Musarat yusufali aduce terapie holistică de relaționare cu femeile din populațiile minorităților

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Versiunea scurtă: Imigranții și membrii grupurilor minoritare deseori caută Musarat YUSUFALI datorită capacității ei de a intelege oamenii care au diverse beneficiat de o copilarie. Ca un asistent social si un imigrant Licentiata ea însăși, ea înțelege provocările de a fi atașat la două culturi diferite - în special pentru femei. Ea folosește o varietate de tehnici, inclusiv Eye Movement desensibilizarea și reprocesare (EMDR) și dialectic Comportamentul Terapie (DBT), pentru a ajuta persoanele și cuplurile lucreze prin traume , care ar putea fi condus la problemele actuale cu care se confruntă ei. În timp ce majoritatea coaching - ul ei se face la biroul ei din Austin, Texas, Musarat oferă , de asemenea , cursuri online , care pot fi completate de oriunde și oricând.

Primul loc de muncă Musarat YUSUFALI a fost în domeniul IT, dar în curând a dat seama că, deși ea ar putea avea o carieră de succes în industrie, aceasta nu ar îndeplini scopul ei în viață. Ea a spus că a simțit misiunea ei a fost de a ajuta oamenii, și lucrează la un calculator toată ziua nu ar satisface această dorință.

load...

Inspirându-se din devotamentul tatălui ei la cariera ca asistent social, Musarat sa întors la școală și a câștigat în activitatea socială ei de masterat de la Columbia. După absolvire, ea a revenit la Austin, Texas, și a început să lucreze cu refugiați și imigranți. Acesta a fost în acest timp, ea a decis să schimbe vitezele.

„Am realizat că am vrut să schimbe viața familiilor și a indivizilor, prin mai mult de lucru unu-la-unu“, a spus ea.

Deci , Musarat a început să lucreze cu cupluri și persoane fizice ca un Licentiata clinic asistent social pentru a le ajuta să elibereze și pentru a muta traume înainte trecut - indiferent dacă este legată de căsătoria lor, depresie sau anxietate.

load...

Musarat a găsit un astfel de succes profund de lucru cu clienții în calitate de persoană care a început să se ramifica în alte canale pentru a ajuta oamenii din afara Austin - în special a femeilor care provin din medii culturale diferite. Ea a adăugat, de asemenea, cursuri on-line, pentru a permite femeilor să învețe și să crească în ritmul lor propriu.

Ca un imigrant musulman indian, Musarat înțelege multe dintre provocările cu clienții ei se confruntă, iar scopul ei este de a ajuta femeile muta trecut barierele lor la fericire și să conducă îndeplinit, o viata sanatoasa merge mai departe.

Expertiza ei se concentrează pe sensibilitatea culturală

Musarat aduce o conștientizare și înțelegere unică de a practica ei că ea a câștigat în timpul anilor de formare. Ea a fost născut din părinți musulmani din India în timp ce ei trăiesc în Africa. Când ea a fost de 11 ani, au emigrat în Statele Unite ale Americii.

Chiar dacă ea a avut o educație americană - în ceea ce privește educația și cultura în afara casei sale - cultura a fost diferita in interiorul casei sale. De la o vârstă fragedă, Musarat învățat să navigheze între cele două lumi și, în ciuda diferențelor dintre cele două, îmbrățișează diversitatea culturilor.

load...

Musarat YUSUFALI se întâlnește cu clienții în persoană la biroul ei din Austin, Texas.

„Cultura mea este diferită de la părinții mei, chiar dacă noi toți imigrate împreună“, a spus ea.

Musarat este aMember de 1.5 generație , persoanele care emigrează într - o țară nouă , înainte sau în timpul adolescenta timpurie. Sunt mai puțin conectate la cultura lor de naștere decât părinții lor, și - în funcție de vârsta imigrației, comunitatea în care se stabilească, gradul de educație în țara lor natală și de alți factori - le este mai usor de asimilat în cultura și societatea locală decat persoanele care imigrează ca adulți. Acest context multicultural ajută Musarat înțelegem provocările unice pe care femeile ca fata ei.

„Am trage o varietate de clienti - inclusiv familiile musulmane - pentru că sunt un musulman practica si se simt confortabil cu mine“, a spus ea.

De asemenea, ea lucrează cu mulți adulți tineri în colegiu sau absolvent de școală, care au fost marginalizate sau greșit înțelese.

Acești clienți se simt confortabil cu Musarat, deoarece ea se poate referi la multe din experiențele lor. Chiar dacă ea nu a trecut prin aceeași situație, ea a văzut lumea din punctul lor de vedere și pot oferi abilitățile și resursele de care au nevoie pentru a înțelege și de a muta trecut problemele lor.

