Muzeul Brooklyn: unul dintre cele mai vechi și mai mari muzee din U... oferă o noapte de mare calibru

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: În inima New York City, Muzeul Brooklyn servește ca un du - te la destinație pentru oameni frumusele în căutarea unui mod de gândit să -și petreacă o după - amiază. Muzeul este nou York'sthird cel mai mare muzeu (în ceea ce privește mărimea fizică) , astfel încât există o mulțime de a explora. Dacă doriți să impresioneze într - adevăr data și de a lua o conversație care curge, Muzeul Brooklyn este o distracție și loc de îmbinare pentru a vedea arta, participa la evenimente speciale, și chiar luați masa la capodopera lor culinară, restaurantul Norma. Infasurat în atmosfera liniștită și intimă a Muzeului Brooklyn, doi oameni pot privi, de mirare, și conectați în mod semnificativ la un preț accesibil.

La cinci ani după ce s-au întâlnit pe un site de dating, Sarit și Michael erau gata sa se casatoreasca. Ei au fost atât nativi New York-ezi și dorește o settingto distinctă, romantic spune „Eu fac.“

În 2015, Sarit și Michael a avut loc ceremonia de nuntă și de recepție la Muzeul Brooklyn.

load...

„Nunta noastră a avut loc la Muzeul Brooklyn, care a fost atât de specială și unică,“ Sarit a explicat într - un post pe blog. „A fost excepțională expansiv Beaux Arts Curtea care ne -a atras cu adevărat în, și care a servit ca un fundal dramatic pentru recepția nunta noastră.“

Din propunerea sa de peste o pereche de adidași Iordania pentru a decisionto lor angaja un magician pentru recepție, uniunea Sarit și Michael este nimic dacă nu este unic, astfel încât Muzeul Brooklyn a oferit atmosfera perfecta de creație pentru ei. Opere de artă înconjurat care îți taie respirația pereche în timpul juramintele lor, care Sarit spus a fost cel mai memorabil parte a zilei.

load...

De la 1823, Muzeul Brooklyn a primit vizitatori în ofinspiration de căutare și conexiune. Muzeul deține aproximativ 1,5 milioane de lucrări - de la capodopere egiptene la lucrări de artă contemporană - număr atât de anendless de startere conversație poate fi găsit în jurul valorii de fiecare colț.

După ce ați avut umple de 560000-picior pătrat clădire Beaux Arts, vă puteți îndrepta spre acclaimedrestaurant muzeului: Norma la Muzeul Brooklyn. Această nouă instalare este un tratament senzațional pentru ochi, precum și papilele gustative - și este o intimatewayto se încheie orice dată.

De-a lungul secolului trecut, Muzeul Brooklyn a trecut prin mai multe remodelări să continuu craftan de neuitat experiencealong fiecare coridor. Romanticii ca Sarit și Michaelhave bazat fericit pe mediul iconic theBrooklyn Muzeul de a inspira momente manymemorable din New York City.

„De la început, ne-am dorit să ne asigurăm nunta noastră a fost distractiv, frumos, și, spre deosebire de orice altceva oricare dintre noi ar fi fost vreodată“, a spus Sarit. Muzeul Brooklyn a fost o prima alegere naturala.

load...

Pay-Ce-You-Wish taxele de admitere pentru distracție Low-cost

Muzeul Brooklyn oferă oamenilor o diversiune la prețuri accesibile de cinci zile pe săptămână, de miercuri până duminică. Intrarea este întotdeauna gratuit pentru vizitatori în vârstă de 19 ani sau mai tineri, și în fiecare joi, 6 - 10 PM este gratuit pentru toată lumea. În alte zile, a sugerat contribuții variază de la 10 $ pentru studenți la 16 $ pentru adulti. Vizitatorii canpay orice doresc, cu toate acestea, iar taxa de admitere include accesul la colecția Muzeului Brooklyn permanent, galerii speciale de expoziții, tururi cu ghid, și alte programe.

Pasionatii de arta pot uita, de asemenea, să cumpere bilete pentru anumite expoziții, filme și spectacole toplan o noapte dată specială.

Dacă doriți să salvați bani pe călătoria dvs. Muzeu, trebuie doar să aibă timing.On bune prima sâmbătă a fiecărei luni, Muzeul Brooklyn aruncă fericit porțile deschise pentru public gratuit, atrăgând o mulțime plin de viață muzeu goers. Accesibil și la prețuri accesibile, muzeul aduce cultura oricui suficient de curios să se aventureze și să exploreze ilustrația cu cineva special.

Muzeul Brooklyn este o atractie proeminenta si longstandingarts în New York.

Planurile de membru oferă frecvente tate dintre muzee adaugă beneficii astfel de tururi conduse de curator ca invitații la. Puteți obține chiar și un plan dublu de membru pentru tine și alte dvs. Semnificative.

În timpul programului muzeului de funcționare, oaspeții sunt liberi să rătăcească la timpul lor liber sau de a programa un tur cu ghid, în funcție de preferințele lor. Cu toate acestea tu și data doresc să modeleze experiența dumneavoastră, sunteți sigur de a găsi mult pentru a vorbi despre în sălile Muzeului Brooklyn.

