Muzeul de orez al rocilor și mineralelor are toate elementele necesare cuplurilor pentru o dată memorabilă

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Pentru o zi dată , care oferă o mulțime de strălucire și strălucire, poate doriți să vizitați de Nord - Vest Muzeul Rice de roci și minerale doar pe drum din Portland, Oregon. Veți găsi pietre frumoase și obiecte de artă realizate din elementele pe măsură ce umbla prin fosta casă de roci și minerale colectorii Richard și Helen Rice. Printre mai mult de 20.000 de exemplare (variind de la agatele și cristale la meteoriți și thundereggs), cuplurile pot găsi o varietate de subiecte pentru a suscita o conversație în timp ce învață despre istoria fascinantă a Pământului.

În timp ce un inel cu diamant este un simbol larg recunoscut al devotamentului unui cuplu unul de altul, un diamant este departe de a fi singura piatră prețioasă, care poate reprezenta dragostea. Există, de asemenea, a crescut de cuarț, piatra lunii, jad, și lapislazuli, pentru a numi doar câteva.

load...

Dacă și pentru interesul manifestat dragostea ar dori să fie mai aproape de aceste pietre, sau pur și simplu să aibă o dată de învățământ și de distracție, cap la Nord - Vest Muzeul Rice de roci și minerale în Hillsboro, Oregon.

Galeria, o dată casa de avid de rock și piatră prețioasă de colecție Richard și Helen Rice, este umplut cu mai mult de 20.000 de minerale și roci exemplare. Impresionanta colectie are puterea de a crea o zi memorabilă și conversații inteligente și scânteie intime.

Muzeul Rice se află la doar 25 de minute de la Portland, Oregon.

load...

"Este foarte distractiv. Avem o colecție de fosile destul de frumos, iar oamenii se pot plimba prin ritmul propriu“, a declarat Garret Romaine, Operations Manager la muzeu. „Este inspirat pentru a vedea gama de fosile pe care le avem și să reflectăm la vârsta Pământului și cât timp am fost în jur. Te face să te simți special și te umilește în același timp „.

Situat la aproximativ 25 minute de la Portland, Oregon , muzeul întâmpină în jurul valorii de 30.000 de vizitatori în fiecare an, iar acestea variaza in varsta de la sfârșitul adolescenței lor pensionari care vizitează adesea în grupuri sponsorizate de cluburile locale.

„Noi nu suntem doar ceva pentru generația mai în vârstă. Avem rockhounds vine cu descoperirile lor, și o mulțime de materiale sunt încă acolo“, a spus Garret. „Suntem în Occident, așa că avem o mulțime de terenuri publice. Cuplurile pot vedea ecranele noastre și pentru a obține idei în cazul în care acestea pot explora pe cont propriu. Asta este întotdeauna foarte interesant.“

load...

Colecția VAST Rice Familiei Shines

Richard și Helen a construit casa , care este acum Muzeul Rice în 1952 cu colecția lor de rock în minte. Interesul lor în roci înflorit pe coasta Oregon, care este cunoscut pentru agatele sale.

„Au inceput sa interesat de colectarea de roci, minerale, fosile, și meteoriți. În cele din urmă, colecția a crescut atât de mare încât au mutat din casă și folosit doar pentru colectarea. Ei au donat construirea lor si a transformat-o într-un non-profit 501 (c) 3. Acum, colecția lor este afișată în fiecare cameră“, a spus Garret.

Muzeul este fosta casa de colecționari Richard și Helen Rice.

Într-adevăr, educația este în centrul a tot ceea ce face muzeu, și mulți studenți locale de școală elementară vizita muzeul în fiecare an. Copiii se bucură de cules printr-o gramada de rock debordant cu agate, jasp, și alte minerale pentru a găsi unul care le pot lua acasă cu ei ca o parte din prețul de admitere.

Gazdele explica principiile de modul în care se formează fosile, lemn pietrificat, și ouă tunet. Muzeul are mai multe exemplare din fiecare pe ecran, și țese fiecare dintre ele într-o narațiune globală pe științele pământului.

Desigur, învățarea nu se oprește atunci când se termină școala. De aceea, Muzeul Rice este un natural pentru un loc de creație și de inspirație dată.

