Muzeul Cleveland al colecției secvențiale de artă de exponate și programare face ca orice dată să fie mai luminantă

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Considerat unul dintre muzeele cele mai cuprinzătoare din lume, Muzeul de Arta din Cleveland are ceva pentru toată lumea - mai ales cei care doresc să impresioneze o dată. Începeți prin rătăcind prin galerii, discută gama largă de artă pe ecran, și să continue conversația peste un cocktail ambarcațiune la Proveniența, restaurant rafinat al muzeului. Cu programe, tururi cu ghid și mai mult, este sigur de a fi o după - amiază că vă va lăsa doresc mai mult. Și cea mai bună parte este că vă puteți întoarce pentru o dată oricând doriți , deoarece admitere este gratuit.

În întâlnire, se spune, „Ai ceea ce plătiți pentru,“ nu deține întotdeauna adevărat. Sigur, când mă gândesc la câteva zile memorabile am avut recent, există adesea un element de a fi wined și cinat. Un om am datat iubit să mănânce la restaurante scumpe, comanda vin delicios, și partaja deserturi fantezie în timp ce am vorbit despre orice, de la afaceri pentru a filma pentru a călători.

load...

Dar, la fel de mult ca imi place datele cina minunate și vin, ei nu mă impresionează.

Recent, o dată și am vizitat un muzeu de artă din orașul în care ne-am întâlnit. Așa cum ne-am învârtit, admirând lucrările pictorilor locali și sculptori, am reaprins pasiunea pentru artă - și conversația a curs de acolo. Am discutat despre diferitele moduri în care am văzute din lume, ceea ce am valoare, și ceea ce am găsit frumos.

Și, după cum ne-am plimbat pe de o parte ușa în mână, am realizat ceva minunat: această după-amiază relaxantă de lux și a fost complet gratuit. Uneori, cel mai bun mod de a se conecta cu cineva nu costa bani, doar timpul.

Un loc în care un pic de timp poate trezi pasiunea între parteneri este Cleveland Muzeul de Arta. Cuplurile pot petrece ore încet luând în mai mult de 45.000 de obiecte din colecția curatoriate muzeului vechi de un secol.

load...

Roaming galeriile de la Muzeul de Arta din Cleveland, cu o dată poate declanșa o conversație profundă.

„Muzeul de Arta din Cleveland păstrează, studii, și împărtășește colecțiile sale remarcabile de artă din toate perioadele și regiuni ale lumii“, a spus Kelley Notaro Schreiber, Muzeul de Comunicații și Media Relations Manager. „Am genera o nouă înțelegere și apreciere în rândul vizitatorilor în timp ce servesc ca un centru social și intelectual pentru comunitate.“

Ca unul dintre muzeele de artă cele mai cuprinzătoare din națiune, Cleveland Muzeul de Arta creează experiențe de transformare pentru toți vizitatorii săi.

O istorie bogată axat pe lucrare Oferind renume mondial

Muzeul de Arta Cleveland a fost fondat „pentru beneficiul tot poporul pentru totdeauna“, iar sloganul său ar trebui să pună vizitatorii care se pot considera novici de arta la usurinta. Misiunea muzeului de a face arta mai accesibila este unul din motivele pentru care întîmpinați de aproape 600.000 de vizitatori anul trecut.

load...

Muzeul de Arta din Cleveland salută toate nivelurile de iubitorii de artă, de la novice la expert.

Fondată în 1913, și a deschis trei ani mai târziu, Cleveland Muzeul de Arta a crescut colecția prin achiziții, cadouri și moșteniri de la colecționari de artă de peste aproape un secol. Aceasta opera de arta umple galeriile sale creând în același timp un fundal de inspirație pentru programele educaționale ale muzeului a avut loc pe tot parcursul anului. Vizitatorii pot vizualiza fotografia, arta modernă, evul mediu european de artă, sculpturi, si arta americana din secolul 20, printre multe alte medii, stiluri și perioade.

