Muzeul orașului New York - conectarea oamenilor prin reprezentările culturale ale trecutului, prezentului și viitorului nyc

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune : Construit cu scopul de a inspira aprecierea cultural, Muzeul orașului New York (MCNY) face legătura dintre oraș trecut, prezent și viitor să educe vizitatorii cu privire la caracterul distinctiv New York. Începând cu 1923, MCNY a fost celebrarea diversității și evoluția orașului prin expoziții, programe, colecții, și publicații. Fie că sunteți în căutarea unui loc pentru o dată sau un loc de a întâlni alți iubitori de artă și cultură, ofertele MCNY sunt sigur de a declanșa conversații de stimulare a istoriei, de conștientizare socială și activism.

Nu există nici un loc în lume destul ca New York City. Energia, diversitatea și ritmul nebun toate fac fredona cu un ton unic. În doar câteva secole scurte, orașul transformat dintr - o mica colonie olandeză într - una dintre cele mai mari epicentre ale lumii de artă și cultură. New York City a absorbit pasiunea și moștenirea de la fiecare dintre locuitorii săi. Iar istoria unora dintre aceste persoane este prezentat în Muzeul orașului New York (MCNY).

load...

NY la miezul ei , una dintre numeroasele exponate MCNY lui, este modul muzeului de a celebra New York - ezi , care a contribuit la modelarea orașului. Expoziția este o serie de portrete interactive de 72 de New York - ezi ale căror vieți au ajutat la definirea orasului. Activist social și drepturile femeilor pionier Gloria Steinem a spus că a părăsit Midwest pentru cultura de bun - venit din New York.

„Dacă am stat acasă, a trebuit să trăiască la fel ca toți ceilalți“, a spus ea. „Dacă am venit la New York, aș putea fi eu însumi.“

La fel ca Gloria, mulți au găsit New York, un loc pentru a cultiva individualitatea și auto-asigurare. Și vizitatorii pot auzi poveștile Gloria și alte corpuri de iluminat ale orașului de la poziția la MCNY.

load...

Expoziții și programe ale muzeului arată vizitatori modul în care a evoluat patrimoniul orașului, și îi ajută să se conecteze cu alți patroni. MCNY prezintă istoria într-un mod interactiv și oferă o multitudine de oportunități de a învăța despre ceea ce face din New York City de căpușă.

O Venue Sărbătorirea Orașului Caracter, Heritage & Diversitate

New York-ul are un gust cultural incontestabil mai puternic decât pizza de multe ori ravnit-pentru. Diversitatea a orașului, conștiința socială, și spiritul incasabil un loc ca nicăieri altundeva face.

MCNY surprinde factorii care fac din New York atât de unic și permite vizitatorilor pentru a urmări progresul orașului, să învețe despre mișcările și oameni, și inspirați să fie o parte a istoriei viitoare. Oferind un punct de plecare ideal, expoziții muzeului oferă o experiență de învățare ascuțit și prezent colegi de artă, cultură, și iubitorii de istorie o modalitate de a împărtăși experiențele cu patrimoniul orașului New York.

load...

Exponatele de la MCNY dau patronii o privire în patrimoniu bogat și divers din New York.

De la Alexander Hamilton la Jay-Z și de zi cu zi New Yorker, MCNY spune poveștile oamenilor care au format zeitgeist orașul care nu doarme niciodată. Prin exponate multimedia care includ obiecte istorice, imagini, video și fotografie, vizitatorii se bucură de experiențe interactive pe care le ia înapoi în timp și să le ajunge pentru a contempla viitorul New York.

Dacă data iubește artefacte istorice și apreciază măiestria modernă, New York Silver Atunci și Acum prezintă celebrează silversmithing de la mijlocul 17 prin secolul 20. Cu mai mult de 1.400 de lucrări, expoziția prezintă un dialog între designeri de argint din trecut și din prezent. Vizitatorii vor fi impresionați de modul în care aceste meșteșugari sa inspirat din medii extrem de diferite , pentru a crea opere de artă , cu un stil inconfundabil New York.

Pentru ceva un pic mai mult curent și gravă, activistul în expoziție New York , explorează activismul social în New York City din secolul al 17 - lea până astăzi. Expoziția poate declanșa conversații peste pasiunea convingătoare care a inspirat pe oameni să protesteze de-a lungul istoriei orașului. Patronii pot discuta colecția de fotografie muzeului din epoca vot și de ceas prezentări audio și vizuale explorarea dări de proteste. Expoziția este interactiv și promovează interacțiunea dintre vizitatori.

