Navy pier: un punct de reper chicago invită cuplurile să se bucure de date remarcabile de apă

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Chicago Navy Pier , un dig de 3000 de picioare lungime pe Lacul Michigan, a fost deliciul vizitatorilor de peste un secol. Începând cu 1916, această destinație malul mării prietenos a trăit până la porecla de „Pier Poporului.“ Cuplurile pot opri de Navy Pier pentru a vedea un spectacol, du - te pe o croazieră cină, vizita parcul de distracții, să ia cursuri de fitness, și au o distracție și experiența romantică la un loc iconic.

Cele mai bune locuri de date pe care ia departe de grijile de zi cu zi și vă va oferi ceva extraordinar pentru a aprecia, savoare, și vorbesc despre cu un partener. Datele cele mai memorabile implică o experiență care umple ambele persoane cu uimire copilărească și emoție. E un ordin înalt pentru o noapte dată, dar este greu de realizat, dacă știi unde să mergi.

load...

Chicago Navy Pier cuprinde tot ceea ce daters ar putea cere - vederi uimitoare, restaurante premiate, și de divertisment original , - într - un dig de 3000 de picioare lungime pe Lacul Michigan.

Peste 9 milioane de vizitatori pe an a experimenta bucuria și minunea din Chicago Navy Pier.

Cuplurile pot lua ușor și plimbați-vă prin grădinile sau magazine locale pe apă, sau pot sari de pe o roată și să ia data la noi culmi. In fiecare zi, la Navy Pier este o nouă aventură.

Navy Pier a început ca parte din 1909 Planul arhitectului Daniel Burnham pentru Chicago. Ca urmare a Marii Chicago Fire, acest vizionarii urbanist imaginat modalități de îmbunătățire și de modernizare a orașului, în special în proprietatea sa pe malul lacului.

load...

„Lakefront de drept aparține poporului“ , a scris el în plan. „Nu este un picior de malurile sale ar trebui să fie alocate cu excluderea oamenilor.“

Din acest plan imaginativ, Pier Poporului a fost născut. Acesta a deschis pentru public în 1916.

Peste un secol a trecut de Daniel Burnham a început planurile sale, dar Navy Pier rămâne un hub sociale prețuită. Echipa sa nu a oscilat de la principiile fondatoare care au transformat viziunea unui om într-o instituție iconică pe țărm la Chicago.

„Echipa actuală Navy Pier a fost construit foarte gînditor cu misiunea organizației și valorile în primul rând în minte“, a declarat purtătoarea de cuvânt Navy Pier Payal Patel. „Când oamenii vizitează Pier, dorim ca ei să se simtă ca și cum experiențele lor reflectă valorile noastre fundamentale de excelență, integritate, incluziune, și administrare, și înțelegem că aceasta pornește de la interior spre exterior.“

load...

Oportunități nelimitate de la o destinație Iconic

De-a lungul istoriei sale, Navy Pier a oferit un port sigur pentru localnici și vizitatori. În timpul al doilea război mondial, a servit ca un centru de instruire pentru personalul militar din SUA. Acesta a fost, de asemenea, un campus universitar, un site pentru Chicago Fest, precum și o instalație de transport și de agrement. Debarcaderul versatil a fost de multe lucruri pentru mulți oameni, și a fost întotdeauna în serviciul oricui caută spațiu să învețe și să crească.

Stampe poate explora acest spațiu primitor și interesant ore în șir și nu se plictisesc niciodată. Există atât de mult pentru a vedea și de a face de-a lungul celor 50 de mile de magazine, restaurante, grădini, plimbari parc, și activități la malul mării. Puteți începe cu un spin confortabil pe roata Centennial, și apoi cap la Navy Pier IMAX la AMC sau Shakespeare Theatre din Chicago pentru a vedea un spectacol. În cele din urmă, puteți pune cireasa de pe partea de sus a data prin explorarea scena alimente Navy Pier lui.

Fie că sunteți un muzeu sau turneu a marcat puncte de la un arcade, Navy Pier este o destinație dată de distracție.

Cele mai delicioase opțiuni de luat masa includ totul de la casual tarif american la mese de fructe de mare de lux. Vă recomandăm să consultați Crab Casa Riva, Taverna mici, sau a lui Giordano daca ti - e foame pentru ceva mai comun. Aceste restaurante da cupluri o șansă de a săpa în preparate proaspete, de sezon în timp ce se bucură de vederi la malul mării și o atmosferă inima usoara, de familie. De asemenea , puteți rezerva un tur alimentar pentru a gusta cele mai bune mușcăturile la chei.

„Opțiunile pentru data de noapte de la Navy Pier sunt infinite“, ne-a spus Payal. „Echipa noastră face o treabă excelentă, zi de zi, pentru a se asigura că putem livra servicii și experiențe de calitate pentru o comunitate diversă.“

Navy Pier atrage aproape 9 milioane de vizitatori pe an, fiind unul dintre cele mai populare destinații turistice din Midwest. Turistii nu sunt singurii care se bucură de oprire de acest loc frumos, totuși. Conform datelor interne debarcader, a 60% dintre oaspeților săi provin din zona Chicagoland.

„The Pier rezonează foarte mare printre localnici și turiști, deopotrivă, și suntem foarte bucuroși să vedem că,“ a spus Payal. „Navy Pier oaspeții provin din toate mediile.“

Programare liberă publică disponibilă pe tot parcursul anului

Navy Pier este un by-the-oameni, pentru-oameni un fel de loc, și invită frecvent oaspeții să se bucure de cursuri gratuite, evenimente și servicii de pe dig. Calendarul său eveniment este plin pozitiv cu oportunități de a se implica și au unele distractiv de apă.

