Muzeul noguchi: o atmosferă unică până în prezent, apreciază arta și discuții scânteietoare

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Versiunea scurta: Un muzeu oferă o tapiserie bogată de atracții pentru a explora, în special pentru Stampe care caută o interacțiune mai stimulatoare decât un tipic Combo cina-film poate oferi. Într - o misiune de a se angaja oameni, Muzeul Noguchi este un loc unde flori de conversație între iubitorii de artă. Cuplurile pot persista timp de ore în grădina de sculptură spațioasă, se bucură de theartwork și în aer liber simultan. Artistul Isamu Noguchi a spus: „Am avut o revelație în 1933 a Pământului în aer liber ca un nou mod de a concepe sculptura“ , iar astăzi muzeul său stă ca o reprezentare fizică a viziunii sale. Pentru a evoca un dialog grijuliu cu data, să ia un tur al display - 27000-pătrat-picior, să participe la o expoziție sau înregistrați - vă pentru un hands-on programwith cineva special de partea ta.

În New York City, când ziua este rece și orele de funcționare lent, un mod minunat de a absențelor de o dupa-amiaza este la un muzeu. Deși scăzut în preț tag-ul, este de înaltă calitate. Mulți localnici să ia o dată, macerat în opera de artă și împărtăși theirinterpretations de ceea ce văd.

load...

Înălțându în mijlocul Queens, Muzeul Noguchi openstheir ușile pentru oricine caută reflecție liniștită sau o conversație profundă.

Fiecare operă de artă a fost intenționat plasat în setarea interior și exterior pentru a crea o experiență de grijuliu pentru vizitatori. Luate în ansamblu, designul puternic dar elegant al sculpturilor este izbitoare de a privi. „Considerăm întregul muzeu o operă de artă“, a explicat Shannon Murphy, șeful Educației la themuseum.

Astăzi, de multe ori cuplurile meander prin spațiul 27000-pătrat-picior, admirând grădina de sculptură și galeriile de piese unicat - toate realizate cuplurile byIsamu Noguchi.As fac drumul lor de-a lungul căilor, care le findavenues pentru schimbul de gânduri, idei și perspective cu una de alta de-a lungul drum.

load...

Noguchi Museumwas primul muzeu din SUA care urmează să fie stabilit de un artist de viață afișează propria muncă.

De la deschiderea în 1985, Muzeul Noguchi a trezit simțurile vizitatorilor la început pe bază de sezon pentru câteva zile pe săptămână, iar acum cinci zile pe săptămână (miercuri până duminică). Muzeul deține cu mândrie cea mai mare colecție din lume de sculpturi Noguchi, modele, desene și modele, luând astfel o dată aici oferă o experiență cu adevărat unică și uluitoare.

În plus, într-un sens practic, piesele de arta pot împrumuta daters o mână prin umplerea cu liniștea camerei, după camera de startere conversație. Puteți falsifica propria cale prin muzeu, sau vă puteți alătura unui tur ghidat si lasa un expert vă atragă într-o rumegare profundă a operei de artă.

„Arta vă oferă posibilitatea de a fi reflexiv cu cineva nou sau un alt important“, a spus Shannon. „Oricine se poate conecta la arta într-un fel, și wewe muncesc din greu pentru a face muzeu accesibil tuturor.“

load...

Stampe pot bucura de o experienta personala intr-un spatiu intim

Muzeul Noguchi este un loc de bucurie și uimire, menită să dea oamenilor spațiu și posibilitatea de a extinde gândirea lor. Aceasta este o dată locale la prețuri accesibile, și dacă aveți de gând să meargă din nou și din nou , poti deveni membru pentru a economisi bani pe vizitele. Toate membersenjoy acces gratuit și trece de oaspeți gratuite.

Liniștit, luxuriante, și spațioase, grădina de sculptură oferă cuplurilor o cameră să rătăcească la timpul lor liber.

Artwork este expus în mod unic într-un mod de a fi interpretat de trecatori. Nu există etichete spune vizitatorilor ce să cred - în loc să Noguchi lăsat deschisă de examinare. Această atingere simplu creează o experiență cu adevărat specială pentru spectatori, permițându-le să internalizeze și să definească ceea ce văd.