„Noi atragem rockhounds, colectorii fosili, și geologi amatori“, a spus el. „Obținem o gamă largă de vizitatori, și este un muzeu bun de dimensiuni. Un cuplu poate merge în jurul și, de multe ori, poate avea o camera sau o expozitie pentru ei. Ele se pot observa și gândiți-vă ce este acolo, împreună „.

Personalul este disponibil pentru a răspunde întrebărilor

Personalul de la Muzeul Rice este format din oameni care sunt pasionati de geologie si le place sa vorbesc despre asta. In fiecare week-end la ora 2 pm, ghiduri găzdui un tur prin muzeu, care este, de asemenea, o parte din prețul obișnuit de admitere.

„E frumos să ai pe cineva care poate explica ceea ce vedeți în detaliu. Avem un grup de foști profesori, foști lucrători de învățământ, și geologi pensionari care lucrează la muzeu, în plus față de o echipă de voluntari din cluburile rock și gem în jurul Portland“, a spus Garret.

Mulți membri ai personalului au fost cu muzeu pentru mai mult de 15 de ani, și, uneori, ei inspira chiar vizitatorii voluntari.

„Oamenii noștri sunt dedicate misiunii noastre de a extinde experiența muzeului și să educe oamenii despre geologie, roci, minerale și meteoriți“, a spus Garret.

Membri ai personalului devotată și pasionați se bucură de vizitatori de predare despre exponatele muzeului.

Împreună cu învățarea știința de roci și minerale, există un element artistic al unei vizite la muzeu. Acesta începe cu colecția sa de cristale , care de multe cupluri uimitoare. Formațiuni de cristal sunt ca un tip de artă naturală, format peste mii de ani si culori care produc , inclusiv cupru, albastru, verde, roz, clar, și curcubeu.

„Acestea sunt exemple de frumusețea naturii, și că, în rezonanță cu cupluri“, a spus Garret.

Unele dintre cele mai importante din exponatele includ faimosul Rodocrozitul Alma Rose din Colorado, smaralde din America de Sud, minerale de cupru, și cristalele care au format din aur și argint. De asemenea, sunt diamante și afișate rubine, precum și mai puțin cunoscute - dar la fel de ochi-prinderea - minerale papagoite și paravauxite.

Festivaluri Pe tot parcursul anului Inspire New Rock Lovers

În timp ce Nord-Vest Muzeul Rice de roci și minerale oferă întotdeauna un fundal interesant pentru o dată, deține, de asemenea, evenimente pe tot parcursul anului pentru a oferi vizitatorilor un stimulent mic plus.

Muzeul deține un mister Ziua minerală în fiecare an, în cazul în care oamenii pot aduce în roci și minerale care le - am găsit și de a primi avize de la un grup de experți care va ajuta la identificarea lor.

„Ați putea crede că ai găsit un meteorit, dar ar putea fi doar un meteorit-greșit,“ Garret glumit.

În plus, muzeul găzduiește un festival anual de vară și un Fest fosilă, si, in week-end de Paste, acesta deține Thunder Eggstravaganza. Vizitatorii pot verifica calendarul muzeului pentru a afla mai multe despre evenimente viitoare.

Mystery Day Mineral oferă vizitatorilor o șansă de a avea roci și minerale identificate de către experții lor.

Chiar dacă nu planificați o dată în jurul unui eveniment, personalul se rotește întotdeauna exponate și adaugă altele noi pe tot parcursul anului, astfel încât să puteți avea o experiență proaspătă.

„În curând, vom avea o expozitie de prestigiu din colecția lui Jim și Gail Spann, care sunt notate de colecție de roci. Unele dintre elementele lor sunt expuse la Muzeul Perot Naturii și Științei din Dallas, așa că așteaptă cu nerăbdare acest lucru“, a spus Garret. „Suntem, de asemenea, un muzeu Smithsonian-afiliate, așa că lucrăm cu ei pentru a aduce în unele exponate și specimene de la Washington, DC“

Toate frumoase exemple pot inspira chiar tu și data la cap în pustie pentru a găsi unele pietre proprii.

„Pentru că muzeul a fost începută de rockhounds, avem un magazin de muzeu întreg umplut cu cărți scrise pentru rockhounds. Deci, puteți fi inspirat de ceea ce vezi și du-te pe o aventură și de a găsi unele proprii“, a spus Garret.