„Muzeul de Arta din Cleveland este renumit pentru calitatea și lățimea de colectare sale, care include aproape 45.000 de obiecte și se întinde pe 6000 de ani de realizare în arte“, a spus Kelley. „Punct de vedere istoric, muzeul a organizat între 13 și 17 expoziții speciale de un an, inclusiv cele care provin din colecția permanentă, sau acea caracteristică împrumuturi internaționale.“

O gamă largă de Exponatele sunt sigur să vă rog orice fel de artă Lover

Pentru o perspectiva din interior asupra exponatelor pe tot parcursul Cleveland Muzeul de Arta, vizitatorii sunt încurajați să descărcați gratuit ArtLens App , care include informații despre aboutobjects vedere în muzeu. Această aplicație premiat oferă mai multe cupluri context , pe fiecare piesă în muzeu și face o navigare ușoară cu hărți de galerii - astfel încât să nu se va pierde cu excepția cazului în care doriți să.

Desigur, unele dintre exponate sunt atât de bine cunoscute ar putea să nu nevoie de aplicația. Celebrul pictor Georgia O'Keeffe face obiectul unei viitoare exponat „Modern Living“, în timp ce prezintă interesante și moderne „Infinity Oglinzi“ Yayoi Kusama a câștigat recunoașterea internațională pentru unic - stil - dar ușor de identificat.

Cuplurile pot discuta despre opera de artă ei văd și de a crea conexiuni durabile.

Dar, dacă luați o persoană specială, asigurați-vă că pentru a obține bilete în avans pentru unele dintre exponate speciale. Multe dintre exponate speciale sunt gratuite, dar unele nu au o taxă de admitere.

„Suntem foarte incantati de blockbuster-ul nostru de vara, yayoi Kusama: Anii Infinity, care celebrează legendarul artist japonez cariera de 65 de ani, Yayoi Kusama“, a spus ea. „Expoziția se întinde în intervalul de lucru Kusama, de la picturile sale inovatoare și performanțe ale anilor 1960 la instalațiile sale imersive admirat pe scară largă. Vizitatorii au posibilitatea de a experimenta fără precedent de șapte Kusama lui captivanta Infinity Mirror Camere „.

Muzeul expune roti, astfel încât să nu ezitați să vizitați dacă vedeți unul care piques interesul. Recent, muzeul a prezentat lucrări de sculptori cambodgiene, expresioniști germani, și 20-lea sculptorul francez Auguste Rodin.

Evenimente speciale Asigurați-vă pentru nopți Data Great

Una dintre cele mai bune oportunități de data noapte la Muzeul de Arta din Cleveland este MIX la CMA. Acest eveniment - pentru patronii de peste 18 ani - include activități artistice, excursii galerie și divertisment live - inclusiv muzica inspirat de exponate curente.

„În prima zi de vineri a fiecărei luni, MIX evidențiază un aspect diferit al muzeului și a colecției sale și oferă muzică, cocktail-uri tematice, activități de luare de artă, și amestec“, a spus Kelley. „Este o oportunitate de a se conecta cu colectarea în timpul conectării unul cu celălalt.“

Se amestecă și se amestecă cu amatorii de artă colegii de la evenimente, cum ar fi muzeu MIX la CMA

Această șansă pentru conexiunea este ceea ce face o dată la Muzeul de Arta din Cleveland o astfel de experiență de neuitat. Este distractiv să se plimbe în jurul valorii de galerii și a discuta despre unele dintre cele mai bune de artă din lume - sau pentru a obține bilete pentru a vedea un film, performanță arta vii, sau să participe la o clasă de inspirație împreună.

La sfârșitul serii, puteți capac chiar de pe cultura cu un cocktail de la artizanale Proveniența, restaurant fin-mese a muzeului. Meniul prix-fixe la restaurant și lounge-ul include un meniu brunch inspirat de lucrări în prezent expuse în galerii.

„Posibilitățile sunt nelimitate“, a spus Kelley.

Noile planuri strategice au CMA Privind spre viitor

Desigur, cu istorie lungă și lățimea de display-uri, nu este de mirare că Cleveland Muzeul de Arta caută modalități inovatoare de a moderniza și de a introduce arta la noi vizitatori.

Anul trecut, muzeul a lansat un nou plan strategic numit „a face arta Matter:. Un cadru strategic pentru secolul al doilea nostru“

„Cu acest plan, sperăm să activeze cele trei elemente esențiale ale experienței de muzeu: artă, loc și audiență. Dorim să creăm experiențe care iluminează relevanța artei în societatea globală de astăzi, oferind o platformă de învățare și de angajament“, a spus Kelley.

Această misiune va ajuta la menținerea Cleveland Muzeul de Arta un loc perfect pentru a se conecta cu o dată peste pasiunile comune pentru generațiile viitoare.