My420mate oferă single-uri prietenoase cu marijuana, cu un loc fără judecăți pentru a se întâlni

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Ca mai multe state legalizeze marijuana - atât pentru uz medical și de agrement - atitudinea generală în consumul de canabis se schimbă. Cu toate acestea, poate fi dificil pentru a naviga subiect atunci când caută parteneri romantice. Entuziaști Marijuana se pot conecta la My420Mate.com dacă acestea sunt în căutarea pentru cineva care împărtășește interesul lor în instalație sau cultura. Prin intermediul site-ului sau a aplicației, utilizatorii se pot conecta cu single compatibile într-un mediu primitor.

Conform unui sondaj național, aproape un sfert dintre americani folosesc în mod regulat canabis , cu 35 de milioane de oameni de raportare folosind cel puțin o dată pe lună. Numărul total de persoane care spun că se bucură , folosind marijuana - fie sau recreationally - medicament este în jur de 55 milioane, care este aproape de numărul care spun că fumează țigări (59 de milioane).

load...

Cu toate acestea, consumul de canabis poate fi un subiect ciudat de conversație între oameni la prima întâlnire. În cazul în care o persoană folosește în mod regulat de marijuana, iar celălalt nu este confortabil cu ea, perechea poate să nu fie compatibile pe termen lung. Nu este întotdeauna necesar atât pentru oameni să ia parte, dar poate fi de ajutor în cazul în care ambele sunt cel puțin confortabile, cu utilizarea de marijuana.

My420Mate Co-fondator Miguel Lozano (dreapta) a decis să lanseze un site de dating atunci când a văzut câteva opțiuni on-line pentru amatorii de canabis.

load...

Deoarece planta este încă ilegal în SUA la nivel federal, și, de asemenea ilegală în multe state, acesta poate fi un subiect sensibil pentru a aduce la o dată. Dar nu este cazul în care creați un profil My420Mate.com.

În timp ce originea expresiei 420isdisputed, termenul este bine-cunoscut în rândul comunității de canabis ca o referire la fumat marijuana, iar My420Mate este axat pe conectarea milioane de oameni din Statele Unite - și dincolo - pentru care utilizarea de marijuana este normal și acceptabil.

„Avem membri din toate cele 50 de state și mai mult de 80 de țări - 250.000 de membri în întreaga lume în acest moment“, a declarat My420Mate Co-fondator Justin Lindberg. „Primim noi membri în fiecare zi, oameni din toate categoriile de viață și de toate vârstele. A fost interesant pentru a vedea toate diferite genuri de oameni care folosesc aplicația noastră.“

Sursa de inspiratie pentru platforma a venit de la ani de experiență în cultura de canabis Cofondator Miguel Lozano lui.

load...

„Am realizat că, chiar și cu alte site-uri de nișă de datare, a existat încă un gol pentru cei care sa bucurat de marijuana“, a spus el. „Am venit cu ideea, a vorbit cu Justin despre asta, si am lansat site-ul pe 20 aprilie 2014 -. Sau 4/20“

O platformă cu caracteristici premium - Inclusiv Criptomonedă

În ciuda creșterii numărului de membri platforma a văzut de-a lungul anilor, My420Mate rămâne liber să se folosească. Vă puteți conecta la versiunea desktop a site - ului sau descărcați aplicația pentru iOS sau Android.

„Totul este 100% gratuit: liber să se alăture, libertatea de a utiliza, pe iOS, Android, și pe desktop. Asta e ceva suntem foarte incantati“, a spus Justin. „Lucrăm la unele caracteristici noi plătite, dar va fi întotdeauna liber să se alăture. Vom oferi în curând funcții suplimentare pe care oamenii pot plăti pentru a debloca in cazul in care aleg sa.“

My420Mate să satisfacă cei care folosesc canabis - în scopuri medicale sau de agrement.

De exemplu, aplicația va integra în curând cu blockchain pentru a oferi credite de utilizator. Cryptocurrencyis numit Cangea și wasdeveloped în mod special pentru industria de canabis.

„Noi recompensa utilizatorii cu token-uri blockchain le pot utiliza pentru a debloca alte caracteristici diferite de pe site-ul nostru“, a spus el. „De exemplu, dacă creați conținut, care devine o mulțime de acțiune și de angajament, s-ar putea câștiga jetoane. Și le puteți folosi pentru a debloca alte caracteristici. Le puteți folosi chiar și pentru a le pune pe lista noastră fierbinte. Acestea sunt lucruri pe care le implementați.“

Crearea unui profil pentru a utiliza pe site-ul aplicației sau desktop este intuitiv și simplu. Atunci când utilizatorii înregistrați, li se cere să introduceți informații de bază, inclusiv locația, vârsta și preferințele matrimoniale.