„Arta se conectează la atât de multe teme din viața proprie“, a explicat Shannon gânditor. „Vrem ca oamenii să vină și să aibă propria lor experiență și de interpretare.“

Schimbul de aceste puncte de vedere unice poate fi o experiență amuzantă dată de noapte. Orice cuplu perusing această colecție uimitor se va termina in mod natural prin a vorbi despre emoțiile sau idei arta aduce pentru ei. În acest fel, veți obține pentru a vedea muzeul de două ori - o dată prin ochii tăi și o dată prin ochii altuia.

Multe Single & Cuplurile de a împărtăși idei Asistat ProgramsAllow

În fiecare după-amiază la ora 2 pm, Muzeul Noguchi conduce galerie discuții libere, deschise tuturor vizitatorilor (și, de asemenea, disponibile în japoneză).During aceste tururi, un educator antrenat conduce un grup în anopen-a încheiat conversația pe lucrările de artă. Oamenii din toate mediile și profesiile vin să se bucure de această călătorie contemplativ prin muzeu.

Shannon a descris discuțiile ca un mod ideal de a întâlni oameni noi și să se alăture o conversație într-un low-cheie, tranquilenvironment.

„Discuția se bazează de la analiza formală la o interpretare mai profundă“, a spus ea. „Ne petrecem timpul a cunoaște întregul grup. Nimeni nu este de așteptat să vină cu un grad de istoria artei - suntem capabili de a aduce toată lumea în conversație „.

Toate discuțiile publice sunt libere cu admiterea la Muzeul Noguchi, fără rezerve necesare.

Muzeul Noguchi găzduiește și evenimente speciale pentru a atrage vizitatori. Check out programele lor publice calendarof pentru a afla despre cele mai recente întâmplări de pe. De la muzică live în grădină la discuții educaționale de către artiști, există întotdeauna ceva nou pentru a descoperi aici.

„Presiunea este oprit în guidedprograms“, a spus ea. „Educatorul poate conduce întreaga experiență, iar oamenii pot învăța unii despre alții de modul în care se uită la arta.“

1. Comunitate zile: amiaza zilelor de vară În cazul în care Vizite gratuit pentru public

In vara, Muzeul Noguchi atrage mulțimile prin deschiderea ușilor lor pentru drum liber în anumite zile. Din iunie până în septembrie, în prima duminică a fiecărei luni este liber pentru public. Sunt puse muzeu privind programarea și activități speciale în aceste zile pentru a excita un interes la fel de bine.

Oricine vrea să scape de lumesc și să ia un tur de apreciere cerebrală este binevenit să vină în interior și să ia parte într-o zi de explorare ghidat și inspirație.

„Suntem un muzeu care vă oferă spațiu. Nu există loc de judecată - doar spațiu pentru a fi reflectorizant“, a declarat Shannon.«Timpul încetinește atunci când intri în galeriile Muzeului Noguchi».

2. Primele vineri gratuite: Serilor de reflecție cu vin & Arta

Dacă data este gratuit în prima zi de vineri a lunii, sunteți în noroc - admiterea la Muzeul Noguchi este gratuit! Pe tot parcursul anului, această afacere imbie vizitatorii să vină și să se bucure de opera de arta Noguchi. Muzeul crede cu tărie arta aparține în țesătura culturii noastre și ar trebui să fie disponibile pentru toată lumea, care aparține în țesătura culturii noastre, astfel încât acestea sunt fericit să deschidă porțile în fiecare lună.

În timpul primăverii și verii, ele se extind chiar ore de la prima vineri gratuite, păstrând muzeul deschis până la ora 20, cu programare specială și chiar un bar de numerar pentru plăcerea dumneavoastră. Tu și data poate obține vă o băutură și apoi se bucură de o noapte la muzeu dacă veniți cu aceste evenimente speciale.

3. Centrul atenției: Sesiuni de ore pe termen lung axat pe o lucrare de artă

A avut loc în mod obișnuit la sfârșit de săptămână, în centrul programului Atenție invită oamenii să se angajeze cu o singură operă de artă în muzeu. În fiecare lună, muzeul staffpicks o singură piesă din colecția lor și găzduiește o sesiune de o oră de studiu și conversație pe acea operă de artă.