Arta Special & Film Expoziții Challenge vizitatori & InviteDiscussion

Muzeul Brooklyn aduce frecvent jochei indisk, instructori de dans, artiști renumiți, și lectori în cunoștință de a se angaja cu publicul. La evenimente speciale, marcate pe calendarul muzeului , single și cupluri sunt binevenite towatch filme independente, vizualizați o expoziție de artă provocatoare, sau pentru a obține creativ cu un hands-on proiect de artă.

Cursuri de salsa lunare invita daters Brooklyn pentru a obține active în comunitatea înfloritoare a muzeului.

O dată pe lună, pe un muzeu Sunt puse clasa salsa liber pentru a obține oameni care se deplasează cu un partener într-o atmosferă prietenoasă. Aceste lecții instructive pot fi o modalitate foarte bună de a cunoaște pe cineva mai bine în timp ce învață ceva nou. De fapt, multe dintre museum'sperformances, ateliere și excursii oferă daters o oportunitate low-cost pentru a se bucura de o activitate cu cineva special.

Themuseum , de asemenea , servește ca gazda anual Brooklyn Artisti Ball, care au participat mai multe celebrități , cum ar fi Liv Tyler și Sarah Jessica Parker. Biletele pentru evenimentul 2016 de primăvară vândut luni în advanceas oameni s - au înghesuit să se bucure de o noapte de cocktail - uri, cina, și dans. Potrivit pagina evenimentului mingii , „Acest eveniment a devenit una dintre modalitățile cele mai captivante și unice pentru a sărbători artiști din Brooklyn și să sprijine programele noastre de multe!“

Restaurantul Norma & Bar oferă băuturi, gustări și dulciuri

Dupa ce a petrecut ore de mers pe jos printr - un muzeu, Stampe poate aștepta cu nerăbdare un loc unde să se așeze și să se relaxeze pentru o vreme. Vizitatori foame la Muzeul Brooklyn sunt în noroc , deoarece în interior este un restaurant , spre deosebire de oricare alta. Restaurantul Norma este deschis de joi până duminică , pentru a tenta dinerswith capodopere culinare. Dintr - o farfurie de brânzeturi artizanale și fructe de sezon și legume la un mousse de ciocolată neagră decadent cu frișcă ghimpat-ghimbir, restaurantul oferă multe indulgențe - și o mulțime de băuturi de specialitate a făcut-casă pentru a merge împreună cu masa.

„Norma este special conceput pentru a fi o parte a muzeului“ , a explicat Chef Saul Bolton într - un interviu cu SIDESWIPE Media. „Imaginați - vă dacă [muzeul] a avut un restaurant mare care se potrivea cu arta si care se potrivea cu clădirea magnifică.“

Meniu divers restaurantului are menirea de a reflecta o diversitate de culturi și arome cu maiestrie aldine în fiecare mușcătură.

De la deschiderea în 2016, norma de la Brooklyn Museum a uimit patronii cu o atmosferă unică și produse alimentare delicioase.

Stampe poate retrage la bar pentru a vorbi sau de a sta la o masă pentru doi la restaurant în stil casual, al muzeului. Norma promite o experiență de calitate pentru a captiva patronii. Omagierea locația lor, picturi și lăzi de muzeu decora spatiul, iar terasa în aer liber a restaurantului are vedere spre grădina de sculptură a muzeului, precum și Grădina Botanică Brooklyn. De la aperitiv la desert, toate visitorsenjoy bucătăria unică într-un cadru vibrant la norma.

„În mod cert doresc să facă parte din renasterea Brooklyn ce se întâmplă“, a spus renumitul Chef. „Apreciez doar diversitatea incredibilă și culoarea și stilul de Brooklyn. Știi, Brooklyn este America.“

De la 1823, Muzeul Brooklyn a incantat oaspeții lor

Countlesscouples, cum ar fi Sarit și Michael, au găsit Muzeul Brooklyn pentru a fi un loc ideal pentru dragoste. Fie că este vorba despre o prima data sau ziua nuntii tale, acest spațiu pune bazele pentru interacțiuni semnificative între oameni fermecați de splendoarea împrejurimilor lor.

Deschis publicului de aproape un secol, evokeswonder muzeu, intrigi, emoție, și contemplare colecții de artă withtheirremarkable și evenimente în folosul comunității. Muzeul Brooklyn face arta mai accesibile throughtheir la prețuri mici de admitere, excursii, expoziții și alte activități sociale. Într-un oraș scump cum ar fi New York, un mod economic de a petrece o seară este un dar rar, iar muzeul oferă o experiență bogată în calitate, dar nu și în preț.

Dacă te duci la acest favorit Brooklyn cu cineva, vă puteți conecta la un nivel mai profund vorbind despre modul în care opera de arta te face sa crezi si sa se simta. În plus, restaurantul Norma oferă un loc perfect pentru imagine daters pentru a continua conversația lor peste băuturi sau cina. Atthe Muzeul Brooklyn, multe obiective turistice uimitoare, programe de angajarea, și experiențe vicleni maternală legături de durată între oameni de toate vârstele și fundaluri.