Misstravel.com: întâlniți single-uri iubitoare de aventură și vedeți lumea împreună

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Versiunea scurta: Fie că este o evadare de week - end la Las Vegas sau o excursie de două săptămâni la Dubai pe care le - ați visat, MissTravel.com este-du - te la site - ul de dating pentru single care le place să călătorească și sunt în căutarea unui însoțitor să li se alăture. Disponibilă în mai mult de 135 de țări și cu diferite tipuri de călătorie - să nu mai vorbim de peste 615.000 jetsetters pe site - ul - MissTravel ia dating online la nivelul următor prin transformarea sa într - o aventură de neuitat.

De la obiective turistice impresionante la alimente delicioase pentru noi culturi, de călătorie poate fi o mulțime de distracție. Dar ceea ce o face chiar mai bine este atunci când ai pe cineva să împartă acele momente cu.

Cu MissTravel.com, nu trebuie să călătorească singur.

load...

Daca esti singur si se luptă pentru a găsi un toxicoman colegi de călătorie, nu căutați mai departe de MissTravel.com, premier site-ul de dating online, pentru pliante iubitor de aventura frecvente, roadtrippers, și toată lumea în între.

Recent, Manager de Relații Publice MissTravel lui, Hannah Dela Cruz, ne-a luat prin intrarile si iesirile de site-ul și conceptul său unic, precum și valoarea pe care o oferă atât pentru călătorii și, datând de industrie.

Misiunea lui MissTravel: Dă Single Opțiuni interesante Pe lângă tipic Data de cafea

MissTravel a fost fondată în 2013 de dating online, antreprenor Brandon Wade, care a văzut o nevoie de un serviciu care se conectează single-caută de călătorie astfel încât acestea să poată explora lumea împreună.

load...

Site-ul funcționează ca majoritatea site-urilor tradiționale, datând - cu excepția cazului în loc de a întâlni un meci de la Starbucks sau bar locale, puteți merge pe o escapadă romantică la Paris, Sydney, Rio, sau oriunde altundeva doreste inima.

„A fi capabil de a oferi cuiva o excursie la Bali, în loc să merg la magazin de cafea în jurul valorii de colț este foarte unic pentru MissTravel“, a spus Hannah.

Alegeți tipul dvs. De călătorie, selectați o plată & Start Meeting: Sistem Easy MissTravel lui

Este liber să se înscrie pentru MissTravel, încărcați o imagine, și să completeze un profil. Apoi, puteți începe să creați cereri de călătorie care includ informații cum ar fi în cazul în care doriți să mergeți, ce tip de călătorie va fi, cine va plăti, ce activități ai de gând să faci, și cât timp aveți de gând să stau.

MissTravel este disponibil în mai mult de 135 de țări și are peste 615.000 de membri.

load...

MissTravel are trei tipuri de călătorie Oferta:

Și trei caracteristici de plată:

De fiecare dată când creați o excursie, MissTravel face munca grea pentru tine, oferindu-vă o listă de călătorii și membri care întrunesc cele mai multe sau toate calificările. După ce găsiți o dată de călătorie, numere de telefon de schimb și / sau e-mailuri sau de a comunica pe site-ul pentru a confirma planurile.

De asemenea, puteți căuta pe cont propriu, prin călătorii sau postate de membri. Dacă găsiți pe cineva care se întâmplă în cazul în care vrei să mergi sau care prinde doar ochiul tău, poți „favorit“ ei, trimite-le un „pupic“ sau un mesaj, sau sugerează o excursie.

MissTravel Focus specific Creează fericit Travellers & Date mai bune

Aceasta idee unică a contribuit la dezvoltarea MissTravel utilizatorilor 615,000+ la nivel mondial (dintre care majoritatea sunt bazate în SUA, Marea Britanie, Canada și Australia) în numai câțiva ani. Și acum disponibil în mai mult de 135 de țări, MissTravel este doar de gând să-și extindă aria de acoperire deja masivă.

