Mtn matchmaking promovează în mod riguros clienții pentru a găsi pe cei care sunt pregătiți pentru dragoste și angajament

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Maureen Tara Nelson, fondatorul Long Island și Manhattan MTN Matchmaking , are o avere de experiență a aduce parteneri compatibili împreună. Ea poate observa de multe ori trăsături de caracter negative pe care alte Matchmakers le pot omite în timpul trei părți simplu proces ei minuțioasă, screening - ul. Maureen consideră cu atenție fiecare client ea include în piscina ei , datând de a păstra pe cei care manifestă un comportament de control, iar ea nu este terminat după ea ecrane daters. In schimb, ea continuă să ofere sfaturi pentru luptă simplu - indiferent dacă folosesc sau serviciile ei nu - prin intermediul blog - ul ei , datând de personalizat și social media.

La suprafață, industria farmaceutică și matchmaking pot să nu par să aibă prea multe în comun, dar Maureen Tara Nelson, Fondator al MTN Matchmaking din Long Island și Manhattan, vede similitudini între domeniile.

„Am fost un reprezentant farmaceutic, și, în acest loc de muncă, am învățat foarte mult despre controlul comportamentului și narcisism“, a spus ea. „Dacă cineva vine în biroul meu afișarea narcisism sau un comportament de control, nu am de gând să-i lase în piscina de dating. Am 2000 de cei mai buni clienti din Long Island și Manhattan, și nu una dintre ele controlează sau narcisist.“

load...

In timp ce Maureen este antrenat într-o varietate de domenii, a spus ea experiența ei în industria farmaceutică este la fel de valoroasă în cariera sa actuală ca pețitor.

„Sunt un pețitor certificate la nivel executiv de la Institutul de Matchmaking, dar eu folosesc mai mult din experienta mea farmaceutice când sunt potrivite“, a spus ea.

În ciuda a ceea ce unii ar putea apela o schimbare de cariera radicală, dragostea lui Maureen de a aduce oamenii împreună a inspirat-o să se alăture unui serviciu de matchmaking pe Long Island în urmă cu 17 ani. Ea a vrut să contribuie la crearea unor relații sănătoase, din cauza propriei sale experiențe cu un soț care a expus aceleași comportamente narcisiste și controlul pe care ea acum identifică în altele. Ea a deținut-o serviciu de matchmaking proprii pentru ultimii 12 ani.

load...

De aceea, Maureen este pasionat de ecranarea simplu, care nu ar face meciuri sanatoase, iar fostul ei cariera a ajutat-o ​​să învețe cum să rapid la fața locului aceste comportamente negative și caracteristici.

„Am știut imediat că matchmaking a fost un lucru bun pentru mine, un fel de chemarea mea“, a spus ea. „Deci, nimeni nu ar trebui să treacă prin ce am trecut prin.“

O abordare pe trei direcții la Single Intervievarea

Matchmaking vine în mod natural la Maureen, iar ea folosește o abordare în trei etape pentru a vă asigura că piscina ei întâlnire include doar cel mai bun single - toate din care au personalități pozitive și un interes în dezvoltarea de relatii pe termen lung.

Primul pas în procesul de screening MTN Matchmaking este o verificare a antecedentelor penale. Apoi vine o reuniune unu-la-unu cu Maureen.

„Înainte de a mă întâlni cu potentiali clienti, le dau teme să se gândească la cinci cele mai bune calitati lor“, a spus ea. „Atâta timp cât sunt conștiente de sine, acest pas este foarte eficient.“

load...

Urmează evaluarea Maureen clientului.

„Vreau să vă asigurați că persoana este potrivit pentru noi, că ei au o personalitate pozitivă“, a spus ea. „Ei trebuie să fie o persoană decentă, de succes, pozitiv. Acestea ar trebui să fie stabil emoțional, ceea ce înseamnă că știu ce vor. Acestea ar trebui să fie, de asemenea, financiar stabil și să fie în căutarea unei relații de angajament „.

Procesul de Maureen Tara Nelson buruieni narcisiști ​​și cei care manifestă un comportament de control.

Acești pași cu siguranță elimina unele simplu interesați de serviciul lui Maureen, dar există încă un alt obstacol pentru a sari. Pasul final este un test de personalitate, etapa în care ea piese de moduri cu cel mai mare număr de clienți potențiali.

„Există o mulțime de simplu de mers pe jos în jurul cu ziduri uriașe în sus“, a spus ea. „Nu pot accepta acea persoană deoarece el sau ea va fi foarte greu să se potrivească. Foarte puțini oameni vor dori să obțineți într-o relație angajat cu cineva care are pereți în sus.“

Dacă Maureen aproba cineva care urmează să fie inclus în piscina ei întâlnire, alți clienți pot fi siguri că persoana are o valoare inițială de calități pozitive, orientate spre relație.

