spus Danielle. „Este validarea, și înseamnă foarte mult pentru noi.“

„Acesta este cel mai bun cadou am primit de la emisiunea mea“, a declarat Kelsey G. Într-o recenzie. „Am fost temîndu imaginind toate acestea - și ați făcut-o atât de simplu!“

„Minunat, atât de ușor și eficient. A făcut viața mea atât de mult mai ușor și fără stres „. - Laura H., un client MissNowMrs.com

De la lansarea sa în 2006, MissNowMrs.com a primit sute de marturii pozitive de la oameni care au folosit serviciul pentru a schimba numele lor , fără nici un tam - tam sau zăpăci. „Îmi place site - ul web. A fost convenabil pentru mine“ , a spus aprilie P.«Eu apreciez în special instrucțiunile pas-cu-pas.»

„Ușor, ușor, ușor!“ Gushed Johanna J. „M-am temut de a trece prin tot acest proces, iar acum, pentru cea mai mare parte, vom avea nevoie doar timbre și plicuri! Excelent, total în valoare de taxa.“

Alte instrumente Dă inteligente, femei moderne pentru gândire alimentară

Danielle este un antreprenor transmite-gândire , care întotdeauna inovatoare pentru a face viața mai ușoară femeilor. În plus față de MissNowMrs, ea a lansat căsătorit Nume joc , un exercițiu distractiv care ajută munca logodită ce să fac despre ultimele numele lor după ce sunt căsătoriți. Tu da numele, răspunde la câteva întrebări scurte, și să vedem ce algoritmul are în minte pentru numele dumneavoastră de familie. Rezultatele test includ opțiuni cum ar fi hyphenating ambele nume și schimbarea unui nume de fată la un nume de mijloc pentru a da mirese idei cu privire la modalități de a transforma perfect două familii într - una singură.

Danielle Tate a scris „Antreprenor elegant“ pentru a inspira femeile să se oprească de gândire și începe să faci.

Când a fost fondator ei de pornire tech, Danielle observat că nu au fost o mulțime de resurse sau de sprijin pentru femei de auto-startere. Ea a vrut să dea o mână inteligente femei din lumea afacerilor, astfel încât în 2015 a scris o carte de auto-ajutorare numit „ Antreprenor elegant “ pentru a rupe în jos ceea ce este nevoie pentru a începe o afacere profitabilă. Într -un limbaj simplu, Danielle scrie despre strategia și emoțiile în spatele eforturile antreprenoriale.

„Am vrut să scriu despre cum se simte“, a spus ea, „pentru că nu am văzut o mulțime de oameni vorbesc despre asta. Am vrut să descrie emoțiile în spatele afacerii.“

„Antreprenor elegant“ este un ghid pas-cu-pas, care învață femeile antreprenoriale cum să transforme ideile bune în afaceri de succes, la fel ca și Danielle a făcut când a fost de 25.

În prezent, echipa MissNowMrs lucrează la punerea împreună o resursă gratuită axat pe căsătorie licenses.MarriageLicenseNow.com vor detalia politicile de licență de căsătorie în toate cele 50 de state, astfel încât mirese din SUA pot da seama cu ușurință de unde să meargă și ce să aducă atunci când obținerea o licență de căsătorie. Acest ghid cuprinzător poate elimina confuzia birocratică pentru oameni care doresc să spună „Eu fac.“

MissNowMrs are grijă de Hârtiile După căsătorie

Danielle Tate nu cred că femeile trebuie să -și schimbe numele atunci când se căsătoresc, dar în cazul în care doresc să facă acest pas, ea are o soluție on - line pentru a ajuta la tineri căsătoriți pentru această tranziție. MissNowMrs.com este o resursă convenabil pentru femeile care doresc o comandă rapidă prin avalanșa de documente care vine cu trecerea de la un „eu“ la un „noi“.

MissNowMrs completează automat formularele guvernamentale necesare și oferă instrucțiuni specifice cu privire la cazul în care acestea trebuie să fie trimise. Datorită acestor resurse în mod frecvent actualizate și în cunoștință, sute de mii de mirese au sărit dureri de cap birocratice și a ajuns numele lor sa schimbat cu durata de câteva clicuri.

Echipa MissNowMrs sprijina tinerele mirese, cum ar fi sora-in-lege, care doresc să-și schimbe numele pentru a semnifica noul lor statut căsătorit. „Ne-am păstrat intenționat mic“, a declarat Danielle despre pornire, „pentru că ne place să dea care atinge intim. Vrem ca toată lumea care vine la noi să avem pe cineva care înțelege coaching-ul lor prin decizia lor numele de schimbare.“