Muzeul de artă wadsworth atheneum oferă un loc liniștit și stimulant pentru cuplurile din Hartford, Connecticut

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Când Ateneului Muzeul de Arta Wadsworth a deschis porțile pentru public în 1844, a avut mai puțin de 100 de picturi și sculpturi de pe ecran. Astăzi, ea are peste 50.000 de opere de artă care acopera mai mult de 5.000 de ani. Vasta colecție permanentă include picturi europene și americane, sculptură și artă decorativă, artă contemporană, costume și textile, și multe altele. Dacă sunteți un rezident din Hartford, Connecticut - sau dacă ați venit în timpul orelor de fericit de zi cu zi a muzeului 16 - 17 - puteți vedea aceste ecrane frumoase si interesante gratuit. Petrece o după - amiază la Wadsworth Ateneu este o activitate dată la prețuri accesibile și mai stimulatoare pentru cuplurile care se bucură de învățare despre artă, istorie și cultură. Indiferent dacă luați un tur cu ghid sau vizitați o expoziție specială, sunteți obligat să găsească ceva pentru a vorbi despre cu alte dvs. Semnificative în timpul vizitei dumneavoastră.

Un proeminent patron arta americana pe nume Daniel Wadsworth a fondat Ateneu Muzeul de Arta Wadsworth în 1842. El a construit pe locul casei familiei sale în inima Hartford, Connecticut. Deși Daniel inițial destinat să creeze o simplă galerie de artă plastică, el în curând a decis să-l extindă într-o Atheneum publică, ceea ce înseamnă o instituție culturală cu o bibliotecă și opere de artă pe ecran.

load...

Wadsworth Atheneum Muzeul de Arta este un centru cultural în Hartford, Connecticut.

Wadsworth Atheneum a fost deschisă în 1844, și a fost o resursă valoroasă pentru vizitatori din întreaga lume de atunci. Acum, oricine poate opri de muzeul de arta de a se angaja mintea și simțurile lor, într-un cadru stimulativ.

Dacă sunteți în căutarea pentru un loc liniștit pentru a lua o dată Wadsworth Atheneum, ar fi o alegere excelentă. Ai putea petrece ore aici uita la exponate, de învățare despre istoria, și vorbind despre modul în care arta te face să te simți.

load...

Astăzi Wadsworth Atheneum, este cel mai mare muzeu de artă publică din Connecticut. Colecția sa permanentă cuprinde peste 50.000 de obiecte de lucrări, ceea ce reprezintă unele dintre cele mai importante momente ale istoriei cultural. Galeriile au picturi, sculpturi, arte decorative, mobilier, textile datând de sute - și, uneori, mii - de ani.

„Daca va place arta, nu va dori să pierdeți Ateneu Muzeul de Arta Wadsworth,“ a scris Ramona34 într-un comentariu TripAdvisor. „Este un loc minunat pentru a petrece o după-amiază.“

Colecția de 50.000 de lucrări Span 5.000 de ani

Wadsworth Atheneum Muzeul de Arta întâmpină vizitatorii de toate tipurile, inclusiv studenți, cercetători, turiști și iubitori de artă locale. Oamenii vin din întreaga lume pentru a vedea această colecție vastă, dar localnicii sunt la fel de încântați să meargă galeriile.

Nu se va rupe banca de a lua o dată la acest muzeu, mai ales dacă aveți de gând înainte. Wadsworth Atheneum oferă acces gratuit în timpul unor evenimente speciale, cum ar fi a doua sâmbătă și comunitare Zilele. În plus, locuitorii Hartford pot primi gratuit de admitere muzeu atunci când semnează pentru un bun venit Card Wadsworth, care este de asemenea gratuit. Thisprogramencourages localnici pentru a face o excursie la muzeu și să devină o parte a comunității de artă Hartford.

load...

Vizitatorii pot obține, de asemenea, în gratuit în timpul muzeului fericit ora 4-5 pm miercuri până duminică. Evenimentul a doua sâmbătă, de obicei durează de la ora 10 la 13, oferă acces gratuit, precum și activități de familie.

Muzeul de artă oferă acces gratuit la rezidenți Hartford, veterani, și persoane sub 18 ani.

Conversație vine cu ușurință atunci când ești înconjurat de opere de artă interesante, iar Wadsworth Ateneul are peste 50.000 de început de conversație în colecția sa permanentă. Colecția se întinde peste 5000 de ani, care datează din antichitate greacă și romană, și oferă o privire istorică la modul în care arta sa schimbat de-a lungul secolelor.