Corelarea publicului prin activismului social și de sensibilizare culturală

În plus față de curatorii expoziții provocatoare, MCNY oferă , de asemenea , o multime de evenimente care se conectează comunitatea prin subiecte legate de activism social și de conștientizare culturală. Prinde un prieten sau a altor persoane social conștiente și peste cap de la MCNY pentru următorul său eveniment.

Puteți afla mai multe despre culturile de dans și se agită șoldurile la saborul & Ritmo: Ziua Internațională a Familiei Dansului. Aici, vă puteți spori abilitățile în salsa, The Bomba din Puerto Rico, și kizomba angolez. Acesta este un eveniment pentru toate vârstele , cu mai multe ateliere de lucru pentru copii, deci este un loc perfect pentru a împărtăși cu oricine caută o cultură mai puțin și ritmul în viața lor. Este , de asemenea , o previzualizare pentru expoziția Rhythm & Putere: Salsa în New York.

MCNY este un loc ideal pentru a întâlni oameni, și să învețe despre cultura și cota orașului.

O plimbare în Central Park face pentru un precursor ideal pentru a participa la Creare , un nou eveniment Central Park la MCNY. Vizitatorii pot lua în Frederick Law Olmsted și planul Calvert Vaux de a păstra cel mai faimos spatiu verde din New York. Conversațiile pot fi aduse la viață trăgând creioane de proiectare pentru a proiecta propria versiune a Central Park.

Cea mai mare petrecere din New York, Mile Festival Muzeul atrage mulțimi mari de-muzeu prietenos New York - ezi. MCNY va fi acolo oferind examinări de expoziții și programe viitoare. Festivalul include trupe live, activități pentru copii și artă pe străzi.

Dedicat oferă oportunități de învățare pentru Comunitate

MCNY oferă mai multe oportunități educaționale pentru educatori, studenți, familii și comunității în general. Stop de una sau mai multe dintre aceste ateliere, cursuri și evenimente pentru a avea o experiență de neuitat cu oameni care , de asemenea , pasă de arte și New York City.

Invocă poet interior la meditați un poem pentru City programului. Aflați mai multe despre american Maestru Poet, Walt Whitman, în interactiv Port City, 1609-1898, și a citit poeziile lui Whitman despre orașul în sine. După o vraja cu cuvintele nostalgice lui Whitman, puteți compune propriul poem și aduceți - l la viață cu ilustrații. Lecturi de poezie oferă oportunități să se alăture câteva barzii și să se bucure unul de altul.

În onoarea Ziua Tatălui, muzeul oferă atelier Card de Ziua Tatălui , unde vizitatorii pot afla mai multe despre câteva dintre fondatorii New York. Patronii pot experimenta istoria cu Tatăl din New York , Finanțe, Alexander Hamilton, și Tatăl din Greater New York, Andrew Green Haswell. Dupa obtinerea tuturor acestei înțelepciuni, puteți sta jos și de a face cardul perfect pentru Tataie dvs. Pentru a lasa - l cunosc, în timp ce el nu poate fi născut un oraș, el a ridicat o persoană conștientă de vedere social, istoric strălucit în tine.

Povestiri MCNY ajunge la esența a ceea ce Despre New York

Gloria Steinem a venit la New York, astfel ea ar putea fi ea însăși. Și avem noroc că a făcut. Ea a ajutat inspira o generație de femei să se ridice în picioare pentru drepturile lor și a devenit o parte integrantă a patrimoniului cultural din New York. Povestea ei, la fel ca atât de mulți alții, este consacrat în săli MCNY lui.

Când este vorba de New York City, comorile sale cele mai valoroase sunt poveștile oamenilor săi - toți oamenii săi. Și numai la MCNY poate Alexander Hamilton obține în același timp, ca etapă Jay-Z. MCNY este mândru să promoveze tipul diversității culturale care face New York, atât de unic.

MCNY ofera New York-ezi și milioanele sale de vizitatori o oportunitate de a se angaja cu trecutul, prezentul sărbători, și vis despre viitor cu Expozițiile sale, ateliere și evenimente. Adu un prieten sau a găsi un nou unul la expoziția preferate și adăugați un nou câteva povestiri narative din New York.