„Am fost atât de încântat cu răspunsul la acestea, programul nostru liber pe tot parcursul anului public“, ne-a spus Payal. „Oaspeții noștri sunt într-adevăr rezoneaza cu noile noastre oferte - în moduri noi nu ar fi putut imagina chiar.“

Navy Pier de programare culturale și evenimente speciale, apel la oameni de toate vârstele.

Navy Pier își deschide porțile pentru comunitate și invită familiile să împărtășească momentele lor speciale în sălile sale de evenimente. Mulți localnici au luat posibilitatea de a planifica propuneri sau părți în coordonare cu Navy Pier.

Unele povestiri emotionanta au ieșit din aceste evenimente. O familie Latinx a avut loc aquinceaГ ± epoca celebrare la Navy Pier, care oferă spațiu pentru aceste părți gratuit în timpul verii, iar mama sarbatoritei a spus ca echipa Navy Pier că ea nu ar fi putut permite o sărbătoare pentru fiica ei, dacă nu pentru acest program.

Navy Pier găzduiește , de asemenea , programe gratuite de fitness orientate spre o viață sănătoasă. Puteți lua parte la yoga, dans, kickboxing, și alte activități ca un cuplu și de a lua inima ta de pompare într - un cadru social.

Aceste programe gratuite atrag oameni din toate mediile. Payal ne-a spus un om fără adăpost alăturat o dată la cursuri de fitness pe săptămână și le-a folosit pentru a se obține în formă.

„Aceste povești consolida că ne îndeplinim misiunea noastră ca Pier Poporului, prin intermediul noii programe și spații renovate“, a spus Payal.

VIP Gondola Excursii & Croaziere oferă vederi uimitoare

Obosit de explorare Navy Pier pe jos? Apoi , puteți sări la bordul unei bărci cu motor, navă de croazieră, sau gondolă și pentru a obține o perspectivă cu totul nouă pe această destinație. Servicii de croazieră Navy Pier a lua de vizitatori într - o călătorie senzațională pe apă. Artificiile sezoniere tururi dau cupluri cel mai bun loc din casa pentru 60 de minute și 90 de minute se afișează firework deasupra apei. Debarcaderul pune pe spectacole foc de artificii în fiecare sâmbătă seara , în toamna și în fiecare miercuri și sâmbătă seara , în timpul verii.

Cuplurile nu trebuie să se uite foarte departe pentru a găsi romantism pe Navy Pier. Vă puteți alătura o excursie de grup sau a rezerva o croazieră privată pentru a crea o experiență de dată vă veți aminti mereu cu drag.

„Noi încurajăm extrem de upgrade la plimbare VIP“, a spus Payal. „Acesta oferă o experiență mai intimă în gondola noastră specială cu scaune cushy și un fund de sticlă pentru o perspectivă cu adevărat unică.“

Croazieră pe lacul Michigan este o activitate dată liniștită, în valoare de partajare cu cineva special.

Divertisment Cruise mătură de oameni de-a lungul apei din flota sa de nave de lux, inclusiv Odyssey, Spiritul din Chicago, și Mystic albastru. Croaziere sale cina oferă un spațiu intim pentru conversație și contemplare, și multe cupluri să profite de aceste excursii pentru a sărbători etapele vieții.

In fiecare noapte este o ocazie specială la Navy Pier, deci nu e de mirare atât de multe cupluri planifica nopți data, petreceri aniversare, si jubilee aici.

Privind spre viitor, Navy Pier are mai multe surprize și tratează în magazin pentru vizitatorii săi. Primul-vreodata Hotel Navy Pier se va deschide în 2020, cufundarea oaspeții în frumusețea pitoresc și luând viața de noapte la un nou nivel cu bar pe acoperiș. Cuplurile pe o evadare romantică va fi în măsură să rezervați o cameră la hotel și petrece o noapte frumoasă la bar uitam focuri de artificii lumina cerul o zi.

De asemenea, un nou port de agrement se va deschide în curând la Navy Pier și să dea comunității locale cu barca un loc unde se pot andoca și debarca să se bucure de o mușcătură de a mânca și de alte distracții înainte de a ajunge din nou pe apă.

„Există mult mai multe de făcut în ceea ce privește la reamenajarea Pier Poporului“, a declarat Payal, „și ne uităm la corporații, fundații și donatori individuali pentru sprijin ajutat in viziunea noastra sa dea roade.“

Navy Pier Are un Fundalul romantic ca nimeni altul

Cu mai mult de 100 de ani, Daniel Burnham stabilit pentru a face căile navigabile din Chicago mai accesibile publicului, iar planul său a dus la construirea unui dig extinse în cartierul Streeterville. Astăzi, Navy Pier vede mii de vizitatori pe zi și are distincția de a fi pe Registrul american al Locurilor Istorice.

Puteti vedea pentru tine frumusetea lacului Michigan și atmosfera de divertisment dig de a lua o excursie la destinație Lakefront Chicago. Din parcul de distracții centrul comercial, Navy Pier este nimic, dar plictisitoare. Programele sale de deviere și atracții da cuplurilor șansa de a condimenta datele lor și să se bucure de timpul lor împreună.

„Noi lucrăm împreună pentru a aduce Pier Poporului la viață în fiecare zi“, a spus Payal, „și de a ajuta oaspeții noștri, amintiri crea pe termen lung prețuite cu fiecare vizită.“