Exponatele muzeului prezenta bogata diversitate de stiluri artistice a lungul istoriei artei. Colecția include totul, de la de renume mondial baroce și picturi suprarealiste la arta modernă și contemporană. Fie că sunteți interesat de picturi impresioniste sau mobilier colonial, puteți găsi o serie de display-uri notabile pentru a pique interesele.

O echipă dinamică de experți educe vizitatorii cu privire la importanța colecției muzeului în excursii de zi cu zi drop-in (gratuit) cu admitere. Puteți utiliza, de asemenea, smartphone-ul pentru a lua un tur audio (sau împrumuta un iPod de la biroul de informații). Toți cei care lucrează la Wadsworth Ateneu - de la curatori echipajului facilități - contribuie la modelarea experiența muzeului pentru vizitatori.

Programare și Expoziții cu multiple fațete Can Delight daters

Wadsworth Atheneum organizează în mod regulat expoziții speciale, aducând arta de clasă mondială dincolo de colecțiile proprii la Hartford. Programul expoziții speciale este mereu în schimbare, astfel încât cuplurile se pot găsi întotdeauna ceva nou pentru a vedea și de a face. Participarea la o expoziție ar face o activitate dată fantastic pentru că puteți experimenta ceva nou cu interesul manifestat dragoste si au o multime de lucruri pentru a vorbi despre întreaga data.

Puteți face un tur special sau vizita o expoziție temporară la Wadsworth Ateneu pentru a lua nopți data la un alt nivel.

În vara anului 2018 Wadsworth Atheneum, va prezenta o expoziție numită „Frederic Church:. Pelerinajul unui pictor“ Dacă vă place picturi peisaj de vis și de a călători în străinătate, acest ecran va fi chiar dumneavoastră alee. Iubitorii de istorie se vor bucura, de asemenea, de învățare despre viața și călătoriile renumitului pictor Hudson River School Frederic Church.

Începând cu 20 octombrie 2018, „monștrii și mituri“ Expoziția va cuprinde lucrări ale unor artiști suprarealiști din anii 1930 și 1940. Expoziția va cuprinde lucrări de bine știu suprarealisti Salvador DalГ, Joan MirГі, și Max Ernst, precum și artiști mai puțin cunoscute AndrГ © Masson, Wolfgang Paalen și Wifredo Lam active, în timpul secolului al 20-lea. Expoziția va afișa imagini puternice vizual și oferă un context istoric pentru a ajuta vizitatorii să înțeleagă undercurrents politice de conducere mișcarea suprarealistă într-o perioadă de incertitudine profundă și conflict.

Pentru a folosi cuvintele site-ului, „Monștrii și mituri au devenit unele dintre subiectele cele mai preferate suprarealiștii, ori de câte ori au luat recurs pe teme mitologice pentru a descrie ororile războiului și captura premoniții întunecate.“

În 1931 Wadsworth Atheneum, a devenit primul muzeu din SUA pentru a organiza un spectacol suprarealistă, astfel încât această expoziție vorbește la rădăcinile muzeului, de asemenea. În același an, muzeul a avut onoarea de a fi primul din lume pentru a dobândi o pictură a lui Salvador DalГ. „La Solitudine“ încă se află în Wadsworth Ateneului alături de alte două tablouri DalГ.

Wadsworth Creează Ateneu un dialog cu iubitorii de arta

Fondat în 1840, Muzeul de Arta Wadsworth Atheneum este cel mai vechi muzeu de artă care funcționează continuu publice în SUA. Acest institutionmakes culturale opere de artă notabile disponibile publicului larg și oferă un spațiu atent în cazul în care vizitatorii pot afla ceva nou. De-a lungul săptămânii, muzeul aduce oamenii împreună printr-o experiență educațională și culturală comună, deci este un loc minunat pentru a lua o dată.

De-a lungul ultimului secol, se poate imagina că galerii și expoziții Wadswourth Ateneul Roman, au determinat nenumărate cupluri să se angajeze într-un dialog rațional despre artă, dragoste, și de viață.

„Wadswourth este mult mai mult decât un muzeu de«arta»,“, a declarat TravelFreak53 într-un comentariu de cinci stele. „Acesta oferă o mare cinema, concerte de duminică în atrium, opțiuni de luat masa și de cumpărături bune, și programe minunate pentru copii și adulți. Ce mai putem cere? Vom vizita din nou și din nou, și nu obosesc de ceea ce este oferit. Cât de norocoși suntem să avem această bijuterie în orașul nostru de capital!“