Identificarea Comportamentele Can You gresiti

Odată ce clienții intră piscina datând Maureen, ea începe asocierea lor cu single-ea crede sunt compatibile. Pentru a face acest lucru, ea se potrivește cu un client cinci trebuie să-au calități cu cinci cele mai bune calități ale altuia auto-raportate.

„Pe lângă faptul că sunt compatibile în trei moduri, mă asigur că daters au potențiali parteneri lor de cinci criterii obligatorii“, a spus ea.

„Uneori, oamenii merg la o întâlnire, dar, in subconstient, vor căuta să găsească totul în neregulă cu cealaltă persoană. Fac toti responsabili, și le-au spune-mi ce au fost cele mai bune cinci calități despre cealaltă persoană. Această raportare alină comportamentul negativ.“-Maureen Tara Nelson, Fondator al MTN Matchmaking

Deși datere înțeleg că acestea sunt asociate printr-un proces de screening riguros, care nu-i oprească de la ceea ce descrie Maureen ca fiind un comportament de auto-sabotare. Prima dată cu cupluri de expert-asociat poate fi un câmp minat.

„Uneori, oamenii merg la o întâlnire, dar, subconstient, vor căuta să găsească totul în neregulă cu cealaltă persoană“, a spus ea. „Eu fac pe toți la răspundere, și le-au spune-mi ce au fost cele mai bune cinci calități despre cealaltă persoană. Această raportare alină comportamentul negativ.“

Mulți oameni cu capul în primele date cu atitudini negative, căutând cel mai rău în cealaltă persoană. În timp ce auto-sabotaj este comună printre Stampe luptă, nu toate dintre ele au o Maureen cui trebuie să raporteze.

Pentru că nu toate daters au acces la serviciile ei, ea ofera acest sfat pe reconectare un accent negativ pentru toată lumea de a utiliza.

„La o primă dată, forța te pentru a găsi cinci lucruri mari despre persoana respectivă. Acesta vă va primi departe de negative“, a spus ea.

Cultura Compania subliniază dezvoltarea comunității

Maureen a creat mai mult de 1.000 de partide - și de numărare. Poate că o parte din succesul afacerii ei este pentru că ea păstrează totul în familie.

„Sora mea sa retras de două ori, și sa întors din nou“, a spus ea, râzând. „Am nevoie de ea mă ajută cu afaceri, pentru că ea este atât de mare, la care rulează la birou.“

Maureen este de planificare pentru a extinde afacerea ei MTN matchmaking în Florida.

Ea a avut, de asemenea, nepoatele ei și munca de prietena fiului ei la firma ei. Atmosfera de familie încurajează, de asemenea, acceptarea de sfaturi simple Maureen.

„Oamenii sunt fantastic - Eu pot spune nimic la unul dintre băieții mei“, a spus ea. „Pot să le spun,«Du-te înapoi la sala de sport, am observat că nu ați fost la sala de sport într-o vreme.»“

Deși, desigur, ea este sensibilă la diferite tipuri de personalitate.

„Cu femeile, trebuie să fiu foarte atent. Eu încă le spun faptele, le-am spus doar mai ușor“, a spus ea.

În cele din urmă, lucrările sale de dragoste dure, și mulți dintre clienții ei continua sa aiba relatii care îndeplinesc. Recent, ea a fost amintit de cât de eficient stilul ei poate fi - atunci când ea a fost rugat să oficieze nunta de două single-ea a potrivite.

„Am un cuplu de tineri care a fost special pentru noi“, a spus ea. „Unul dintre părinții lor întrebat dacă aș deveni un oficiant de nunta să se căsătorească cu ei. In fiecare zi, avem un fel de poveste de succes „.

MTN Matchmaking: Extinderea Dincolo de Long Island și Manhattan

Maureen este încântată de succesul meciurilor ei, dar ea vrea să ajute cuplurile din diferite locații și medii face alegeri sanatoase despre dragoste. Cu acest scop în minte, ea este foarte activ pe social media.

„Noi facem o multime de social media pentru a ajuta oamenii. Blog-uri, YouTube, matrimoniale sfaturi gratuite - Aș vrea să pot ajuta pe toata lumea, dar nu pot. Prin intermediul social media, am ajuta pe oameni care nu au acces la serviciile noastre“, a spus ea.

MTN Matchmaking este, de asemenea, de planificare pe deschiderea unui nou locație departe de New York - Florida.

„Noi deschidem un birou în Florida, în luna octombrie. Vreau să angajeze cel mai bun-of-the-cei mai buni oameni“, a declarat Maureen. „Este destul de greu pentru că am avut întotdeauna familia înainte, dar acum ne extindem în Florida, așa că trebuie să plec în afara familiei mele.“

Pe măsură ce afacerea se extinde și Maureen continuă să câștige premii matchmaking , ea încă apreciază inima de munca ei: cupluri ajutând găsi dragostea.

„Pentru unii oameni, există o mulțime de stres în această afacere“, a spus ea. „Dar mă simt minunat când am ajuta la a face oameni de succes, și care înlocuiește totul. Ma concentrez pe pozitiv, și orice stres mă simt dispare.“