Utilizatorii vor fi, de asemenea, a cerut să răspundă la întrebări cu privire la utilizarea lor de canabis - din moment ce fiecare tip de utilizator este diferit. Aplicația vă întreabă dacă utilizați instalația de agrement sau medical, cât de des te consuma, și ce tip de canabis pe care o preferați. Răspunsurile oferă o fereastră în stilul tău de viață și poate ajuta la restrânge lista de date compatibile.

Evenimente populare Ajutor Oameni Meet offline

Compania a avut succes în găzduirea evenimente live single-uri de-a lungul California - si au fost populare. My420Mate intenționează să găzduiască mai multe evenimente în California, în 2019 și în întreaga țară - inclusiv canabis puncte fierbinți, cum ar fi Denver, Seattle, și Nevada.

„Pe măsură ce timpul trece, vom ajunge la alte orașe și le-a pus pe programul nostru. Cele pe care le-am avut până acum au fost diferite“, a spus Miguel. „Am făcut o întâlnire în viteză pentru un eveniment, un eveniment de seara, cu un meniu de cină infuzat-canabis, și chiar o seara de film. În continuare, suntem de planificare de bowling, minigolf, și alte evenimente care vor aduce oamenii împreună pentru distracție fără presiune.“

Evenimentele medie, între 100 și 125 de persoane, cu împărțirea demografică participant la aproximativ 60% bărbați și 40% femei.

My420Mate deține evenimente regulate pentru a conecta single care se bucura de marijuana.

Cererea pentru aceste evenimente de întâlnire în persoană este în creștere, dar dating online, este încă una dintre cele mai populare moduri pentru oameni de a găsi parteneri romantice - și chiar prieteni.

„Am fost în mod constant a face upgrade-uri de pe partea de tehnologie, și suntem mulțumiți de ceea ce am realizat“, a spus Justin. „Vedem o mulțime de implicare a site-ului, și vom vedea mulți oameni de legătură și de prindere. Și suntem la curent cu cel puțin o căsătorie.“

Acest rezultat este uluitor pentru o echipă de bază de doar șase persoane - doi dezvoltatori și câțiva oameni care lucrează pe marketing. Justin descrie cultura echipei ca laid-back.

„Cu toții ce start-up baieti, vizionari, și antreprenori. Ne străduim în mod constant de gândire idei noi pentru a adăuga mai multă valoare industriei și pentru utilizatorii noștri“, a spus el.

My420Mate reduce Relațiile Stigma & FAVORIZAREA Printre Canabis Lovers

Atât Miguel și Justin au spus că se bucură fiind la intersecția industriei datarea și cultura de marijuana - care a explodat în timp ce mai multe state legaliza atât de canabis cât medicinale și de agrement utilizează fiecare ciclu de vot. Iar cei care subestimează numărul de persoane care se bucura folosind planta trebuie să se gândească din nou.

„Marijuana este o industrie care generează miliarde de dolari. Stigmatul se evaporă, dar există încă cei care o percep într - un anumit mod negativ“ , a spus Justin. „Nu este vorba doar despre găsirea de oameni să fumeze un joint cu; este vorba despre găsirea de oameni deschiși la întregul concept de canabis -. Legalizarea și beneficiile“

Pasiunea lui Miguel pentru a aduce oamenii împreună este împărtășită de întreaga echipă My420Mate. Iar echipa este de lucru nu numai pentru a conecta oamenii care se bucura de beneficiile pozitive de canabis, dar și pentru a ajuta la a face utilizarea sa mai mainstream.

„Oamenilor le place să se distreze, ei vor să se întâlnească oameni, și ei vor să socializeze. Nu este vorba doar despre întâlnirea pe cineva din spatele tastaturii“, a spus Justin. „Vrem să dea oamenilor ușurința de a satisface digital, dar scopul este de a aduce oamenii împreună pentru relațiile din viața reală.“

My420Mate realizează acest obiectiv prin oferirea unor opțiuni digitale - site-ul său și App - și evenimente din lumea reală în cazul în care amatorii de canabis se pot întâlni față în față.