Muzeul de artă portland: cea mai mare instituție de artă publică din Maine a adus oamenii mai aproape de la 1882

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Inspirând conversație, comunitate, și apreciere culturale, Muzeul de Arta Portland (PMA) este o superbă dată locale forumuri. Începând cu 1882, muzeul a oferit vizitatorilor, tineri și bătrâni, un fundal romantic să vină împreună și să aprecieze arta. Rezidenti Maine tur de multe ori aceste sali tofinda răgaz liniștită din agitația de zi cu zi si agitatia. Muzeul de Arta Portland atrage peste 140.000 de vizitatori yearin un spațiu dedicat sharedinterests și admirație. Evenimente captivante ale instituției și zilele reduse sunt perfecte pentru datere care caută un mod ieftin de a se distra cu cineva special. În timpul vizitei dumneavoastră, vă puteți conecta cu data și începe o conversație profundă în centrul cultural al Portland, Maine.

În anii '70, nu au fost destul de atât de multe opțiuni pentru single care doresc să socializeze. Datingwas Internet încă zeci de ani distanță, astfel încât întâlnirile dintre oameni sa întâmplat modul de modă veche - în persoană.

O singură femeie, de exemplu, ar deveni activ într - o cauză ea a simțit cu pasiune despre și se amestecă la evenimente cu burlaci eligibili care au împărtășit interesele ei. O astfel de întâlnire a avut loc în urmă cu peste trei decenii , la Muzeul de Arta Portland în Maine între un voluntar muzeu și un membru al consiliului la o licitație. Cei doi simtit cu pasiune despre artă și a venit împreună peste interesele lor comune.

load...

Relația lor cu muzeul a crescut (în cele din urmă a devenit ea a fost președintele consiliului după ce a părăsit bord), așa cum a făcut relația lor romantică. Ei s-au căsătorit în același an de construcție Payson PMA deschis și au rămas angajat, unul de altul și de muzeu, pentru mai mult de 35 de ani.

Începând cu 1882, PMA a ademenit vizitatorii cu mii de startere conversație.

Un muzeu poate parea un loc serios și studios, dar are, ocazional, pentru a iniția o conexiune de durată între două people.The Portland Muzeul de Arta este un loc romantic pentru a lua o dată și să învețe despre un opiniile altuia și trăsăturile de personalitate prin discutarea opera de arta.

load...

Mai multe than18,000 obiecte din colecția de artă a lui PMA (datând din secolul al 18-lea până în prezent) oferă vizitatorilor cu o multime de aperitive conversații provocatoare. De la privat la viewings activități de grup, există ceva pentru toată lumea să se bucure de aici. Muzeul de Arta Portland, fondată în 1882, deține distincția de a fi cea mai mare și cea mai veche instituție de artă publică Maine. Spațiul cultivă o evadare reflexiv peste 140.000 de vizitatori pe an.

În prezent, personalul este redesenarea structura muzeului pentru a aduce o nouă perspectivă pentru colecția de artă. Noul aspect al muzeului, numit Muzeul dvs. Reimagined, este setat pentru a fi prezentat la începutul lunii februarie 2017, tocmai la timp pentru Ziua Îndrăgostiților! „Pentru celebrarea pe a treia, vom avea camioane alimentare, standuri de cacao fierbinte, și allevening de divertisment“, a declarat Graeme Kennedy, Director de Marketing și Relații Publice pentru PMA. „Vrem ca oamenii să redescopere de ce le place muzeul.“

load...

Atunci când se planifică o dată, cuplurile din Maine poate checkout calendarul PMA de a găsi idei captivante și frumusele pentru un preț scăzut. Din momentul în care intrați themuseum, sunteți într - o experiență unică, a făcut tot mai semnificativ atunci când îl partajați cu cineva special.

„În primul rând, misiunea noastră este de a împărtăși puterea transformatoare a artei“, ne-a spus Graeme. „O parte din care incurajeaza oamenii sa se indragosteasca cu arta.“

Frumoasa Arhitectura Case private și momente romantice

Muzeul de Arta Portland este AAmplasați pentru dialog, pentru reverie, și admirație - care este de a spune, este un loc ideal pentru a cunoaște pe cineva. Nu trebuie sa stii nimic despre arta de a se bucura de experiența (deși daters pregătite s-ar putea găsi la îndemână să vină cu câteva informații interesante în buzunar). Muzeul poduri distanța dintre oameni prin minune și înțelegere reciprocă.

„Este un loc pentru conexiune“, a declarat Graeme. „Arta descompune barierele dintre oameni și creează un punct de intrare ușor de subiecte importante. Puteți afla mai multe despre tine - și altcineva - de privirea de la arta „.

„Cum vedeți artworkspeaks la cine sunteți în acel moment“, a declarat Graeme. „În acest fel, uita la arta este o reflectare a tine.“

În liniștea intimă a unui muzeu, conversationflows cu ușurință între indivizi atent. Frumusetea cladirii in sine, cu colțuri ascunse și atmosferă liniștită, favorizează momente romantice între doi oameni la fel de mult ca opera de arta nu.

„Arta pinteni discuție, interese comune, și comingtogether asupra omenirii noastre comune“, a comentat Graeme. „Doar prin discutarea arta, puteți afla despre convingerile cuiva, puncte de vedere, și simțul umorului. Există tot felul de lucruri pe care le pot culege de la modul în care interacționează cu opera de artă.“

După ce ați rătăcit galeriile la inima ta de conținut, puteți sta în cafeneaua muzeului și vorbesc peste ceea ce experiencedover cafea sau o mușcătură de a mânca, care se încheie data pe o notă dulce.

