Muzeul de artă lagună - reprezentând trecutul cultural bogat din California și prezent cu exponate care inspiră conversații și date memorabile

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Muzeul de Artă Lagunaeste o capsulă a timpului artistic, care și-a păstrat piese de artă din California și educat comunitatea în ultimul secol. Acum, sărbătorește anul centenarului, muzeul atrage mii de vizitatori, cu colecția sa de artă fenomenal și programare angajarea. Membrii personalului muzeului colaborează cu organizațiile locale pentru a face serile de joi noi și îmbunătățite de data noapte la Muzeul de Artă Laguna. În plus, la evenimente anuale, cum ar fi Arta și Festivalul Naturii, Stampe se bucură de un decor frumos pentru a consolida legăturile lor. Pe tot parcursul anului, Muzeul de Arta Laguna permite cuplurilor exploreze și experiența de artă în ritmul lor propriu, astfel încât vizitatorii pot crea un moment care este personal pentru ei. Deveniti un membru al Muzeului de Artă Laguna pentru a avea un du-te-la fața locului, pentru toate data nopți - nici o planificare necesară.

California, este pe liste trebuie să-de călătorie mulți oameni pur și simplu pentru că nu există nici un loc destul ca ea în lume. Peisajul uimitor natural a inspirat nenumărați artiști americani și antreprenori. Acest centru de creație și inovare hrănește eforturile artistice și favorizează momente memorabile pentru milioane de cupluri din toate categoriile de viață.

load...

Laguna Beach este o comunitate deosebit de frumușele în California. Nu numai că această destinație au vederi impresionante, dar are , de asemenea , o lungă istorie sărbătoritul de exprimare artistică. Pentru cuplurile iubitor de cultură, Muzeul de Arta Laguna este locul perfect pentru a aprecia arta California , într - o comunitate caldă și primitoare.

Muzeul de Artă Laguna prezintă lucrări provocatoare de artă în galerii și exponatele sale.

Peste 30.000 de vizitatori vin la Muzeul de Artă Laguna în fiecare an pentru a descoperi locuri originale și experiențe nu puteți găsi oriunde în altă parte.

load...

„Ce o resursă locală frumoasă și mare“, a scris BoboTravlr într-o revizuire a muzeului. „O mare valoare... Nu trebuie ratat.“

Un spatiu intim Dedicat showcasting californian Art

Muzeul de Artă Laguna colectează, se îngrijește de, și prezintă opere de artă care reprezintă istoria și cultura California. „Suntem una dintre cele mai vechi muzee de artă în stat“, a spus Cody Lee, director de comunicare pentru muzeu. „Noi ne trasăm originea la una dintre primele organizații aici în oraș în Laguna Beach. Multe dintre organizațiile de artă au o conexiune partajată în acest fel, dar suntem cea mai veche dintre ele.“

Muzeul de Artă Laguna oferă un loc liniștit pentru a avea o conversație cu cineva.

Muzeul are aproximativ 3.500 de obiecte din colecția sa permanentă. Unele vin de la sfârșitul secolului al 19-lea, iar unele sunt piese contemporane de la artiști locali. Muzeul expune opere de artă variate pentru a oferi vizitatorilor un simt pentru diversitatea californienii.

load...

În ultimii 100 de ani, muzeul a găzduit expoziții, evenimente și programe educaționale periodice pentru a se angaja comunitatea și conectează oameni pasionați de artă. De joi până marți, Muzeul de Arta Laguna servește o varietate de vizitatori.

Cu exponatele sale uimitoare și evenimente, este ușor pentru a vedea de ce localnici vizitează frecvent.

„Primim vizitatori și vizitatori internaționali din afara orașului, dar aș spune că muzeul are o mulțime de vizitatori care sunt locale la Laguna Beach“, a spus Cody. „Suntem un fel de centrul tuturor artelor și activitățile de cultură se întâmplă în oraș, deci cred că localnicii vin aici de multe ori.“

Diverse Expoziții Evidențiați Flavours culturale ale statului

Expoziții rotitoare evidenția vastă colecție de artă din California muzeului. „Uneori, expozitiile sunt istorice, și, uneori, ele sunt contemporane“, a spus Cody. „Scopul nostru este de a avea un amestec de ambele.“ Expozițiile au loc pe tot parcursul anului, astfel încât californienii locale pot găsi întotdeauna un loc interesant pentru a lua o dată.

Dan McCleary, un artist californian bine-cunoscut, trezește imaginația cu picturi și desenele sale pline de culoare.

