Netgalley: autori de romantism și experți în dating pot crește vizibilitatea cărților prin publicarea pe o platformă sigură

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Sub motto - ul „Noi ajutăm cărți succes,“ NetGalley sa impus ca o platformă de premier în cazul în care autori, editori și influențatori timpurii pot partaja titluri up-promițători și oferă feedback cu privire la cărți noi. Autori Romantism și datare experți pot publica cărțile lor pe site - ul folosind un sistem pay-per-titlu securizat în cazul în care acestea pot controla cine poate vedea lucrările lor. Prin solicitarea membrilor de a solicita accesul, editorii pot stimula vizibilitatea acestora , fără a submina integritatea muncii lor. Deoarece cele mai multe dintre titlurile NetGalley sunt în perioada de pre-publicare, fișierele sunt protejate prin DRM de securitate standard în industrie, iar autorii pot oferi fragmente din munca lor prea. Cititorii pot începe un cont gratuit pentru a citi și de a revizui multe cărți care nu sunt disponibile oriunde altundeva. Dacă doriți să obțineți oameni din industria entuziasmat despre noua ta carte, puteți posta alături de alte lucrări exclusive pe NetGalley.

Potrivit Romance Scriitorilor din America, dragoste ficțiune vânzări anuale au totalizat peste 1 miliard de $ în 2013, iar peste 60% din aceste vânzări au fost pentru cărți electronice. La un moment în care multe librării independente sunt de închidere magazin, industria de ficțiune poveste de dragoste este înfloritoare - și tehnologie a oferit doar autori mai multe oportunități pentru a obține lucrările lor în mâinile cititorilor avizi.

load...

Cu toate acestea, unii dintre înmugurite autori romantism astăzi se luptă pentru a atrage un public numeros și să câștige picior în lumea editorială. Ei trebuie să facă cărțile lor să iasă în evidență de la milioane de alte lucrări similare. Dar cum? Într-o astfel de piață competitivă, autori noi ar putea folosi un ajutor obtinerea de persoanele potrivite pentru a vedea lui works.That lor în cazul în care NetGalley vine.

Lansat în 2008, NetGalley conecteaza autori cu bloggeri, comentatorii de consum, bibliotecari, librari, media și alte cititori profesioniști pe o platformă securizată, membrii-numai publicare. Puteți obține un sentiment de modul în care publicul va primi cartea dvs. De a face o versiune limitată pentru membrii de pe site-ul web. Dacă marcați cartea dvs. Ca „disponibile pentru cerere,“ aveți control complet asupra persoanelor care pot citi lucrările publicate - membrii trebuie să solicite accesul la copia digitală și să fie aprobat de către autorul sau editorul.

load...

NetGalley oferă oportunități de marketing valoroase pentru autori și editori.

NetGalley caracteristici sigure, numai digitale copii ale cărților, ceea ce înseamnă conținut nu poate fi copiat sau partajat. Deci, editorii și autorii pot proteja integritatea operelor lor cu drepturi de autor.

Autori Romanice și datarea experți pot folosi site-ul Premier NetGally ca un teren de testare pentru lor publicate (sau în curând-a-fi publicat) lucrări. Acest lucru simplu pay-per-titlu de membru oferă scriitori șansa de a acumula atenția de la cititori de mare calibru - inclusiv revizori profesionale carte și mass-media - precum și examinatorii de consumatori care postează feedback-ul de pe site-uri ca Goodreads sau Amazon.

„Aceasta nu crește vizibilitatea cărților, în special în perioada de pre-publicare“, a explicat Kristina Radke, Vice President de afaceri de creștere și de implicare. „Acesta uniformizează terenul de joc, deoarece cartea este side-by-side cu titluri mari.“

load...

Atragerea de cititori influenti & examinatori Începând cu anul 2008

NetGalley invită cititorii profesioniști de influență, inclusiv bloggeri, bibliotecari, educatori, și librari, să se înscrie gratuit și începe să descopere noi cărți publicate în diferite genuri.