Multe activități Angajarea ofere o șansă de a impresiona dvs.

Pentru cupluri si single, Muzeul Portland din calendarul evenimentelor lui Art ofera o multime de idei data. Discuțiile, excursii și filme PMA oferă vizitatorilor un ghid experiencefor care doresc să -și lărgească orizonturile. Programele de film sunt deosebit de excellentvenues pentru o dată cu vin și bere availablewhile te uiti la un film străin sau independentă.

Stampe poate programa, de asemenea, o programare la camera de studiu Osher Arta pentru o experiență mai intimă cu o altă semnificativă. Puteți alege anumite lucrări de artă afară on-line, iar muzeul vă și data la spațiul exclusiv, va aduce pentru a reflecta asupra acestor lucrări. Desi este nevoie de două săptămâni rezervări în avans, este gratuit pentru public și poate oferi o dată cu adevărat specială.

„Noi credem în puterea artei de a aduce oamenii împreună“, ne-a spus Graeme. „Arta are capacitatea de a comfortablytranscend linii sociale prin acoperirea totul, de la tariful de inima usoara la subiectele cu adevărat serioase.“

Muzeul de Arta Portland nu este mulțumit doar cu oameni vizualiza pasiv opere de artă. Ei doresc să se implice și creativ prin crearea propriei opere de artă. Muzeului ateliere participative provocare vizitatorii să exploreze ceea ce imaginația lor și talentele artistice pot crea de la un prompt de cum ar fi: rândul său , un șervețel pătat de cafea în art.The staffthen afișează aceste creații cu mândrie.

Ateliere de PMA a oferi cuplurilor o activitate de distracție și să se bucure împreună cu inima usoara.

„Expozitiile noastre a crea conversații despre tot felul de probleme“, a spus el, „așa că, dacă sunteți în căutarea pentru început de conversație, nu e, probabil, nici un loc mai bun pentru a merge decât un muzeu. Este o modalitate ușoară de a sparge gheața.“

Dacă sunteți în căutarea pentru o opțiune low-costdating, Muzeul de Arta Portland are o afacere mare pentru tine. Vineri gratuite ofera vizitatorilor o reducere specială 16 - 20 fiecare - ai ghicit - vineri. Pe aceste seri este liber să pop în muzeu și petrece câteva ore bucurându-se de opera de arta cu cineva de partea ta.

Peste 8000 de membri formează o comunitate bazată pe dragoste de artă

Muzeul de Arta Portland găzduiește speciale pentru membri numai evenimentele de la raliu iubitorii de artă tineri ( cu vârste de la 21 la 45) , împreună. Pentru o taxă anuală, iubitorii de artă se pot alătura contemporanilor și a obține beneficii exclusive membre, cum ar fi participarea seasonalparties PMA a găzduit tot anul round.These fatidică sociale sunt cu siguranta un loc adecvat pentru a aduce o dată sau de a face o conexiune dragoste cu cineva nou. De primăvară Bashis programate pentru 16 februarie 2017, imediat după Ziua Îndrăgostiților, deci este o oportunitate fantastica de a se amesteca si se conecteaza cu Movers locale și vibratoare.

Stampe pot vizita PMA să se bucure de discuție deschisă cu oamenii frumusele.

Potrivit lui Graeme, o mulțime de simplu se alăture contemporanilor și vin membrilor PMA eventsbecause ei caută să se întâlnească oameni noi. „Puteți găsi cu ușurință pe cineva care iubește arta și este angajată în mod activ în comunitate“, a spus el.

Fie că sunteți în căutarea de a întâlni oameni noi sau împărtășiți într-o experiență singulară cu un iubit-o, PMA aduce oamenii împreună pe teren comun. Mai mult de 8.000 de membri PMA folosesc pasiunea lor comună ca un punct-off pentru sărituri bondingwith artsypeople.

Personalul muzeului respinge ideea că arta este îngâmfat și iubitorii de artă sunt elitist. „Arta are legături cu toată viața“, a declarat Graeme. „Nu trebuie să știe foarte multe despre arta de a lovethe muzeu. Poti iubi orice pentru orice motiv pentru care doriți, și asta e motivul corect.“

Muzeul dvs. Reimagined: ArtworkInspires PMA lui Conexiune

Muzeul de Arta Portland cuprinde trezirii culturale și incită la discuții importante despre mii de opere de artă. La vizita dumneavoastră, veți găsi o comunitate primitoare de iubitori de artă pline de apreciere și introspecție. Dacă doriți să creați un cherishedmemory cu data, vin la muzeu pentru un tur sau un event.You special nu ar fi prima persoană pentru a găsi o dragoste pe tot parcursul vieții printre opere de artă.

Prin conectarea oamenilor prin pasiuni comune și împărtășite omenirii, un muzeu poate inspira legături profunde între daters. „Este un spațiu destul de romantic“, a declarat Graeme. „Muzeul de Arta Portland este cu siguranta un loc pentru a cădea în dragoste sau de a cunoaste pe cineva mai bine de havingconversation.“ Din 1882, PMA a găzduit multe experiențe revelatoare pentru visitorsof toate sistemele varstele, fundaluri, și credință.

„Fie că sunteți în căutarea doar pentru un timp de distracție sau o relație mai serioasă și de durată, nu există, probabil, nici o modalitate mai bună de a cunoaște pe cineva rapid decât să vorbim despre arta“, a spus el, „pentru că arta vorbește într-adevăr de sufletul lor.“