Release Trauma și găsește pace cu EMDR

Musarat utilizează metode științifice pentru a ajuta răspunde la întrebări despre situații clienților săi și le aplică la sesiunea ei.

„Iubesc știința creierului, așa că am adus asta în munca mea, ca parte a unei abordări integratoare. Sunt un practicant holistică în care mă uit la modul în care natura ne-a intenționat să funcționeze“, a spus ea.

O modalitate prin care Musarat încorporează știința creierului , este prin Eye Movement desensibilizarea si reprogramare (EMDR) pentru a ajuta clienții procesa amintirile lor. Această terapie permite amintiri să fie integrate într - un sistem de memorie pe termen lung pentru a ameliora simptomele negative , inclusiv depresia, anxietatea, și trauma. Terapia EMDR stimulează atât laturile din stânga și din dreapta ale creierului și ajută - l face sens de evenimente, la fel ca somnul REM profund , care este esențial pentru ca organismul să funcționeze.

Mulți clienți vin la Musarat cu probleme legate de comunicare, dar atunci când ea îi ajută să sape mai adânc în problemele lor, ea își găsește o mai mare complexitate în spatele incapacității lor de a găsi cuvintele potrivite.

Terapia dialectic comportament poate ajuta oamenii să comunice cu partenerii lor mai eficient.

„S-ar putea aduce infidelitatea sau probleme legate de copii:"? Ar trebui să avem copii, sau cum putem ridica pe cele pe care le avem“, a spus ea.

Atunci când aceste probleme sunt clienții nerezolvate se simt deconectat de la alții. Cele mai calde sentimente, fuzzy, au avut-o la începutul unei relații începe să se estompeze. Când Musarat decide să utilizeze EMDR cu un cuplu, ea poate include într-o sesiune de cupluri, sau lucra cu un partener individual.

„Aceste sesiuni aduc adesea traume sau amintiri din trecutul lor, care sunt foarte dureroase pentru ei“, a spus ea. Când ea decide să utilizeze EMDR doar cu un singur partener, este menit să sporească, nu să înlocuiască, ceea ce ea lucrează cu ei ca o pereche.

În plus față de EMDR, Musarat foloseste Behavior Therapy dialectic (DBT).

„DBT este bun pentru cuplurile de mare de conflict, care sunt în mod constant declanșează reciproc prin cuvintele lor“, a spus ea. Ea îi învață abilități de bază și le cere să practice la domiciliu pe tot parcursul săptămânii. Odată ce oamenii să înțeleagă modul în care trecutul este prezent impact asupra lor, ei pot opri vina ei înșiși și unul pe altul, a spus ea.

Musarat oferă sesiuni de grup DBT pentru liceenii și adulți tineri care doresc strategii suplimentare pentru a face față stresului și de anxietate au experienta atat in scoala si viata.

Clasele online Musarat ating un public mai larg

Când Musarat a decis să părăsească industria IT, ea a condus-o pe o cale de a deveni intim implicat în viața oamenilor pentru a le ajuta să trecem peste barierele lor la fericire. Ca un asistent social licențiat și terapeut, deține sesiuni de unu-la-unu din Austin, Texas.

Dar , pentru a ajuta oameni chiar mai mult, Musarat a dezvoltat mai multe cursuri online disponibile pentru oricine, indiferent unde sunt. Una dintre ele este on - line liber Mini DBT Crash Course , care învață elementele de bază ale DBT. Ea discută despre ce este DBT, modul în care aceasta poate ajuta, și demonstrează o abilitate de la fiecare dintre cele cinci module care alcătuiesc cursul terapiei, astfel încât femeile pot pune în aplicare imediat strategiile și începe să vedeți rezultate.

Ea oferă , de asemenea , cursuri bazate pe video premium , care se ocupă cu subiecte cum ar fi mindfulness, părinte, și toleranță primejdie. Abonații pot trece prin videoclipuri în ritmul lor propriu, și să le rewatch în orice moment , pentru a se asigura că înțelege materialul și poate stăpâni conceptele.

În ceea ce privește viitorul, Musarat lansează un nou curs de patru săptămâni învățat prin intermediul webinar vii. Aceste sesiuni vor oferi familiilor instrumentele de care au nevoie pentru parteneriate eficiente. Informațiile prezentate în curs va ajuta cuplurile să lucreze împreună pentru a găsi unitatea și să ofere o bază solidă pentru o creștere de familie.

Scopul Musarat rămâne același, deși: Schimbarea viața oamenilor, unul la un moment dat, ajutându-le să se vindece de la traume din trecut și a crea perspectivele pe care doresc.

„Îmi place când văd clienții, cupluri și familii fac bine. Sunt recunoscătoare și atât de încântat că acestea fac mai bine și simt mai bine, și că terapia și munca pe care au făcut împreună cu mine, a făcut posibil acest lucru“, a spus ea.