Expoziția actuală a muzeului, Dan McCleary: Printuri din Oaxaca, va rula până la sfârșitul lunii februarie. Aceasta se concentrează pe imprimatele artist californian făcut în timp ce lucrează cu imprimanta maestru mexican Fernando Sandoval.

Această expoziție face parte dintr-o „explorare de anvergură și ambițios de artă latino-americane și latino în dialog cu Los Angeles.“ Mergând la o expoziție pinteni o conversație în profunzime a modului în care alte culturi influențează alte orașe americane.

Expoziții da cuplurilor o șansă de a petrece timp împreună și au o conversație profundă. Este o modalitate foarte bună de a afla mai multe despre partenerul tau și de a explora opiniile și preferințele artistice.

Programe și evenimente antrenante Oferta Ceva pentru toată lumea

Programele Laguna al Muzeului de Artă sunt legate tematic arta pe ecran. Muzeul păstrează un program extins de evenimente pentru a angaja comunitatea în mod regulat. Muzeul rămâne deschis până târziu în fiecare joi pentru a găzdui evenimente publice. În acest fel, personalul muzeului este de a ajuta pentru a face joi seara o mare nouă dată de noapte pentru rezidenți și vizitatori.

„In fiecare joi seara, avem un program special“, a spus Cody. „Prima zi de joi a fiecărei luni este Walk Art. Este ceva ce se întâmplă peste tot Laguna Beach.“

În timpul acestui eveniment special, galerii și organizații participante stau deschise târziu și oferă gratuit și tratează la preț redus pentru vizitatorii de pe oraș.

„O mulțime de oameni sunt afară și despre și de a vedea ce e nou - este o atmosfera foarte rece în jurul valorii de oraș“, a spus Cody.

Muzeul de Artă Laguna organizează evenimente speciale în zilele de joi pe tot parcursul lunii, de asemenea. A doua zi de joi a fiecărei luni se concentrează pe intersecția de artă și muzică. Muzeul are un parteneriat cu Laguna Beach live, o organizatie non-profit de interpreți muzicale. Artiști live cântă și reda muzica clasica, melodii de jazz, și alte bătăi de batere din picior la galeriile muzeului. Aceste performanțe de mare calibru creează o atmosferă elegantă să se bucure împreună cu iubita ta.

Fiecare a treia joi, Muzeul de Arta Laguna sărbătorește cinema arătând un film care are legătură cu exponatele sale. De exemplu, la 19 aprilie, muzeul va prezenta un documentar despre povestea fondarea muzeului. În a patra și a cincea zi de joi a fiecărei luni, o parte lector sau un artist experiențe și perspective într-un program educațional lor. Există un sentiment real al unității artistice la aceste evenimente, și centre de fiecare eveniment în jurul comunității la art mare și California.

Desigur, nu trebuie să vină de la o zi de joi pentru a avea o mare de timp la muzeu. În urmă cu aproximativ cinci ani, Muzeul de Arta Laguna a lansat Arta popular si programul Natura, care are loc in fiecare luna noiembrie. Muzeul însărcinează un artist pentru a crea instalații în aer liber specifice locului care vorbesc frumos peisaj din California.

Programul de Arta si Natura combină măiestria locală cu frumusețea naturală din California.

„Noi chiar încercăm să sărbătorim ceea ce Laguna Beach a fost fondat pe și este totul despre - modul în care peisajul natural și mediul artistic coincid“, a spus Cody. „Instalarea în aer liber este ceva care se află în afara zidurilor muzeului și pentru toată lumea să vadă.“

Puteți verifica aceste evenimente și multe altele pe calendarul Muzeul de Arta lui Laguna. Indiferent dacă apar într - o seară joi sau o sâmbătă după - amiază, sunteți obligat să aibă un timp minunat într - un cadru de gândit.

Alăturați-vă Muzeul și Sarbatoreste 100 de ani de Sprijinirea Artelor

Pentru secolul trecut, Muzeul de Artă Laguna a fost o locație centrală pentru măiestria locală și talentul. Evenimentele sale regulate evidențieze ceea ce este nou in arta lume din California si sa dea iubitorilor de artă o șansă de a veni împreună.

Vizitarea muzeului este o activitate fantastica pentru oamenii care merg pe data. „Arta este unul dintre acele lucruri, unde puteti experimenta rapid sau petrece timpul și au un dialog real“, a spus Cody. „Este un lucru mare muzeu poate oferi oamenilor o dată - pe care le pot avea experiență, indiferent care se potrivește stilul lor propriu.“

Devenind membru al Muzeului de Artă Laguna, puteți sprijini una dintre cele mai vechi muzee din California și au oportunități de noapte dată încorporate.