Odată înregistrat, cititorii pot gasi titluri de pe NetGalley folosind instrumente de căutare simplă. Ei pot căuta după titlul cărții, autor sau ISBN, sau pot naviga mai general dupa categorie, care include Erotica, poezie, de auto-ajutorare, ficțiune pentru femei și romantism. NetGalley are, de asemenea, titlurile sale popular pe Featured, Citiți acum, adăugați recent, și cele mai solicitate pagini. Acest sistem user-friendly face ușor pentru cititorii potrivite pentru a găsi cărți pentru a se potrivi intereselor lor. Ceea ce nu poate fi decât o veste bună pentru scriitori și editori.

„Este important pentru noi pentru a încerca să ajute pe cititori să găsească cărți care sunt mai relevante pentru ei“, a declarat Kristina. „Vrem să ajute editorii se conecteze cu oameni care sunt interesați și sa angajat în acel brand special.“

Cititorii au acces imediat pentru a solicita sute de romane de dragoste pe NetGalley.

Cititorii pe NetGalley au o gamă diversă de interese, dar toate împărtășesc o dragoste de cărți. Membrii site-ului pot citi mii de opere exclusive de ficțiune și non-ficțiune și apoi să voteze pe coperta, scrie un comentariu, împărtășesc opiniile sau recomanda cartea altora. Bibliotecarii și vânzătorii de carte pot nominaliza chiar și titluri pentru LibraryReads și listele Indie următoare. O astfel de comunitate activă și entuziastă ajută autori Romantism și editorii obține cuvântul despre cărțile lor.

„NetGalley oferă o soție și comunitate membru diversă, inclusiv o mulțime de diferite tipuri de oameni editorii doresc să pătrundă în fața“, ne-a spus Kristina. “Din aprilie 2008, aproximativ 50.000 de membri din America de Nord au arătat interesul în romantism și Erotica categorii.“

Fie că ați scris sau un ghid, datând de un roman erotic, puteți utiliza NetGalley ca o platformă pentru a construi dvs. De cititori, oferind o copie digitală a cărții dvs. În timpul perioadei de pre sau post-publicare.

O echipă cooperantă & prietenos construiește o comunitate online

Echipa lui NetGalley iubește cărți, și ei iubesc oamenii care iubesc cărțile. Ei construiesc relații cu membrii de pe site-ul fiind receptiv la nevoile de autori și cititori deopotrivă. Kristina a spus că este întotdeauna un fior când cineva vine la masa NetGalley la o conferință și spune că folosesc site-ul în mod regulat.

„Este foarte plăcut“, a spus ea. „Cele mai multe dintre echipa noastra vine din industria editorială, în ceea ce privește unele - am fost carte de marketing, publiciști, autori și comentatorii noi înșine, așa că suntem cu adevărat o companie centrată pe carte.“

Site-ul pentru dispozitive mobile NetGalley conectează editori de cărți de ficțiune și non-ficțiune.

Începând cu anul 2008, NetGalley a ajutat editorii din SUA, Canada, Marea Britanie și Australia (plus editorii în limbile germană, franceză și japoneză) ajunge la o comunitate influent de cititori, și sunt mândru de capacitatea site-ului de a ridica profilul de noi cărți și autori.

„Suntem pasionați de a face tot posibilul pentru fiecare carte pe NetGalley“, a declarat Kristina. „Avem o echipa mare de oameni care iubesc vorbesc despre cărți.“

Nivelurile NetGalley în cadrul editurii joacă Câmp

NetGalley ajută autori și editori a crea un buzz în jurul valorii de noi titluri prin publicarea lor pe o platforma online securizat pentru cititorii influenți. Comunitatea diversă oferă recenzii spot-on și rapoarte neprețuite pentru a ajuta autorii continua conversația cu publicul lor. Este un mare serviciu pentru oricine care viseaza de a scrie sau publicarea următorului bestseller internațional.

Romantic ficțiune poate fi una dintre cele mai populare genuri de ficțiune în rândul consumatorilor - dar este, de asemenea, una dintre cele mai competitive industrii din lume de publicare. Dacă sunteți nou pe scena publica, care unește NetGalley poate fi un mod minunat de a extinde acoperirea, da faptele tale un impuls, și piața titlurilor dvs. Înainte de publicare. Devenind un membru de publicare, puteți pune cărțile în fața cititorilor influenți și de a crește vizibilitatea în industrie.

„Noi încercăm să facem cât mai simplu posibil, pentru a forma relații cu cititorii“, a spus Kristina. „În general, suntem mereu de gândire de moduri de a crea o comunitate de cititori, care este mai puternic poate fi.“