Dar MissTravel nu este doar ajută pasionații de călătorie a lua împreună și a vedea lumea. Site-ul a avut, de asemenea, un impact semnificativ asupra spațiului online dating, abordând necesitatea unor site-uri turistice de nișă, care sunt importante pentru succesul acestor daters. Datorită site-uri de specialitate, cum ar fi MissTravel, simplu cu interese specifice au undeva pentru a merge pentru a găsi exact ceea ce caută în cel mai scurt timp.

MissTravel oferă o platformă în cazul în care știți că vă veți întâlni oameni cu aceleași interese.

„Este important ca oamenii să aibă o platformă ca MissTravel, în cazul în care ei știu că vor întâlni oameni care au aceleași interese și pasionați de aceleași lucruri, în cazul în care acestea pot restrânge câmpul și asigurați-vă că nu primești bombardat cu interes de la oameni care au nu au nimic în comun cu“, a spus Hannah.

Cea mai bună parte este MissTravel într-adevăr funcționează. Dovada este în poveștile membrilor împărtășesc cu echipa, inclusiv una despre o femeie care a renuntat la slujba ei și a început să călătoresc în lume prin intermediul site-ului și unul despre un cuplu care s-au întâlnit o dată de destinație și sunt acum căsătoriți.

Echipa devotată Asigură Membrii sunt sigure & Fun având

Împreună cu Brandon și Hannah, echipa MissTravel este format din zeci de oameni la fel de harnici, mai ales Millennials care sunt în contact cu ceea ce utilizatorii doresc să păstreze și să lucreze în fiecare aspect al experienței interesante, noi, și convenabil. Fie că este vorba departamentul de PR sau dezvoltarea de produse, toată lumea lucrează strâns împreună pentru a face ceea ce cel mai bine pentru utilizator in orice moment, inclusiv asigurarea siguranței acestora.

Brandon Wade, MissTravel.com Fondator & CEO

Mai exact, echipa creează funcții pe care nu se va găsi o mulțime de alte site-uri matrimoniale. Acestea constau din profile verificate; suport 24/7; un blog activ cu sfaturi despre controale de fond, hacks de călătorie și orașe de top pentru a vizita; și software-ul video anti-catfishing, care asigură fiecare membru este cine spun că sunt.

„Ne da întotdeauna utilizatori sfaturile noastre cu privire la modul de a fi în siguranță, asigurați-vă că data de călătorie funcționează, și să se asigure că acestea fac diligența necesară înainte de a merge și atunci când acestea sunt la locul“, a spus Hannah.

„Dragostea de la primul zbor“ Seria Afișează Ce Data de călătorie este ca

MissTravel are, de asemenea, numeroase videoclipuri utile care urmează două single-uri ca au capul pe o prima dată de destinație. Acest lucru este deosebit de linistitor pentru persoanele care sunt nervos despre procesul și doriți să obțineți o idee despre ceea ce o dată de călătorie ar fi ca în viața reală.

„După cum vă puteți imagina, unii oameni pot obține intimidat de ceea ce o dată de călătorie se datorează faptului că zboară mii de mile pentru a întâlni un străin pentru prima dată, dar după cum se poate vedea din serie, atâta timp cât ești în siguranță, să păstreze o minte deschisă, și sunt în jos pentru a te bucura de o excursie, posibilitățile sunt nelimitate“, a spus Hannah.

Gânduri finale

MissTravel a făcut pași mari de la lansarea sa, în picioare afară din restul cu perspectivele sale proaspete de întâlnire și unul-de-un fel de abordare a acesteia. Cu noi proiecte în lucrări, inclusiv mai mult „Dragoste la primul zbor“ episoade și disponibilitatea în mai multe țări, MissTravel va continua să adauge la datarea și experiența globetrotter. Și așteptăm cu nerăbdare să vedem asta.