Un Centru de sesiune Atenție ofera vizitatorilor o multime de timp pentru a absorbi orice unghi al unei singure opere de artă.

Un lider discuție descompune elementele brute ale muncii Noguchi și ajută vizitatorii să scoată din interpretări diferite ale acesteia. Telespectatorii pot aprecia cu adevărat și rumega pe artworkby concentrându-se atenția pe ea pentru o perioadă îndelungată. Pentru Stampe, această conversație în profunzime poate fi atât de informare și stimulare.

În fiecare lună, schimburi muzeu se concentreze la o nouă operă de artă, astfel încât vizitatorii pot să revină pentru a descoperi ceva nou.

4. Hands-On programului: Adulții Creați propria lor lucrare Inspirat de Noguchi

Recent, muzeul a început extinderea programelor lor pentru adulți. Hands-On lor la programe de Noguchi lasa acum vizitatori debloca propriile lor talente artistice, inspirându-se din munca Noguchi.

Timp de patru ore pe selectați week-end, muzeul oferă un studio deschis pentru tine de a sculpta ceva din propria ta într-un atelier de lucru a condus-artist. Materialele schimbă de fiecare dată, fromphotography pentru sculptură în piatră variind, pentru a unleashthe creativitatea participanților. Puteți face un cadou pentru cineva special sau de a lua o dată de-a lungul a se bucura de obtinerea-cot adânc în lut împreună (hei, a lucrat pentru Patrick Swayze).

Expoziții oferă chiar și mai antrenante moduri de a vedea Muzeul

Din când în când, Muzeul Noguchi decide pentru a oferi vizitatorilor un adevărat festin: o expoziție de lucrări de artiști diferiți. Ei partener cu artiști contemporani și alte instituții pentru a aduce în worksby alți artiști.

Aceste instalații și expoziții speciale adăuga context și semnificația stilului și influența Noguchi. Desen înțelegere prin comparație, oamenii pot aprecia cu adevărat ceea ce a făcut artistul diferit și excepțional în timpul lui, și de ce munca lui încă oferă inspirație pentru artiști și designeri de azi.

Muzeul Noguchi shake-up display lor de câteva ori pe an, cu expoziții provocatoare.

„Noi aducem artiști care au o legătură personală sau tematică pentru munca Noguchi“, a declarat Shannon expozitiilor „oferind vizitatorilor posibilitatea de a lua în considerare arta Noguchi în moduri noi și interesante.“

Everyexhibition oferă un eveniment interesant pentru cupluri frumusele care se bucura de noi experiențe și perspective proaspete. Puteți afla despre expoziții viitoare sau în curs de desfășurare accesând site - ul muzeului sau prin aderarea la lista de adrese a muzeului. Cu aceste resurse, este toplan ușor înainte de data foryour următoare la muzeu.

La The Noguchi Museum, Conversație frumusețe Înflori

Arta ne deschide la idei noi și o înțelegere mai bogată a lumii din jurul us.It ne aduce împreună, acoperind decalajul dintre doi oameni, prin furnizarea de o experiență comună pentru a discuta și Mull peste. Muzeul Noguchi invită discuții și conectare, pe care o setare sublimă pentru o dată face.

Timp de decenii, lucrările inovatoare Noguchi havecaptured imaginația a mii de telespectatori. Ina simplu, elementar setare, el a creat un ecran evocatoare pe care oricine poate aprecia. Dacă sunteți Queens plimbați de-a lungul și are nevoie de ceva pentru a stimula conversația pentru o după-amiază, să facă o vizită la Muzeul Noguchi.

Nu aveți nevoie de un grad de artă pentru a fi transportat printr-o colecție de opere de artă - tot ce ai nevoie este de spațiu să se gândească și perhapssomeone să fie prezent în momentul cu tine.

„Există o mare frumusețe, într-o experiență de muzeu pentru cupluri“, a spus Shannon. „Acesta este un loc unde poti fi la fel. Puteți lăsa arta să vă afecteze fără a vorbi sau de a folosi ca o rampă de lansare într-o conversație despre viața ta „.